תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרנסמן
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 01:52 
גם אני עונה עשירית עם מנוי וממה שזכור לי -
אלון חלפון היה גרוע ממנו, דואני מלבד ההתחלה, באדיר בחלקים רבים ונכבדים, אל יוסי ביטון זה מגוחך להתייחס. לא יודע לגבי גבריאל סנטוס. גם פתרון ידין הרבה יותר גרוע מפרנסמן. ואפשר לחשוב שעברו אצלנו מאות בלמים. להגיד שהוא פחות טוב מדגלאס, טופצ'ה, גרשון ופאהס? זה נכון וברור. אבל הוא בסך הכל בלם סביר לליגה שלנו. לא מעולה, לא זוועתי, סביר.
להזכיר שבעונה שעברה אחרי ההתחלה הרעה אמרו שבסופו של דבר הוא הבלם הכי טוב בארץ?(או לדייק - "גם אחרי דה סילבה יש לנו את הבלם הכי טוב בארץ")

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 01:56 
גם לשיטתך (שאני לא ממש מסכים איתה), הוא הבלם הזר הכי גרוע בהיסטוריה של הפועל. זה מצדיק את כל היחס אליו.

אני חייב להגיד שאני לא זוכר את יוסי ביטון, אבל באדיר, בממוצע הרמה של כל משחקיו כבלם, הוא בלם יותר טוב מפרנסמן בהרבה, ולדואני היו כמה משחקים מעולים (ובנוסף, הוא שחקן בית), ולכן היחס אליו היה יחסית יותר טוב.

אין סיבה הגיונית להחזיק בלם זר כזה מעפן. לא נעים לי להשתמש במילים יותר בוטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אלון חלפון היה גרוע ממנו, דואני מלבד ההתחלה, באדיר בחלקים רבים ונכבדים, אל יוסי ביטון זה מגוחך להתייחס. לא יודע לגבי גבריאל סנטוס. גם פתרון ידין הרבה יותר גרוע מפרנסמן. ואפשר לחשוב שעברו אצלנו מאות בלמים. להגיד שהוא פחות טוב מדגלאס, טופצ'ה, גרשון ופאהס? זה נכון וברור. אבל הוא בסך הכל בלם סביר לליגה שלנו. לא מעולה, לא זוועתי, סביר.
להזכיר שבעונה שעברה אחרי ההתחלה הרעה אמרו שבסופו של דבר הוא הבלם הכי טוב בארץ?(או לדייק - "גם אחרי דה סילבה יש לנו את הבלם הכי טוב בארץ")

אני אתייחס אחד אחד:
1. אלון חלפון היה גרוע , נכון. אולי זה הזמן ריפא את הפצעים אבל היום אני אומר שאין מה להשוות
2. דואני - גם בשיאו השלילי (מבחינתי הפנדל ההזוי נגד אלבורג ב- 2008) לא עשה כאלה שטויות
3. באדיר - גם כשהצליח להחליק מול כדורים פשוטים - היה יותר אחראי
4. יוסי ביטון - מכיר רק מסיפורים וכנראה שהוא ניצח
5. דוס סנטוס - היה באמת בלם סביר לדעתי שקרס כתוצאה מסיטואציה בלתי אפשרית. היה בטח יותר טוב מדואני
6. כדי להתייחס לידין אתה מוזמן לצפות במשחק הביתי נגד ראפיד וינה. ידין היה חלש מאוד נגד בית"ר אבל הציוות עצמו היה בעייתי. עד היום אני אומר שהגול מההרחקה הכושלת מול ביתר הוא באשמת דאגלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
אגב דואני - על כל מגרעותיו - מרגש בטירוף
שער בוולה בדרבי, משתיק אותם, שחקן בית, מבקיע בדרבי הטוטו הכי גדול בהיסטוריה ואז גם מסדר להם ניצחון עוד יותר פתטי על השולחן הירוק

פרנסמן סתם מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 01:58 
אין סיבה להתייחס לידין ולביטון. שניהם ביחד לא שיחקו עשרה משחקים כבלמים בהפועל. פרנסמן כבר איתנו עונה שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
מילה נרדפת לבוּק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אל תהיו מופתעים שלא יגיע בלם בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:04 
היה היום סביר.

בסה"כ הוא בלם כל כך לא יציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
היה היום סביר.

בסה"כ הוא בלם כל כך לא יציב.

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:07 
אין לי איך להוכיח לגבי אלון חלפון. אני זוכר אותו כזוועה.
דואני היה עושה המון שטויות, לא היה לוקח אף כדור בראש(שוב, מאז שנגמרה חצי עונת התהילה שלו) והיה כל כך איטי שזה היה מביך לראות. ומה אכפת לי שהוא היה מרגש? הוא נעלם הרבה בגלל חוסר מקצועויות. גם לפרנסמן יש שני שערים בדרבים.
באדיר נתן עונה מעולה כשלקחנו דאבל, ועונה טובה שנה לפני, לפני זה כשהתחיל לשחק בלם עוד אצל שום זה היה נורא, בעונה שעברה הוא היה החלש בין שני הבלמים(שהשני היה פרנסמן. אומר משהו).
ליוסי ביטון באמת אין מה להתייחס.
ידין היה רע נגד ראפיד. עשו ממנו צחוק בגובה, לכן לא הופתעתי שהיה זוועה מול בית"ר ב4-3, וגם מול עכו כשהורד לעמדה הזו בעונה שעברה. אולי לא פייר לשפוט כי הוא לא שיחק מספיק משחקים, אבל הנה שחקן שההגנה שלו יחסית טובה ועדיין נראה הרבה יותר רע מאשר פרנסמן.

שלא יציגו אותי פה כאיזה מעריץ שלו, אני פשוט חושב שאתם עושים אותו הרבה הרבה יותר גרוע ממה שהוא. יש לו שטויות, הגול הראשון בנתניה לדוגמא לגמרי שלו, וגם אותי מטריפה הגמלויניות שלו וההרחקות הסתמיות, אבל בסופו של דבר הוא בלם סביר, שמשחק 4 שנים רצוף בהרכב בקבוצות צמרת בליגה(גם אם בנתניה זה היה עם שלושה בלמים באחת העונות כשלידו מרין, ובחלק מהעונה שעברה לצד הבלם הכי טוב שהיה בארץ)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:07 
YardenDe כתב:

לא מאמין שיש אוהד הפועל שעוד יכול להיות מופתע מאיזה מהלך של טביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אין לי איך להוכיח לגבי אלון חלפון. אני זוכר אותו כזוועה.
דואני היה עושה המון שטויות, לא היה לוקח אף כדור בראש(שוב, מאז שנגמרה חצי עונת התהילה שלו) והיה כל כך איטי שזה היה מביך לראות. ומה אכפת לי שהוא היה מרגש? הוא נעלם הרבה בגלל חוסר מקצועויות. גם לפרנסמן יש שני שערים בדרבים.
באדיר נתן עונה מעולה כשלקחנו דאבל, ועונה טובה שנה לפני, לפני זה כשהתחיל לשחק בלם עוד אצל שום זה היה נורא, בעונה שעברה הוא היה החלש בין שני הבלמים(שהשני היה פרנסמן. אומר משהו).
ליוסי ביטון באמת אין מה להתייחס.
ידין היה רע נגד ראפיד. עשו ממנו צחוק בגובה, לכן לא הופתעתי שהיה זוועה מול בית"ר ב4-3, וגם מול עכו כשהורד לעמדה הזו בעונה שעברה. אולי לא פייר לשפוט כי הוא לא שיחק מספיק משחקים, אבל הנה שחקן שההגנה שלו יחסית טובה ועדיין נראה הרבה יותר רע מאשר פרנסמן.

שלא יציגו אותי פה כאיזה מעריץ שלו, אני פשוט חושב שאתם עושים אותו הרבה הרבה יותר גרוע ממה שהוא. יש לו שטויות, הגול הראשון בנתניה לדוגמא לגמרי שלו, וגם אותי מטריפה הגמלויניות שלו וההרחקות הסתמיות, אבל בסופו של דבר הוא בלם סביר, שמשחק 4 שנים רצוף בהרכב בקבוצות צמרת בליגה(גם אם בנתניה זה היה עם שלושה בלמים באחת העונות כשלידו מרין, ובחלק מהעונה שעברה לצד הבלם הכי טוב שהיה בארץ)

דואני לא לקח כדורים בראש ? פרנסמן מפספס אותם בשיטתיות (נגד בני יהודה בטוטו זה עלה בשער. זה קורה כל ! משחק). והקטע המטריף זה שפרנסמן הוא השחקן הכי גבוה במגרש והוא עדין מצליח לפספס כדורי גובה
לגבי באדיר אני לא מסכים שהוא היה יותר חלש מפרנסמן אשתקד - גם במשחקים "גדולים" של פרנסמן (למשל ה- 0:0 מול שאלקה) הוא פספס כדור רוחב. זה תמיד קורה לו. המשחק המושלם היחיד שלו היה ה- 2:0 בקרייה, וגם שם באדיר היה טוב ממנו.
ידין - דחף את כל הקבוצה קדימה ב- 5:1 ואחראי במידה לא מועטה על ההצגה במחצית השניה. אני זוכר שכשראיתי את התפקוד שלו משער 8 חשבתי בפעם הראשונה שהוא שחקן ענק. דווקא אז.
נגד בית"ר אני מודה שהוא היה קטסטרופלי.

פרנסמן משחק בהרכב של הפועל כתוצאה משנים טובות בנתניה (גם לחלפון היו שנים טובות בחיפה), אח"כ חוסר אלטרנטיבה של גוטמן, ולקינוח מאמן שמתפקד את אלרואי בצד ימין וגורדנה בצד שמאל למרות שכל אחד מהם מעדיף לשחק בעמדה של השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
שחקן ההגנה היחיד שראיתי ואפשר להשוות את חוסר האחריות שלו לשל פרנסמן הוא תומר חלובה, וגם פה פרנסמן "מנצח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 02:21 
סמל אישי של המשתמש
viewtopic.php?p=1149934#p1149934

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
הבנאדם היחידי שיכול להסתבך מכלום, כל כדור שמגיע אליו זה חצי שער ליריב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 14:20 
זכותכם לקטול אותו, אבל לדעתי היה אתמול בסדר גמור וסתם מחפשים אותו. נכון שהוא לא בלם עילוי, אבל מי בליגה כן?
בכל מקרה, דווקא ההגנה והמשחק ההגנתי ככלל היה אתמול בסדר גמור, הבעיה הייתה מהקישור ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 14:35 
Red or Dead כתב:

מי לעזאזל אמר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:19 
דיברו עליו בהתלהבות דיי גדולה שנה שעברה, אני זוכר תגובות בסגנון של "הוא מחפה על דאגלאס".
העלבתם אותו מכל זווית אפשרית כך שאני מרגיש לא נעים אבל אני פשוט חייב להגיד, הוא כלכך נשי עד שהוא צריך לשקול לשחק עם חצאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Red or Dead כתב:

מי לעזאזל אמר את זה?

יכול להיות שאמרו את זה אבל על פצ'אלקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 16:39 
צודקים, כנראה שדמיינתי...

viewtopic.php?f=4&t=48669

viewtopic.php?f=4&t=49115

viewtopic.php?f=4&t=49346

viewtopic.php?f=4&t=49767

viewtopic.php?f=4&t=50240

להמשיך לחפש הלאה?
כי אחורה זה לעבור לפורום של שנה לפני

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 17:17 
הוא כבר שנה לא נתן משחק שקרוב להיות טוב, אבל אתה יכול להמשיך לחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 17:25 
מה הקשר בדיוק בין מה שאמרתי למה שאתה עונה?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
אלון חלפון היה השחקן הכי גרוע בהיסטוריה של הפועל ת"א. אני לוקח פרנסמן בלי רגליים, לפני שאני לוקח לקבוצה שלי את אלון "גליץ' שעתיים אחרי שהשחקן כבר הלך" חלפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:25 
הוא ואדל זה צמד קומי משובח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:33 
dino כתב:
אלון חלפון היה השחקן הכי גרוע בהיסטוריה של הפועל ת"א.

כבר שכחתם את השחקן שיש פורום על שמו כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
dino כתב:
אלון חלפון היה השחקן הכי גרוע בהיסטוריה של הפועל ת"א.

כבר שכחתם את השחקן שיש פורום על שמו כאן?

אלון חלפון היה שחקן כדורגל גרוע.
וולטון סילבה לא היה שחקן כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:37 
השחקן הכי גרוע בתולדות הפועל זה תומר חליבה ביי פאר ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:43 
פאביו רוסה היה גרוע בהרבה מחליבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2011, 22:43 
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

יש לו מבטא מרגש! להשאיר!

חוץ מזה, היה סביר אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: