תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ממש מתחת לאף שלנו - 17 מיליון בקופה (מה?!)
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
el dudernio כתב:
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Maor7 כתב:
זה לא מאפיה פה.
יש בקרת תקציבים.
יש ערבויות שמאחוריהן עומדים אנשים שרואים הכל.
יש התאחדות.
יש ויש ויש.

זה לא מכולת. זה הפועל ת"א.

נרגעתי

לגמרי.
כאשר תהיה שקיפות תקציבית מלאה, ולדוגמא נדע לאיפה הלכו ה-1.5 מליון שפ"ת קיבלה, או מה השכר של ביתו של טביב, אוחל גם להירגע באמת.

בכל מקרה, אם טביב החליט לרוקן את הקופה, אף אחד לא יעמוד בדרכו ושרק יעשה את זה יותר מהר. החיים עוברים, השחקנים כמו תמוז יחלפו והניקוד האירופי יורד. חוץ מזה, אני מפונק ולא יכול לראות איך אגודת הספורט המפוארת והאהובה הפועל תל אביב נאנסת להיות האגודה למטרות אישיות ולגחמות אישיות ע"ש אלי טביב.

אני לא מבין? איך שקיפות מלאה של מועדון הפועל ת"א תעזור לך לראות מה עושה מועדון מכבי פ"ת עם הכסף?
מה גם שזה לא עונה על כלום בתאורית הקונספירציה שפיתחו כאן.
התאוריה אומרת שטביב קונה מלוזון את דאמרי במחיר מופקע, נגיד שמקום 1.5 מליון יורו לכרטיס שלם אז 1.5 לחצי כרטיס)
וזאת בשביל שלוזון לא יכניס כסף מהבית, בתמורה לוזון קונה מטביב שירותי הסעדה ל 1000 אנשים במחיר של 1000 דולר,
במקום במחיר של 1000 שקל, וכך נוצר מצב שטביב הוציא "לכאורה" 2.6 מליון שקל מהקבוצה לכיסו הפרטי ולוזון השקיע "רק"
מליון דולר וקיבל מליון וחצי יורו.

כמובן שהגל לכאורה ומדובר בסיטואציה היפוטטית לחלוטין.

הכוונה הייתה לימות המשיח, כשהשקיפות נכפית על כל הקבוצות בליגה. כולל מכבי פ"ת.

לגבי קונספירציה, ברור שאין לנו הוכחות. ועדין סביר לתהות למה רכשו שחקן עם שכר שנתי של 130,000 דולר לפי ערך 4,200,000 דולר .

גם אם תהיה שקיפות מלאה, איך זה בדיוק יעזור לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 12:00 
chimpfive כתב:
GATE7 כתב:
אמיר ונונו כתב:
GATE7 כתב:
סימרוטיץ' אתה דמגוג מהשורה הראשונה. קודם כל אתה קורא לכל מה שאתה אומר הוכחות, אחר כך אתה חושב שאנשים לא שמים לב שכל מה שאתה כותב זה תמיד נגד טביב ושאתה לא אובייקטיבי בגרוש.
כשאני אומר את זה אתה מעלה את היחס של הפורום כלפי כאילו מה הקשר? וכמובן שכשאתה מביא את ה"הוכחות" שלך זה תמיד הנתונים שיחזקו את הטענה שלך.
אז אני אומר לך אולי בפורום הזה אנשים תופסים ממך איש מבין ואולי אתה תופס מעצמך אבל אם אתה תלך עם הנתונים האלה למקום רציני, שזה מה שאנשים מחפשים, אתה תצא בדיחה.
אז למה אתה מפרסם פה כל שטות שמצאת בYnet? לך עם ההוכחות שלך למקום רציני כמו בית משפט ותשיג מה שאתה מנסה להשיג כבר.
כותב פה נתונים כאילו אתה יושב-ראש הפועל תל אביב אתה חושב שאני נמצא בפורום הזה בשביל להתווכח איתך? אתה כבר מעצבן לך תעשה עם זה משהו ותחזור אחרי שתעיף את טביב.

מה אתה רוצה לרשום עכשיו? תם הטקס? שאתה לא רוצה להגיב בשביל לא לפגוע בכבודי? שאתה לא לוקח אותי ברצינות?
יאלה סימרוטיץ' באמת תם הטקס, אמרת כל מה שיש להגיד והבאת את כל ההוכחות אני לא מבין איך טביב עדיין בהפועל שאתה עומד בין אוהדי הפועל גאון שכמותך.

לא בדקתי אם סימרוטיץ' פרסם את זה, אבל לפחות בארבעה מקרים שונים, בתי משפט פסקו נגד טביב בעבירות שונות, ולפחות במקרה אחד, שופט פסק, בתשובה לעתירה ספציפית בנושא הזה, שהוא לא רשאי לנהל קבוצת כדורגל.
זה שההתאחדות בחרה לשים פס על פסיקות בתי משפט לא הופך את מי שמביא את העובדות האלה לדמגוג.
והעובדה שהוא, ולא רק הוא, כותבים "נגד טביב" אומרת משהו. וממתי אוהד אמור להיות אובייקטיבי? הוא, בדיוק כמוני, מוטים לחלוטין - אני בעד הפועל תל אביב ונגד כל מה שרע לקבוצה.
דמגוגיה זה לקרוא למישהו "דמגוג" בלי לנסות להתווכח עם העובדות שמוצגות בפניך.

דבר ראשון הוא לא כתב את זה (כאן לפחות). אבל שמעתי כבר על הפסיקות.
וכן שאתה רוצה להגיע למצב שאתה מעיף בעלים כדאי שתהיה אובייקטיבי ולא תזרוק האשמות באוויר רק בשביל ליצור רעש.

עכשיו אולי כדאי שאתה וכל הפלצנים שמגיבים פה תקראו תגובות לפני שאתם מגיבים כי אתה כנראה לא קראת את התגובה שלי ולא את התגובות של סימרוטיץ'.
והנה ההסבר אם זה באמת מעניין אותך:
אדון סימרוטיץ' בשביל להוכיח את טענותיו (או יותר נכון בשביל בסך הכל להציג עובדות בצורה תמימה כמו שהוא אומר) הראה איך הוא עשה חישוב מדוייק אך ורק של הרווחים של הפועל וכשדיברו על הוצאות הוא זרק איזה טופס של בני יהודה שאלוהים יודע מאיפה הוא הביא וזרק סכום של 45 מליון בערך בהוצאות לשנתיים. אחרי שבדקתי בדיוק דקה וחצי בגוגל מצאתי שזה היה רק לשנה הזו כשבשנה שעברה הוציאו בסביבות ה60 מליון. בתגובה לזה הוא אמר שאני בודק בצורה חובבנית (שזה נכון לא התיימרתי להיות גלובס) וזרק משהו על היחס של הפורום אלי בשביל להעביר לגמרי את הנושא.
כמובן ששאר התגובות שלו הן בסגנון של אני לא אגיב כי אני לא רוצה לפגוע בכבודך עאלק.
זו דמגוגיה אמיר ולא מה שאתה בוחר שהיא תהיה.

ובפעם האחרונה גם אני רוצה שלהפועל יהיה טוב ושההנהלה תהיה כמו שצריך. זה שאני לא הולך כמו ילד עם תוף וצועק טביב אכל לי טביב גנב לי זה לא אומר שאני פחות רוצה מכם.

מה שקלדרון אמר על נחמד מתאים לך בול, יום טוב לך, לא הבטחת לפרוש?

הבטחתי מעניין טביב. אני לא מדבר פה על טביב אלא על כתיבת נתונים בצורה חובבנית במקום לנסות להגיע לשקיפות.
ואין לי מושג מה קלדרון אמר על נחמד אז אני מקווה שאתה נהנה מהבדיחה הפרטית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 13:30 
GATE7 כתב:
chimpfive כתב:
GATE7 כתב:
אמיר ונונו כתב:
GATE7 כתב:
סימרוטיץ' אתה דמגוג מהשורה הראשונה. קודם כל אתה קורא לכל מה שאתה אומר הוכחות, אחר כך אתה חושב שאנשים לא שמים לב שכל מה שאתה כותב זה תמיד נגד טביב ושאתה לא אובייקטיבי בגרוש.
כשאני אומר את זה אתה מעלה את היחס של הפורום כלפי כאילו מה הקשר? וכמובן שכשאתה מביא את ה"הוכחות" שלך זה תמיד הנתונים שיחזקו את הטענה שלך.
אז אני אומר לך אולי בפורום הזה אנשים תופסים ממך איש מבין ואולי אתה תופס מעצמך אבל אם אתה תלך עם הנתונים האלה למקום רציני, שזה מה שאנשים מחפשים, אתה תצא בדיחה.
אז למה אתה מפרסם פה כל שטות שמצאת בYnet? לך עם ההוכחות שלך למקום רציני כמו בית משפט ותשיג מה שאתה מנסה להשיג כבר.
כותב פה נתונים כאילו אתה יושב-ראש הפועל תל אביב אתה חושב שאני נמצא בפורום הזה בשביל להתווכח איתך? אתה כבר מעצבן לך תעשה עם זה משהו ותחזור אחרי שתעיף את טביב.

מה אתה רוצה לרשום עכשיו? תם הטקס? שאתה לא רוצה להגיב בשביל לא לפגוע בכבודי? שאתה לא לוקח אותי ברצינות?
יאלה סימרוטיץ' באמת תם הטקס, אמרת כל מה שיש להגיד והבאת את כל ההוכחות אני לא מבין איך טביב עדיין בהפועל שאתה עומד בין אוהדי הפועל גאון שכמותך.

לא בדקתי אם סימרוטיץ' פרסם את זה, אבל לפחות בארבעה מקרים שונים, בתי משפט פסקו נגד טביב בעבירות שונות, ולפחות במקרה אחד, שופט פסק, בתשובה לעתירה ספציפית בנושא הזה, שהוא לא רשאי לנהל קבוצת כדורגל.
זה שההתאחדות בחרה לשים פס על פסיקות בתי משפט לא הופך את מי שמביא את העובדות האלה לדמגוג.
והעובדה שהוא, ולא רק הוא, כותבים "נגד טביב" אומרת משהו. וממתי אוהד אמור להיות אובייקטיבי? הוא, בדיוק כמוני, מוטים לחלוטין - אני בעד הפועל תל אביב ונגד כל מה שרע לקבוצה.
דמגוגיה זה לקרוא למישהו "דמגוג" בלי לנסות להתווכח עם העובדות שמוצגות בפניך.

דבר ראשון הוא לא כתב את זה (כאן לפחות). אבל שמעתי כבר על הפסיקות.
וכן שאתה רוצה להגיע למצב שאתה מעיף בעלים כדאי שתהיה אובייקטיבי ולא תזרוק האשמות באוויר רק בשביל ליצור רעש.

עכשיו אולי כדאי שאתה וכל הפלצנים שמגיבים פה תקראו תגובות לפני שאתם מגיבים כי אתה כנראה לא קראת את התגובה שלי ולא את התגובות של סימרוטיץ'.
והנה ההסבר אם זה באמת מעניין אותך:
אדון סימרוטיץ' בשביל להוכיח את טענותיו (או יותר נכון בשביל בסך הכל להציג עובדות בצורה תמימה כמו שהוא אומר) הראה איך הוא עשה חישוב מדוייק אך ורק של הרווחים של הפועל וכשדיברו על הוצאות הוא זרק איזה טופס של בני יהודה שאלוהים יודע מאיפה הוא הביא וזרק סכום של 45 מליון בערך בהוצאות לשנתיים. אחרי שבדקתי בדיוק דקה וחצי בגוגל מצאתי שזה היה רק לשנה הזו כשבשנה שעברה הוציאו בסביבות ה60 מליון. בתגובה לזה הוא אמר שאני בודק בצורה חובבנית (שזה נכון לא התיימרתי להיות גלובס) וזרק משהו על היחס של הפורום אלי בשביל להעביר לגמרי את הנושא.
כמובן ששאר התגובות שלו הן בסגנון של אני לא אגיב כי אני לא רוצה לפגוע בכבודך עאלק.
זו דמגוגיה אמיר ולא מה שאתה בוחר שהיא תהיה.

ובפעם האחרונה גם אני רוצה שלהפועל יהיה טוב ושההנהלה תהיה כמו שצריך. זה שאני לא הולך כמו ילד עם תוף וצועק טביב אכל לי טביב גנב לי זה לא אומר שאני פחות רוצה מכם.

מה שקלדרון אמר על נחמד מתאים לך בול, יום טוב לך, לא הבטחת לפרוש?

הבטחתי מעניין טביב. אני לא מדבר פה על טביב אלא על כתיבת נתונים בצורה חובבנית במקום לנסות להגיע לשקיפות.
ואין לי מושג מה קלדרון אמר על נחמד אז אני מקווה שאתה נהנה מהבדיחה הפרטית שלך.

למרות שזה ממש קשה אני אנסה לענות לך בצורה רגועה ,פשוט ברח לי הדיון הזה משום מה
1.מעולם לא הצהרתי על אובייקטיביות ואני לא מבין בכלל למה אני צריך להיות אובייקטיבי ? כרגע אני בעמדת הקטגור ואני מייצג את דבריו "הרעים" שטביב עושה ,פעם ב כשהוא עשה בעבר דבר טוב , פרגנתי לו (מקרים בודדים) אבל מה לעשות שאני לא מוצא היום שום דבר טוב שהוא עושה ?
2.תסתכל רגע על השורה המודגשת ,בתור אחד שמטיף למשתמשים אחרים לקרוא לפני שהם מגיבים ,אני מציע לעשות בדק בית קטן ,איפה כתבתי שההוצאות לשנתיים הן 45 מליון ?
3.לא כתבתי חישוב מדויק בשום מקום : אכן כתבתי הערכות ולכן גם נכתב "אני הגעתי ל " על מנת להראות שהחישוב מבוסס הן על עובדות בסעיפים מסוימים והן על הערכות בסעיפים אחרים ,ודרך אגב הדף הזה של בני יהודה הגיע מכתבה תחקיר של וואלה על הוצאות והכנסות של קבוצות בליגת העל שמבוססת על פרסום מאזנים כספים של עמותות בישראל מאתר גיידסטאר http://guidestar.co.il/
http://sports.walla.co.il/?w=//1837511
4.בנוגע לחובבנות שלי ? אני שוב אציין שבניגוד לרשימת הקישושים והד לגיטמציה שאתה מנסה לעשות מבלי להתייחס בכלל לתוכן,אני מביא נתונים שפורסמו מגופים שמחויבים לפרסם את הנתונים האלו מתוקף היותם גוף ציבורי כמו ההתאחדות (מכירות של מנויים וכרטיסים,מענקים,זכויות שידור ופרסים ) או כמו אופ"א (מענקים וכסף שמועבר על הישגים) לכן חוץ מהחישובים של הרכש (שגם הוא פורסם) והערכות מושכלות לגבי נתונים שהשנה לא התפרסמו עדיין אבל התפרסמו בעבר ,כל מה שאני רושם הוא בגדר עובדה עד אשר יוכח אחרת .
5. הערות שאני זורק לך הן לא בשביל להסיט את הדיון (למה לי ?) והן לא בשביל לרדת עלייך ,כל מה שאני טוען זה שהנתונים העלו נטחנו דק דק בעשרות דיונים לפני הבמבי ומכיוון שאתה די חדש פה אתה "בור" ,לא בגלל שאתה טיפש אלא בגלל שחסר לך מידע שעבר בדפים אלו מאות פעמים כבר .
6. ודרך אגב אם כבר מישהו הוא דמגוג זה אתה ,והסיבה לכך שאתה אפילו לא מנסה להוכיח את טיעוניך ,כל מה שאתה עושה זה או לתקוף את המשתמש ועושה דה לגיטמציה או שאתה עונה בצורת אבי נעלבי .

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 26 אוקטובר 2011, 16:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 14:55 
נכנס בערך 55. חוץ מזה לדעתי היה כבר בקופה באזור ה10 מליון מהליגה האירופאית של שנה לפני
טביב והראל שמו ערבויות מכיסם בגובה 3 מליון דולר ממש לפני ההעפלה לצ'מפיונס שחזרו אליהם עם ההכנסות מההעפלה
אחרי זה בנוסף הביאו את טוטו ואלרואי וכמובן ההוצאות של השנה
הגיוני שנשאר בערך 20 אולי קצת יותר עם המליון יורו שנכנס השנה המליגה האירופאית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 15:01 
Oleg Neduda כתב:
נכנס בערך 55. חוץ מזה לדעתי היה כבר בקופה באזור ה10 מליון מהליגה האירופאית של שנה לפני
טביב והראל שמו ערבויות מכיסם בגובה 3 מליון דולר ממש לפני ההעפלה לצ'מפיונס שחזרו אליהם עם ההכנסות מההעפלה

ההכנסות שנה שעברה היו כ-100 מליון ש"ח (שנה לפני כ-45 מליון ש"ח).
ההוצאות בשנתיים הללו היו 100 מליון ש"ח (60+40).
כלומר רווח לפני תחילת השנה של 45 מליון ש"ח.
בנוסף קבלנו כסף על מכירת שחקנים השנה ולא הוצאנו את כולו על שחקנים חדשים.
בקיצור, יש מספיק כסף בקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 15:14 
ואני בטוח שזה גשם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
גשם גשם בוא

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 15:42 
בני12 כתב:
Oleg Neduda כתב:

בעצם אתה צודק כי צריך לחשב גם את מכירות השחקנים
קיצר נכנס המון, יצא לא מעט, ונשאר הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 16:29 
לדעתי, זה די ברור שהסיבה שטביב לא מוציא את הכסף היא כדי לוודא שגם בשנים הבאות הוא לא יצטרך להביא כסף מהבית ללא קשר לתוצאות.
המספרים המדוייקים פחות חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 16:43 
Oleg Neduda כתב:
בני12 כתב:
Oleg Neduda כתב:

בעצם אתה צודק כי צריך לחשב גם את מכירות השחקנים
קיצר נכנס המון, יצא לא מעט, ונשאר הרבה

נכנס בין 130 ל 150 מליון ש"ח, כמה יצא ? זה כבר שאלה אחרת
רכש: רווח של 2 מליון יורו מבלי להביא בחשבון את החיסכון בחוזים של שחקנים שעזבו
ליגת האלופות וליגה אירופאית : 10.1 + 1.9 מליון יורו ,סה"כ 12 מליון יורו (כמובן שאפשר להוסיף כבר את המליון יורו של השנה)
כרטיסים ומנוים : 13 מליון ש"ח שנה שעברה
מענקים ותגמולים מההתאחדות : שנת הדאבל 7.2 שנה שעברה 6.5 סה"כ: 13.7 מליון ש"ח
סה"כ: 102 מליון ש"ח שבסבירות של 98% נכנס למועדון .
עכשיו סעיפי ההכנסות החסרים :
זכויות שידור,בשנתיים האחרונות
הכנסות של מכירת הכרטיסים השנה בליגה ובאירופה
הכנסות ממכירת כרטיסים לליגת האלופות
ספונסרים/אימוץ
תרומות
טוטו

לכמה כסף נגיע ???
אז למה לעזאזל מחכים למיון יורו מאופ"א כדי לשלם חובות ? אה כן פאביו ושימפי צודקים ,זה גשם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 16:51 
יכול להיות שטביב לא רוצה לשים ערבויות והכסף שבחשבון משמש כערבויות (יש גם את את החוק החדש שבחוזים מעל סכום מסויים, צריך לשים את הסכום של כל החוזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 16:54 
אפשר לא להתנהל בשקיפות, כי בכל זאת מדובר בכדורגל הישראלי - לוזון ליג.
אבל כשמשקיעים בקבוצה פחות מהמינימום, ולא מכניסים יד לכיס כלל -
זה מסריח!

טביב לא מכחיש את זה שהוא לא שם שקל בקבוצה, אלא נתן הכל למוני,
ומאז נאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: