Red or Dead כתב:
אין לי איך להוכיח לגבי אלון חלפון. אני זוכר אותו כזוועה.
דואני היה עושה המון שטויות, לא היה לוקח אף כדור בראש(שוב, מאז שנגמרה חצי עונת התהילה שלו) והיה כל כך איטי שזה היה מביך לראות. ומה אכפת לי שהוא היה מרגש? הוא נעלם הרבה בגלל חוסר מקצועויות. גם לפרנסמן יש שני שערים בדרבים.
באדיר נתן עונה מעולה כשלקחנו דאבל, ועונה טובה שנה לפני, לפני זה כשהתחיל לשחק בלם עוד אצל שום זה היה נורא, בעונה שעברה הוא היה החלש בין שני הבלמים(שהשני היה פרנסמן. אומר משהו).
ליוסי ביטון באמת אין מה להתייחס.
ידין היה רע נגד ראפיד. עשו ממנו צחוק בגובה, לכן לא הופתעתי שהיה זוועה מול בית"ר ב4-3, וגם מול עכו כשהורד לעמדה הזו בעונה שעברה. אולי לא פייר לשפוט כי הוא לא שיחק מספיק משחקים, אבל הנה שחקן שההגנה שלו יחסית טובה ועדיין נראה הרבה יותר רע מאשר פרנסמן.
שלא יציגו אותי פה כאיזה מעריץ שלו, אני פשוט חושב שאתם עושים אותו הרבה הרבה יותר גרוע ממה שהוא. יש לו שטויות, הגול הראשון בנתניה לדוגמא לגמרי שלו, וגם אותי מטריפה הגמלויניות שלו וההרחקות הסתמיות, אבל בסופו של דבר הוא בלם סביר, שמשחק 4 שנים רצוף בהרכב בקבוצות צמרת בליגה(גם אם בנתניה זה היה עם שלושה בלמים באחת העונות כשלידו מרין, ובחלק מהעונה שעברה לצד הבלם הכי טוב שהיה בארץ)
דואני לא לקח כדורים בראש ? פרנסמן מפספס אותם בשיטתיות (נגד בני יהודה בטוטו זה עלה בשער. זה קורה כל ! משחק). והקטע המטריף זה שפרנסמן הוא השחקן הכי גבוה במגרש והוא עדין מצליח לפספס כדורי גובה
לגבי באדיר אני לא מסכים שהוא היה יותר חלש מפרנסמן אשתקד - גם במשחקים "גדולים" של פרנסמן (למשל ה- 0:0 מול שאלקה) הוא פספס כדור רוחב. זה תמיד קורה לו. המשחק המושלם היחיד שלו היה ה- 2:0 בקרייה, וגם שם באדיר היה טוב ממנו.
ידין - דחף את כל הקבוצה קדימה ב- 5:1 ואחראי במידה לא מועטה על ההצגה במחצית השניה. אני זוכר שכשראיתי את התפקוד שלו משער 8 חשבתי בפעם הראשונה שהוא שחקן ענק. דווקא אז.
נגד בית"ר אני מודה שהוא היה קטסטרופלי.
פרנסמן משחק בהרכב של הפועל כתוצאה משנים טובות בנתניה (גם לחלפון היו שנים טובות בחיפה), אח"כ חוסר אלטרנטיבה של גוטמן, ולקינוח מאמן שמתפקד את אלרואי בצד ימין וגורדנה בצד שמאל למרות שכל אחד מהם מעדיף לשחק בעמדה של השני.