תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ענת קם נשפטה ל-4.5 שנות מאסר
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 14:44 
עונש מצחיק
נראה אותה עושה את זה בארצות הברית או באנגליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בני12 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
בני12 כתב:
הוא לא אומר שמה שהיא הדליפה לא יכול לגרום לנזק.
הוא אומר שכל כתב צבאי מקבל לידיו מסמכים בסיווג סודי ביותר ביום יום.

זה קישקוש. זה לא יכול להיות.
מסמכים ברמת סיווג סודי ביותר לא יכולים להימסר לעיתונאים, כי העיתונאים לא מסוגלים לשמור אותם ברמת האבטחה הנדרשת.
מספיק שיפרצו לעיתונאי הביתה או ללפטופ, וכל העולם יהיה חשוף למסמכים האלה.

ואם זה כן קורה - אז כל מי שמסר לעיתונאי מסמך כזה, צריך לשבת בכלא. חבל שרק את ענת קם תפסו.

הם לא שומרים על זה בבית (בדר"כ).
נותנים להם לקרוא את זה או שמספרים להם מה כתוב שם.
אתה חושב שהכתבים הצבאיים כותבים את הכתבות על סמך חומר בלמ"ס ?
הרי הכל זה פארפרזות על חומר מסווג יותר שהם נחשפים אליו.

אורי בלאו שמר את כל המסמכים אצלו בבית, ועל המחשב שלו.
אז אתה מסכים שזה העמיד בסכנה את בטחון המדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
תדליף מסמכים פעם אחת ובתמימות ילדותית ויקראו לך פושע; תדליף באופן קבוע ובכוונה תחילה, ויקראו לך חבר וועדה בכנסת

אם ננסה לתקן את המדינה הזאת בלוותר לפושעים ה"פחות חמורים" (ענת קם למשל) ביחס לפושעים החמורים ביותר (חברי ועדות, חברי כנסת וראשי ממשלה), במקום לא לוותר גם להם, לאן זה יגיע?
למצב שחייל יכול לחשוב לפרסם מסמכים כאלה בלי להשתין במכנסיים.

נערך לאחרונה על ידי אקהויז בתאריך 30 אוקטובר 2011, 14:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 14:45 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
בני12 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
בני12 כתב:
הוא לא אומר שמה שהיא הדליפה לא יכול לגרום לנזק.
הוא אומר שכל כתב צבאי מקבל לידיו מסמכים בסיווג סודי ביותר ביום יום.

זה קישקוש. זה לא יכול להיות.
מסמכים ברמת סיווג סודי ביותר לא יכולים להימסר לעיתונאים, כי העיתונאים לא מסוגלים לשמור אותם ברמת האבטחה הנדרשת.
מספיק שיפרצו לעיתונאי הביתה או ללפטופ, וכל העולם יהיה חשוף למסמכים האלה.

ואם זה כן קורה - אז כל מי שמסר לעיתונאי מסמך כזה, צריך לשבת בכלא. חבל שרק את ענת קם תפסו.

הם לא שומרים על זה בבית (בדר"כ).
נותנים להם לקרוא את זה או שמספרים להם מה כתוב שם.
אתה חושב שהכתבים הצבאיים כותבים את הכתבות על סמך חומר בלמ"ס ?
הרי הכל זה פארפרזות על חומר מסווג יותר שהם נחשפים אליו.

אורי בלאו שמר את כל המסמכים אצלו בבית, ועל המחשב שלו.
אז אתה מסכים שזה העמיד בסכנה את בטחון המדינה?

אז הוא זה שסיכן. היא עשתה מה שכל קצין מדרגת סא"ל וכל ח"כ עושה.
מה העונש שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 14:54 
בני12 כתב:
מה העונש שלו ?

1. לא יודע על סמך מה החלטת ש-"כל קצין בדרגת סא"ל וכל ח"כ עושה". אבא שלי הוא סא"ל במילואים והוא מעולם לא הדליף שום מסמך סודי לאף אחד. ככה שכבר יש סא"ל אחד פחות.
2. יכול להיות שפה ושם יש כאלה שמדליפים. כנראה שהם מספיק חכמים בשביל לא להיתפס. ענת קם היא גם מרגלת וגם טיפשה, היא נתפסה ועליה לשלם ביוקר.
3. כמו שכתבו פה למעלה - אם היא היתה עושה דבר כזה בבריטניה, שלא לומר ארה"ב, היא היתה יכולה רק לחלום על 4.5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:10 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
בני12 כתב:
מה העונש שלו ?

1. לא יודע על סמך מה החלטת ש-"כל קצין בדרגת סא"ל וכל ח"כ עושה". אבא שלי הוא סא"ל במילואים והוא מעולם לא הדליף שום מסמך סודי לאף אחד. ככה שכבר יש סא"ל אחד פחות.
2. יכול להיות שפה ושם יש כאלה שמדליפים. כנראה שהם מספיק חכמים בשביל לא להיתפס. ענת קם היא גם מרגלת וגם טיפשה, היא נתפסה ועליה לשלם ביוקר.
3. כמו שכתבו פה למעלה - אם היא היתה עושה דבר כזה בבריטניה, שלא לומר ארה"ב, היא היתה יכולה רק לחלום על 4.5 שנים.

הם לא נתפסים לא בגלל שהם חכמים. הם לא נתפסים כי אף אחד לא רוצה או מנסה לתפוס אותם.
השאלה היא למה כאן נעשה מאמץ לתפוס ולהעניש את המדליפה ובכל הדיווחים של רוני דניאל וחבר מרעיו לא. גם אתה וגם אני יודעים למה וזה קשור לתוכן ההדלפה ולתוכן הכתבה ולא לסיווג שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:24 
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
בני12 כתב:
מה העונש שלו ?

הם לא נתפסים לא בגלל שהם חכמים. הם לא נתפסים כי אף אחד לא רוצה או מנסה לתפוס אותם.
השאלה היא למה כאן נעשה מאמץ לתפוס ולהעניש את המדליפה ובכל הדיווחים של רוני דניאל וחבר מרעיו לא. גם אתה וגם אני יודעים למה וזה קשור לתוכן ההדלפה ולתוכן הכתבה ולא לסיווג שלה.

לא שאני מאמין שכל "חבר מרעיו של רוני דניאל" הדליפו יותר מ-2,000 מסמכים שלחלקם סיווג "סודי ביותר", אבל נניח שזה היה נכון - אני מקווה שהעונש שענת קם קיבלה ירתיע אותם מלהמשיך במעשים השפלים והמסוכנים שלהם.
כמו שאמרה היום התובעת במשפט - חלק מהעונש הזה הוא גם הרתעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אבא שלי הוא סא"ל במילואים והוא מעולם לא הדליף שום מסמך סודי לאף אחד. ככה שכבר יש סא"ל אחד פחות.
אני לא חושב שאתה יכול להיות בטוח לגבי מה אבא שלך עשה או לא עשה. אין לו שום סיבה לספר לך על זה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:35 
טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:49 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
בני12 כתב:
מה העונש שלו ?

לא שאני מאמין שכל "חבר מרעיו של רוני דניאל" הדליפו יותר מ-2,000 מסמכים שלחלקם סיווג "סודי ביותר", אבל נניח שזה היה נכון - אני מקווה שהעונש שענת קם קיבלה ירתיע אותם מלהמשיך במעשים השפלים והמסוכנים שלהם.
כמו שאמרה היום התובעת במשפט - חלק מהעונש הזה הוא גם הרתעתי.

למה שזה ירתיע אותם? השאלה אם בכלל יחקרו את המקרים האלו תלויה בתוכן שמפורסם. תדליף מידע שיסתיים בכתבה שלילית על צה"ל => כלא. תדליף מידע שיסתיים בכתבה מתחנפת לצה"ל => אין אפילו חקירה. אז למה שאנשים שמדליפים מידע לרוני דניאל וחבריו יורתעו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אין ספק שהיא עשתה עבירה, ושהיא ראוייה לעונש (אני לא אתיימר לקבוע מה אותו עונש).
וגם אין ספק שהעונש שהיא צריכה לקבל הוא כלום לעומת העונש שצריכים לקבל העבריינים בפיקוד מרכז.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 50&fid=829

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה-
איזה עונש קיבלו קצינים שאיבדו/שכחו לפטופ עם חומר מסווג ברכב?

ועוד שאלה (מצטער, אני קצת קלולס...)
האם התקיים דיון רציני סביב הכשלים שנחשפו במסמכים שקם גנבה והדליפה?
אם זיכרוני אינו מטעני, דובר של על הפרה מכוונת ובוטה של הנחיות והוראות בית משפט

כל האמור לעיל, כמובן, מבלי להוריד או להמעיט בערך הפשע וסיכון בטחון המדינה של ענת קם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:08 
אע"ב -
נתחיל מזה שההיסטריה סביב מילת הקסם: "סודי ביותר" היא עוד בדיחה.
גם אני ראיתי במסגרת השירות שלי הרבה מסמכים בסיווג כזה, והיו ביניהם כאלה שראיתי את תוכנם (או תוכן שמשקף את מה שכתוב בהם) מופיע בעיתון במוסף שישי. אגב, אפילו מסמכים בסיווג שו"ס לפעמים מכילים חומר שהוא דה-פאקטו נחלת הכלל, והעיתונים מצטטים אותו "מפי מקורות זרים". מה לעשות? בטחון מידע בצה"ל הוא תחום שמופקד בדרך כלל בידי אנשים היסטריים וחסרי פרופורציה שמנסים לכסות את התחת שלהם. סיווגים נקבעים הרבה פעמים לפי מחלת הסג"מת של קצין בטחון מידע התורן - ולא לפי שום קריטריון אחר. אני זוכר מקרה מטופש שקשור לבסיס סודי כלשהו, כל כך סודי שאסור היה לנו אפילו להגיד את מספרו במהלך שיחת טלפון ברשת המטכ"לית, אממה? שלפעמים היה צורך לדבר על נושאים שוטפים הקשורים לפעילותו של אותו בסיס (לאו דווקא אלו הסודיים) - אז נראה לך שמישהו שמר על התקנה האידיוטית הזאת? כמובן שלא. אבל אם ואם ואם ואם היתה איזושהי ביקורת או האזנה - אז אדון קב"טוס כיסה את התחת שלו. כך פועל צה"ל.
אבל זה באמת סיפור אחר.
ענת קם עשתה קופי, פייסט, והעבירה דיסק לעיתונאי. יתכן שהיקף המידע שהעבירה היה מוגזם, מן הסתם היא צריכה לקבל עונש כלשהו, משהו כמו 30 ימי מחבוש. אבל לקרוא לה "מרגלת" זה גועל נפש ושקר מתועב. ומה שהיא עשתה לא חורג מהנורמה המקובלת שבמסגרתה אנחנו צורכים את החדשות היומיומיות שלנו.

כל השאר חרטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אני רק שאלה-
איזה עונש קיבלו קצינים שאיבדו/שכחו לפטופ עם חומר מסווג ברכב?

ועוד שאלה (מצטער, אני קצת קלולס...)
האם התקיים דיון רציני סביב הכשלים שנחשפו במסמכים שקם גנבה והדליפה?
אם זיכרוני אינו מטעני, דובר של על הפרה מכוונת ובוטה של הנחיות והוראות בית משפט

כל האמור לעיל, כמובן, מבלי להוריד או להמעיט בערך הפשע וסיכון בטחון המדינה של ענת קם

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 50&fid=829

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:10 
אקהויז כתב:
סו אלן כתב:
תדליף מסמכים פעם אחת ובתמימות ילדותית ויקראו לך פושע; תדליף באופן קבוע ובכוונה תחילה, ויקראו לך חבר וועדה בכנסת

אם ננסה לתקן את המדינה הזאת בלוותר לפושעים ה"פחות חמורים" (ענת קם למשל) ביחס לפושעים החמורים ביותר (חברי ועדות, חברי כנסת וראשי ממשלה), במקום לא לוותר גם להם, לאן זה יגיע?

סבבה,
אז נתחיל מהש.ג
קודם כל בוא ונערוף את ראשו של הש.ג - אחר כך נטפל בגנגסטרים

נשמע לך הגיוני מה שאתה כותב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
הדיון הוא לא על העונש שלה, אלא על העונש שלה לעומת העונש (של כלום ושום דבר) של אותם גורמים בפיקוד מרכז.

אם היא הייתה נשפטת ל4.5 שנים, אבל הם ל-20 שנה - אף אחד לא היה פוצה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק כמו התקשורת שעושה עיוות למקרה שליט שהופכת חייל קרבי לילד של כולנו,
גם פה משום מה יש אנשים שמשתדלים להפוך חיילת שמסרה מידע שעלול לסכן חיילים לעיתונאי לסתם ילדה טיפשה.

היא נתפסה שתאכל אותה. איזה מין טיעון זה "קצינים עושים את זה למה לה אסור?". מה זה, פיפי קקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
הדיון הוא לא על העונש שלה, אלא על העונש שלה לעומת העונש (של כלום ושום דבר) של אותם גורמים בפיקוד מרכז.

אם היא הייתה נשפטת ל4.5 שנים, אבל הם ל-20 שנה - אף אחד לא היה פוצה פה.

בעקבות פנייתם של פלדמן וספרד, פנתה לשכת היועץ המשפטי לפרקליט הצבאי הראשי, תת-אלוף אביחי מנדלבליט, וקיבלה תשובות מספקות בנוגע ל-3 האירועים המתוארים בכתבה, שבמסגרתם חוסלו מבוקשים.

באשר לפעולה בג'נין ביולי 2006 קבע היועץ המשפטי דאז, מני מזוז, כי "בתכנון המבצע הודגש על-ידי השב"כ כי המבצע המוצע הוא בראש ובראשונה מבצע למעצרם של המבוקשים. עם זאת, במהלך התכנון התברר כי בהיעדר יכולת מעצר, יש אישור לפגוע במבוקשים בהתאם לנוהל. פעולת צה"ל עמדה באירוע זה בכל הכללים שהותוו בפסיקת בג"ץ ביחס ל'סיכול ממוקד'".

אשר לפעולה בשכם בדצמבר 2006, מדובר היה במבצע למעצרו של בכיר בתנזים, ולא במבצע שנועד מלכתחילה לפגוע בו. אלא ש"לעתים מסתיימים מבצעי מעצר במותו של מבוקש, ואין בכך כדי לגרוע מן העובדה שמדובר היה במבצע מעצר לכל דבר ועניין".

לגבי הפעולה בכפר אל-יאמון בנובמבר 2006, "במהלך פעילות כוחות צה"ל בכפר אירעה היתקלות בין הכוחות לבין כ-10 מחבלים חמושים, ובמקום התפתחו חילופי אש. כתוצאה מן הירי נהרגו 5 מחבלים חמושים, ושלושה נעצרו". לפיכך, טוען משרד המשפטים, "אין כל יסוד לטענה לפיה צה"ל התעלם מהוראות בג"ץ בנוגע לפעולות 'סיכול ממוקד'".‏‎‎‏

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אקהויז כתב:
סו אלן כתב:

סבבה,
אז נתחיל מהש.ג

אתה קראת במה שכתבתי את המילה אחר כך?
אם הייתי מכניס את המילה אח"כ כמו שבחרת לדמיין, אז זה היה הרבה פחות הגיוני.
אבל לא הכנסתי, מה שאומר שאני בעד לדפוק חזק את כל מי שחורג מהסמכויות שלו ובטח כשהחריגה הזאת יכולה אולי הייתה לפגוע בבטחון המדינה, מראש הממשלה ועד לענת קם.

זה שראש הממשלה ורוב השאר בדרך עד לענת קם רקובים, לא אומר שלענת קם לא מגיע עונש חמור על מעשה חמור.
זה רק אומר שלשאר מגיע גם, ולפעמים יותר.

תתלונן על חוסר שוויון, לא על חוסר צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:42 
אע"ב -
נתחיל מזה שההיסטריה סביב מילת הקסם: "סודי ביותר" היא עוד בדיחה.
גם אני ראיתי במסגרת השירות שלי הרבה מסמכים בסיווג כזה, והיו ביניהם כאלה שראיתי את תוכנם (או תוכן שמשקף את מה שכתוב בהם) מופיע בעיתון במוסף שישי. אגב, אפילו מסמכים בסיווג שו"ס לפעמים מכילים חומר שהוא דה-פאקטו נחלת הכלל, והעיתונים מצטטים אותו "מפי מקורות זרים". מה לעשות? בטחון מידע בצה"ל הוא תחום שמופקד בדרך כלל בידי אנשים היסטריים וחסרי פרופורציה שמנסים לכסות את התחת שלהם. סיווגים נקבעים הרבה פעמים לפי מחלת הסג"מת של קצין בטחון מידע התורן - ולא לפי שום קריטריון אחר. אני זוכר מקרה מטופש שקשור לבסיס סודי כלשהו, כל כך סודי שאסור היה לנו אפילו להגיד את מספרו במהלך שיחת טלפון ברשת המטכ"לית, אממה? שלפעמים היה צורך לדבר על נושאים שוטפים הקשורים לפעילותו של אותו בסיס (לאו דווקא אלו הסודיים) - אז נראה לך שמישהו שמר על התקנה האידיוטית הזאת? כמובן שלא. אבל אם ואם ואם ואם היתה איזושהי ביקורת או האזנה - אז אדון קב"טוס כיסה את התחת שלו. כך פועל צה"ל.
אבל זה באמת סיפור אחר.
ענת קם עשתה קופי, פייסט, והעבירה דיסק לעיתונאי. יתכן שהיקף המידע שהעבירה היה מוגזם, מן הסתם היא צריכה לקבל עונש כלשהו, משהו כמו 30 ימי מחבוש. אבל לקרוא לה "מרגלת" זה גועל נפש ושקר מתועב. ומה שהיא עשתה לא חורג מהנורמה המקובלת שבמסגרתה אנחנו צורכים את החדשות היומיומיות שלנו.

כל השאר חרטה.

זכותך לחשוב שהיא לא מרגלת ושהמעשה שלה לא חמור.
אמא מא, כמו שאמר מנחם בגין - "יש שופטים בירושלים". והשופטים שראו את כל הראיות האלה, החליטו שהמעשה שלה מאוד-מאוד חמור ושהיא כן מרגלת (היא גם הודתה בריגול במסגרת עסקת טיעון).
אז כנראה שהמעשה שלה הוא יותר חמור מאשר מעשה של 30 ימי מחבוש.

לדעתי 4.5 שנים זה מעט מדי, אני מוכן לקבל טיעון שזה הרבה מדי ושהיה מגיע לה שנתיים למשל. אבל אם אתה חושב שזה מעשה שהעונש הראוי לו הוא 30 ימי מחבוש - אין לנו בכלל בסיס לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:42 
אקהויז כתב:
אקהויז כתב:
סו אלן כתב:

סבבה,
אז נתחיל מהש.ג

אבל לא הכנסתי, מה שאומר שאני בעד לדפוק חזק את כל מי שחורג מהסמכויות שלו ובטח כשהחריגה הזאת יכולה אולי הייתה לפגוע בבטחון המדינה, מראש הממשלה ועד לענת קם.

זה שראש הממשלה ורוב השאר בדרך עד לענת קם רקובים, לא אומר שלענת קם לא מגיע עונש חמור על מעשה חמור.

מה שאני אומר הוא שכשעושים דין סלקטיבי לא מקבלים משפט אלא משפח
בנוסף לזה - ההדלפות לתקשורת הן לא דבר בהכרח "בלתי תקין". במדינה דמוקרטית הציבור חייב איכשהו לפקח על הצבא. הצבא רוצה לשמור על סודותיו, הציבור רוצה לדעת שהצבא לא עושה דברים שהוא לא אמור לעשות - ולכן יש הדלפות. זה טבעי, זה היה וזה יהיה תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
אקהויז כתב:
אקהויז כתב:
סו אלן כתב:

סבבה,
אז נתחיל מהש.ג

מה שאני אומר הוא שכשעושים דין סלקטיבי לא מקבלים משפט אלא משפח
בנוסף לזה - ההדלפות לתקשורת הן לא דבר בהכרח "בלתי תקין". במדינה דמוקרטית הציבור חייב איכשהו לפקח על הצבא. הצבא רוצה לשמור על סודותיו, הציבור רוצה לדעת שהצבא לא עושה דברים שהוא לא אמור לעשות - ולכן יש הדלפות. זה טבעי, זה היה וזה יהיה תמיד.

דין שונה לעשירים\עניים, למקושרים\לא מקושרים תמיד היה פה. אני בטוח שאם היא הייתה הבת של הרמטכ"ל זה לא היה העונש.
אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לכבות עוד נקודת אור כדי שלא תהיה יוצאת דופן. אלא זה אומר שצריך לשאוף גם במקרה שזו תהיה הבת של, היא התקבל את אותו העונש.
הדלפות לתקשורת הן לא בהכרח דבר בלתי תקין? אולי בכדורגל. בצה"ל זה לא תקין ואין על זה ויכוח.
חיילת פשוטה לא יכולה להחליט איזה סודות הציבור צריך לראות ואיזה לא. צה"ל זו מערכת היררכית, לא דמוקרטית.
זה שהמערכת הזאת היא חלק מתוך מערכת דמוקרטית גדולה, זה משהו אחר. וסבבה, נניח שיש הסכמה שצריכה להיות שקיפות.
לא המקום של גברת ענת קם להחליט מה לשקף ולמי.
ואם היא עשתה את זה, ויש לוחמי דמוקרטיה שאוהבים את זה, אז תמחאו לה כפיים ותשלחו לה פרחים, וגם תעשו כמוה.
אבל חוק הוא חוק, והיא עברה עליו. והיא לקחה סיכון גדול מאוד על חשבון בטחון המדינה, ולדעתי זה עונש מתאים מאוד.
בתקווה גדולה שפעם יהיה צדק אחד לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 18:44 
אתם מפספסים את הנקודה
הבעיה היא לא בעונש שלה
הבעיה היא בדרך שהיא נתפסה
ע"י חשיפת מקורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
romario כתב:
סבאח אל חיר יא וולד. :)

אבל אותך אני אוהב ואת עיתון הארץ לא.

משיח עכשיו :ROSE:

רומאריו, נשמה, רק תתרכז בלהביא את המשיח ולא בלשנוא.
לא יהודים ולא ערבים.

אני מרוכז במטרה.
אני לא שונא ערבים.
אבל כמו שאני מתרכז בלהביא את המשיח(אמן שאני יותר ישתדל לעסוק בזה)
שהם יתרכזו בעיסוקים שלהם במקום לתכנן איך ללסלק אותנו מאדמתנו הקדושה.

מה קרה כבר נגמרו הקליינטים של החומוס משאוושה? (סתאם אני צוחק)

אני לא נכנס איתך לוויכוח דתי - זה חסר טעם
אבל גם הערבים, צאצאיו של אברהם אבינו דרך אגב, רוצים לחיות חיים רגילים ומכובדים בארץ הזאת
אף אחד לא צריך לסלק אף אחד - יש מקום לכולם. ברוך השם - ארץ זבת חלב ודבש.

רק מה ששכחו פה שבזמן גרמניה הנאצית שהחלו עם השריפת ספרים אף מדינה חוץ מהולנד(שאחרי זה גם אלה שנכנסו לשם מתו)
לא הסכימה לקבל 5,000 יהודים שהרגע שרפו להם את כל רכושם ומחפשים מקלט
לעומת זאת לערבים כיום יש 21 מדינות שכן היו מקבלים אותם ולנו יש רק את מדינת ישראל הפצפונת
שאנו צריכים לשמור על כל פיסת חלקה בה מכל משמר
כי כמו שאומר השיר"אין לי ארץ אחרת..."
כך שאני מכיר בדעתך שצריכים לחיות פה שני עמים אבל לא מסכים איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 18:51 
אדום טורקי כתב:
romario כתב:
romario כתב:
סבאח אל חיר יא וולד. :)

אבל אותך אני אוהב ואת עיתון הארץ לא.

משיח עכשיו :ROSE:

רומאריו, נשמה, רק תתרכז בלהביא את המשיח ולא בלשנוא.
לא יהודים ולא ערבים.

אני מרוכז במטרה.
אני לא שונא ערבים.
אבל כמו שאני מתרכז בלהביא את המשיח(אמן שאני יותר ישתדל לעסוק בזה)
שהם יתרכזו בעיסוקים שלהם במקום לתכנן איך ללסלק אותנו מאדמתנו הקדושה.

מה קרה כבר נגמרו הקליינטים של החומוס משאוושה? (סתאם אני צוחק)

אני לא נכנס איתך לוויכוח דתי - זה חסר טעם
אבל גם הערבים, צאצאיו של אברהם אבינו דרך אגב, רוצים לחיות חיים רגילים ומכובדים בארץ הזאת
אף אחד לא צריך לסלק אף אחד - יש מקום לכולם. ברוך השם - ארץ זבת חלב ודבש.

רק מה ששכחו פה שבזמן גרמניה הנאצית שהחלו עם השריפת ספרים אף מדינה חוץ מהולנד(שאחרי זה גם אלה שנכנסו לשם מתו)
לא הסכימה לקבל 5,000 יהודים שהרגע שרפו להם את כל רכושם ומחפשים מקלט
לעומת זאת לערבים כיום יש 21 מדינות שכן היו מקבלים אותם ולנו יש רק את מדינת ישראל הפצפונת
שאנו צריכים לשמור על כל פיסת חלקה בה מכל משמר
כי כמו שאומר השיר"אין לי ארץ אחרת..."
כך שאני מכיר בדעתך שצריכים לחיות פה שני עמים אבל לא מסכים איתה.

אז אולי נגיד לשוויצרים שיעברו לגרמניה ונשב שם?
בכל זאת, הם כולם נוצרים!
אידיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר מחט לתחת?
המסר שלו שאנחנו צריכים לשמור על המדינה שלנו
ולדעתי,אין פה מקום לשני עמים
ורק ציינתי שיש כיום 21 מדינות מוסלמיות שיקבלו בברכה את כל יושבי עזה ויו"ש

או שרק כאלה שטוענים המדינה הזאת לא טובה בשבילם וכו'
שיעלו על אונייה ויפליגו למדינה יותר טובה
מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 20:02 
אדום טורקי כתב:
מה הקשר מחט לתחת?
מה רע?

אתה לא קולט אה?
הם לא אותו עם
שוב, כי אתה דיסלקט כנראה
הם לא אותו עם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
אדום טורקי כתב:
מה הקשר מחט לתחת?
מה רע?

אתה לא קולט אה?
הם לא אותו עם
שוב, כי אתה דיסלקט כנראה
הם לא אותו עם

גם היהודים בגרמניה לא היו אותו העם
אז העלו את העמידים מבניהם לסנט לואיס
ובכך הראו להם שאף מדינה לא רוצה לקבל אותם

לעומת זאת לערבים שלא רוצים בקיומה של ישראל יש 21 מדינות לבחירה,רק לבחור ולטוס/לשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 20:31 
אדום טורקי כתב:
Perlov כתב:
אדום טורקי כתב:
מה הקשר מחט לתחת?
מה רע?

אתה לא קולט אה?
הם לא אותו עם
שוב, כי אתה דיסלקט כנראה
הם לא אותו עם

לעומת זאת לערבים שלא רוצים בקיומה של ישראל יש 21 מדינות לבחירה,רק לבחור ולטוס/לשוט

טורקי
אולי תשוט לאנשהו באמת?
אולי תעשה איזה משט לטורקיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
Perlov כתב:
אדום טורקי כתב:
מה הקשר מחט לתחת?
מה רע?

אתה לא קולט אה?
הם לא אותו עם
שוב, כי אתה דיסלקט כנראה
הם לא אותו עם

טורקי
אולי תשוט לאנשהו באמת?
אולי תעשה איזה משט לטורקיה?

אבל אני יהודי...
לא יקבלו אותי שם :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: