Adom Esh כתב:
טיש כתב:
teknoboy כתב:
טיש כתב:
ווינסטון סמית כתב:
ל עוד ההחרמה תהיה שקטה ובאמת לא יתחילו לריב עם הרוב המכריע שיכנס לאיצטדיון הכל יהיה בסדר, אם שוב יחלו התכתשויות בין האוהדים אז ההחרמה הזאת רק תייצר עוד נזק. אני מאוד מקווה שזה לא יוביל לעוד עימותים.
אישית אני מודה שעוד לא החלטתי איך אנהג, הבעיה המרכזית שלי היא שהאולטראס לא מצא לנכון להסתייג מהכתובות שנחתמו בשמו ומתחת לאפו. אם אכן האולטראס לא מוצא לנכון להסתייג מהכתובות אז עם כל הכבוד אני לא רואה סיבה למה אני צריך לחבור אליו במחאה הספציפית הזאת. נכון יש הרבה אוהדים חפים מפשע שנפגעים מהסיפור הזה אבל מי שמבקש את תמיכתי זה האולטראס, אם אתם אחראים אנא שאו בעונש ואם לא פשוט תגידו.
מה זאת אומרת בשמו?
מי אמר שמישהו מהאולטראס כתב את זה, או שזה נכתב בשם האולטראס?
על הכתובות בשרותים נחתם UH
גם על כל שולחן שני בכל בית ספר בארץ כתוב UH.
אתה באמת מאמין שיש מספיק חברים באולטראס כדי לדחוף את שתי האותיות האלה לכל חור בארץ?
זה לא שולחן בית ספר זה שרותים בבלומפילד ובזמן שכל חברי האולטראס כמעט מאכלסים את השער שמעליהם. זה גם יצר טיפה טיפה יותר רעש מקשקוש על שולחן בית ספר. כרגע איך שזה נראה לי אם הם לא אמרו שזה לא הם אז מין הסתם זה כן הם.
טיש היקר,
האם כל ילד שמסתובב עם חולצה\קפוצ'ון\כובע\תחתונים של האולטראס הוא חבר באולטראס?
יש מושפעות שהיא פאקטור שאתה לא לוקח בחשבון.
כמובן שאני גם חושב שהצעד הכי טיפשי בכל הסיפור זה שהאולטראס לא גינה את הכתובות וכל מה שכתבו על זה מסביב. Just saying.[/quote]
התרוץ הזה לא מחזיק!
אוהדי הפועל ריססו צלבי קרס וחתמו בשם האולטראס זו עובדה.
זה קרה במקום שהיו בו כל חברי האולטראס זו עובדה.
האולטראס בחר לא להתייחס למרות הודעות רשמיות שיצאו מטעמו זו גם עובדה.
האולטראס מגנה שימוש בצלבי קרס ברומניה, בגרמניה, בשבדיה, בפפואה ניו גינאה ובטימבוקטו רק לא בבלומפילד?
יכולות להיות לזה הרבה סיבות מהרצון להשאר "מחתרתיים" ו"מגניבים" ועד הסיבה הפשוטה שבאמת יש לארגון קשר כזה או אחר לעניין. אתם כולכם פוסלים את זה על הסף אבל אני בהחלט מאמין שיש סיכוי גבוה מאוד שמי שעשה את זה מוכר וידוע לאולטראס וגם משתתף בפעילויות שלו וגם במקרה הזה אין לאולטראס אחריות על כל ילד עם קפוצון וטוש אבל במקרה הזה אני מצפה מהאולטראס שיסגור את זה אצלו בפנים. בלי הלשנות ובלי שטויות אבל בהחלט עם גינוי והתנערות מהנושא, או שלארגון כארגון אין בעיה עם צלבי קרס?
משפט פשוט בתוך ההודעה שמבהיר שהאולטראס מגנה ומקיע כל שימוש בצלבי קרס ושהדבר לא נעשה על דעתו וכו... זה כל כך מסובך? זה כל כך קשה? זה דורש כזאת התעלות? זה ויתור על ערכים כל כך חשובים?
זה לא משנה מה הסיבה כרגע אין התנערות מהנושא, אין גינוי, אין תגובה ולכן גם לא יהיה שיתוף פעולה עם הארגון לפחות לא מצידי.