תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עמותת פועלים באדום מצטרפת לאולטראס בקריאה להחרמה
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 11:58 
לאורך השנים ידענו תמיד לעמוד יחד. כמו כל משפחה, ידענו להתחבק בימים טובים ולחזק אחד את השני בימים רעים.
לא משנה כמה קשה הייתה הדרך, תמיד צעדנו בה יחדיו. תמיד מלוכדים.
כמו בכל משפחה, גם לנו היו וישנם חילוקי דעות. מותר לנו, אנחנו אחים.
אסור שכעסים וחילוקי דעות יביאו לפילוג. הדרך לפתור את הבעיות צריכה תמיד להיות בתוך המשפחה.
אסור לתת לאיש הזה שבא מבחוץ, לפלג אותנו. אסור לנו להפנות גב אחד לשני.
היינו כאן לפניו, ונהיה כאן הרבה אחריו. הפועל ת"א הוא לא רק מועדון, הפועל ת"א הוא שם המשפחה שלנו כקהל.
אין ולא תהיה לעולם זכות לאף-אחד להחליט שחלק מאיתנו לא רצוי.
לא הייתה זכות לסיני לסגור את שער 7. אין זכות לטביב לסגור את שער חמש.

ביום שבת נצפה יחד במשחק מחוץ לבלומפילד. אנחנו קוראים לכל אחד ואחד להצטרף אלינו לעוד תמונה משפחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמותת פועלים באדום מצטרפת לאולטראס בקריאה להחרמה
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
טוב מאוד !
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
שוחחתי היום עם גורם בהתאחדות שמעורב בהעמדה לדין של הפועל.
לטענתו להנהלת הפועל הובהר לפני הדיון כי הקבוצה הולכת להענש בעונש של משחק/ים ללא קהל.
ההנהלה בשיחות המקדמיות ביקשה שיוטל עונש של סגירה חלקית של יציעים (כשברור לכולם היה שמדובר בשער 5) . תשובת נציגי ההתאחדות היתה אם תידרשו אתם בכתב ההגנה עונש כזה יעתרו כניראה הדיינים לבקשתכם.

גם בהודעת האולטראס וגם בהודעה באשכול זה מייחסים להנהלה, ממנה אני סולד, את העונש מיתוך כוונה להתחשבן עם ה"אוהדים השרופים". לא שאני בא וטוען שההנהלה היא טובה, אבל נוח להלהיט את הקהל שיש מילחמה שמכוונת ל"אוהדים השרופים".

ד"א עושה רושם שהאולטראס ופועלים באדום מבקשים סולידריות.
אז למה שהם לא יציעו ויתנדבו להחרים את 5 המשחקים הבאם של הפועל ?
הם מבקשים מאחרים להקריב עבורה כאשר הם לא מקריבים כלום. תראו שאתם מוכנים להיות בחוץ מעבר לעונש שניגזר ע"י ההתאחדות אולי זה יראה הרבה יותר אמין.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 25 אוקטובר 2011, 12:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
טוב מאוד !
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לטענתו להנהלת הפועל הובהר לפני הדיון כי הקבוצה הולכת להענש בעונש של משחק/ים ללא קהל.
ההנהלה בשיחות המקדמיות ביקשה שיוטל עונש של סגירה חלקית של יציעים (כשברור לכולם היה שמדובר בשער 5) . תשובת נציגי ההתאחדות היתה אם תידרשו אתם בכתב ההגנה עונש כזה יעתרו כניראה הדיינים לבקשתכם.

גם בהודעת האולטראס וגם בהודעה באשכול זה מייחסים להנהלה, ממנה אני סולד, את העונש מיתוך כוונה להתחשבן עם ה"אוהדים השרופים". לא שאני בא וטוען שההנהלה היא טובה, אבל נוח להלהיט את הקהל שיש מילחמה שמכוונת ל"אוהדים השרופים".

הם מבקשים מאחרים להקריב עבורה כאשר הם לא מקריבים כלום. תראו שאתם מוכנים להיות בחוץ מעבר לעונש שניגזר ע"י ההתאחדות אולי זה יראה הרבה יותר אמין.

אני מסכים שאולי היה עדיף ללכת מראש נגד הרעיון של הרחקה קולקטיבית מהציעים, אבל עם התאחדות כמו שלנו לא היה לזה סיכוי.
אם מתסכלים על זה כך, מבינים שההנהלה, ולא משנה מה הן הסיבות לכך, הביאה להקלה בעונש ובעצם הוציאה את המיטב שיכלה מבית הדין.

בכל מקרה, מסכים שאסור לקנות כרטיס ליציעים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

אתה יודע שרבים מהפעילים ב"פועלים באדום" הם לא משער 5, נכון?..

ובכל אופן, המהלך הזה מצד טביב הוא מהלך קלאסי של השתקה. זה שבמקרה זה תאם עוד אינטרסים שלו/של הקבוצה - לא מעניין. אם באמת להנהלה היה איכפת, הם היו מחפשים דרכים אחרות, כאלה שנמנעות מסגירת שער ספציפי ולהעניש את יושביו.

וחוץ מזה - כקבוצה שנושאת את השם "הפועל", סולדריות בסיסית היא מינימום. אתה מדבר כאילו היה מקרה שהיתה ענישה קולקטיבית על חלק מהאוהדים ו"פועלים באדום"/האולטראס בחרו לא להגיב.

אני חושב שיש דרך מאד פשוטה להבין מה לא בסדר בהנהלה של קבוצת הכדורגל: בכל פעם שהם עושים משהו שיש עליו ויכוח, עלינו לשאול את עצמנו האם אנחנו רואים את הנהלת הכדורסל מתנהגת באופן דומה. במקרה הזה, התשובה היא "לא" ברור וחד. למה שנסכים להתנהלות שכזו מצד הנהלת הכדורגל, אם כך?..

:COMMY: :hapoel:

נערך לאחרונה על ידי pelegs בתאריך 25 אוקטובר 2011, 12:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 12:22 
עם מי המטורף רוצה שתהיה סולידריות בהחרמת כל משחקי הפועל ?
עם אוהדי מכבי ?
תושבי שדרות ?
עמי פופר ?
אם היו סוגרים את שער 7 בגלל 3 טמבלים , ארגון האולטראס ועמותת פועלים באדום היו הראשונים להחרים את המשחק .

וכמובן - פועלים באדום :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:08 
הגורם בהתאחדות שמדבר עם אופטימי הוא גם הערבי הייצוגי שהוא משוחח איתו כל פעם או שמדובר בשתי יישויות שונות?

וכמובן, פועלים באדום :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
הגורם בהתאחדות שמדבר עם אופטימי הוא גם הערבי הייצוגי שהוא משוחח איתו כל פעם או שמדובר בשתי יישויות שונות?

וכמובן, פועלים באדום :ROSE:

תגובה ענינית ...

אני באמת רוצה לדעת מה הם השיקולים שהביאו להחלטה על החרמה?
כי ככל שאני חושב על זה יותר זאת ההחלטה הכי גרועה שיכלו לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:12 
pelegs כתב:
אדום אופטימי כתב:

ובכל אופן, המהלך הזה מצד טביב הוא מהלך קלאסי של השתקה. זה שבמקרה זה תאם עוד אינטרסים שלו/של הקבוצה - לא מעניין. אם באמת להנהלה היה איכפת, הם היו מחפשים דרכים אחרות, כאלה שנמנעות מסגירת שער ספציפי ולהעניש את יושביו.

וחוץ מזה - כקבוצה שנושאת את השם "הפועל", סולדריות בסיסית היא מינימום. אתה מדבר כאילו היה מקרה שהיתה ענישה קולקטיבית על חלק מהאוהדים ו"פועלים באדום"/האולטראס בחרו לא להגיב.

אני חושב שיש דרך מאד פשוטה להבין מה לא בסדר בהנהלה של קבוצת הכדורגל: בכל פעם שהם עושים משהו שיש עליו ויכוח, עלינו לשאול את עצמנו האם אנחנו רואים את הנהלת הכדורסל מתנהגת באופן דומה. במקרה הזה, התשובה היא " לא " ברור וחד. למה שנסכים להתנהלות שכזו מצד הנהלת הכדורגל, אם כך?..

:COMMY: :hapoel:

אתה יודע שלא מעט מהפעילים ב"פועלים באדום" הם משער 5, נכון?..
אלה שנמצאים בשאר השערים כנראה ייכנסו למשחק .
והסולידריות הייתה צריכה להתחיל עוד כשהפורום געש וניסה להציע רעיונות לסילוק טביב ומירור חייו , היו כאלה שניסו להרים כמה דברים אך ללא הצלחה . חבל שבתקופה ההיא , כשחיפשו אותם , הם לא הופיעו ותמכו במאבקם של אחרים שעוד אז ראו את הנולד.
אבל עזוב .
גם מי שבוחר להיכנס אבל עדיין נגד ההנעלה יכול לתרום בהנפת שלטים .
מבקש בזאת מהאולטראס להביא כמה שלטים שכנגד ההנעלה למשחק הקרוב , אוהדים אשר מעוניינים להשתתף במחאה מבפנים , ייקחו כמה וידאגו להניפם במשך המשחק .
אני הראשון שמתנדב לכך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:18 
אתה יודע , אתה יכול להכין שלט ולכניס אותו למגרש בכניסה המוקדמת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:20 
רוי האדום כתב:
אם היו סוגרים את שער 7 בגלל 3 טמבלים , ארגון האולטראס ועמותת פועלים באדום היו הראשונים להחרים את המשחק .

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:21 
זה כמו הדפוס של הפגנות מסויימות, כשמתפרסמות הודעות מטעם אלף ארגונים שונים, כשבפועל מדובר בכמה פעילים בכל ארגון וחלקם גם חופפים, הכל כדי ליצור נפח ולגרום לאנשים לחשוב שמדובר במשהו הרבה יותר גדול ממה שזה באמת. אולי תתפרסם הודעה גם מטעם ארגוני 'אוהדים אדומים למען סולידריות' ו'הפועל לתמיד' וזה יעזור למאמצי השיווק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:24 
פועלים באדום :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:24 
הקפיטליסט יכול לצחוק כמה שהוא רוצה , אני לא יכול לצטט אותו כי הוא בנודניקים אצלי , אבל אני מאמין שאני מכיר את הנפשות הפועלות טוב ממנו , ובודאות אני אומר שהאוטראס היה מביע סולידריות .
ושההוא ימשיך לצחוק , הרי הוא יקנה כרטיס לשער 8 ויכנס .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:26 
רוי האדום כתב:
הקפיטליסט יכול לצחוק כמה שהוא רוצה , אני לא יכול לצטט אותו כי הוא בנודניקים אצלי , אבל אני מאמין שאני מכיר את הנפשות הפועלות טוב ממנו , ובודאות אני אומר שהאוטראס היה מביע סולידריות .
ושההוא ימשיך לצחוק , הרי הוא יקנה כרטיס לשער 8 ויכנס .

כן, בדיוק כמו שהאולטראס החרים משחקים בגלל המחירים לליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:

וחוץ מזה - כקבוצה שנושאת את השם "הפועל", סולדריות בסיסית היא מינימום. אתה מדבר כאילו היה מקרה שהיתה ענישה קולקטיבית על חלק מהאוהדים ו"פועלים באדום"/האולטראס בחרו לא להגיב. :COMMY: :hapoel:

אני יודע שיש חברים בפועלים באדום שלא יושבים בשער 5.
אני מניח שאותו המצב קיים גם באולטראס.
לא זוכר מקרה בו הוענש שער ספציפי מאז ימי סיני לכן המשפט שהדגשתי לא כל כך רלוונטי.

ובהחלט הפועל אמורה לסמל סולידריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:34 
שוב , תגובה לקפיטאליסט ,
מקרים שונים לגמרי .
האולטראס גם לא החרים משחקים בגלל שכוס מים עולה 10 שקלים , ולא החרים גם שלאן מזיינים אותנו בתחת כל משחק , אין שום קשר .
יציע שלם של אוהדי הפועל נסגר בחסות ההנהלה , זה משהו שמצדיק חרם , וכן האולטראס היה מחרים משחקאם שער 7 היה נסגר בחסות ההנהלה .
ואין לי סיבה להצטדק או להסביר , כל אחד שיעשה מה שנכון מבחינתו .
ויאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:37 
....

נערך לאחרונה על ידי reddeath בתאריך 25 אוקטובר 2011, 14:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:40 
גם לי מאוד לא נח עם העונש הזה, אבל השאלה איך מציגים את הדברים. אתם נופלים לבור שהזבלין חופרים (חופרים במקרה, אבל חופרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:44 
אוגוסטוס היל כתב:
גם לי מאוד לא נח עם העונש הזה, אבל השאלה איך מציגים את הדברים. אתם נופלים לבור שהזבלין חופרים (חופרים במקרה, אבל חופרים).

אוגוסטוס לא יודע איך זה קורה אבל אני מסכים עם 90% מההודעות שלך בשבוע האחרון ,כולל זאת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם היו סוגרים את שער 7, האולטראס היה מכין שלט גדול שבו כתוב "בושה וחרפה שסגרו את שער 7" (או משהו דומה), ונכנס למשחק כמו גדול.
יכול להיות שפה ושם היו כמה צדיקים בסדום כמו רוי האדום (שידוע בתור בעל חוש צדק מפותח) שנשארים בחוץ, אבל הרוב המכריע היה נכנס.

ובכל מקרה:

רוי האדום כתב:
כל אחד שיעשה מה שנכון מבחינתו

נערך לאחרונה על ידי אדום-עולה בבלומפילד בתאריך 25 אוקטובר 2011, 13:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אוגוסטוס היל כתב:

אנחנו לא נופלים לשום בור , אתה רוצה שנקנה כרטיס נוסף לשער אחר , כי ההנהלה שלך זונה , אני חושב שלא צריך לקנות כרטיס נוסף , אלא להראות שאנחנו מאוחדים נגד הנהלה שמענישה ביוזמתה יציע שלם ואת האמת רוצה פשוט להשתיק אותו וליצור הפרדה בין האוהדים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:49 
רוי האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אנחנו לא נופלים לשום בור , אתה רוצה שנקנה כרטיס נוסף לשער אחר , כי ההנהלה שלך זונה , אני חושב שלא צריך לקנות כרטיס נוסף , אלא להראות שאנחנו מאוחדים נגד הנהלה שמענישה ביוזמתה יציע שלם ואת האמת רוצה פשוט להשתיק אותו וליצור הפרדה בין האוהדים .

א - אתה לא חייב לקנות
ב- כמו שכתבתי באשכול הזהה שרץ זה עדיף על משחק ללא קהל שהיינו אמורים לחטוף.
ג- נגד ההנהלה היו צריכים להיות מאוחדים בקיץ לפני תחילת העונה מה שלא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:52 
מבלי להיכנס לשאלה מה נכון וראוי לעשות אני לא חושב שהצעד הזה הוא חכם. הרי ברור לכולם שהיציעים יהיו די מלאים. תחשבו איך שני הארגונים האלו - שברמה כזאת או אחרת מייצגים באופן לא פורמלי את אוהדי הפועל - ייראו, בעיקר בתקשורת. ארגונים ש"כל האוהדים", כך זה יצטייר, מתעלמים מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 13:57 
גיא האדום כתב:
מבלי להיכנס לשאלה מה נכון וראוי לעשות אני לא חושב שהצעד הזה הוא חכם. הרי ברור לכולם שהיציעים יהיו די מלאים. תחשבו איך שני הארגונים האלו - שברמה כזאת או אחרת מייצגים באופן לא פורמלי את אוהדי הפועל - ייראו, בעיקר בתקשורת. ארגונים ש"כל האוהדים", כך זה יצטייר, מתעלמים מהם.

זו לא סיבה לא לעשות את מה שנכון לעשות .
והלוואי שיהיו בחוץ 1000 איש , אבל גם אם לא , לפחות עשינו את מה שנכון וצודק .

ושוב אני מרגיש שאני צריך להגן ולהסביר , אני לאנ בקטע הזה בכלל .
צ'או .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:01 
יש רגעים בהם לא צריך לעשות חישובי עלות מול תועלת. החרם הוא הדבר הנכון לעשות. מי שיבחר להישאר בחוץ, גם אם הוא בעל מנוי או תושב וותיק בבלומפילד ולא בשער חמש, יעשה את המעשה הראוי. זה הכל.

כל אחד יצטרך לבחור באיזה צד הוא. בצד של הפועל תל אביב או בצד אחר. גם לא להחליט זו החלטה במקרה זה.
שיהיה לכולנו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:03 
מחכה לכתב הטיפש בONE שיודיע שפועלים גם מצטרף למאבק.
בקשר לדיון, :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:06 
הבן של רונית כתב:
יש רגעים בהם לא צריך לעשות חישובי עלות מול תועלת. החרם הוא הדבר הנכון לעשות. מי שיבחר להישאר בחוץ, גם אם הוא בעל מנוי או תושב וותיק בבלומפילד ולא בשער חמש, יעשה את המעשה הראוי. זה הכל.

כל אחד יצטרך לבחור באיזה צד הוא. בצד של הפועל תל אביב או בצד אחר. גם לא להחליט זו החלטה במקרה זה.
שיהיה לכולנו בהצלחה

מה הצד האחר שהוא לא הפועל תל אביב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 14:09 
באמת יש צורך לפרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: