תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 07:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמנת האוהדים הודעת הארגון בנושא...
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:52 
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
בקיצור, אתם רוצים שטביב ירשום לעצמו וי במקרה והאולטראס אכו יתייחס לאותם שלושה אוהדים עם הטוש ויקח עליהם אחריות כאילו הם הדריכו את הפרחחים ולהתנצל ולהבהיר שזו לא דרכו. וזה לא לשחק לידיים של טביב? הודעה במקום אחרי התקפות והכפשות בלי סוף מצד טביבי במשך תקופה ארוכה ללא תגובה.

האולטראס לא צריך להתנצל, בטח לא על משהו שהם לא עשו. הם צריכים להגיד בקול רם שאין להם שום קשר למעשים, ושהם מגנים את המעשים ומי שביצע אותם. הקופים הירוקים ידעו לעשות זאת, אני בטוח שגם הזונה ה-12 עשו זאת פעם או פעמיים בחייהם. לגבי שירי השואה בהחלט יש להם על מה להתנצל, אבל הרבה יותר אל שאר הקהל של הפועל והרבה פחות אל התקשורת וטביב, ולא במסגרת המכתב הנוכחי (אבל במסגרת רשמית ובקול רם).

כתוב בפרוש שאין להם קשר לסיפור, הם לא צריכים לגנות כי זה פופליזם נחות, ואני מצטער אני לא קונה את הסיפור שדרך גינוי אפשרי לאחד את כל הקהל נגד טביב, שום דבר לא יאחד את הקהל וזה בסדר, רק התוצאות ידברו בסופו של דבר. שירי השואה אני לא אוהב, אבל גם על זה אני לא חושב שהם צריכים להתנצל בפני ה״קהל״ כבר דיסקסו פה את הענין מכל הכיוונים, בנתיים צריך לראות מה יקרה בדרבי, אם לא יהיו שירי שואה זה יוכיח בגרות, אף אחד לא צריך להוריד כאן את הראש חוץ מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:52 
nirog כתב:
L-B כתב:
כל מילה
הייתי מוסיף עוד שורה:
"האולטרס מגנה את הכתובות בשער 11"

אני לא בטוח שהאלטראס מגנים

גם אני מתחיל לחשוב כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:53 
mbracha כתב:
שחר כתב:
זו לא בחינה ואתה לא חייב לקורא אותה. אתה יודע?
חוץ מזה אני יכול לכתוב במקומך את התגובה הצפוייה..

גם התגובות שלך בדיונים על הנושא צפויות למדי, ולמרות זאת אף אחד לא מציע לכתוב אותן במקומך. מכבדים אותך, כבד אחרים.

מסכים איתך :)

אבל אני לא בקשתי לבחון שום דבר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
L-B כתב:
nirog כתב:
L-B כתב:
כל מילה
הייתי מוסיף עוד שורה:

גם אני מתחיל לחשוב כך.

לצערי, בגלל שלא בא גינוי לפאקינג צלבי קרס, (מה כ"כ קשה לארגון שעוד דוגל באנטיפה לגנות צלב קרס?!) גם אני כבר לא בטוח, ברצינות.
גינוי זה לא לקיחת אחריות, זה גינוי.
אני בכלל לא מקשר את האולטראס לכתובות, אבל אם הקבוצה והקהל כ"כ חשובים לכם אל תהיו צודקים, תהיו חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הבעיה היא שאתם מצפים מארגון אולטראס להתנהג כמפלגה פוליטית ולא באמת מבינים מה זה ארגון אולטראס.
הארגון מעצם היותו אולטראס לא יכול לצאת ולגנות אוהדים מקבוצתו ומהיציע שלו, גם אם הם עשו דברים רעים.
הוא צריך לטפל בהם במסגרת הארגון ולהבהיר להם בצעדים שלו כמה הצעד הזה פגע בקהל, בקבוצה ובארגון עצמו.
אולטראס הפועל, לטוב ולרע, מעולם לא היה ארגון צבוע. הוא לא יבוא ויגיד עכשיו ששירי השואה הם לא בסדר אחרי
שבמשך עשור שלם הוא שר אותם. הוא יכול להחליט להפסיק לשיר אותם- וזה מה שעשו.
ההודעה עצמה מצויינת ומנוסחת היטב, אבל במקרה הטוב היא תשאיר את המצב כמו שהוא ובוודאי שלא תשכנע אחרים להצטרף,
ובהתחשב בנתוני הפתיחה הבעייתים (אחרי המהלך המבריק שטביב עשה הבוקר), זה מצויין.

מחזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
אשמח לקרוא את האמנה או לקבל לינק אליה.
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
Nestea כתב:
ראצ'ו כתב:
הבעיה היא שאתם מצפים מארגון אולטראס להתנהג כמפלגה פוליטית ולא באמת מבינים מה זה ארגון אולטראס.
הארגון מעצם היותו אולטראס לא יכול לצאת ולגנות אוהדים מקבוצתו ומהיציע שלו, גם אם הם עשו דברים רעים.
הוא צריך לטפל בהם במסגרת הארגון ולהבהיר להם בצעדים שלו כמה הצעד הזה פגע בקהל, בקבוצה ובארגון עצמו.
אולטראס הפועל, לטוב ולרע, מעולם לא היה ארגון צבוע. הוא לא יבוא ויגיד עכשיו ששירי השואה הם לא בסדר אחרי
שבמשך עשור שלם הוא שר אותם. הוא יכול להחליט להפסיק לשיר אותם- וזה מה שעשו.
ההודעה עצמה מצויינת ומנוסחת היטב, אבל במקרה הטוב היא תשאיר את המצב כמו שהוא ובוודאי שלא תשכנע אחרים להצטרף,

מחזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
בקיצור, אתם רוצים שטביב ירשום לעצמו וי במקרה והאולטראס אכו יתייחס לאותם שלושה אוהדים עם הטוש ויקח עליהם אחריות כאילו הם הדריכו את הפרחחים ולהתנצל ולהבהיר שזו לא דרכו. וזה לא לשחק לידיים של טביב? הודעה במקום אחרי התקפות והכפשות בלי סוף מצד טביבי במשך תקופה ארוכה ללא תגובה.

האולטראס לא צריך להתנצל, בטח לא על משהו שהם לא עשו. הם צריכים להגיד בקול רם שאין להם שום קשר למעשים, ושהם מגנים את המעשים ומי שביצע אותם. הקופים הירוקים ידעו לעשות זאת, אני בטוח שגם הזונה ה-12 עשו זאת פעם או פעמיים בחייהם. לגבי שירי השואה בהחלט יש להם על מה להתנצל, אבל הרבה יותר אל שאר הקהל של הפועל והרבה פחות אל התקשורת וטביב, ולא במסגרת המכתב הנוכחי (אבל במסגרת רשמית ובקול רם).

כתוב בפרוש שאין להם קשר לסיפור, הם לא צריכים לגנות כי זה פופליזם נחות, ואני מצטער אני לא קונה את הסיפור שדרך גינוי אפשרי לאחד את כל הקהל נגד טביב, שום דבר לא יאחד את הקהל וזה בסדר, רק התוצאות ידברו בסופו של דבר. שירי השואה אני לא אוהב, אבל גם על זה אני לא חושב שהם צריכים להתנצל בפני ה״קהל״ כבר דיסקסו פה את הענין מכל הכיוונים, בנתיים צריך לראות מה יקרה בדרבי, אם לא יהיו שירי שואה זה יוכיח בגרות, אף אחד לא צריך להוריד כאן את הראש חוץ מטביב.

האולטראס היו צריכים להתנער מהמעשים עוד לפני שבועיים. אם ציבור האוהדים היה קורא בתקשורת שלאולטראס אין יד ורגל במעשים אני מבטיח לך שהמצב היום היה הרבה יותר טוב. מכיוון שאני חסיד גדול של מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא, אני חושב שהיה מאוד נכון להתכופף טיפה בנושא הזה ולשחרר איזה משפט בנושא. לגבי שירי השואה, האולטראס (או הגוש המעודד בשערים 4-5, אם זה לא אותו דבר) עשו פרנציפ לשאר הקהל מתחילת העונה, ויש הרבה אנשים ששונאים אותם על זה. התנצלות קטנה, במקום ובזמן אחר, וכבר הרבה היו חוצים את הכביש לצד השני.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:00 
L-B כתב:
nirog כתב:
L-B כתב:
כל מילה
הייתי מוסיף עוד שורה:

גם אני מתחיל לחשוב כך.

מה יש לחשוב כאן?
כל עוד הם לא הוציאו הודעת גינוי על האירועים האלה, משמע הם לא גינו אותם. פשוט.
תאמין לי שהם יודעים להתבטא מספיק טוב בשביל להוציא הודעת גינוי יפה, אך לא כך הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:

האולטראס היו צריכים להתנער מהמעשים עוד לפני שבועיים. אם ציבור האוהדים היה קורא בתקשורת שלאולטראס אין יד ורגל במעשים אני מבטיח לך שהמצב היום היה הרבה יותר טוב. מכיוון שאני חסיד גדול של מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא, אני חושב שהיה מאוד נכון להתכופף טיפה בנושא הזה ולשחרר איזה משפט בנושא. לגבי שירי השואה, האולטראס (או הגוש המעודד בשערים 4-5, אם זה לא אותו דבר) עשו פרנציפ לשאר הקהל מתחילת העונה, ויש הרבה אנשים ששונאים אותם על זה. התנצלות קטנה, במקום ובזמן אחר, וכבר הרבה היו חוצים את הכביש לצד השני.

התגובה הכי חכמה מאז התחיל כל הסיפור הזה.
משחקי כבוד על חשבון הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:01 
nirog כתב:
NARKOTIKA כתב:
nirog כתב:
red_gamba כתב:
למרות שמאז כל הבלאגן הפסקתי לשיר שירי שואה (שואה שואה שואה) כי טובת הקבוצה חשובה לי יותר..

קול שפוי :ROSE:

מה קול שפוי?
כולנו אומרים את זה, בכל מקום, כולל האולטראס

אתה חושב ששירי שואה יפסקו כשמנויי 4-5 ישובו למקומם?!

אני בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:04 
יובל כתב:
nirog כתב:
NARKOTIKA כתב:
nirog כתב:
red_gamba כתב:
למרות שמאז כל הבלאגן הפסקתי לשיר שירי שואה (שואה שואה שואה) כי טובת הקבוצה חשובה לי יותר..

מה קול שפוי?

תגיד, אתה גם הולך למשחקים מדי פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:05 
גביזון כתב:
L-B כתב:
nirog כתב:
L-B כתב:
כל מילה
הייתי מוסיף עוד שורה:

גם אני מתחיל לחשוב כך.

לצערי, בגלל שלא בא גינוי לפאקינג צלבי קרס, (מה כ"כ קשה לארגון שעוד דוגל באנטיפה לגנות צלב קרס?!) גם אני כבר לא בטוח, ברצינות.
גינוי זה לא לקיחת אחריות, זה גינוי.
אני בכלל לא מקשר את האולטראס לכתובות, אבל אם הקבוצה והקהל כ"כ חשובים לכם אל תהיו צודקים, תהיו חכמים.

בהמשך למה שראצ'ו רשם.
האנשים שעשו את זה (אני משער) הם בשר מבשרם....לכן הלכידות החברתית בארגון ותחושת האחים לנשק היא זאת שמונעת מהם לגנות את המעשה
של החברים שלהם וזה לא נקרא צביעות כמו שראצ'ו טוען זה נקרא חברות. אבל הם לא מבינים שבכך הם מפסידים דעת הקהל (על הזין דעת קהל החיצונית) של רוב אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
ultrashapoel כתב:

איך אתם משחקים לידיים של טביב. הוא עושה לכם בית ספר ואתם מרימים לו להנחתה כל פעם מחדש.
בסוף עוד תשאירו אותו בהפועל 20 שנה.

אתם נגררים במקום להוביל. לא יכולתם לקרוא להפסקת שירי השואה ולגנות באופן ברור את הכתובות יום אחרי שזה קרה?

במקום להגיב עם אגו וכמו ילדים תתחילו לחשוב על המהלך הבא שלכם באיחוד הקהל. לא תנצחו בלי כל הקהל והתקשורת איתכם.
תצאו כבר בקריאה לחדול משירי השואה ובגינוי ברור של הכתובות בלי בלבולי מוח על ההנהלה. תבואו מאחדים ותצאו גדולים.

תבינו שאת הקרב הזה הפסדתם והוכיתם בו קשות וצריך לבוא מוכנים לקרב הבא כדי לנצח בסופו של דבר במלחמה על הקבוצה.
תנו להנהלה שקט עוד חודש לפחות, הפסקת אש. אם ישתפרו הצלחנו כולנו. ואם לא יהיה את כל הקהל מאחוריכם.

יאללה הפועל!

נערך לאחרונה על ידי aragorn בתאריך 01 נובמבר 2011, 00:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:08 
גביזון כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:

התגובה הכי חכמה מאז התחיל כל הסיפור הזה.
משחקי כבוד על חשבון הקבוצה.

גם אם אני מסכים שזה היה מיותר לעשות דווקא, אני גם יכול להבין שלקבל קללות ובוז בשירה של "הנהלה זונה" יכול גם קצת להביא למרמור קל. יודע מה?הלוואי והאולטראס היו עושים כעצתך, רק כדי להוכיח סופית שזה לא היה משנה כלום וש"הרוב השקט" של האוהדים כל מה שמענין אותו זה מקום בטבלה, על הדרך כמובן שמערכת היח"צ של טביב היתה רושמת לעצמה וי, והיתה מקבלת את ההתנצלות של האולטראס, מכריזים שהם חינכו את הקהל של הפועל, את החוליגינים האלה משער 5, וכולם היו נותנים לטביב צ'פחות על הניצחון הסוחף שלו.
ועכשיו גביזון אתה מוסיף שהם משחקים משחקי כבוד על חשבון הקבוצה, הוכחה סופית שטביב ניצח בקלילות על התודעה, הסתה מוצלחת ביותר על התנהלות הבזיונית וההרסנית שלו. די מייאש אני חייב להודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה בתגובה הזו נכונה (למעט גינוי מתבקש לכתובות)

אחרי שאמרתי את זה ,

אולטרס הפועל - אל תהיו צודקים , תהיו חכמים.
הטחת האשמות (גם אם הן נכונות) בהנהלה לא תאחד את השורות כנגד ההנהלה.
צעד מתבקש הוא מכתב שכולל את כל מה שנאמר פה ובתחילתו מכריז "אנחנו מגנים את הכתובות ומפסיקים את שירי השואה על מנת לאחד את השורות בשלב זה" או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
שבמשך עשור שלם הוא שר אותם. הוא יכול להחליט להפסיק לשיר אותם- וזה מה שעשו. ההודעה עצמה מצויינת ומנוסחת היטב, אבל במקרה הטוב היא תשאיר את המצב כמו שהוא ובוודאי שלא תשכנע אחרים להצטרף,

לא אתייחס להודעה שפירסם האירגון רק להודעתך.
נניח שהאירגון לא יכול להוכיח את חבריו ונניח שהאירגון לא יכול לגנות אוהדים.

אז נישאלת השאלה למה האירגון לא יכול להודיע שהוא לא יקח חלק בשירי השואה בעתיד ? זה שבמשחק וחצי לא שרו את השירים האלה אומר שהוחלט להפסיק אותם ? ךמה שאוהד יאמין שהתקבלה החלטה כזו, האם בגלל שרצ'ו שאינו דובר האירגון אומר זאת ?
עזוב את העבר. למה שלא יודיעו שבעתיד לא יעשו זאת ? קשה לכתוב הודעה כזו ולהפיץ אותה ?

ושאלה נוספת, כל מיני "דוברי אולטראס" בפורום כתבו עשרות פעמים שלאולטראס אין קשר לכתובות בשער 11. אז איך יכול האירגון "לטפל בהם במסגרת הארגון ולהבהיר להם בצעדים שלו כמה הצעד הזה פגע בקהל". איך האירגון יכול לטפל באנשים שלא שייכים אליו ?

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 01 נובמבר 2011, 00:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו - הודעה על הפסקת השירים תאחד סביבם את הקהל - או לפחות תצמצם את הניכור והאנטי שהם רכשו לעצמם השנה בקרב הרוב הדומם (עד לאחרונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
ועוד נקודה - כארגון ששואף לאחד את כל אוהדי הפועל הם צריכים להתנהג כמפלגה פוליטית ולהקשיב ל"בוחרים"
הרי מצד אחד הם עושים מה שהם רוצים ומצד שני הם מתפלאים כשהציבור מתנער מהם (החרם שלא צלח, שריקות הבוז בשירי השואה)

תחליטו מה אתם. אירגון אוהדים שאפשר להשתייך אליו ואפשר לא, אפשר להזדהות איתו ואפשר לא, או ארגון האוהדים מספר 1 של הפועל שמבין שהוא צריך קהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:14 
רועי כתב:
ראצ'ו - הודעה על הפסקת השירים תאחד סביבם את הקהל - או לפחות תצמצם את הניכור והאנטי שהם רכשו לעצמם השנה בקרב הרוב הדומם (עד לאחרונה)

כבר פורסמה הודעה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
גם אם אני מסכים שזה היה מיותר לעשות דווקא, אני גם יכול להבין שלקבל קללות ובוז בשירה של "הנהלה זונה" יכול גם קצת להביא למרמור קל. יודע מה?הלוואי והאולטראס היו עושים כעצתך, רק כדי להוכיח סופית שזה לא היה משנה כלום וש"הרוב השקט" של האוהדים כל מה שמענין אותו זה מקום בטבלה, על הדרך כמובן שמערכת היח"צ של טביב היתה רושמת לעצמה וי, והיתה מקבלת את ההתנצלות של האולטראס, מכריזים שהם חינכו את הקהל של הפועל, את החוליגינים האלה משער 5, וכולם היו נותנים לטביב צ'פחות על הניצחון הסוחף שלו.
ועכשיו גביזון אתה מוסיף שהם משחקים משחקי כבוד על חשבון הקבוצה, הוכחה סופית שטביב ניצח בקלילות על התודעה, הסתה מוצלחת ביותר על התנהלות הבזיונית וההרסנית שלו. די מייאש אני חייב להודות.

הדוגמא שלך אלי גרועה, כי גם ביום שהאולטראס איחל לטביב בהצלחה אני כבר רציתי שיעוף.
אני רוצה פה יותר מכולם שטביב יעוף, יותר פשוט מזה?
מה הקשר בין זה לבין העובדה שכבר שנים אני אומר ששירי השואה יביאו עלינו חרבון, ואנחנו נהיים דומים יותר לקהל של בית"ר, שגם שם רוב הקהל נגד שירים של מובילי הקהל, אבל לקח להם כמה שנים של רדיוסים עונשים וניתוק משאר הקהל בשביל להבין שההתאחדות לא רואה אותם ממטר והם יפסידו. אני צעקתי פה שאין לנו סיכוי אם לא נפסיק לבד, ומה קרה? הפסקנו רק אחרי שזיינו אותנו בתחת. גם עכשיו וגם אז אני אומר, אין לי שום בעיה עם השירים אישית, אבל לחלק גדול ורוב רובו של הקהל יש, אז למה להמשיך?
צלבי קרס צריך לגנות, נקודה.
זה קשור לטביב? לא
טביב עושה מזה מטעמים וקופץ על המציאה? כן
טביב משקר לכל הקהל ומנסה להאכיל אותנו שקרים יום ולילה? כן
טביב צריך לעוף מהפועל? אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
רועי כתב:

כבר פורסמה הודעה כזאת.

תפנה אותי אליה בבקשה
אני זוכר משהו לגבי "מפסיקים זמנית כדי לאחד את הקהל"
הודעה בלשון כזו עושה בדיוק את ההפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה השיגעון כתב:
nirog כתב:
NARKOTIKA כתב:
nirog כתב:
red_gamba כתב:

מה קול שפוי?

אני בטוח.

נאיביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:20 
גביזון כתב:
ציטוט:

הדוגמא שלך אלי גרועה, כי גם ביום שהאולטראס איחל לטביב בהצלחה אני כבר רציתי שיעוף.
אני רוצה פה יותר מכולם שטביב יעוף, יותר פשוט מזה?
מה הקשר בין זה לבין העובדה שכבר שנים אני אומר ששירי השואה יביאו עלינו חרבון, ואנחנונ נהיים דומים יוטתר לקהל של בית"ר, שגם שם רוב הקהל נגד שירים של מובילי הקהל, אבל לקח להם כמה שנים של רדיוסים עונשים וניתוק משאר הקהל בשביל להבין שההתאחדות לא רואה אותם ממטר והם יפסידו. אני צעקתי פה שאין לנו סיכוי אם לא נפסיק לבד, ומה קרה? הפסקנו רק אחרי שזיינו אותנו בתחת. גם עכשיו וגם אז אני אומר, אין לי שום בעיה עם השירים אישית, אבל לחלק גדול ורוב רובו של הקהל יש, אז למה להמשיך?
צלבי קרס צריך לגנות, נקודה.
זה קשור לטביב? לא
טביב עושה מזה מטעמים וקופץ על המציאה? כן
טביב משקר לכל הקהל ומנסה להאכיל אותנו שקרים יום ולילה? כן
טביב צריך לעוף מהפועל? אתמול

אני לא בא אליך בטענות שאתה לא רוצה להעיף את טביב, אבל אתה עכשיו עוסק בסגירת חשבונות מול האולטראס ושירי שואה.
דיוני שירי שואה לא קשורים בשום אופן למלחמה בטביב, טביב יצר את ההקשר כדי להסית את האש, ולפי הודעות שלך ושל אחרים, הוא הצליח מעל למצופה. ושוב אני חוזר, אם התלונה היא על כך שבאופן טקטי היו צריכים לגנות כדי לאחד את השורות , את דעתי בענין כבר הבעתי, האיחוד של אלפי אוהדים לא מוערבים יגיע רק ברגע שהקבוצה תקרטע וימצו את הכעס על קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
א. האולטראס לא מצאו לנכון לגנות את גרפיטי שער 11 - משמע הם תומכים
ב. במשחק הביתי הבא שיפתח שער 5 - מקהלת השואה תחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

קשקשן, מאז העונש כבר היו כמה משחקים שאוהדי שער 5 נכנסו אליהם ולא היו שירי שואה.
ולפי ההיסק המטומטם שלך, גם ארגון יד ושם תומך בצלב הקרס בשירותים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

אני מבין שעשית עבודת מאסטר במדעי האולטראס וPhD בנושא אולטראס הפועל ומהן אתה מסיק את מסקנותיך אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אמנת האוהדים הודעת הארגון בנושא...
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:34 
אולטראס הפועל היקר
תעזבו כבר את האגו הנפוח שלכם ותגנו כבר את הכתובות שרוססו או שמא יש לכם קשר לאירוע....???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:37 
nirog כתב:

א. תסלח לי, אבל הסקת מסקנות טיפשית ביותר. כמו בחיים, גם פה אין רק שחור ולבן יש גם אפור. אי גינוי המעשה אינה מחייבת תמיכה בו. אני מאמין כי האולטראס לא מצאו לנכון לגנות את כתובות הנאצה כיוון שגינוי הכתובות על ידם משמעה לקיחת אחריות במידה מסוימת על המעשה. אין להם שום סיבה שבעולם לגנות את המעשה, בטח ובטח לא להתנצל עליו.
ב. אני יכול להבטיח לך ששום מקהלה לא תחזור בשער 5. לא נאיבי ולא נעליים, כבר היו כמה משחקים בהם לא נשמעו הקריאות ואם היית מעורב מעט בשבועיים האחרונים בענייני המועדון/קהל/פורום היית גם מבין זאת לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:40 
הפועל זה השיגעון כתב:
nirog כתב:

א. תסלח לי, אבל הסקת מסקנות טיפשית ביותר. כמו בחיים, גם פה אין רק שחור ולבן יש גם אפור. אי גינוי המעשה אינה מחייבת תמיכה בו. אני מאמין כי האולטראס לא מצאו לנכון לגנות את כתובות הנאצה כיוון שגינוי הכתובות על ידם משמעה לקיחת אחריות במידה מסוימת על המעשה. אין להם שום סיבה שבעולם לגנות את המעשה, בטח ובטח לא להתנצל עליו.
ב. אני יכול להבטיח לך ששום מקהלה לא תחזור בשער 5. לא נאיבי ולא נעליים, כבר היו כמה משחקם בהם לא נשמעו הקריאות ואם היית מעורב מעט בשבועיים האחרונים בענייני המועדון/קהל/פורום היית גם מבין זאת לבד.

כמה זמן אתה חושב שהם יחזיקו בלי שירי שואה?
- עד הדרבי?
- עד שמכבי יקחו אליפות?
- עד העונה הבאה?
- עד שטביב יילך?
זה ברור שהשירים האלה יחזרו מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: