עד המ!!ת הפועל כתב:
HEADSHOT כתב:
טמבל,
אנשים מתאמצים בשבילך ואתה זורק זין,
אני שם על המצלמות האלה אלף זין, והנה אני מכריז, שואה שואה שואה,
שיעצרו אותי על זה, גם המצלמות וגם הסמויים מזיזים לשער 5 את הביצה,
הם עשו את זה נטו מתוך נסיון לאחד את הקהל.
אנשים מתאמצים בשבילי? חשבתי שהפועל מעל הכל. מי ביקש מכם להתאמץ בשבילי? אתם מכירים אותי בכלל?
איזה גבר אתה, צועק שואה שואה שואה אבל כשיש מעליך 6 מצלמות פתאום אתה שותק, אה?
אני לא קונה את זה ששער 5 עושה את זה כדי לאחד את הקהל. אם זה אכן ככה, אז מצאתם תיזמון "מושלם" לעשות את זה.[ /quote]
אפס,
קיללתי קללות מספיק עסיסיות מול המצלמות,
לא שרו את זה בצורה מאורגנת כי רצו לאחד את הקהל,
אי אפשר לעצור בנאדם על זה שהוא אומר שואה או נאצים,
לא מאמין?
אל תאמין, אפס.
חדשות עני ,
אתה יכול לקרוא לאנשים טמבל או אפס כמה שתירצה.
בדרכך אתה עושה שירות דב (בעיברית פשוטה מכשיל) לחבריך בשער 5.
ההתנהגות אתמול של שער 5 היתה הרבה יותר מחיובית ולא משנה למה. שימשיכו כך ויש סיכוי שבעתיד יקבלו את האמון ממי שלא נותן בהם כיום אמון
האנשים בשער 5 לא מתאמצים בשבילי ובשביל אף אחד. הם מתאמצים בשביל עצמם, וזה מאוד לגיטימי שיתאמצו בשביל עצמם. לא צריך לעטוף את עשייתם בשום פטריוטיות שכן מי שלא מתלהב יתר על המידה ממעשיהם לא יתחיל להעריך את מעשיהם ( החיובים) בגלל ההצהרה שהם עושים את מעשיהם עבור אחרים. בדיוק כמו שחייל שמתנדב ליחידה מובחרת לא הולך לשם בשבילי או בשבילך או בגלל ביבי או ביגלל זיבי, אלא לצורך הגשמת האידאולוגיה של עצמו ואמונותיו.
זה שתמשיך לנבל את הפה, תקרא לכל מי שחושב אחרת ממך אפס לא יקדם את המטרות אליהם אתה שואף.
נהפוכו. האנטגוניזם ( למי שיש) נגד האולטראס לא נובע רק בגלל שירי השואה אלא גם בגלל הגישה הסטליניסטית שהפוכה לפלורליזם בו מאמינים הסוציאליסטים הנאורים ושאתה ועוד כמה מייצגים אותה בפורום. אנשים מוכנים להיות מונהגים ע"י האולטראס הם לא מוכנים להיות חיילים של האולטראס, וזה הבדל גדול מאוד מהגישה שלך או של חבריך שמייצגים כאן את עמדת האולטרס לפחות בגישת התבטאותם.