תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 16:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההרכב למחר
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 01:23 
זהו? שי כבר לא יקיר הפורום? איך נפלו גיבורים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 01:30 
moshiko כתב:

אתה מוכן להסביר מה הקשר ?!! זה ששחקן לא מספיק טוב ולא שווה הרכב זה אומר שלא אוהבים אותו ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 01:37 
המלך אגג כתב:
moshiko כתב:

אתה מוכן להסביר מה הקשר ?!! זה ששחקן לא מספיק טוב ולא שווה הרכב זה אומר שלא אוהבים אותו ?!

בטח טביב אמר לו "לטפטף" בפורום שדים קצת רעל על שי, לראות אם הקהל עדיין עומד מאחוריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 01:54 
מה הקשר ליקיר האוהדים?

שי זה סמל,אני חולה עליו,בן אדם ענק.

אבל כרגע גורדנה וידין מציגים יכולת יותר טובה ממנו.

אז מה הקשר פה ליקיר אוהדים!!!!!!!!!!!!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
אדל
שיש-פאצ'לקה-באדיר-חוטבא
ידין-גורדנה
עבאס (אם הוא פצוע אז סלים)-איגיבור
טוטו-דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
זה הרכב בהנחה שחוטבא יכול לשחק בשמאל.

-------------אדל--------------
חוטבא---מריו---פרנסמן---קנדה
--------ידין------גורדנה-----
אלרואי------נוסא--------טוטו
-----------דאמרי-------------

אם דאמרי באמת מתח שריר לשחק עם עבאס בצד וטוטו חלוץ.
אורמוש פצוע לפי הפירסומים אז אין מה לשחק איתו, אם הוא היה כשיר הייתי שוקל להוריד את דאמרי לשחק עם טוטו חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע מה עם עבאס? כשיר וזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
החונטה ממשיכה ,הא דרור ? אז מירקולה נתן ראיון קצר שלא בטוח שהוא בעצמו הבין את מה שהוא אמר ,והופ ליציע ,איך העברת ביקורת אפילו אם היא מרומזת על המלך קשטן הראשון ?
ועוד נק' למחשבה ,קנדה השחקן הכי טוב של הפועל במשחקים האחרונים יחד עם תמוז על הספסל ??? למה דרור למה ????

חוטבא עדיף על קנדה וגם היה יותר טוב ממנו בכל משחק עד עכשיו.
אני בעד לשחק עם שניהם, אבל כשהמאמן מתעקש על שיש אז בימין עדיף את חוטבא.

ולדעתי מירקו באמת נפצע, הריאיון שלו סה"כ היה מאוד אחראי והוא לקח אחריות בעצמו על היכולת שלו ושל הקבוצה, ולא חיפש אשמים.

אני עומד לענות לך בצורה אבסורדית מאוד אבל לדעתי גם נכונה ,חוטבא עדיף על קנדה כמגן ימני אבל קנדה עדיף לכל הקבוצה ,לא יעזור אני מאמין שמשחק ההתקפה של הקבוצה השנה ממש תלוי בקנדה .

בנוגע למירקו אני בוחר בכלל הידוע: " Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me".
ככה שיצרת מוניטין כזה .

חוטבא מבחינה התקפית הרבה יותר ורסטילי מקנדה, הוא מרים נהדר בשתי הרגליים, משחק מאוד חכם ועושה עבודה מאוד אחראית באגף. קנדה הוא Wild card שכזה, ואתה אף פעם לא יכול לנבא מה תקבל ממנו. בסך הכל הוא חילוף מעולה, אולי המגן הימני המחליף הטוב בארץ, אבל באמת שחוטבא עולה עליו בכל פרמטר מבחינתי. לא הייתי ממהר להחליף את שיש בקנדה כמו שיש מי שמציע כי בשבועיים האחרונים שיש מאוד משתפר מבחינה התקפית (גם מול איינדהובן וגם מול פ"ת הוא היה מצויין), ומבחינה הגנתית הא נפלא.

לגבי אורמוש, אני לא יודע למה אתה סתם ממהר לפתוח חזית עם קשטן. כן, הוא מאוד קפדן, אבל הוא לא שקרן. אם פורסם שהוא נקע קרסול אז כנראה שהוא נקע קרסול. את הקונספירציות הייתי שומר במקומך לטביב וחבריו, אבל כמובן שאתה חופשי לחשוב מה שמתחשק לך.

בכל מקרה הרבה בהצלחה למי שישחק היום, משחק מוקש רציני מול קבוצת נאחס ובמגרש מסריח.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
החונטה ממשיכה ,הא דרור ? אז מירקולה נתן ראיון קצר שלא בטוח שהוא בעצמו הבין את מה שהוא אמר ,והופ ליציע ,איך העברת ביקורת אפילו אם היא מרומזת על המלך קשטן הראשון ?
ועוד נק' למחשבה ,קנדה השחקן הכי טוב של הפועל במשחקים האחרונים יחד עם תמוז על הספסל ??? למה דרור למה ????

חוטבא עדיף על קנדה וגם היה יותר טוב ממנו בכל משחק עד עכשיו.
אני בעד לשחק עם שניהם, אבל כשהמאמן מתעקש על שיש אז בימין עדיף את חוטבא.

ולדעתי מירקו באמת נפצע, הריאיון שלו סה"כ היה מאוד אחראי והוא לקח אחריות בעצמו על היכולת שלו ושל הקבוצה, ולא חיפש אשמים.

אני עומד לענות לך בצורה אבסורדית מאוד אבל לדעתי גם נכונה ,חוטבא עדיף על קנדה כמגן ימני אבל קנדה עדיף לכל הקבוצה ,לא יעזור אני מאמין שמשחק ההתקפה של הקבוצה השנה ממש תלוי בקנדה .

בנוגע למירקו אני בוחר בכלל הידוע: " Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me".
ככה שיצרת מוניטין כזה .

חוטבא מבחינה התקפית הרבה יותר ורסטילי מקנדה, הוא מרים נהדר בשתי הרגליים, משחק מאוד חכם ועושה עבודה מאוד אחראית באגף. קנדה הוא Wild card שכזה, ואתה אף פעם לא יכול לנבא מה תקבל ממנו. בסך הכל הוא חילוף מעולה, אולי המגן הימני המחליף הטוב בארץ, אבל באמת שחוטבא עולה עליו בכל פרמטר מבחינתי. לא הייתי ממהר להחליף את שיש בקנדה כמו שיש מי שמציע כי בשבועיים האחרונים שיש מאוד משתפר מבחינה התקפית (גם מול איינדהובן וגם מול פ"ת הוא היה מצויין), ומבחינה הגנתית הא נפלא.

לגבי אורמוש, אני לא יודע למה אתה סתם ממהר לפתוח חזית עם קשטן. כן, הוא מאוד קפדן, אבל הוא לא שקרן. אם פורסם שהוא נקע קרסול אז כנראה שהוא נקע קרסול. את הקונספירציות הייתי שומר במקומך לטביב וחבריו, אבל כמובן שאתה חופשי לחשוב מה שמתחשק לך.

בכל מקרה הרבה בהצלחה למי שישחק היום, משחק מוקש רציני מול קבוצת נאחס ובמגרש מסריח.

מי זלא מצליח להבין שהתרומה של קנדה להתקפה של הפועל היא הרבה מעבר ליכולת ההרמה / הכנסת הכדור שלו (שהיא טעונת שיפור),צפשוט נעול על הריבים המגוחכים בשנה שעברה.
טוב בהתקפה / טוב בהגנה זה לא מענין השאלה מתי הקבוצה משחקת כדורגל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 13:57 
אני עדיין מחזיק בעמדתי שקנדה תורם יותר לכל משחק ההתקפה מאשר כל שחקן אחר בקבוצה ,למרות שאני מסכים איתך שאחריות זה לא הצד החזק שלו בלשון המעטה.
בנוגע למירקו ,על תטעה גם כאן לטעמי האמירה שהוא נפצע באימון לא באה מכיוון דרור ,יש מישהו שמנסה להשאיר את הכביסה המלוכלכת בבית וזה לגיטימי לגמרי ,אני רק יודע מה קורה ששחקן כביכול יוצא בביקורת אפילו עם מרומזת על קשטן ,גם במקרה הזה התוצאה היא אחת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: