תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחקים ביום שני וחמישי בבלקנית
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:28 
כמה אני מתגעגע ליוטר ולאסברי
אגב מזל טוב ליוטר אאל״ט היום יום הולדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:34 
לא מתגעגע כ"כ לאוסברי, אבל יוטר... אוי איזה הבדל

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:35 
מה שהלך שם בדקות האחרונות זה היה פשוט טרגדיה של טעויות. לא חשבתי שאפשרי לעשות כל כך הרבה טעויות (בכל פרמטר של כדורסל) בזמן כל כך קצר. מיותר אפילו להתייחס לכל טעות לחוד.

אבל אני לא מבין איך אחרי המשחק הזה מדברים על הזרים. לצערי, הבעיה הגדולה שלנו היא הצעירים (=הספסל). לא קיבלנו שום תרומה מהספסל היום, שולדבראנד היה בבעיית עבירות כרגיל (מה ששני המפגרים עם המיקרופון לא הבינו) וזה גמר לנו את הרבע האחרון כשיותם שירן מחרב את המשחק בשני צדי המגרש. במיוחד זכור הרגע שהיה נקודה הפרש להם, לוקחים ליותם שירן ריבאונד מהעונשין על הפנים ואז הוא גם עושה עבירת תוקף של ראש בקיר.
לצערי, כל הצעירים מוכיחים שהם לא מתאימים לרמות האלה. לא רק שהם לא מצליחים לתרום, הם גם לא מצליחים לא לעשות נזק. בליגה זה יהיה סיפור אחר, הם כולם שחקני ליגה לאומית טובים, אבל אנחנו רואים כשעולים רמה שזה לא זה.

באים בטענות לארז ש-"לא משתף צעירים" אבל אם הוא נותן להם יותר דקות היום זה נגמר 20 הפרש ללבסקי. ומי שחושב שזה "לא משנה", לא מבין שהפועל קבוצה תחרותית שמחויבת לאוהדים שלה ומנסה לבנות משהו באירופה.

קלי טוב מאוד כשהוא מקבל את הכדור בכל שלושת המשחקים האחרונים, וגם השתפר בהגנה. הוא מאבד הרבה פחות מבהתחלה ומשתלב לא רע. הבעיה שלו זה שהוא לא מסוגל לתפוס מיקום בהתקפה כי הוא מפסיד בכל מאבק מיקום, ואז הקבוצה מאוד מתקשה לבודד אותו בלואו פוסט והוא לא מספיק אפקטיבי.
סטיט שחקן אחד על אחד אדיר בהתקפה, ושחקן הגנה מצוין. מסכים שהוא לא נוגע מספיק בכדור בהתקפה, ואני חוזר ואומר שלדעתי הוא צריך לשחק עם גארד נוסף לידו. היום היתה לנו בעיה של מאצ'אפ מול קבוצה גבוהה וחזקה מאיתנו בהרבה, וזה הגביל את היכולת שלנו לעשות את זה (לכן גל איתן שותף מעט יחסית, מתן שיחק רק 3, קורי בעיקר 2 וכו').

עוד בעיה ברורה מאוד היא הקליעה מבחוץ, וזה לא "עניין של יום" כפי שאנחנו רואים. פשוט קבוצה בלי קלעים מבחוץ, אבל גם כאן אי אפשר להשוות אותנו למזרח אירופאיות בבלקנית שזה הלחם והחמאה שלהם. קורי קאר חייב להפסיק לקחת 5-6 זריקות לשלוש כל משחק עם האחוזים האלה, הוא פשוט לא פוגע. סטריק שוטר קלאסי עם שחרור מזעזע. הוא תורם הרבה בשאר התחומים ושם הוא צריך להתמקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:36 
ד"א, אמנם ראיתי רק מחצית שניה, אבל מה הקטע עם הרוטציה
שבעה שחקנים שיחקו - החמישייה הקבועה וגל איתן(כמה דקות מעטות) ויותם שירן(מזעזע)
איפה בר טימור? אבירם?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:39 
mkorman1 כתב:
גביזון כתב:
למישהו יש עוד ספק שחסר לנו גבוה דומיננטי?
לא חסר 1 , חסרים 2.
גם 5 וגם 4.
גם הגנתית וגם התקפית.
הקבוצה זועקת את זה.

כתבתי על זה ממזמן וקטלו אותי
רדנקו?

שטויות במיץ.
אתם לא מבינים שאי אפשר לשפוט את הקבוצה לפי משחקים מול קבוצה כמו לבסקי? בואו תסתכלו רגע על הסגל של לבסקי:
http://www.balkanleague.net/en/team.php?id=1

זו אחת הקבוצות הגבוהות במפעל, ובטח שהיא גבוהה בהרבה מכל קבוצה בלאומית.
איך אפשר לשפוט את הקבוצה שלנו ולהגיד שחסרים גבוהים, מול קבוצה כזאת?
הרי היו לנו מיסמאצ'ים מטורפים היום. לא יכלנו לשחק עם מתן כ-4 בשל הגובה שלהם, רוקני פצוע.

להסיק מזה משהו?
כלום.
ברור שמול קבוצה כזאת חסרים לנו גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:42 
ואני רק מדגיש - ללבסקי יש 9 שחקנים בגובה שני מטר ומעלה!!

מי שחושב שאפשר להסיק שאנחנו "צריכים עוד גבוהים" ממשחק כזה הוא הוזה והזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:47 
המסקנה העיקרית שלי מהמשחקים עד כה היא שצריך לעשות שינוי מסוים בחשיבה. הפועל חייבת לשחק בכל רגע נתון עם שני מובילי כדור. אני הייתי עולה עם בטיט, גל, מתן, יונתן וקלי. קורי קאר צריך לעלות מהספסל. בר טימור צריך להיות מחליף לעמדות 1-2, קורי לעמדות 3-4 ושירן ועמדה 5, כשזליקוביץ הוא גיבוי נוסף. מעבר לזה יש בעיה במשחק ההתקפה. הפועל לא משחקת מספיק פיק אנד רול ועוד בעיה היא שלא ברור מי השחקנים אליהם הולכים בכל התקפה. לא נראה שיש איזו מדיניות מסודרת. למשל כדור פנימה לקלי. פיק אנד רול של קלי וסטיט. לא ברור מי השלושה שחקנים שעבורם צריך לעבוד בהתקפה. זה בעייתי.
ההגנה היום הייתה פשוט גרועה. כמעט כל פיק אנד רול של הבולגרים או חדירה לסל השאירה קלעי לבד. ברוטציית היו גרועות מאוד. ומי שהיה חלש במיוחד זה שולדברנד. בהתקפה הוא היה מעולה, אבל לא יכול להיות שהוא בא לעזרה אוטומטית ומשאיר כל הזמן את השחקן שלו לבד לשלוש, או שכל שחקן שמקבל מולו כדור עובר אותו בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:48 
מסכים לחלוטין עם פז.
אתם יוצאים מפרופורציות ממשחק נגד קבוצה עם יתרון עצום עלינו גם מבחינה פיזית וגם מבחינת יכולות הקליעה.
קלי כמו שאמרתי באשכול על הזרים, עושה פעולות מצוינות כל פעם שהוא מקבל את הכדור מצבע, ויותר מכך, גם הקבוצה נראית טוב כשזה קורה.
סטיט זה לא זה עד עכשיו. אותי הוא הדאיג עוד מהמשחק הראשון ולצערי הוא לא נותן לי סיבות להירגע.
את יותם שירן אני לא יכול לראות עוד שניה נוספת, הוא פשוט מביא לי עצבים.
קורי כרגיל עושה יותר מדי שטויות ומקבל קרדיט מוגזם מארז לטעמי, אבל אין ספק שאנחנו לא באמת יכולים להסתדר בלעדיו.
טימור וזליקוביץ' מאכזבים.
שולדברנד מתסכל עם האין הגנה שלו (למזלו הוא באמת נותן אימפקט רציני בהתקפה).
אני גם חושב שארז טעה לגבי גל איתן שהיה צריך לקבל יותר דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:50 
purvis short כתב:
המסקנה העיקרית שלי מהמשחקים עד כה היא שצריך לעשות שינוי מסוים בחשיבה. הפועל חייבת לשחק בכל רגע נתון עם שני מובילי כדור. אני הייתי עולה עם בטיט, גל, מתן, יונתן וקלי. קורי קאר צריך לעלות מהספסל. בר טימור צריך להיות מחליף לעמדות 1-2, קורי לעמדות 3-4 ושירן ועמדה 5, כשזליקוביץ הוא גיבוי נוסף. מעבר לזה יש בעיה במשחק ההתקפה. הפועל לא משחקת מספיק פיק אנד רול ועוד בעיה היא שלא ברור מי השחקנים אליהם הולכים בכל התקפה. לא נראה שיש איזו מדיניות מסודרת. למשל כדור פנימה לקלי. פיק אנד רול של קלי וסטיט. לא ברור מי השלושה שחקנים שעבורם צריך לעבוד בהתקפה. זה בעייתי.
ההגנה היום הייתה פשוט גרועה. כמעט כל פיק אנד רול של הבולגרים או חדירה לסל השאירה קלעי לבד. ברוטציית היו גרועות מאוד. ומי שהיה חלש במיוחד זה שולדברנד. בהתקפה הוא היה מעולה, אבל לא יכול להיות שהוא בא לעזרה אוטומטית ומשאיר כל הזמן את השחקן שלו לבד לשלוש, או שכל שחקן שמקבל מולו כדור עובר אותו בקלות.

מעדיף את קורי כ3 ומתן כ4 מאשר את יונתן בחמישיה וקורי בספסל.
ברור שסטיט צריך לידו עוד רכז.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:56 
purvis short כתב:

אני מסכים לחלוטין ואני זועק את זה מאז המשחק מול רמלה. הפועל צריכה לשחק עם שני גארדים מובילי כדור על המגרש. היום אני חושב שלא עשינו את זה משיקולי מאצ'אפ (ראינו שכשגל איתן היה על המגרש כל התקפה בודדו עליו שחקן מתחת לסל) כי שיחקנו מול קבוצה מהגבוהות והמסיביות במפעל. בליגה צריכים לשחק עם שני מובילי כדור, נקודה.
יונתן לצערי קטסטרופה בהגנה בכל המשחקים האחרונים. פשוט חור.
קורי בינתיים משחק 40 דקות כל משחק, כך שלדבר עליו בתור שחקן ספסל זה לא פרקטי (וגם אין צורך כי הוא מצוין).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 27 אוקטובר 2011, 19:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 18:57 
בלי קשר למשחק היום, ולא מהיום- חסר גבוה, פאוורד ליתר דיוק. וזה רק נעשה ברור יותר עם איך ששולדברנד נראה בהגנה-השנים בחו"ל הפכו אותו ל"גבוה" ישראלי טיפוסי;רך, משחק רחוק מהסל ולא יכול לשים גוף או בכלל לשמור על גבוהים רציניים. מזל שבליגה הלאומית כרגע אין כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:01 
פטר נאומוסקי כתב:
בלי קשר למשחק היום, ולא מהיום- חסר גבוה, פאוורד ליתר דיוק. וזה רק נעשה ברור יותר עם איך ששולדברנד נראה בהגנה-השנים בחו"ל הפכו אותו ל"גבוה" ישראלי טיפוסי;רך, משחק רחוק מהסל ולא יכול לשים גוף או בכלל לשמור על גבוהים רציניים. מזל שבליגה הלאומית כרגע אין כאלו.

הלוואי שהבעיה שלו בהגנה היתה מסתכמת בזה שהוא לא מסוגל לשים גוף (זה בהחלט חלק מהבעיה, אבל בלאומית זה לא יבוא לידי ביטוי).
הבעיה הרצינית יותר זה שהוא מאבד את השחקן שלו כל הזמן, ושעוברים אותו בכדרור כמו מים. מה גם שכל משחק הוא מסתבך בבעיית עבירות (מצחיק עד כמה דוקא השחקנים שלא שומרים הם אלה שמסתבכים בעבירות, בניגוד לאינטואיציה).

שחקן התקפה באמת מצוין, אבל עם איך שהוא משחק בהגנה אנחנו נצטרך מהר מאוד לחזור למתן כ-4 ולתת לו לראות יותר ספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה שבפאסט ברייק זורקת לשלוש ברגע קריטי במשחק,אין למאמן שלה זכות קיום אם הוא לא שובר להם את הידיים עם לום בחדר הלבשה.
אלוהים ישמור כמה טיפשות יש במשחק שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:15 
עלתה הסטטיסטיקה.

קורי קאר עם 1/9 לשלוש, לעומת 5/6 לשתיים. פשוט לא יאמן.

שולדבראנד עם 21 נק' ו-6 ריב'.
שני הזרים עם 16 נק' ו-8 ריב'.

הפועל עם 6 נקודות שלמות מהספסל מתוך 78.

http://www.balkanleague.net/en/stats.php?id=429

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:27 
הסטטיסטיקה מלמדת את שאמרו כאן והדגיש זאת במיוחד פז לאורך כל תגובותיו, באשר למשחק הערב.
1. אסור לקורי קאר לקלוע כל הרבה מה 3 . היעילות שואפת לאפס לעומת קליעה מ 2 .
2. הזרים לא באמת הבעיה שלנו, אף לא במשחק היום.
3. הספסל והישראלים שלנו לא ממש תורמים במפעל הזה.

מה שהסטטיסטיקה לא מגלה לנו זה את העובדה ששולדברנד פשוט חור אדיר בהגנה .

המשחק ביום שני היה משחק ארז טיפוסי ולא ברור לי מדוע היום זה התפרק לגמרי ממה שארז רוצה. יתכן והעובדה שהם קבוצה גבוהה מאוד, שיבשה לשחקנים את השיטה, משום שלא הצליחו ליישמה והפציצו מה 3 . השכל לא היה במשחק היום וזה לא מאפיין קבוצה של ארז, לבטח לא רמת הטיפשות הגדולה שהיתה היום במשחק. אני מקווה שישפר נושא זה במהירות.

ארז, חייב להכניס את הצעירים שמהווים את הספסל שלנו יותר לרוטציה ולהוות בסיס טוב להמשך . גם היום הם בקושי קבלו דקות משחק וכששותפו היו רעים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:29 
ועוד משהו: בהנחה שהוא בריא - אני לא מבין למה בר טימור לא מקבל הרבה דקות במשחק כזה. המשחקים האלה אמורים לתת לצעירים עוד הזדמנות לדקות משחק. אם במשחק כזה טימור מקבל ארבע דקות זה רע מאוד בעיני. טימור היה צריך לשחק הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:31 
קרטיס עם 16 נקודות, 7 מ-8 מהשדה ו-8 ריבאונדים במשחק שבו הוא נאבק לבדו כמעט עם מפלצות.
ועוד אנשים פה מסיקים אחרי המשחק הזה שצריך לשלוח אותו הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:42 
הגעתי הביתה רק לרבע האחרון ועכשיו אני רואה את המשחק מההתחלה.

המסקנות שלי עד עכשיו:

קודם כל - אלי ישראלי חייב למות ויפה שעה אחת קודם.

דבר שני - הקבוצה הזו כבויה וחסרת ביטחון ברמות שלא ראיתי מזמן.

דבר שלישי - אני מסכים עם פז ופרביס.

הקבוצה הזו חיייבת לשחק עם שני מובילי כדור. מתן או קאר חייבים לרדת לספסל.

אז אולי תהיה לך הגנה קצת פחות טובה בחמישיה או פחות התקפה, אבל לטעמי, כל זמן שקאר על המגרש אנחנו פשוט מאוננים על המגרש ומחכים לרגע שהוא יקבל את הכדור.

לטעמי בר טימור צריך לעלות בחמישיה ולו מהסיבה שהוא כנראה לא מסוגל עדיין לעלות עם מספיק בטחון מהספסל. וקאר צריך לעלות מהספסל.

כשקאר על הספסל הסקוררים שלך צריכים להיות קלי וסטיט והתרגילים בהתאם וכשקאר על המגרש הוא הסקורר.

והגיע הזמן שירגע כבר עם הזריקות לשלוש. הבנאדם מסוגל לקלוע שלוש בערך מאותם מצבים שמתן מסוגל. כלומר - עומד על השלוש חופשי עם רגליים מסודרות. אז הגיע הזמן שיבין את זה ויפסיק להפציץ בלי אבחנה.

אני לא זוכר עשר התקפות מתפרצות במשחקים שראיתי, ואלה שבאמת היו - קרו רק כשהיינו עם שני מובילי כדור על המגרש.

סטיט מסוגל להיות סקורר והוא הראה את זה בשני המשחקים האחרונים אבל כשהוא עסוק בנסיון לחלק כדור בין ארבעה שחקנים הוא מהוסס ומקבל החלטות פחות טובות.

ההגנה בינתיים נראית בדיחה. מי שהשווה בין יונתן לליאור אליהו כל כך קלע למטרה. זה לא שיונתן לא מספיק אגרסיבי או לא יכול לשמור. הוא פשוט לא מנסה.

וגם סטיט משום מה פשוט לא שומר עם הרגליים. לא יכול להיות שעוברים אותו כל כך בקלות והוא מתעסק רק בנסיונות לחטוף או לעצור שחקנים עם הידיים. זה בלט בעיקר במשחק הקודם. יאללה כופף ברכיים ותתחיל לשמור.

זהו לבינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:45 
וצריך לזכור דבר אחד - אנחנו צריכים להגיע לפלייאוף של הלאומית מוכנים.

זה הזמן לתת לצעירים לשחק גם אם נפסיד קצת וגם אם הם לא משחקים טוב הרבה דקות.

בלי דקות משחק כלום לא ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
קאר חייב, אבל חייב לעלות מהספסל,
זה פשוט צורח בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
לקבוצה אין שחקני פנים.
ולמרות שפז קורא לדברים שאני חושב "שטויות במיץ", אני אמשיך להגיד את זה כל עוד אני רואה שזה מה שיש, זו דעתי, גם אם היא שטויות במיץ.
קבוצה ששחקני הפנים שלה הם קלי כסנטר, ושולדבראנד כ פאוור פרוורד, זועקת גבוהים.
ואת זה שחסרים גבוהים אני לא אומר מהמשחקים בבלקנית, אני אומר ממשחק הליגה הראשון ששחקן פנים של היריבה, ג'ונסון, חגג מתחת לסל בלי יותר מידי תחכום, רק עם מסה וכח.
בזמן אמת, שצריך להוציא סל פשוט, או ללכת על לקבל פאוול, אין לנו שום אופציה, כל שחקן מקבל את הכדור ומחכה למסור שהשני יעשה משהו. מעבר לכך קשה מאד לשחקנים לעשות תנועה שאין לך ציר באמצע. אני כבר לא מדבר על סגירה לריבאונד, ומתן פתרון סביר לשחקן סביר של היריבה בצבע. אתה כל הזמן במיס מאץ' בהגנה בצבע, ואז או שאתה חוטף סל או עבירה מהגבוה היריב, או שאתה עושה דאבל טים ומקבל שלשה בהנעת כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 20:10 
אני ממש לא מסכים אתך וכן מסכים עם פז. וצריך לזכור שאנחנו משחקים בלי רוקני הפצוע, כך שאין לנו יותר מדי אופציות.

עוד צריך לזכור שזו לא הליגה הלאומית. תסתכלו על הגובה של השחקנים שמשחקים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
סבבה, שוב, זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
אתה בוגד ופשיסט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 22:13 
חסר קלעי אמיתי, תקראו לזה שחקן פנים או איך שבא לכם,
חסר שחקן שנותנים לו כדור ויודעים שזה נגמר בסל, סטייל בריאן, אומנם אצלו זה היה קיצוני והוא לא מסר בכלל אבל משהו בסגנון אנחנו צריכים.
אף שחקן שלנו לא עולה לליי-אפ או חצי מרחק בידיעה שהכדור שלו נכנס, כולם חסרי ביטחון וזה פוגע מאוד.

מעבר לזה, כל פעם ששיחקנו אזורית חטפנו שלשות שמזכירות את העונה שעברה,
חבל שהיו הרבה מהלכים בהגנה בהם התחלנו באישית ואז עברנו לאזורית שהשאירה שחקן שלהם פנוי לשלשה בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 22:22 
אנשים חסרי בטחון לא בגלל שהם לא מסוגלים לעשות את זה, אלא בגלל שאין להם בטחון כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 03:04 
קלמנטה זה בול מה שחסר לנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
קלמנטה שחקן מוגבל מאד, שלא שווה יותר מלאומית. זה די ברור שקלי הוחתם בתקווה שיצא ממנו שחקן שימשיך איתנו לליגת העל.
סיבה נוספת להפסיק עם ההיסטריה-זוטא פה לגבי הזרים, ולהזדיין בסבלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
חסר קלעי אמיתי, תקראו לזה שחקן פנים או איך שבא לכם,
חסר שחקן שנותנים לו כדור ויודעים שזה נגמר בסל, סטייל בריאן, אומנם אצלו זה היה קיצוני והוא לא מסר בכלל אבל משהו בסגנון אנחנו צריכים.
אף שחקן שלנו לא עולה לליי-אפ או חצי מרחק בידיעה שהכדור שלו נכנס, כולם חסרי ביטחון וזה פוגע מאוד.

מעבר לזה, כל פעם ששיחקנו אזורית חטפנו שלשות שמזכירות את העונה שעברה,
חבל שהיו הרבה מהלכים בהגנה בהם התחלנו באישית ואז עברנו לאזורית שהשאירה שחקן שלהם פנוי לשלשה בחוץ.

לא ראיתי את רוב המשחק אבל לפחות במחצית השנייה מתי בדיוק שיחקנו איזורית (שחקן שמאבד את השחקן שלו וההגנה מתפרקת בשביל לחפות עליו או שחקן שבא לדאבל טים בלי שום סיבה ומשאיר את השחקן שלו חופשי לא נחשבים הגנה איזורית)?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: