YardenDe כתב:
ראצ'ו כתב:
קשה להתעלם מהדברים שהולכים ונערמים בהפועל.
האם זה מקרה שמעיפים כל כך הרבה אנשים? האם זה מקרה שגבי קצרה, האיש הכי קרוב לטביב
כבר עשרות שנים הועף מהקבוצה ותובע את טביב? שיוסי אבוקסיס נבעט בשניה אחת אחרי ש"העז" לדבר עם מוני?
האם זה מקרה שמורדי הועף על טעות קטנה כביכול?
שארז הורוביץ' שבא להחליף אותו נזרק גם הוא? שבתקשורת רץ כל שני וחמישי שקובי ברדה בדרך החוצה?
שעכשיו אוסידון עומד לעוף?
הפועל תל אביב מתנהלת כדיקטטורה, כל ההחלטות מרוכזות אצל גורם אחד. מי שלא מתיישר עם זה לא נשאר.
בגלל זה כל תהליך קבלת ההחלטות והיחס לאנשים שעובדים במועדון (כולל שחקנים) הוא מזעזע ומנוהל בצורה
מאיימת שגורמת לשחקנים לבוא מתוסכלים לאימונים והתוצאות הן במגרש.
השבוע פגשתי חבר ילדות שמשחק באחת הקבוצות בליגה הלאומית כבר הרבה שנים. בלי לדעת כמה אני מעורב
ומה אני יודע הוא ניגש אלי ואמר לי "זה הכל ההנהלה שלכם. אני יודע מהשחקנים בקבוצה כמה הם מתוסכלים
ואיזה חוסר חשק יש להם לבוא לאימונים. אחרי שהם ראו מה שעשו לשי, הסמל הכי גדול בקבוצה. אחרי שהם ראו מה עשו
לסלים, שחקן אהוד ואהוב, הם מבינים שבפעם הבאה זה יכול להיות כל אחד מהם וזה מוריד מהמוטיבציות שלהם. לא משנה
כמה הם מרוויחים הם גם בני אדם והדברים האלה פוגעים בהם".
הדיקטטורה הזאת היא מתכון ההתנהלות של 90 אחוז מהמועדונים בעולם. אבל בחיפה למשל, הם פאקינג נלחמים בשביל שחר. במכבי, הבעלים כמעט לא פאקטור בהתנהלות היומיומית של הקבוצה. זה לא הגיוני שבן אדם מפטר את כל המקורבים והחברים שלו על טעות כזאת או אחרת, כאילו הוא איזה נסיך אצולה.
אני אומר את זה כל פעם מחדש, אבל זה מדהים איך תמיד כל הבעיות חוזרות לטביב. כ-ו-ל-ם. נו, אבל אולי זה טוב. אולי תומכי טביב יבינו כבר שמשהו לא בסדר במלאך בראש הכתר. אם בסוף אחרי כל הפרשות הללו יפול להם האסימון, אני מוכן שיגיעו גם עוד 50 אוסידונים.
מאיפה אתה מביא את זה? בגרמניה יש בעלות אוהדים, ברוב המועדונים יש דירקטריונים , וגם במועדונים שאמת יש בעלים
יש מתחתם אנשים שמוסמכים לקבל החלטוץ. בהפועל תל אביב כל קבלת הההחלטות עוברת אצל טביב, שקל לא יוצא מהמועדון בלי אישור שלו, איך אפשר להתנהל ככה??
ויותר מזה- אם אלי טביב היה אוהד הפועל, אם אלי טביב היה מפרסם מה התכנית שלו לניהול הקבוצה, החזון, מה המטרות וכו'
אם אלי טביב היה מתנהל בצורה ראויה ועם יחס הוגן לבעלי המקצוע, לאוהדים ולשחקנים, אם אלי טביב לא היה עם היסטוריה פלילית והריסה של מועדון אחר, אז מילא. אבל הוא לא .