pelegs כתב:
אדום אופטימי כתב:
שוחחתי היום עם גורם בהתאחדות שמעורב בהעמדה לדין של הפועל.
לטענתו להנהלת הפועל הובהר לפני הדיון כי הקבוצה הולכת להענש בעונש של משחק/ים ללא קהל.
ההנהלה בשיחות המקדמיות ביקשה שיוטל עונש של סגירה חלקית של יציעים (כשברור לכולם היה שמדובר בשער 5) . תשובת נציגי ההתאחדות היתה אם תידרשו אתם בכתב ההגנה עונש כזה יעתרו כניראה הדיינים לבקשתכם.
גם בהודעת האולטראס וגם בהודעה באשכול זה מייחסים להנהלה, ממנה אני סולד, את העונש מיתוך כוונה להתחשבן עם ה"אוהדים השרופים". לא שאני בא וטוען שההנהלה היא טובה, אבל נוח להלהיט את הקהל שיש מילחמה שמכוונת ל"אוהדים השרופים".
ד"א עושה רושם שהאולטראס ופועלים באדום מבקשים סולידריות.
אז למה שהם לא יציעו ויתנדבו להחרים את 5 המשחקים הבאם של הפועל ?
הם מבקשים מאחרים להקריב עבורה כאשר הם לא מקריבים כלום. תראו שאתם מוכנים להיות בחוץ מעבר לעונש שניגזר ע"י ההתאחדות אולי זה יראה הרבה יותר אמין.
אתה יודע שרבים מהפעילים ב"פועלים באדום" הם לא משער 5, נכון?..
ובכל אופן, המהלך הזה מצד טביב הוא מהלך קלאסי של השתקה. זה שבמקרה זה תאם עוד אינטרסים שלו/של הקבוצה - לא מעניין. אם באמת להנהלה היה איכפת, הם היו מחפשים דרכים אחרות, כאלה שנמנעות מסגירת שער ספציפי ולהעניש את יושביו.
וחוץ מזה - כקבוצה שנושאת את השם "הפועל", סולדריות בסיסית היא מינימום. אתה מדבר כאילו היה מקרה שהיתה ענישה קולקטיבית על חלק מהאוהדים ו"פועלים באדום"/האולטראס בחרו לא להגיב.
אני חושב שיש דרך מאד פשוטה להבין מה לא בסדר בהנהלה של קבוצת הכדורגל: בכל פעם שהם עושים משהו שיש עליו ויכוח, עלינו לשאול את עצמנו האם אנחנו רואים את הנהלת הכדורסל מתנהגת באופן דומה. במקרה הזה, התשובה היא "
לא " ברור וחד. למה שנסכים להתנהלות שכזו מצד הנהלת הכדורגל, אם כך?..

אתה יודע שלא מעט מהפעילים ב"פועלים באדום" הם משער 5, נכון?..
אלה שנמצאים בשאר השערים כנראה ייכנסו למשחק .
והסולידריות הייתה צריכה להתחיל עוד כשהפורום געש וניסה להציע רעיונות לסילוק טביב ומירור חייו , היו כאלה שניסו להרים כמה דברים אך ללא הצלחה . חבל שבתקופה ההיא , כשחיפשו אותם , הם לא הופיעו ותמכו במאבקם של אחרים שעוד אז ראו את הנולד.
אבל עזוב .
גם מי שבוחר להיכנס אבל עדיין נגד ההנעלה יכול לתרום בהנפת שלטים .
מבקש בזאת מהאולטראס להביא כמה שלטים שכנגד ההנעלה למשחק הקרוב , אוהדים אשר מעוניינים להשתתף במחאה מבפנים , ייקחו כמה וידאגו להניפם במשך המשחק .
אני הראשון שמתנדב לכך .