תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 03:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נערך: שריקות הבוז היום במחצית
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:01 
נו באמת בלומי, אתה ראית את התגובה שלו? "גנבו לי את הקבוצה"
הבן אדם בטוח שהוא המציא את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
ראצ'ו כתב:
טיש כתב:
ראצ'ו כתב:
לא קראתי את כל האשכול, אבל:

לאף אחד אין זכות לקבוע מי אוהד הפועל (לצערי), לטוב ולרע.
גם אלה שקישקשו את הכתובות בשער 11 וגם אלה שקיללו את טוטו במשך כל המשחק, יצאו בדקה 85 והלכו מכות ביציע.
למה? כי ההגדרה למי שאוהד הפועל היא הכי פשוטה שיש והיא אומרת שכל מי שמגדיר את עצמו ככזה אז הוא אוהד.
ועדיין- ישבתי בשער 7 וניסיתי לנהל דיאלוג עם אנשים ולהסביר להם, לנסות לגרום לקרב. המשפט הראשון ששמעתי היה "אני אוהד הפועל
כבר 30 שנה!" ועוד לפני שהם הספיקו להמשיך עניתי להם "והייתם פה גם לפני שנולדתי נכון?", כמובן שהתשובה הייתה "ברור".
אז תסלחו לי ואולי זה לא נעים לשמוע, אבל אני מעדיף פי אלף את הילדים של היום שבאים ומעודדים את הקבוצה
ותומכים בה גם כשלא הולך וכשיהיה צריך להתאבד עבורה הם יהיו שם. וכל אותם מבוגרים, שמזיינים את המוח על "אנחנו לא בגיל" ו"כשאנחנו
היינו בגיל שלכם גם אנחנו היינו מעודדים"- תפסיקו לעבוד על כל העולם. תודה לאל יש ספורט חמש גולד ובתור אחד עם זיכרון לא משהו, כל פעם
שאני רואה משחק משנות ה-80-90 או משחקי כדורסל מאוסישקין האווירה היא בית קברות- הרבה פחות ממה שיש במשחק גביע טוטו היום. אז
כנראה שלא הייתם מעודדים כל כך, וכנראה שכשהיה צריך להלחם על הפועל בימי סיני- רובכם המוחלט לא היה מי שנלחם (ואני לא מדבר על אותם
מעטים שכן- שהם עדיין חלק מהכוח שמוביל את הפועל), וכשהיה צריך להלחם על הפועל כדורסל אני יכול להראות את אותם 30 אוהדים שנלחמו להציל
את המועדון ועמדו מול שאול אייזנברג בזמן שאתם, שהייתם פה לפני שנולדתי, עזבתם את הקבוצה, הזנחתם אותה, ונתתם לה למות.

אז כמו שאתם יודעים להגיד שאתם חלק מהקהל הכי טוב בארץ, שמעודד את הקבוצה "באש ובמים" והולך אחריה לכל משחק, תתחילו גם להעריך את אלה
שבאמת עושים את זה וגורמים לזה שתוכלו להתגאות בזה. וכמו שאתם יודעים להתלהב מהתפאורות הנהדרות, העידוד הנפלא והאווירה שיש בהפועל
תדעו שבלי שתנסו לעזור ולהיות חלק מזה עוד מעט כבר לא נהיה כאלה.

בשורה התחתונה (ושחם זה בהמשך להתכתבות בפייסבוק). ואני שונא את ההכללות והשיוך לשערים, אבל אני מדבר על הרוב הגדול- כמו שאתם ידעתם לדרוש
יפה מאוד משער 5 חשבון נפש, כמו שידעתם לשרוק בוז לאוהדים מהקבוצה שלכם כשהם עשו משהו שלא נראה לכם, וכמו שהאנשים המובילים שם ידעו
להוריד את הראש, לעשות שינוי ולקבל החלטה שהם משנים, ורק בגלל סיבה אחת- לטובת עתיד המועדון. ככה אני מצפה שגם אתם תהיו מסוגלים לעשות חשבון נפש.
תהיו מסוגלים לעודד יותר מ-20 שניות ברציפות, תהיו מסוגלים להוקיע מתוככם את אותם אוהדים שמקללים את השחקנים כל המשחק, תהיו מסוגלים לתמוך בקבוצה
גם כשלא הולך, ותהיו מסוגלים להבין שטובת הפועל היא שינוי מהותי בהתנהלות הההנהלה הנוכחית וכשיהיה צריך להלחם עבור זה, תהיו שם, אבל באמת תהיו שם.

בקיצור תודה לכם שהמצאתם את הפועל.
דרך אגב אדון מנוי ל 5 גולד זה מאוד יפה שאתה מבסס את הקביעות שלך על משחקים משנות השמונים שצולמו במצלמה אחת והסאונד הוקלט במקרה הטוב בעזרת המיקרופון שעל המצלמה ובמקרה הרע ממיקרופון השדר.
עוד אודה לכם כל אלה שטובת הקבוצה לענייהם שהואלתם בטובכם להגמל משירי השואה רק אחרי שהנזקים שלהם התפוצצו לכל עבר ופגעו באמת בקבוצה ובקהל.

נו באמת טיש, אתה קצת יותר אינטלגנטי בשביל תגובה כזו.
לא אנחנו המצאנו את הפועל, יש לי המון הערכה לחלק גדול מהדור הוותיק ואני לא מזלזל בחלקם הגדול.
אבל יש עובדות ואי אפשר להתווכח איתן:
* התרבות של "ללכת אחרי הקבוצה לכל מקום" התפתחה רק בשנים האחרונות, פעם אוהדי הפועל היו מגיעים לחלק ממשחקי חוץ בכמויות אפסיות.
* התרבות של לעודד את הקבוצה 90 דקות לא הייתה קיימת לפני עידן האולטראס- מ-ה ל-ע-ש-ו-ת.
* התפאורות, הצבע ביציעים וכו'- לא היו קיימים לפני שנות ה-90 המאוחרות.

טיש, יש דברים שאנחנו מסכימים. כשהייתה לי ביקורת על החברים שלי ליציע אמרתי להם את זה. עובדה שהם היו מספיק גברים לרדת מכבודם ולשנות,
גם אם מאוחר, גם אם בדרך זה הוביל אותנו למקום לא טוב. הכל נכון- בשורה התחתונה הם עשו את השינוי. אבל כמו שאני יודע לדרוש מעצמי ומחבריי
את מידת הביקורת העצמית הראויה ככה ראוי שגם האחרים יעשו זאת. שכל אחד יסתכל על עצמו יבין איפה הוא יכול להיות טוב יותר כלפי הפועל.

סלח לי אבל זה בולשיט.
אתם פועלים היום בעולם אחר לגמרי יש אינטרנט, יש סלולארי וקל הרבה יותר להתאגד ולהתחבר שלא לדבר על מציאות כלכלית שונה לגמרי שדברים שהיום הם מובנים לגמרי פשוט לא היו קיימים (בוא תנסה לנסוע למשחק בטבריה בשנות ה 80). מעבר לכך הטלויזיה והאינטרנט הביאו לכולנו מראות של קהלים אחרים בעולם והרבה רעיונות (שלא לדבר על זה שכולם היום מסתובבים במשחקים בכל העולם). אבל מה אתם כל הזמן דורשים הכרת תודה בלתי פוסקת על כל הטוב הזה שהנחתתם עלינו וזה דיי מעצבן למען האמת. נכון אתם עושים עבודה נפלאה שרים, מעודדים, מייצרים תפאורות אבל מה לעשות יש להרבה אנשים גם הרבה ביקורת ואין לי כוח לחזור עליה כולם מכירים. במקום להתייחס לביקורת אתם כל הזמן מנפנפים בתראו מה אנחנו עושים.
אז מה לעשות שעשו גם לפניכם והרבה אפילו, תבדוק את רמת העידוד ב 4-0 הראשון למכבי אני לפחות לא דיברתי שבוע אחרי זה כי לא היה לי קול, תבדוק כמה אנשים נסעו ליבנה בלאומית, אני זוכר תפאורות מדהימות גם בשנות השמונים בבלומפילד יש לי בראש תמונה של שתי בובות ענק מעל היציעים שלנו באחד הדרבים שלא תצא לי אף פעם מהראש, שלא לדבר על מחסן גלילי הניר שהיה לי בבית ועוד כל מיני דברים שהשאלתי מהצבא והשתיקה יפה להם...
אני לא יודע להשוות ולא יודע לומר מי טוב יותר וזה גם לא מעניין ומיותר, רק ראבק תפסיקו כבר עם השטות הזאת שהמצאתם משהו חדש.

אף אחד לא מבקש תודה בלתי פוסקת. כמו שראצ'ו אומר, הילדים הקטנים בשאר 5 הם אוהדים לא פחות מאשר יושבי שער 2 הזקנים או כל אוהד אחר. לאף אחד אין זכות להגיד שהוא יותר אוהד כולם מאוד עריכים את התרומה שלכם, ושהלכתם עם הפועל לכל מקום וכו'.. זה לא נותן לכם(לשם הדיון, לא אתה ספציפית) אישור להתנהג כמו אוהדים מגעילים, ולקלל שחקנים, להתנהג לאוהדים אחרים מגעיל וכו'. איך יודעים מזה לא להיות אוהד מגעיל? הוכבן, יש איזה אג'נדה או גישה שאוהדי הפועל הצעירים והמבוגרים(תודה לכם) הכתיבו אותה. היא לדעתי הגישה הכי טובה בארץ, והיא חלק מהסיבה שרוב גדול של האוהדים מתחברים אל הקבוצה והקהל.

מספיק עם הההתנשאות הבלתי פוסקת הזאת על כל בן אדם שפחות מ20 שנה בבלומפילד. ותתחילו לשחרר טיפה אגו, כי אף אחד לא חייב לכם כלום, למרות שזה ממש מרגיש ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:
לא הבנתי, ראצ'ו, איפה חשבון הנפש שלך ושל חבריך? אני לא ראיתי כזה

אין חשבון נפש, כי אנחנו לא מתחרטים על כלום.

חשבון הנפש היחיד שהקהל צריך לעשות זה שהוא לא ראה את הנולד כשטביב השתלט על המועדון.

אני עשיתי את חשבון הנפש ולא רכשתי מינוי. (לא רק בגלל זה אלא גם בגלל זה)
לא עשיתי מנוי גם בעונה שעברה לא לליגה ולא לאירופה.
האם אתה עשית את חשבון הנפש הזה שאתה מטיף לאחרים לעשות חשבון נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:03 
תודה על הכנות נרקוטיקה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:08 
טיש כתב:
ראצ'ו כתב:
טיש כתב:
ראצ'ו כתב:

גם אלה שקישקשו את הכתובות בשער 11 וגם אלה שקיללו את טוטו במשך כל המשחק, יצאו בדקה 85 והלכו מכות ביציע.
למה? כי ההגדרה למי שאוהד הפועל היא הכי פשוטה שיש והיא אומרת שכל מי שמגדיר את עצמו ככזה אז הוא אוהד.
ועדיין- ישבתי בשער 7 וניסיתי לנהל דיאלוג עם אנשים ולהסביר להם, לנסות לגרום לקרב. המשפט הראשון ששמעתי היה "אני אוהד הפועל
כבר 30 שנה!" ועוד לפני שהם הספיקו להמשיך עניתי להם "והייתם פה גם לפני שנולדתי נכון?", כמובן שהתשובה הייתה "ברור".
אז תסלחו לי ואולי זה לא נעים לשמוע, אבל אני מעדיף פי אלף את הילדים של היום שבאים ומעודדים את הקבוצה
ותומכים בה גם כשלא הולך וכשיהיה צריך להתאבד עבורה הם יהיו שם. וכל אותם מבוגרים, שמזיינים את המוח על "אנחנו לא בגיל" ו"כשאנחנו
היינו בגיל שלכם גם אנחנו היינו מעודדים"- תפסיקו לעבוד על כל העולם. תודה לאל יש ספורט חמש גולד ובתור אחד עם זיכרון לא משהו, כל פעם
שאני רואה משחק משנות ה-80-90 או משחקי כדורסל מאוסישקין האווירה היא בית קברות- הרבה פחות ממה שיש במשחק גביע טוטו היום. אז
כנראה שלא הייתם מעודדים כל כך, וכנראה שכשהיה צריך להלחם על הפועל בימי סיני- רובכם המוחלט לא היה מי שנלחם (ואני לא מדבר על אותם
מעטים שכן- שהם עדיין חלק מהכוח שמוביל את הפועל), וכשהיה צריך להלחם על הפועל כדורסל אני יכול להראות את אותם 30 אוהדים שנלחמו להציל
את המועדון ועמדו מול שאול אייזנברג בזמן שאתם, שהייתם פה לפני שנולדתי, עזבתם את הקבוצה, הזנחתם אותה, ונתתם לה למות.

אז כמו שאתם יודעים להגיד שאתם חלק מהקהל הכי טוב בארץ, שמעודד את הקבוצה "באש ובמים" והולך אחריה לכל משחק, תתחילו גם להעריך את אלה
שבאמת עושים את זה וגורמים לזה שתוכלו להתגאות בזה. וכמו שאתם יודעים להתלהב מהתפאורות הנהדרות, העידוד הנפלא והאווירה שיש בהפועל

בשורה התחתונה (ושחם זה בהמשך להתכתבות בפייסבוק). ואני שונא את ההכללות והשיוך לשערים, אבל אני מדבר על הרוב הגדול- כמו שאתם ידעתם לדרוש
יפה מאוד משער 5 חשבון נפש, כמו שידעתם לשרוק בוז לאוהדים מהקבוצה שלכם כשהם עשו משהו שלא נראה לכם, וכמו שהאנשים המובילים שם ידעו
להוריד את הראש, לעשות שינוי ולקבל החלטה שהם משנים, ורק בגלל סיבה אחת- לטובת עתיד המועדון. ככה אני מצפה שגם אתם תהיו מסוגלים לעשות חשבון נפש.
תהיו מסוגלים לעודד יותר מ-20 שניות ברציפות, תהיו מסוגלים להוקיע מתוככם את אותם אוהדים שמקללים את השחקנים כל המשחק, תהיו מסוגלים לתמוך בקבוצה
גם כשלא הולך, ותהיו מסוגלים להבין שטובת הפועל היא שינוי מהותי בהתנהלות הההנהלה הנוכחית וכשיהיה צריך להלחם עבור זה, תהיו שם, אבל באמת תהיו שם.

דרך אגב אדון מנוי ל 5 גולד זה מאוד יפה שאתה מבסס את הקביעות שלך על משחקים משנות השמונים שצולמו במצלמה אחת והסאונד הוקלט במקרה הטוב בעזרת המיקרופון שעל המצלמה ובמקרה הרע ממיקרופון השדר.
עוד אודה לכם כל אלה שטובת הקבוצה לענייהם שהואלתם בטובכם להגמל משירי השואה רק אחרי שהנזקים שלהם התפוצצו לכל עבר ופגעו באמת בקבוצה ובקהל.

לא אנחנו המצאנו את הפועל, יש לי המון הערכה לחלק גדול מהדור הוותיק ואני לא מזלזל בחלקם הגדול.
* התרבות של "ללכת אחרי הקבוצה לכל מקום" התפתחה רק בשנים האחרונות, פעם אוהדי הפועל היו מגיעים לחלק ממשחקי חוץ בכמויות אפסיות.
* התרבות של לעודד את הקבוצה 90 דקות לא הייתה קיימת לפני עידן האולטראס- מ-ה ל-ע-ש-ו-ת.

טיש, יש דברים שאנחנו מסכימים. כשהייתה לי ביקורת על החברים שלי ליציע אמרתי להם את זה. עובדה שהם היו מספיק גברים לרדת מכבודם ולשנות,
גם אם מאוחר, גם אם בדרך זה הוביל אותנו למקום לא טוב. הכל נכון- בשורה התחתונה הם עשו את השינוי. אבל כמו שאני יודע לדרוש מעצמי ומחבריי
את מידת הביקורת העצמית הראויה ככה ראוי שגם האחרים יעשו זאת. שכל אחד יסתכל על עצמו יבין איפה הוא יכול להיות טוב יותר כלפי הפועל.

סלח לי אבל זה בולשיט.
אתם פועלים היום בעולם אחר לגמרי יש אינטרנט, יש סלולארי וקל הרבה יותר להתאגד ולהתחבר שלא לדבר על מציאות כלכלית שונה לגמרי שדברים שהיום הם מובנים לגמרי פשוט לא היו קיימים (בוא תנסה לנסוע למשחק בטבריה בשנות ה 80). מעבר לכך הטלויזיה והאינטרנט הביאו לכולנו מראות של קהלים אחרים בעולם והרבה רעיונות (שלא לדבר על זה שכולם היום מסתובבים במשחקים בכל העולם). אבל מה אתם כל הזמן דורשים הכרת תודה בלתי פוסקת על כל הטוב הזה שהנחתתם עלינו וזה דיי מעצבן למען האמת. נכון אתם עושים עבודה נפלאה שרים, מעודדים, מייצרים תפאורות אבל מה לעשות יש להרבה אנשים גם הרבה ביקורת ואין לי כוח לחזור עליה כולם מכירים. במקום להתייחס לביקורת אתם כל הזמן מנפנפים בתראו מה אנחנו עושים.
אז מה לעשות שעשו גם לפניכם והרבה אפילו, תבדוק את רמת העידוד ב 4-0 הראשון למכבי אני לפחות לא דיברתי שבוע אחרי זה כי לא היה לי קול, תבדוק כמה אנשים נסעו ליבנה בלאומית, אני זוכר תפאורות מדהימות גם בשנות השמונים בבלומפילד יש לי בראש תמונה של שתי בובות ענק מעל היציעים שלנו באחד הדרבים שלא תצא לי אף פעם מהראש, שלא לדבר על מחסן גלילי הניר שהיה לי בבית ועוד כל מיני דברים שהשאלתי מהצבא והשתיקה יפה להם...
אני לא יודע להשוות ולא יודע לומר מי טוב יותר וזה גם לא מעניין ומיותר, רק ראבק תפסיקו כבר עם השטות הזאת שהמצאתם משהו חדש.

לא באתי להסביר פה למה העידוד טוב מאוד, ברור שלחשיפה לאירופה וכו' יש השפעה מכרעת, זה עדיין לא הופך את זה ללא נכון. וגם אני הייתי חלק מאותם אלו
שעודדו ב-4-0 למכבי, רק שאז היינו הרבה פחות ממה שאנחנו היום.
אני לא טוען שהמצאנו משהו חדש, וזה לא "אנחנו" ו"אתם". אני אומר שלכל מי שיש את היכולת והרצון לדרוש מאחרים, צריך להיות בעל אותה היכולת לדרוש מעצמו.
לא מצפה לשום תודה מהקהל של הפועל כי כבר מזמן הבנתי שלא תהיה כזו.
יש ביקורת והביקורת בחלקה מוצדקת, וגם אני שותף אליה, עובדה שהתייחסו לאותה הביקורת כי הם הבינו שיש אינטרס גדול מכולנו וזו טובת הפועל תל אביב.

אתה חייב להבין משהו, הפער שנוצר, וזה מה שאני מנסה להגיד לכם. זה שהתחושה אצל אותם אנשים זה שלא משנה מה הם יעשו תמיד ימצאו סיבה לצאת נגדם
ולהאשים אותם, וצר לי לומר- אבל התחושה הזו לא מנותקת מהמציאות. בלומי- אני מסכים עם כל מה שאמרת ואמרתי את זה בעצמי- מי שיצא למאבק יהיה אותו קומץ
של 200-300 איש שהם תמיד אלו שיצאו למאבקים, אבל בלי הרוח הגבית של שאר האוהדים אין למאבק הזה סיכוי להצליח.
בגלל זה אני ואחרים עברנו לשער 7 בשבת לנסות להתחיל לדבר עם אנשים וליצור את ההדברות- בגלל זה יצאתי כל כך מתוסכל ממה ששמעתי ומהאנשים שמנסים
להסביר לי כמה שהם אוהדים יותר טובים ממני, רק בגלל שהם נולדו 20 שנה לפניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
זה מאוד פשוט.
מאז שהפועל הוקמה, תמיד היה גרעין חזק יותר וגרעין פחות חזק.
עם השנים, כמו כל דבר בעולם הזה, חלה התפתחות בקהל.
אני בטוח שבשנות ה-80 היה יותר מאשר בשנות ה-70, וכך הלאה.

לצפות מבן אדם מבוגר בן 50, 40, לעודד כל המשחק זה אבסורד וזה לא מציאותי.
לצפות ממנו לא להעביר ביקורת? לא לשרוק בוז? זה לא אבסורד, אבל זה חוסר הבנה בסיסי באיך בנוי קהל אוהדים.
בשום קהל בעולם יש 100% תומכים.
מזכיר לי קטע מהספר של יוסי גלס, על סוגי האוהדים. "מדריך להכרת האוהד ביציע". ממליץ בחום לקרוא.

לכן כל הוויכוח הזה, נראה מאוד מיותר.
שער 5 של היום לא המציא את הפועל, אבל הוא לחלוטין זה שמוביל אותה לטוב ולרע.
שאר האוהדים, הם עמודי התווך של שער 5, ובלעדיהם, שער 5 לא יכול לתפקד.

שבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:21 
ראצ׳ו
תנסה רגע לחשוב למה לא הצלחת להסביר את העמדות של שער 5
(אני חוטא בהכללה אני יודע אבל תסלח לי)
אולי כי קיים חוסר בסיס רעיוני משותף בין אנשי שער 5 (שוב הכללה אבל זה מקל עלי את ההקלדה)
לבין יתר הקהל?
אולי יתר הקהל לא מזדהה עם ״מייצגים את הפועל ולא את ישראל״
אולי יתר הקהל לא חושב שעולם דימויי השואה על נגזרותיה אינו מתאים לו?
אולי יתר הקהל מעדיף עולם ערכים ציוני ולאומי על פני עולם הערכים האנרכיסטי שמנסים להנחיל לו
אולי יתר הקהל לא רואה באנטי גזענות כערך עליון ונעלה על ערכים אחרים?
אולי יתר הקהל לא מוכן לצאת למאבק בהנהלה רק בגלל שאותה הנהלה העזה שומו שמים להוריד שלט (זאת אחרי תקופה ארוכה יחסית של שיתוף פעולה בין אותה הנהלה למוחים היום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:21 
האדס כתב:
זה מאוד פשוט.

לצפות ממנו לא להעביר ביקורת? לא לשרוק בוז? זה לא אבסורד, אבל זה חוסר הבנה בסיסי באיך בנוי קהל אוהדים.
מזכיר לי קטע מהספר של יוסי גלס, על סוגי האוהדים. "מדריך להכרת האוהד ביציע". ממליץ בחום לקרוא.

שבת שלום.

אני בגדול מקבל את כל מה שכתבת, חוץ מהחלק המודגש. הטענה הזאת לא מחזיקה מים וזה מוכח בכדורסל ובמשחקי החוץ.
מה ז"א לא יכול לתפקד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:23 
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:

בדיוק בגלל זה אין לכם זכות לבוא בטענות לאף אחד.
מבחינתי זה נזק גדול יותר מזה שמייצר טביב, טביב ילך מתי שהוא תרבות האהדה שאתם מייצרים עלולה לשרוד הרבה אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
ראצ'ו,

אי אפשר לשחק בפוליטיקה והתחמקות כל הזמן. לפעמים צריך להתמודד עם המציאות, גם אם היא קשה ומאלצת לשנות כיוון.
לפני שבוע ניתנה לחלק מהקהל הזדמנות פז, להתנער בשורה אחת פשוטה ולהתנתק סופית מאותם שירים. הם פיספסו את ההזדמנות.
היום הפסקת שירת ,שירי השואה" נתפסת כצעד טקטי מתחמק.

אתה והם מסוגלים להבטיח שלשנים הקרובות, כל עוד אותם אנשים שמובילים את היציע ינהיגו אותו, הם התנזרו במאת האחוזים משירת "שירי השואה" ?
הם לא צריכים להפסיק כי הם הבינו שכרגע זה מזיק.
קשה לי להאמין שתגיעו להחלטה הרצוייה ולכן אנחנו בבעיה מאוד רצינית.

בשביל לעבור לשלב פרקטי במאבק מול ההנהלה, אתה צריך תמיכה נרחבת.
נכון להיום אתה לא קרוב למספרים שאנחנו צריכים.

חבל לכולנו!

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:27 
אדום אופטימי כתב:
chimpfive כתב:
למה בולשיט? אנשי שער חמש ״הורידו את הראש״ עשו שינוי גם שההנהלה רודפת אותם, ועדיין מקבלים שריקות בוז, בזה הוא צודק מיליון אחוז, להעביר ביקורת זה הכי קל.

לא כל כך מבין מה רצית לאמר ולכן אשאל כדי להבין.

מה זאת אומרת "אנשי שער 5 הורידו ראש". במה הם הורידו ראש ? בזה שבינתיים משחק אחד לא שרו שירי שואה ?

מה זאת אומרת "ועדיין מקבלים שריקות בוז" - בעבר קיבלו שריקות בוז כששרו שירי שואה (ד"א שריקות הבוז לא היו נגד היושבים בשער 5 אלה נגד מי ששר שירי שואה).
זה הגיע מאוכלוסיה מסויימת שהמשותף לה הוא התנגדות לשירי שואה.

במשחק האחרון קיללו את ההנהלה. קיבלו שריקות בוז ממי שחושב שהנהלתנו לא ראויה לקללות.
מה לא בסדר ? למה אתה חושב ששריקות הבוז היו נגד שער 5 ולא נגד אלה ששרים נגד ההנהלה ונימצאים גם בשערים 7,8,2,13 ואולי גם ב- 1.

גילוי נאות : במשחק ביום חמישי לא קיללתי את ההנהלה ולא שרקתי בוז. היה חשוב לי לנסות להבין את הלכי הרוח בקהל.

לסיכום, אני חושב שמה שמעסיק פה אנשים רבים זה סגירת חשבונות, ממה שאני חווה, ואני צד נטרלי לחלוטין, זה נראה שיש רצון טוב מאלה שנקרא להם "יושבי שער 5" אז למה לא פשוט להגיד וואלה יפה בואו נכבד אחד את השני ניתן צ'אנס ונראה לאן הרוח נושבת. במקום זאת, שער חמש קיבל את שריקות בוז, אתה יכול לפרשן את זה כמו שאתה רוצה, אני ישבתי בשער 7 שמעתי את הקולות, זה לא נראה ממש ששריקות הבוז באו כתמיכה בהנהלה, הם באו בעיקר כזילזול בוטה נגד האוהדים. זה מה שלא בסדר בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:28 
mkorman1 כתב:
ראצ׳ו
אולי כי קיים חוסר בסיס רעיוני משותף בין אנשי שער 5 (שוב הכללה אבל זה מקל עלי את ההקלדה)
לבין יתר הקהל?
אולי יתר הקהל מעדיף עולם ערכים ציוני ולאומי על פני עולם הערכים האנרכיסטי שמנסים להנחיל לו
אולי יתר הקהל לא מוכן לצאת למאבק בהנהלה רק בגלל שאותה הנהלה העזה שומו שמים להוריד שלט (זאת אחרי תקופה ארוכה יחסית של שיתוף פעולה בין אותה הנהלה למוחים היום)

כשאתה מדבר על יתר הקהל אתה מדבר על 80 אחוז האוהדים שרואים בהפועל קבוצת כדורגל ולא שום דבר מעבר.
הם אוהדים אותה, הולכים לתמוך במשחקים, אבל איך אמר זה שלידי? אני פה סה"כ בשביל הFUN. הם לא רואים באהדה משהו קיצוני, הם לא לוקחים את זה יותר מדי ללב, והם לא מעורבים בכל הפרטים הקטנים במועדון- כי זה לא עד כדי כך מעניין אותם. הם לא יתעמקו יותר מדי בשאלה אם הבעלים טוב או רע כשהקבוצה מתפקדת בסה"כ.

ואני לא בא אליהם בטענות, ואני גם לא מכליל, יש כאלה שהם כן מהמעגל הקרוב יותר לקבוצה שעדיין רואים בקריאות ההנהלה זונה טעות, אבל מה שכתבתי פה זה מדגם שיהיה נכון ב80 אחוז לערך.
זאת הסיבה ש"מייצגים את הפועל ולא את ישראל" לא יתפוס אצלם, ש"לשרוף צהובים" נשמע להם קיצוני ומתלהם. צריך להבין שזה שורש הבעיה ולא יעזור כמה תכתבו "אתם סופרים אותם כאילו הם לא אוהדי הקבוצה ואתם אלה שהמצאתם את הפועל".
הם גם לא מצויים בפרטים מה זה שער 5 מה זה אולטראס ועל מה לעזאזאל מוחים.
אז כן, כשאחד כזה שורק לך בוז, זה אוטמטית מעלה את הדם למוח, ואלו אנשים שגם אם תסביר להם כל מה שאתה יודע, הם יהנהנו, כי זה לא חיים ומוות בשבילם, וימשיכו לשרוק בוז- כי הקבוצה במקום הראשון ואנחנו סתם הורסים.

אם יגיעו 4-5 הפסדים רצופים, תראו איזה יופי של קריאות "הנהלה זונה" יהיו באצטדיון. אנחנו עדיין קהל ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:28 
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:

חשבון הנפש היחיד שהקהל צריך לעשות זה שהוא לא ראה את הנולד כשטביב השתלט על המועדון.

אפילו בקיץ כשניסו למשוך את האולטראס למאבק נגד טביב (שנתיים מאוחר מדי להזכירך) הם סירבו.
רק עכשיו כשהוא התחיל לצאת נגדם הם נזכרו כמה טביב לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
זה מאוד פשוט.

שבת שלום.

דבר ראשון, אף אחד לא מצפה מהאוהדים היותר מבוגרים לעודד כל המשחק. אני אפילו לא מצפה מהם לעודד דקה(למרות שבשער 2 ביום חמישי היה רגע שכל שער 2 קם ושר, התרגשתי)

כמובן שביקורת זה דבר טוב ורצוי, אך יש אוהדים שקצת לא מבינים את הסובב להם. כמו שכתבתי, הדור הישן יחד עם הדור החדש של הפועל מעמיד איזה גישה. אותה גישה שעושה אותנו נבדלים משאר הקהלים, ולהתגאות בכך. כמו שחלק מה"גישה " הזאת זה לדוגמא, לא לצעוק קללות גזעניות, הגישה גם כוללת(אולי באופן פחות מובהר) לא לקלל שחקנים. או לכבד את האוהדים סביבך, ולהתחשב בחבריך ליציע, או ליציע האחר.

חלק מהאנשים, הולכים לפעמים נגד כל מה שאנחנו כהפועל מייצגים, או לפחות מנסים לייצג, בלעשות כל מיני דברים( קללות לשחקנים, קללות לחברים ביציע וכו'), בטענה ש"אני פה 45 שנה ולך אין זכות בלה בלה"... חלקם לפעמים אפילו גם ניהיים אלימים מילולית ולפעמים גופנית. זה טבעי שיהיה סוגים שונים של אוהדים, ותמיד יהיו עשבים שונים למיניהם.

זה לא דבר רע לנסות לדבר איתם ולסדר אותם, לגרום להם להבין.. ולפעמים שהכל נכשל ואין הם מוכנים להקשיב למילה אחת, או לכל ההיגיון, אפשר לנסות להקיא אותם(לא ממש פרקטי).

טבעי שאוהדים באים והולכים, אך על חובתנו כקהל לשמור על זהותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:30 
אופטימי, לשאלתך מה לא בסדר?
אני חושב שמה שמעסיק פה אנשים רבים זה סגירת חשבונות, ממה שאני חווה, ואני צד נטרלי לחלוטין, זה נראה שיש רצון טוב מאלה שנקרא להם "יושבי שער 5" אז למה לא פשוט להגיד וואלה יפה בואו נכבד אחד את השני ניתן צ'אנס ונראה לאן הרוח נושבת. במקום זאת, שער חמש קיבל את שריקות בוז, אתה יכול לפרשן את זה כמו שאתה רוצה, אני ישבתי בשער 7 שמעתי את הקולות, זה לא נראה ממש ששריקות הבוז באו כתמיכה בהנהלה, הם באו בעיקר כזילזול בוטה נגד האוהדים. אני קורא כאן הרבה ביקורת על כך שאנשים מחלקים ציונים לקהל, ואני לחלוטין תומך בכך, אבל לא פחות גרוע זה לשים את עצמכם בעמדה שיפוטית "עד שלא תוכיחו א' ב' ג'" גם זה סוג של התנשאות מיותרת, שני הצדדים צריכים ויכולים להוריד קצת אגו ולנהל את המלחמה היותר חשובה, בבעלים המחורבנים של המועדון הזה. זה מה שלא בסדר בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
1. בשער 7-8 יש בסיס שיילך עם מי שצריך למהלך נגד ההנהלה.
נכון,יש משם הרבה שריקות בוז לשירה נגד ההנהלה וייצורים שפשוט לא מבינים מה קורה בקבוצה כי מה לעשות הם לא מחוברים אליה דרך פורום פייס בוק וכו'...(רבים אומרים מה אתה רוצה מטביב:מקום 1 + הביא מלא רכש)
מול הפועל פ"ת שריקות הבוז של שער 7 היו צורמות וקשות מה שהלך והתמעט במשחק האחרון מול איינדהובן.
אל נא תאבד תקוותכם.
כולי אמונה שבשערים 7-8 ייפול האסימון ורוב השער יילך על סילוקו של טביב מהפועל.
כמו שרבים יודעים (והלואי ולא נגיע לזה) ברגע שיהיו תוצאות כושלות גם שער 1 יצטרף לכך...
2. בשער 7-8 יש אוהדים כמוני,שלא מעודדים 90 דקות אבל יצטרפו לכל מחאה נגד מר טביב
3. הויכוח מי אוהד יותר טוב: טיש שאוהד את הקבוצה 60 שנה או הבן שלי שאוהד את הפועל שנה הוא ויכוח דיי פתאטי בלשון המעטה.
4. אנשים חושבים (גם פה) שיש מו"מ : "תפסיקו" עם שירי השואה ונצטרף "אליכם".
אותם אנשים אני אישית בז להם.
כלומר: טביב רע להפועל אבלללללללללל אני אצטרף למלחמה בו רק אם ככה וככה וככה וככה יקרה.
אז אם הגעתם פאקינג למסקנה שטביב רע להפועל תצטרפו למאבק,נקודה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בני12 כתב:
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:

אפילו בקיץ כשניסו למשוך את האולטראס למאבק נגד טביב (שנתיים מאוחר מדי להזכירך) הם סירבו.
רק עכשיו כשהוא התחיל לצאת נגדם הם נזכרו כמה טביב לא בסדר.

אתה צודק ב1000 אחוז. זה נראה מצחיק וזה הסיבה שהמחאה לא תפסה מספיק חזק, אבל גם אני שיצאתי נגדם בקיץ על כך שהם ישנים בעמידה וחושבים שהשתן זה גשם, מצטרף עכשיו בכל הכח.
טובת הפועל מעל הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:

בדיוק בגלל זה אין לכם זכות לבוא בטענות לאף אחד.
מבחינתי זה נזק גדול יותר מזה שמייצר טביב, טביב ילך מתי שהוא תרבות האהדה שאתם מייצרים עלולה לשרוד הרבה אחריו.

אין ספק שאוהד אחד מייצג את הכלל!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:34 
רק דבר אחד אפשר לכתוב על הוויכוח הזה ,"ציפיות זה לכריות" , מאוד מעצבן לדעת שיש אנשים שמצפים מאנשים אחרים לשנות את גישתם לחיים ולא זו בלבד אלא גם להתנצל עליה ולבצע נאומי תוכחה לתוך הלילה .
שני הצדדים במשוואה התנהגו, מתנהגים ויתנהגו בצורה מבישה ומביכה (לא כולם ) בדרך הם לוקחים בשבי את האוהד הפרגמטי ,שמה לעשות לא בזין שלו לעודד 90 דקות או לשיר שירי שואה ,ומצד שני הוא לא יכול לקבל את הגוורדיה הוותיקה שמציירת איך הכל שחור בקהל של היום ואיך פעם היה יותר טוב ושאף פישר לא יאמר להם איך להתנהג .

בגדול זאת בדיוק הייתה מטרתו של טביב, לקשור בין שירי שואה וגזענות (כהגדרתו ) למחאה כנגדו ,לצערי הרב שני הצדדים נפלו בפח הזה .
אבל בכל זאת אני מאמין שהרוב הדומם לא תומך בהנהלה ולא תומך בשירי שואה ,לכן הזמן רק ידבר במאבק הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
mkorman1 כתב:
ראצ׳ו
לבין יתר הקהל?

כשאתה מדבר על יתר הקהל אתה מדבר על 80 אחוז האוהדים שרואים בהפועל קבוצת כדורגל ולא שום דבר מעבר.
הם אוהדים אותה, הולכים לתמוך במשחקים, אבל איך אמר זה שלידי? אני פה סה"כ בשביל הFUN. הם לא רואים באהדה משהו קיצוני, הם לא לוקחים את זה יותר מדי ללב, והם לא מעורבים בכל הפרטים הקטנים במועדון- כי זה לא עד כדי כך מעניין אותם. הם לא יתעמקו יותר מדי בשאלה אם הבעלים טוב או רע כשהקבוצה מתפקדת בסה"כ.

קשקוש מוחלט. אין לך מושג מה אתה מדבר.
אם כבר נכנס לזה, סביר להניח שבשער 7 (וכנראה גם 2) יש הרבה יותר "גרעין קשה" ו "אנשים עוקבים" מאשר בשער 5. ה300-500 איש האלה בקומץ של שער 5 הם בסך הכל מיעוט אל מול גרעין האוהדים הכבד שהתפתח להפועל עם השנים. יש בשער 7 מאות אנשים שלא החליפו כיסא כבר 20 שנה.

וגם, הקומץ הזה בשער 5, רובו מורכב מילדים (הרבה גם מתחת לגילאי 16-17) שכבודם במקומם מונח ואנמי מכבד אותם מאוד.. אבל הם בדרך כלל ילכו אחרי מה שכתוב בפורום שדים או יותר נכון מה שיצעק להם האיש שעומד מעל כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:37 
נרקוטיקה
כל מה שאתה כותב נכון מאד
אבל אתה חייב להבין שבשביל 90% באי בלומפילד ובשביל 99% מאוהדי הפועל
הרי שהפועל היא קבוצת כדורגל שהם אוהדים ולא נמצאת במרכז חייהם
אותם אלו שהפועל היא חייהם ראויים להערכה אבל עליהם להבין שהם מיעוט בטל בשישים והם אינם יכולים לכפות את עולם הערכים שלהם על היתר וגם לא לצפות להכרת תודה מתמדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
ודרך אגב, בשער 7 לדוג' (שבו אני יושב) יש כיום הרבה מאוד אנשים שלא מבינים את המהלך נגד טביב.. כי למעשה הוא חסר חשיבות נכון להיום.

המשפט "אל תהיה צודק תהיה חכם" הוא נכון למצב היום יותר מכל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
בלומי האדום כתב:
ראצ'ו,

אי אפשר לשחק בפוליטיקה והתחמקות כל הזמן. לפעמים צריך להתמודד עם המציאות, גם אם היא קשה ומאלצת לשנות כיוון.
לפני שבוע ניתנה לחלק מהקהל הזדמנות פז, להתנער בשורה אחת פשוטה ולהתנתק סופית מאותם שירים. הם פיספסו את ההזדמנות.
היום הפסקת שירת ,שירי השואה" נתפסת כצעד טקטי מתחמק.

אתה והם מסוגלים להבטיח שלשנים הקרובות, כל עוד אותם אנשים שמובילים את היציע ינהיגו אותו, הם התנזרו במאת האחוזים משירת "שירי השואה" ?
הם לא צריכים להפסיק כי הם הבינו שכרגע זה מזיק.
קשה לי להאמין שתגיעו להחלטה הרצוייה ולכן אנחנו בבעיה מאוד רצינית.

בשביל לעבור לשלב פרקטי במאבק מול ההנהלה, אתה צריך תמיכה נרחבת.
נכון להיום אתה לא קרוב למספרים שאנחנו צריכים.

חבל לכולנו!

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

!!!

מה זה השטוית הללו ?
דיי כבר לקשור בין שירי שואה למחאת טביב.
זה בדיוק מה שטביב רצה רוצה וירצה.
אז אתה פרנק ובלומי מאי שם נופלים בפח הזה שטביב טמן לכם?
מספיק עם זה.
הגעתם למסקנה שטביב רע להפועל,מה זה מענין עכשיו, למה מתי וכי למה, הפסיקו הקריאות הללו משער 5?
עכשיו צריך אותך ואותך ואותך ואותך בסילוקו של הטביבי הזה מאיתנו.
הסיבות למה ומתי האולטראס הצטרפו חסרות חשיבות.
הסיבות מה הטקטיקה שלהם כרגע היא לא מעניינת.
יש עיקר ויש תפל.
צריך להתרכז בעיקר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

טיפשים היו ותמיד יהיו.

אני בן אדם שבחיים לא נכנס לעימות פיזי עם מישהו, לא מקלל, ובטח שלא עושה ונדליזם או גרפיטי.
ילד טוב תל אביב, ואני לא צריך לרסן את עצמי ביציע שזה המקום שאני מתפרק קצת.
אני לא אשם ש2-3 ערסים מצאו דרך "אלימה" ו"עבריינית" יותר לפרוק תסכול בגועל נפש. (אגב, בחיים לא שרנו שירים על אבי כהן ז"ל).

הם הוציאו את זה דרך שירי השואה.
אם לא היינו שרים שירי שואה אז הם פשוט היו צוחקים על מני לוי,
או שבמקרה יותר גרוע בסיטואציה אחרת הם יקחו סכין וידקרו מישהו. (וזה לא קרה אף פעם אצלנו, כי עם כמה שתנסו להציג את זה אחרת, גם הקיצוניים אצלנו מבין הקבוצות הגדולות הם הכי פחות אלימים)

בחיים לא תשתלט על כולם וזה לא משנה מה שרים ביציע או לא. אם זה לא היה יוצא ככה זה יוצא אחרת. אפשר להתווכח על הלגיטימות של השירה "שתהיה **** למכבי", אי אפשר להפיל עליי את האחריות למעשה של כמה טמבלים, ובטח לא את היציע או ארגון אחר.

בגלל זה אני לא צריך לעשות חשבון נפש. סבא שלי ניצול שואה ולא הזדעזע בכלל מהשירים האלה, עניין של רגש.
כרגע זה פוגע בהפועל, אז פשוט הפסקתי. טובת הפועל מעל הכל. בפעם ה1000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
ודרך אגב, בשער 7 לדוג' (שבו אני יושב) יש כיום הרבה מאוד אנשים שלא מבינים את המהלך נגד טביב.. כי למעשה הוא חסר חשיבות נכון להיום.

המשפט "אל תהיה צודק תהיה חכם" הוא נכון למצב היום יותר מכל דבר אחר.

אתה צודק לגבי ההרבה מאוד אנשים.
אני בהלם כל פעם מחדש את הקריאות : מה אתה רוצה מטביב? אנחנו מקום ראשון + הביא לנו רכש + את המאמן מספר 1 .
תפקידך הוא להסביר לחברים שיושבים לידך מה רוצים בדיוק מה-טביב הזה.
גדולה של הקהל שדווקא עכשיו "ממרומי המקום הראשון" לפני הצלילה לתהום אנחנו מתעוררים ולא ממקום 12 שהשחקנים הבכירים נמכרו והמזגנים הוצאו מהמשרדים (כפי שקרה אי שם בשרון).

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:42 
Maor7 כתב:
NARKOTIKA כתב:
mkorman1 כתב:
ראצ׳ו
לבין יתר הקהל?

אם כבר נכנס לזה, סביר להניח שבשער 7 (וכנראה גם 2) יש הרבה יותר "גרעין קשה" ו "אנשים עוקבים" מאשר בשער 5. ה300-500 איש האלה בקומץ של שער 5 הם בסך הכל מיעוט אל מול גרעין האוהדים הכבד שהתפתח להפועל עם השנים. יש בשער 7 מאות אנשים שלא החליפו כיסא כבר 20 שנה.

וגם, הקומץ הזה בשער 5, רובו מורכב מילדים (הרבה גם מתחת לגילאי 16-17) שכבודם במקומם מונח ואנמי מכבד אותם מאוד.. אבל הם בדרך כלל ילכו אחרי מה שכתוב בפורום שדים או יותר נכון מה שיצעק להם האיש שעומד מעל כולם.

זה שאוהד כבר 20 שנה מנוי לא סותר שום דבר ממה שאמרתי. הבן אדם אוהב כדורגל ואוהד את הפועל, ויש לי המון כבוד אליו.
אתה מוזמן לכתוב קשקוש מוחלט עוד כמה פעמים, אבל אני מסתובב המון בשער 7 ו8, כמות האוהדים שלוקחים את כל עניין הכדורגל בeasy הוא עצום, ושוב, זה לא ביקורת, זה רק להסביר מאיפה הבעיה מתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:44 
ראצ'ו כתב:
טיש כתב:
ראצ'ו כתב:
טיש כתב:
ראצ'ו כתב:

סלח לי אבל זה בולשיט.

לא באתי להסביר פה למה העידוד טוב מאוד, ברור שלחשיפה לאירופה וכו' יש השפעה מכרעת, זה עדיין לא הופך את זה ללא נכון. וגם אני הייתי חלק מאותם אלו
שעודדו ב-4-0 למכבי, רק שאז היינו הרבה פחות ממה שאנחנו היום.
אני לא טוען שהמצאנו משהו חדש, וזה לא "אנחנו" ו"אתם". אני אומר שלכל מי שיש את היכולת והרצון לדרוש מאחרים, צריך להיות בעל אותה היכולת לדרוש מעצמו.
לא מצפה לשום תודה מהקהל של הפועל כי כבר מזמן הבנתי שלא תהיה כזו.
יש ביקורת והביקורת בחלקה מוצדקת, וגם אני שותף אליה, עובדה שהתייחסו לאותה הביקורת כי הם הבינו שיש אינטרס גדול מכולנו וזו טובת הפועל תל אביב.

אתה חייב להבין משהו, הפער שנוצר, וזה מה שאני מנסה להגיד לכם. זה שהתחושה אצל אותם אנשים זה שלא משנה מה הם יעשו תמיד ימצאו סיבה לצאת נגדם
ולהאשים אותם, וצר לי לומר- אבל התחושה הזו לא מנותקת מהמציאות. בלומי- אני מסכים עם כל מה שאמרת ואמרתי את זה בעצמי- מי שיצא למאבק יהיה אותו קומץ
של 200-300 איש שהם תמיד אלו שיצאו למאבקים, אבל בלי הרוח הגבית של שאר האוהדים אין למאבק הזה סיכוי להצליח.
בגלל זה אני ואחרים עברנו לשער 7 בשבת לנסות להתחיל לדבר עם אנשים וליצור את ההדברות- בגלל זה יצאתי כל כך מתוסכל ממה ששמעתי ומהאנשים שמנסים
להסביר לי כמה שהם אוהדים יותר טובים ממני, רק בגלל שהם נולדו 20 שנה לפניי.

יש דברים שאי אפשר לשנות שהם פשוט דרך הטבע, אתה לא יכול לדרוש מחבורת אנשים בני 40-50 לעודד כל המשחק ולצערי אתה גם לא יכול לדרוש מהם לא לחשוב שהם יודעים יותר טוב ממך (לא שזה בהכרח נכון) זה פשוט דרך הטבע, תמיד הדור המבוגר יגיד "אה הנוער של היום..." לרוב הם יטעו לפעמים הם צודקים.
במקרה של שירי השואה הם פשוט צודקים! הרטוריקה הזאת התחילה לא מהיום נכון, אני זוכר כבר לפני עשר שנים כמעט הצדעות במועל יד בשער 5 כסוג של הומור מעוות זה המשיך לשירי שואה והסתיים בסיבוב הנוכחי בציור צלבי קרס. כל העסק הזה קשור ואי אפשר להפריד בין ארוע לארוע . אם נהינו קהל שמצייר צלבי קרס אז ראבק משהו כאן דפוק ומשהו כאן לא בסדר והלוקש של 2-3 ילדים לא ממש תופס כאן. שבוע אח"כ אתה מגיע ומנסה לרכוש בחזרה את האמון של אותם אנשים נראה לך שזה יעבוד? אף אחד לא מתנצל, אף אחד לא מגנה, אף אחד לא מכה על חטא, אחרים גם מצהירים בראש חוצות שהם לא מצטערים על כלום ועם זה אתם רוצים לצאת למאבק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
טיש-הגעת למסקנה שטביב רע להפועל ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:47 
NARKOTIKA כתב:
Maor7 כתב:
NARKOTIKA כתב:
mkorman1 כתב:
ראצ׳ו
לבין יתר הקהל?

זה שאוהד כבר 20 שנה מנוי לא סותר שום דבר ממה שאמרתי. הבן אדם אוהב כדורגל ואוהד את הפועל, ויש לי המון כבוד אליו.
אתה מוזמן לכתוב קשקוש מוחלט עוד כמה פעמים, אבל אני מסתובב המון בשער 7 ו8, כמות האוהדים שלוקחים את כל עניין הכדורגל בeasy הוא עצום, ושוב, זה לא ביקורת, זה רק להסביר מאיפה הבעיה מתחילה.

באמת חמור מאוד שאנשים על משפחות, עם ילדים, עם נכדים, עם קריירות לא לוקחים את קבוצת הכדורגל שלהם כענין של חיים ומות.
זה עניין של גיל ושל פרופורציות ואם מישהו עם משפחה וילדים וחיים לוקח את זה ומשקיע בזה כמו ילד בן 17 הבעיה היא כולה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 16:47 
פאביו כתב:
טיש-הגעת למסקנה שטביב רע להפועל ?

כתבתי באיזה שהוא מקום משהו אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: