purvis short כתב:
המסקנה העיקרית שלי מהמשחקים עד כה היא שצריך לעשות שינוי מסוים בחשיבה. הפועל חייבת לשחק בכל רגע נתון עם שני מובילי כדור. אני הייתי עולה עם בטיט, גל, מתן, יונתן וקלי. קורי קאר צריך לעלות מהספסל. בר טימור צריך להיות מחליף לעמדות 1-2, קורי לעמדות 3-4 ושירן ועמדה 5, כשזליקוביץ הוא גיבוי נוסף. מעבר לזה יש בעיה במשחק ההתקפה. הפועל לא משחקת מספיק פיק אנד רול ועוד בעיה היא שלא ברור מי השחקנים אליהם הולכים בכל התקפה. לא נראה שיש איזו מדיניות מסודרת. למשל כדור פנימה לקלי. פיק אנד רול של קלי וסטיט. לא ברור מי השלושה שחקנים שעבורם צריך לעבוד בהתקפה. זה בעייתי.
ההגנה היום הייתה פשוט גרועה. כמעט כל פיק אנד רול של הבולגרים או חדירה לסל השאירה קלעי לבד. ברוטציית היו גרועות מאוד. ומי שהיה חלש במיוחד זה שולדברנד. בהתקפה הוא היה מעולה, אבל לא יכול להיות שהוא בא לעזרה אוטומטית ומשאיר כל הזמן את השחקן שלו לבד לשלוש, או שכל שחקן שמקבל מולו כדור עובר אותו בקלות.
אני מסכים לחלוטין ואני זועק את זה מאז המשחק מול רמלה. הפועל צריכה לשחק עם שני גארדים מובילי כדור על המגרש. היום אני חושב שלא עשינו את זה משיקולי מאצ'אפ (ראינו שכשגל איתן היה על המגרש כל התקפה בודדו עליו שחקן מתחת לסל) כי שיחקנו מול קבוצה מהגבוהות והמסיביות במפעל. בליגה צריכים לשחק עם שני מובילי כדור, נקודה.
יונתן לצערי קטסטרופה בהגנה בכל המשחקים האחרונים. פשוט חור.
קורי בינתיים משחק 40 דקות כל משחק, כך שלדבר עליו בתור שחקן ספסל זה לא פרקטי (וגם אין צורך כי הוא מצוין).