אדמדם כתב:
אדום אופטימי כתב:
אדמדם כתב:
אדום אופטימי כתב:
שיקאגו כתב:
מי הוא טביב היה ברור לכל, כך גם מעשיו בעבר, וגם כשהעבר חזר על עצמו כדוגמת מה שעשה לאבוקסיס אחרי ששבוע לפני טען בשידור חי שאבוקסיס הוא היורש הטבעי, אותו גרעין שמשמיע קולו עכשיו שתק.
מה שהצית את המחאה הוא הפגיעה בקודש הקודשים של הגרעין שלנו בנסיון לחנך אותם לא לשיר שירי שואה בפולין מצד ההנהלה.
השלט, סתימת הפיות, הרשימה, הם הכל חומר בעירה לשריפה, המחאה לא החלה בשבועיים האחרונים כי ספרו ממאה לאחור, או שלל ההסברים המופרכים שצצו פה.
מכאן נגזר שלמעשה המחאה מתיוגת (בצדק) כמלחמה בהנהלה על פגיעה בחופש של הקומץ לשיר שירי שואה.
בעקבות הונדליזם בשער 11 כל המוחים והוסלדים מטביב שמשמיעים קולם נתפסים כקומץ קיצוני ששר שירי שואה ומסנגר על מרססי הקירות בשער 11.

איזה שטויות
טרחתם לקרוא מה היה רשום על השלט בכלל?
100 ימי חסד. זה מה שהיה לטביב, וזה עבר. בגלל זה התחיל המחאה. שתקו ב100 ימים האלה כי נתנו לטביב לנהל את הפועל בשקט בינתיים. טביב לא ניהל את הפועל טוב ודרדר אותה עוד יותר . התחילו לקלל אותו קצת לפני, כי הוא הוריד את השלט. עכשיו, כשעברו 100 ימי החסד, דואגים למרר את החיים של טביב בכל מה שקשור להפועל ובצדק. ובוא אני אחדש לשניכם משהו, אולטראס הפועל פעלו המון מאחורי הקלעים בשביל הפועל מאחורי הקלעים ב100 ימים האלה, ואני מדבר על יותר מאשר תפאורות ועידוד.
יקירי,
העולם בו אני מאמין בנושא אוהדים הוא שקיפות , ההפך מסטליניסטים ותנועות חשאיות. כאלה יש לנו לצורך שמירת ביטחון המדינה.
לא מכיר אותך ולכן לא יכול לקנות את המשפט " אולטראס הפועל פעלו המון מאחורי הקלעים בשביל הפועל מאחורי הקלעים ב100 ימים האלה, ואני מדבר על יותר מאשר תפאורות ועידוד" . לא כל מה שניראה בעיניך או בעיני כלטובת הפועל ניראה כך בעיני אחרים. כל אחד תופס את "לטובת הפועל, באופן שונה.
גם אני , למרות שלא הייתי בסוכה, שמעתי על 100 ימי החסד שעומדים להסתיים אוטוטו.
רק באירגון חשאי שומרים את הדבר בסוד. בעולם חופשי יכולים גם להזכיר כך שכולם ידעו , ש- 100 ימי החסד עומדים להסתיים בעוד חודש נניח. יש לאולטראס אתר הם לא עושים חשבון בחסכון בשלטים. לא קונה את זה. מצטער. היו יכולים לעדכן את הקהל הרחב.
תיארתי לעצמי שזה מה שתגיד בהתחלה, אבל אם שמעת על 100 ימי החסד יתכן ושמעת על עוד פעולות שלהם מאחורי הקלעים.
כפי שאתה יודע גם, אולטראס הפועל זה לא תנועה חשאית, סתם אין לה מחלקת PR כפי שאתה יודע. גם על חולצה חדשה שהם מוציאים בקושי שומעים אם שומעים.
ומזה לעדכן את הקהל הרחב? עושים את זה עוד מתקפות לנדאו. מה לא קונה את זה? אז למה עשו את זה ניראה לך? יש בזה כל כך הרבה היגיון ואתה עדיין מתווכח על זה בצורה כל כך מעיקה, אין לי הסבר לזה. אתה בכוח מחפש להיות אנטי, בחיאת, מה הפכת להיות?
הענה אחת לאחת לדברים שכתבת.
לא שמעתי על פעילויות אחרות שלהם מאחורי הקלעים. שמעתי כל 100 ימי החסד ממישהו שהיה בסוכה ושמע זאת מנציג שלהם שהיה שם.
מהכרותי את האוטראס הם אירגון חשאי. כמובן חשאי עד כמה שניתן להיות כאשר עובדים עם אנשים. כשהם רוצים לפרסם משהו הם לא ניזקקים למחלקת PR.
יש להם פורום, הם כותבים בעוד 2-3 פורומים באופן רשמי תחת אותו שם משתמש כבר כמה שנים. הם יודעים גם להוציא הודעה רשמית לתקשורת כשהם מאוד רוצים.
אם היו רוצים להוציא לפני חודש הודעה שהם נותנים להנהלה 100 ימי חסד ובעוד 30 יום ימי החסד עומדים להסתיים הם יכלו לעשות זאת.
אני לא מתווכח על זה . אלה הם עובדות.
לגבי הלהיות אנטי, זו דעתי עליהם כבר שנים רבות. אמון זה דבר שהוא קיים או שאינו קיים. לצערי הרב לא קיים.
אמון יכול להירכש מחדש אחרי שיש חוסר אמון. זה לא קרה בשנים האחרונות.
דעותי בנושא הן כבר שנים, בוודאי מאז תקופת דרבי שביטא. לטב ולרע ( כניראה יותר לרע מנקודת מבטך).
ברגע שהזניחו חבר ליציע שזימר בחקירה משטרתית ( נו טוב הוא לא עבר סידרת שבי ) ואיימו עליו הם גמרו את הסיפור אצלי. במובן הזה שהם אירגון אנרכיסטי שטובת האירגון עומדת בראש ובראשונה לנגד עיניהם. אנשים לא חשובים להם, בוודאי לא כאלה שחושבים אחרת מהם. האירגון האירגון האירגון !!!
כל עוד אותם אנשים מנהיגים את האירגון לי לא יהיה בהם אמון.
אלה הם דפוסים של עולם תחתון. לדאוג למי שלא נישבר בחקירה ומצד שני לנדות ולפגוע במי שכן נישבר בחקירה.
לי זה נתן אפשרות להצליב מידע על דברים שידעתי אז , זה כבר סיפור אחר.
אני מאמין למה שרצ'ו כתב כאן לגבי העולם התחתון שבו לטענתו משתמש טביב. לא אומר שזה לא נכון . לא יודע.
אני כן יודע שהדפוסים שבהם הישתמש הגרעין שלנו די דומים . דומים מבחינת הסיגנון.