סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
החונטה ממשיכה ,הא דרור ? אז מירקולה נתן ראיון קצר שלא בטוח שהוא בעצמו הבין את מה שהוא אמר ,והופ ליציע ,איך העברת ביקורת אפילו אם היא מרומזת על המלך קשטן הראשון ?
ועוד נק' למחשבה ,קנדה השחקן הכי טוב של הפועל במשחקים האחרונים יחד עם תמוז על הספסל ??? למה דרור למה ????
חוטבא עדיף על קנדה וגם היה יותר טוב ממנו בכל משחק עד עכשיו.
אני בעד לשחק עם שניהם, אבל כשהמאמן מתעקש על שיש אז בימין עדיף את חוטבא.
ולדעתי מירקו באמת נפצע, הריאיון שלו סה"כ היה מאוד אחראי והוא לקח אחריות בעצמו על היכולת שלו ושל הקבוצה, ולא חיפש אשמים.
אני עומד לענות לך בצורה אבסורדית מאוד אבל לדעתי גם נכונה ,חוטבא עדיף על קנדה כמגן ימני אבל קנדה עדיף לכל הקבוצה ,לא יעזור אני מאמין שמשחק ההתקפה של הקבוצה השנה ממש תלוי בקנדה .
בנוגע למירקו אני בוחר בכלל הידוע: " Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me".
ככה שיצרת מוניטין כזה .
חוטבא מבחינה התקפית הרבה יותר ורסטילי מקנדה, הוא מרים נהדר בשתי הרגליים, משחק מאוד חכם ועושה עבודה מאוד אחראית באגף. קנדה הוא Wild card שכזה, ואתה אף פעם לא יכול לנבא מה תקבל ממנו. בסך הכל הוא חילוף מעולה, אולי המגן הימני המחליף הטוב בארץ, אבל באמת שחוטבא עולה עליו בכל פרמטר מבחינתי. לא הייתי ממהר להחליף את שיש בקנדה כמו שיש מי שמציע כי בשבועיים האחרונים שיש מאוד משתפר מבחינה התקפית (גם מול איינדהובן וגם מול פ"ת הוא היה מצויין), ומבחינה הגנתית הא נפלא.
לגבי אורמוש, אני לא יודע למה אתה סתם ממהר לפתוח חזית עם קשטן. כן, הוא מאוד קפדן, אבל הוא לא שקרן. אם פורסם שהוא נקע קרסול אז כנראה שהוא נקע קרסול. את הקונספירציות הייתי שומר במקומך לטביב וחבריו, אבל כמובן שאתה חופשי לחשוב מה שמתחשק לך.
בכל מקרה הרבה בהצלחה למי שישחק היום, משחק מוקש רציני מול קבוצת נאחס ובמגרש מסריח.