תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ואנשים אומרים לי שחתולים יותר טובים מכלבים
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
נכון. יש כלבים שיותר גדולים מזאב ולא בקצת. לגביי השיניים, לזאב אכן יש את הכי ארוכות. לגבי הזין והביצים, נראה לי שכלבי הדוגה(מסטיף, בולדוגים למיניהם וכו'), יש את הכי גדול ועבה :)
לגבי חתולים, אני לא יכול לסבול אותם(ויש לי לצערי, בזכות חברה שלי, 2 כאלה בבית). חייה מעצבנת. סליחה שאני לא יכול להעריץ את האגואיסטיות שלה ואת חוסר הפגנת החיבה. ובכלל, הרעש המעצבן שזה מוציא.
לא סובל חתולים.
בשבילי כלב, זה פלא עולם ובטח ובטח לא חתול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
הסיבה היחידה שאני חושב שיש להעדיף, כעיקרון, אימוץ וגידול של כלבים בבית ולא של חתולים (ואני כמובן לא מדבר על כלבים קנויים מבתי גידול, וגם לא על חתולים פרסיים מפונפנים - אני מתייחס רק לאימוץ כלבים וחתולי רחוב) היא סיבה מחושבת ורציונלית מאוד שבאה לקדם במשהו את מצוקת החיות בארץ - בהנחה ואתה מגדיר לעצמך תפוסה בבית של שני בעלי חיים (דבר סביר בהחלט) ואתה אוהב גם כלבים וגם חתולים במידה שווה (כמוני. כל בע"ח והקסם המיוחד לו) - אתה צריך לחשוב איזה בע"ח זקוק יותר לבית שלך - כלב או חתול? מה יהיה מצווה גדולה יותר להציל מהרחוב - כלב או חתול?

התשובה ברורה - כלבים לא יכולים לשרוד בחוץ. גם לא יאפשרו להם. הם מיד ייתפסו ויכלאו במכלאות. שם הם יגמרו את חייהם מהר מאוד (במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב זה יהיה על שולחנות הניסויים במעבדות הפקולטה לרפואה באוניברסיטת ת"א או הפקולטה לביולוגיה באוניברסיטה העברית או במכון וויצמן או השד יודע היכן עוד). חתולים, לעומת זאת, יכולים לחיות, ואפילו לא רע במידה ומאכילים אותם באופן קבוע ודואגים להם, גם ברחוב.

לכן לגדל שני כלבים בבית, ובמקביל להאכיל קומץ חתולים בחצר - זו הנוסחה האידיאלית לדעתי.

ואגב, הכלב הגדול ביותר:

תמונה תמונה

(Irish Wolfhound, ראיתי אחד כזה לא מזמן. סוס פוני קטן לידו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
הוא מכוער למדי...
אגב, מישהו יכול לענות לי למה אנשים רוצים מסטיף? כאילו, זה כלב ענק, וגם מזיל ריר בצורה חסרת פורפוציות, איך אפשר ללטף אותו? כולך מים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:49 
אדמדם כתב:
Frank Serpico כתב:
אגב, אם כבר הבדלים (או השוואות) בין זאב לכלב, אז קראתי פעם מחקר שמצא שבמהלך אלפי (או עשרות אלפי) שנות הביות, הכלב איבד כ-20% ממסת המוח שלו.

מוחו של הזאב גדול בכ-20% ממוחו של הכלב (באופן יחסי כמובן). לקחנו יצור מופלא וחכם, והפכנו אותו למבויית וקצת (הרבה) יותר טיפש.

אכן. הייתה כתבה על זה בנשיונל גיאוגראפיק פעם. גם תוחלת החיים שלהם קצרה יותר.

זה שהשכל יותר קטן זה ידוע. מי יותר חכם או טיפש זה נתון למחלוקת (די תלוי בהגדרה של חכם או טיפש). אבל תוחלת החיים של כלבים ארוכה מזאת של זאבים. זה אגב גם הגיוני (מין אחד חי עם אנשים וזוכה ליתרונות של טכנולוגיה מודרנית והאחר חי בטבע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
הוא מכוער למדי...
אגב, מישהו יכול לענות לי למה אנשים רוצים מסטיף? כאילו, זה כלב ענק, וגם מזיל ריר בצורה חסרת פורפוציות, איך אפשר ללטף אותו? כולך מים

אותו דבר אפשר לשאול על בוקסר. ואני באופן אישי מכיר לא מעט אנשים שמכורים, פשוט מכורים לבוקסרים. הם לעולם לא יגדלו דבר אחר ממפלצת הטמפרמנט והריר הבלתי נדלית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
תוחלת החיים של זאבים שחיים בשבי היא כמו של כלבים שחיים בבית.

קשה לי להאמין שתוחלת החיים של כלב בטבע תתקרב לזו של זאב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אדמדם כתב:
הוא מכוער למדי...

אותו דבר אפשר לשאול על בוקסר. ואני באופן אישי מכיר לא מעט אנשים שמכורים, פשוט מכורים לבוקסרים. הם לעולם לא יגדלו דבר אחר ממפלצת הטמפרמנט והריר הבלתי נדלית הזאת.

בוקסר הכלב הכי מדהים בעולם ואם הייתי רוצה כלב גזעי הייתי מביא כזה, אבל את שלנו אימצנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

תוחלת חיים של שתיים-שלוש דקות. עד שהזאב (או להקת הזאבים) טורפת אותו.

וברצינות - כלבים, גם להקת כלבים (לא כלבי בר) לא ישרדו יותר משבועיים בטבע.

אגב, אני חושב שההבדל הזה זה בדיוק ההבדל של ה-20% תאים אפורים שחסרים לכלב.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 31 אוקטובר 2011, 18:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
Frank Serpico כתב:
אדמדם כתב:
הוא מכוער למדי...

בוקסר הכלב הכי מדהים בעולם ואם הייתי רוצה כלב גזעי הייתי מביא כזה, אבל את שלנו אימצנו.

קשה לי איתם. הם בלתי נלאים ובלתי נדלים. כלבים לא קלים. טונות של מרץ ואנרגיה (אבל מקסימים וסופר חברותיים. יותר מדי חברותיים. לעולם לא מתבגרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
Shacham כתב:
Frank Serpico כתב:
אדמדם כתב:
הוא מכוער למדי...

קשה לי איתם. הם בלתי נלאים ובלתי נדלים. כלבים לא קלים. טונות של מרץ ואנרגיה ( אבל מקסימים וסופר חברותיים. יותר מדי חברותיים. לעולם לא מתבגרים ).

בדיוק, יש בהם כל מה שאני אוהב בכלב, הם חברותיים, הם שמחים, הם מביעים אהבה ומחפשים אהבה(כל פעם שאני רואה בוקסר הוא בא בשלב מסוים שאני אפנק אותו), והם גם לא כלב accessory שבא בתור קישוט לבית(כמו הרבה גזעיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 19:36 
teknoboy כתב:

אני חושב שגם המשפט הראשון לא נכון. אין המון זאבים שחיים בשבי. ואין באמת כזה דבר "כלבים בטבע". הטבע של הכלבים זה לא להיות ממש בטבע. בפועל, כלבים, בזכות מה שהאנשים מציעים להם, חיים יותר.

ואגב, האם דני גדול לא יותר גדול מהייצור המכוער שפרנק הביא כאן? המפלצות החמודות האלו די נפוצות.

ואגב II, אין על בוקסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

התשובה ברורה - כלבים לא יכולים לשרוד בחוץ. גם לא יאפשרו להם. הם מיד ייתפסו ויכלאו במכלאות. שם הם יגמרו את חייהם מהר מאוד (במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב זה יהיה על שולחנות הניסויים במעבדות הפקולטה לרפואה באוניברסיטת ת"א או הפקולטה לביולוגיה באוניברסיטה העברית או במכון וויצמן או השד יודע היכן עוד). חתולים, לעומת זאת, יכולים לחיות, ואפילו לא רע במידה ומאכילים אותם באופן קבוע ודואגים להם, גם ברחוב.

זה נכון רק אם אתה גם בעלים זבל (או בעצם לא בעלים) ומשאיר את הכלב שלך להסתובב ולא מכניס אותו הביתה (סתם דוגמא). וגם אם אתה כן עושה את זה, כלב תמיד יחזור הביתה ברגע שהוא מזהה את הבית שלו. ככה שאין כל כך איפה להסתובב ולהכלא . את הכלב שלי אף פעם לא אילפנו, וקיבלנו ממנו כמויות של קנסות ובעיות. לאחר קצת זמן הוא הבין שאנחנו זה ביתו, הוא יוצא וחוזר לצרכים האישיים שלו (פעם זה היה הרבה יותר בעייתי, כיוון שהיה מיוחם ומשוגע). היום שהוא כבר בערך בן 10, אני מוציא אותו מתי שהוא מבקש, הוא משתין וחוזר. זו הייתה טעות לא לאלף אותו, וזה היה חוסך לנו הרבה צרות, אבל לא משנה מה, כלב יכיר בבעלים שלו כהבית, ואין לו אינטרס ללכת לשום מקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
כלבים מעורבים :HEART2: :HEART2:
כלבים גזעיים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:

אני חושב שגם המשפט הראשון לא נכון. אין המון זאבים שחיים בשבי. ואין באמת כזה דבר "כלבים בטבע". הטבע של הכלבים זה לא להיות ממש בטבע. בפועל, כלבים, בזכות מה שהאנשים מציעים להם, חיים יותר.

ואגב, האם דני גדול לא יותר גדול מהייצור המכוער שפרנק הביא כאן? המפלצות החמודות האלו די נפוצות.

ואגב II, אין על בוקסרים.

לפי ויקיפדיה יש, ותוחלת החיים שלהם היא 16 שנה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: