תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שלום שלום ואל תחזור אלי בחלום
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
אותי זה לא כזה משמח. זה מראה על גודל התמיכה שקשטן מקבל מטביב.
אוסידון מעולם לא באמת הפריע, הוא רק עושה דברו של.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
לא מעניין
גם קשטן לא מעניין
גם לא ענבר ולא ברדה

טביב הוא העניין , עד מתי טביב ? עד מתי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 18:54 
האדס כתב:
אותי זה לא כזה משמח. זה מראה על גודל התמיכה שקשטן מקבל מטביב.
אוסידון מעולם לא באמת הפריע, הוא רק עושה דברו של.

את האמת שהיחיד שאני איכשהו יכול לסמוך עליו במערכת שלנו הוא קשטן.
הוא היחיד מבין כל הדמויות שם שאי פעם עשה משהו בשבילנו בעבר, ולא הופיע פתאום משום מקום ונכנס לתפקיד מרכזי בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
כמו קשטן, ממש לא משנה ולא מעניין, במקומו תגיע בובה אחרת לתאטרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
:LAGUH!:
שילך איתו גם המפעיל שלו.

נערך לאחרונה על ידי Bill Lawrence בתאריך 28 אוקטובר 2011, 19:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 19:02 
הגישה הפטליסטית שנהיית פה פופולארית יותר ויותר פשוט מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שלום שלום ואל תחזור אלי בחלום
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 19:14 
המציאות היא אכן מגוחכת. תנסה לחשוב כמה שמות של יצורים עברו במועדון בחודשים האחרונים. שום דבר לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
חייבים לארגן מפגן תמיכה שישאיר את אוסידון בהפועל!
אוסידון לא יזוז מהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 19:42 
קשה להתעלם מהדברים שהולכים ונערמים בהפועל.
האם זה מקרה שמעיפים כל כך הרבה אנשים? האם זה מקרה שגבי קצרה, האיש הכי קרוב לטביב
כבר עשרות שנים הועף מהקבוצה ותובע את טביב? שיוסי אבוקסיס נבעט בשניה אחת אחרי ש"העז" לדבר עם מוני?
האם זה מקרה שמורדי הועף על טעות קטנה כביכול?
שארז הורוביץ' שבא להחליף אותו נזרק גם הוא? שבתקשורת רץ כל שני וחמישי שקובי ברדה בדרך החוצה?
שעכשיו אוסידון עומד לעוף?
הפועל תל אביב מתנהלת כדיקטטורה, כל ההחלטות מרוכזות אצל גורם אחד. מי שלא מתיישר עם זה לא נשאר.
בגלל זה כל תהליך קבלת ההחלטות והיחס לאנשים שעובדים במועדון (כולל שחקנים) הוא מזעזע ומנוהל בצורה
מאיימת שגורמת לשחקנים לבוא מתוסכלים לאימונים והתוצאות הן במגרש.
השבוע פגשתי חבר ילדות שמשחק באחת הקבוצות בליגה הלאומית כבר הרבה שנים. בלי לדעת כמה אני מעורב
ומה אני יודע הוא ניגש אלי ואמר לי "זה הכל ההנהלה שלכם. אני יודע מהשחקנים בקבוצה כמה הם מתוסכלים
ואיזה חוסר חשק יש להם לבוא לאימונים. אחרי שהם ראו מה שעשו לשי, הסמל הכי גדול בקבוצה. אחרי שהם ראו מה עשו
לסלים, שחקן אהוד ואהוב, הם מבינים שבפעם הבאה זה יכול להיות כל אחד מהם וזה מוריד מהמוטיבציות שלהם. לא משנה
כמה הם מרוויחים הם גם בני אדם והדברים האלה פוגעים בהם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
האם זה מקרה שמעיפים כל כך הרבה אנשים? האם זה מקרה שגבי קצרה, האיש הכי קרוב לטביב
כבר עשרות שנים הועף מהקבוצה ותובע את טביב? שיוסי אבוקסיס נבעט בשניה אחת אחרי ש"העז" לדבר עם מוני?
שארז הורוביץ' שבא להחליף אותו נזרק גם הוא? שבתקשורת רץ כל שני וחמישי שקובי ברדה בדרך החוצה?
הפועל תל אביב מתנהלת כדיקטטורה, כל ההחלטות מרוכזות אצל גורם אחד. מי שלא מתיישר עם זה לא נשאר.
בגלל זה כל תהליך קבלת ההחלטות והיחס לאנשים שעובדים במועדון (כולל שחקנים) הוא מזעזע ומנוהל בצורה
השבוע פגשתי חבר ילדות שמשחק באחת הקבוצות בליגה הלאומית כבר הרבה שנים. בלי לדעת כמה אני מעורב
ומה אני יודע הוא ניגש אלי ואמר לי "זה הכל ההנהלה שלכם. אני יודע מהשחקנים בקבוצה כמה הם מתוסכלים
ואיזה חוסר חשק יש להם לבוא לאימונים. אחרי שהם ראו מה שעשו לשי, הסמל הכי גדול בקבוצה. אחרי שהם ראו מה עשו
לסלים, שחקן אהוד ואהוב, הם מבינים שבפעם הבאה זה יכול להיות כל אחד מהם וזה מוריד מהמוטיבציות שלהם. לא משנה

הדיקטטורה הזאת היא מתכון ההתנהלות של 90 אחוז מהמועדונים בעולם. אבל בחיפה למשל, הם פאקינג נלחמים בשביל שחר. במכבי, הבעלים כמעט לא פאקטור בהתנהלות היומיומית של הקבוצה. זה לא הגיוני שבן אדם מפטר את כל המקורבים והחברים שלו על טעות כזאת או אחרת, כאילו הוא איזה נסיך אצולה.

אני אומר את זה כל פעם מחדש, אבל זה מדהים איך תמיד כל הבעיות חוזרות לטביב. כ-ו-ל-ם. נו, אבל אולי זה טוב. אולי תומכי טביב יבינו כבר שמשהו לא בסדר במלאך בראש הכתר. אם בסוף אחרי כל הפרשות הללו יפול להם האסימון, אני מוכן שיגיעו גם עוד 50 אוסידונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 20:14 
הכל נכון, אבל מי שאומר שלא משנה כלום (עם דגש על הכלום) כל עוד טביב נמצא, טועה ומטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 20:18 
שמעתי שדני לוי פנוי.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
אין סיכוי שהטפיל הזה יעזוב.
הוא יושב על משכורת יפה ונהנה מהמעמד שלו במשטר הדיקטטורי של העריץ אלי טביב.
כשנעיף את העריץ גם הוא ילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 20:44 
אוגוסטוס היל כתב:
הכל נכון, אבל מי שאומר שלא משנה כלום (עם דגש על הכלום) כל עוד טביב נמצא, טועה ומטעה.

תוכיח.

בינתיים בתקופה הלא קצרה שהוא נמצא בקבוצה ,הוא בעצמו עושה הכל כדי לאושש את ההערכה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:15 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תוכיח.

בינתיים בתקופה הלא קצרה שהוא נמצא בקבוצה ,הוא בעצמו עושה הכל כדי לאושש את ההערכה הזו.

הבט, אתה הרי יודע על מי אני מדבר.
זה כמו להוכיח לדתי שאין אלוהים.
מאחר ואנחנו לא חיים בשני תרחישים מקבילים, אי אפשר להוכיח טענה כזאת, אלא במבט לאחור (וגם אז אתה לא יכול להוכיח שהשינוי של המאמן, נניח, הוא זה שהשפיע)
לגבי אוסידון זה באמת לא חשוב כי הוא בהגדרה מייצג את טביב. יכול להיות הבדל בסגנון ותו לא.
לזהות המאמן יש השפעה גדולה גם על האווירה בקרב השחקנים וגם על היכולת על הדשא. למרות שאני לא מחסידיו, גוטמן דווקא די הוכיח את זה בעונה הקודמת (בעיקר בכל הנוגע לאווירה בקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 21:29 
זונה מזדיינת. איזה כתבה מגעילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מעניין למה אופירע כלכך כועסת על מחמדה טביבי ?
אופירה אסייג כתב:
הגנון של אלי טביב ממשיך לתפוס כותרות אחרי שהבוס החליט לגבות את דרור קשטן ולסתום את הפיות לחברי ההנהלה

לא יאמן שככה מתבטאת כתבת .
אופירה אסייג כתב:
ההחלטה של טביב לגבות את קשטן ולסתום את הפה לדורון אוסידון בתקשורת,

יכול להיות שכל הזמן הזה אופירע הייתה זונה של אוסידון ולא של טביב?
בכל מקרה נראה לי שאם זה באמת יקרה מהר מאוד זה יוסיף מימד רשמי לכל כך הרבה ספקולציות שעפו כאן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:52 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תוכיח.

מאחר ואנחנו לא חיים בשני תרחישים מקבילים, אי אפשר להוכיח טענה כזאת, אלא במבט לאחור (וגם אז אתה לא יכול להוכיח שהשינוי של המאמן, נניח, הוא זה שהשפיע)
לגבי אוסידון זה באמת לא חשוב כי הוא בהגדרה מייצג את טביב. יכול להיות הבדל בסגנון ותו לא.
לזהות המאמן יש השפעה גדולה גם על האווירה בקרב השחקנים וגם על היכולת על הדשא. למרות שאני לא מחסידיו, גוטמן דווקא די הוכיח את זה בעונה הקודמת (בעיקר בכל הנוגע לאווירה בקבוצה).

הפוך גוטה.

מהרגע שהתחילו הבלאגנים, במבי, שממבי, גם גוטמן איבד את השחקנים. הדג מסריח מהראש, אני אמשיך לכתוב את זה במיליון ורסיות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 22:53 
ItaiH6 כתב:
סימרוטיץ כתב:
מעניין למה אופירע כלכך כועסת על מחמדה טביבי ?
אופירה אסייג כתב:
הגנון של אלי טביב ממשיך לתפוס כותרות אחרי שהבוס החליט לגבות את דרור קשטן ולסתום את הפיות לחברי ההנהלה

לא יאמן שככה מתבטאת כתבת .
אופירה אסייג כתב:
ההחלטה של טביב לגבות את קשטן ולסתום את הפה לדורון אוסידון בתקשורת,

יכול להיות שכל הזמן הזה אופירע הייתה זונה של אוסידון ולא של טביב?
בכל מקרה נראה לי שאם זה באמת יקרה מהר מאוד זה יוסיף מימד רשמי לכל כך הרבה ספקולציות שעפו כאן.

הכל יכול להיות ,אבל אני הולך יותר בקטע הרגיל שלה ,היא לא קיבלה בלעדיות על משהו ועכשיו היא נכנסת בטביב ,אחרת היה כתוב דרור רוזנפלד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 23:00 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תוכיח.

הפוך גוטה.

מהרגע שהתחילו הבלאגנים, במבי, שממבי, גם גוטמן איבד את השחקנים. הדג מסריח מהראש, אני אמשיך לכתוב את זה במיליון ורסיות שונות.

אתה מתכוון מתחילת העונה? וואלה. לא זכור לי שגוטמן איבד שחקנים, אבל אם אתה אומר אולי הדוגמא שלי לא טובה.
תמשיך להגיד מה שאתה חושב עם איזה פאסון שבא לך,
זה ימשיך להיות שטויות בעיני, אבל זכותך.
בפעם האחרונה- המצב חרא והכל נכון, אבל גם במצב הזה אפשר להוציא הרבה הרבה יותר מהקבוצה.
אני אמשיך לכתוב את זה במיליון ורסיות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 23:17 
לא, אני מתכוון מאמצע העונה שעברה, כשהראל וטביב רבו וכל שחקן הלך למישהו אחר לקבל שחרור וכל אחד מהמהנהלים טירפד חתימה של שחקני רכש ,אז גם גוטמן שאני מאוד מעריך אותו איבד את השחקנים ולמרות הטעויות שלו בחיפה ושאר השגיאות שהוא עשה, זה מה שהיה הגורם מספר אחד לאובדן האליפות בשנה שעברה וזה מה שמוביל אותנו לתהום גם השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אוגסטוס, באיזו דרך אפשר להוציא יותר מהקבוצה? מה אפשר לעשות כדי לגרום להפועל להתרומם?
שחר צודק, הרי גם גוטמן, שההערכה שלי אליו היא אינסופית, איבד את השחקנים שלו כשהמריבות התחילו. אם גוטמן, שהוא לדעתי המאמן הכי טוב שאפשר להשיג, כשל עם הפועל כשטביב התחיל להראות נוכחות, כל מאמן אחר תחת טביב לא יצליח להשיג משהו יותר טוב. זאת באמת דעתי הכנה, אין לי שום אינטרס ואני לא קרוב משפחה של גוטמן, אני פשוט לא מאמין שאפשר להשיג מאמן ברמה כזאת לליגה הישראלית. לא זר ולא ישראלי. ואם מאמן כזה כשל תחת המשטר של טביב, שום מאמן אחר לא יצליח. אלא אם טביב יחליט להפוך לבעלים של קבוצה קטארית ולהביא את מוריניו ב50 מיליון יורו.
עכשיו אפשר להגיד בפה מלא- טביב הרבה יותר גרוע ממוני.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 11:20 
נמני מתחמם :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
תגובתו של MOSHIKO.....?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
לך תמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
תגובתו של MOSHIKO.....?

טביב אסר עליו לדבר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 12:27 
זו רק גרורה, הסרטן איתנו כדי להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 13:05 
YardenDe כתב:
ראצ'ו כתב:

הדיקטטורה הזאת היא מתכון ההתנהלות של 90 אחוז מהמועדונים בעולם. אבל בחיפה למשל, הם פאקינג נלחמים בשביל שחר. במכבי, הבעלים כמעט לא פאקטור בהתנהלות היומיומית של הקבוצה. זה לא הגיוני שבן אדם מפטר את כל המקורבים והחברים שלו על טעות כזאת או אחרת, כאילו הוא איזה נסיך אצולה.

אני אומר את זה כל פעם מחדש, אבל זה מדהים איך תמיד כל הבעיות חוזרות לטביב. כ-ו-ל-ם. נו, אבל אולי זה טוב. אולי תומכי טביב יבינו כבר שמשהו לא בסדר במלאך בראש הכתר. אם בסוף אחרי כל הפרשות הללו יפול להם האסימון, אני מוכן שיגיעו גם עוד 50 אוסידונים.

מאיפה אתה מביא את זה? בגרמניה יש בעלות אוהדים, ברוב המועדונים יש דירקטריונים , וגם במועדונים שאמת יש בעלים
יש מתחתם אנשים שמוסמכים לקבל החלטוץ. בהפועל תל אביב כל קבלת הההחלטות עוברת אצל טביב, שקל לא יוצא מהמועדון בלי אישור שלו, איך אפשר להתנהל ככה??
ויותר מזה- אם אלי טביב היה אוהד הפועל, אם אלי טביב היה מפרסם מה התכנית שלו לניהול הקבוצה, החזון, מה המטרות וכו'
אם אלי טביב היה מתנהל בצורה ראויה ועם יחס הוגן לבעלי המקצוע, לאוהדים ולשחקנים, אם אלי טביב לא היה עם היסטוריה פלילית והריסה של מועדון אחר, אז מילא. אבל הוא לא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
חייב כספים לכל העולם ואשתו, מחליף אנשים כמו גרביים(אבל גרביים במבצע, לא משהו יקר, כן?)
האייתולה טביבי לא ממש נראה כמו איש עסקים מוצלח במיוחד, אלא יותר כמו עבריין מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: