תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 16:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תגובה רשמית לאירועי הימים האחרונים
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
ברור, בסתר.
מזגנים לבית ספר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
קלדרון כתב:
כמה ארוחות לניצולי שואה ארגן האוהד NIRX ?
כמה מנות לחג ? לכמה אוהדים עזר בלימודים ובעבודה ? באיזה ארגונים אנטי גזענים הוא מתנדב ?

כי את התשובות לגבי פועלים באדום אני יודע. מענינת אותי ההשוואה בין נותן הביקורת לנושא הביקורת.

אה, וההנהלה התגאתה (אפילו במועד הדיון בפעילויות של "פועלים באדום", כרגיל ניסתה לקחת קרדיט למשהו שאין לה קשר אליו.

נו באמת.

ננסה עוד אנלוגיה - ליבי ופי מלאים ביקורת כלפי ביבי.
יבוא התומך בביבי וישאל - כמה שבויים ישראלים אתה שחררת משבי החמאס?

(ובמילים פשוטות - האם לא יכול אוהד "רגיל מן השורה", כזה שאיננו מקים עמותות ועושה מעשים, לבקר אוהדים אחרים שכן? האם לא יכול אוהד "רגיל מן השורה", כזה שלא גוזר קונפטי יומם ולילה, לבקר אוהדים אחרים שכן?)

האנלוגיה שלך לא טובה.
גם אנשי פועלים באדום הם אוהדים מהשורה, בדיוק כמו נירX.
ביבי באנלוגיה הזו צריך להיות מישהו כמו ניר ענבר.
פועלים באדום, בצידה השני של האנלוגיה, הם (אם נישאר בדוגמה של המאבק לשיחרורו של גלעד שליט) איזה כמה אנשים שהחליטו להקים על חשבון כספם וזמנם עמותה שתפעל לשחרורו של גלעד שליט.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
Frank Serpico כתב:
קלדרון כתב:
כמה ארוחות לניצולי שואה ארגן האוהד NIRX ?
כמה מנות לחג ? לכמה אוהדים עזר בלימודים ובעבודה ? באיזה ארגונים אנטי גזענים הוא מתנדב ?

כי את התשובות לגבי פועלים באדום אני יודע. מענינת אותי ההשוואה בין נותן הביקורת לנושא הביקורת.

אה, וההנהלה התגאתה (אפילו במועד הדיון בפעילויות של "פועלים באדום", כרגיל ניסתה לקחת קרדיט למשהו שאין לה קשר אליו.

נו באמת.

ננסה עוד אנלוגיה - ליבי ופי מלאים ביקורת כלפי ביבי.
יבוא התומך בביבי וישאל - כמה שבויים ישראלים אתה שחררת משבי החמאס?

(ובמילים פשוטות - האם לא יכול אוהד "רגיל מן השורה", כזה שאיננו מקים עמותות ועושה מעשים, לבקר אוהדים אחרים שכן? האם לא יכול אוהד "רגיל מן השורה", כזה שלא גוזר קונפטי יומם ולילה, לבקר אוהדים אחרים שכן?)

:ROSE:

יאמר לזכותך ידידי שאתה יודע להעביר מסר בלשון מעודנת שלפעמים אני מתקשה ונאלץ להעביר אותה בלשון בוטה יותר.

:ROSE: מחזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
nirx כתב:
קלדרון כתב:
כנראה מדויק כמו הפניה שלך אלי כ"ילד".
ילדה.

תהיה בטוח שאת מה שאני עושה ועשיתי למען הקהילה אני עושה בסתר ולא בשביל להוכיח לך או למישהו אחר משהו. אז תתקדם עם קהיליית האוהדים המטופשת שלך קדימה אל עבר הלא נודע [או במקרה שלנו - אל עבר הסוף הידוע אם תמשיכו ככה] .

לידיעתך, מר איקס, כשאתה כותב שקהילת אוהדים היא דבר מטופש בעיניך אתה בעיקר מעיד רעות על עצמך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
אופטימי, השנאה היוקדת שלך היא ספציפית לשער חמש ויושביו או שהיא מופנית לכל אוהד הפועל באשר הוא?

לסטליניסטים ועוכרי ישראל בראש ובראשונה.
אני יודע שגם בשער 7 יושבים סטליניסטים ועוכרי ישראל.

still fighting our inner demons, are we?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
nirx כתב:
קלדרון כתב:
ילדה.

תהיה בטוח שאת מה שאני עושה ועשיתי למען הקהילה אני עושה בסתר ולא בשביל להוכיח לך או למישהו אחר משהו. אז תתקדם עם קהיליית האוהדים המטופשת שלך קדימה אל עבר הלא נודע [או במקרה שלנו - אל עבר הסוף הידוע אם תמשיכו ככה] .

לידיעתך, מר איקס, כשאתה כותב שקהילת אוהדים היא דבר מטופש בעיניך אתה בעיקר מעיד רעות על עצמך.

ידידי היקר, למה אתה מבין את מה שאתה רוצה להבין?

אם לא שמת לב, נוצרה כאן קהילת אוהדים בתוך אוהדי הפועל, המתנגדת למיגור תופעות האלימות. לקבוצת בידול זו אני קורא "קהילה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:38 
teknoboy כתב:
nirx כתב:
קלדרון כתב:
ילדה.

טוב אני אהיה הסייד קיק של טנקבוי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
סרפיקו, אתה מדבר על ביבי כנושא תפקיד.
פועלים באדום הם אגודה התנדבותית וכל פעילותה רבת השנים לא נעשתה מעולם לשם תהילה, פרסים או משכורת מהציבור...
יותר מכך ההנהלה התגאתה בפעילויות העמותה כאילו היה לה יד בדבר.

יכול ה"תורם בסתר" להתנגד להודעת פועלים באדום, הוא יכול להיות בעד טביב, יש גם כאילו שתמכו בשאול.
הוא לא יכול לזלזל כפי שעשה בפעילויות העמותה רק כי הוציאו הודעה שלא מוצאת חן בעיניו.

אם נחזור לביבי ונתעלם מכך שהביקורת עליו היא כנושא תפקיד ציבורי ולא כאדם פרטי, הדבר דומה לירידה על ביבי כי הוא עילג רק כי אני חושב שהוא מנהיג גרוע. לנסות להציג את ביבי כחסר יכולת ביטוי תציג את המבקר כאדיוט.

לנסות להציג עמותה שתרמה ותורמת לקהילה כ"מי הם" זו בורות במקרה הטוב וטמטום במקרה הרע (כפי שמסתמן בפועל...)

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 20 אוקטובר 2011, 13:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:43 
nirx כתב:
teknoboy כתב:
nirx כתב:
קלדרון כתב:
ילדה.

ידידי היקר, למה אתה מבין את מה שאתה רוצה להבין?

אם לא שמת לב, נוצרה כאן קהילת אוהדים בתוך אוהדי הפועל, המתנגדת למיגור תופעות האלימות. לקבוצת בידול זו אני קורא "קהילה".

הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לא יודע, אולי בגלל שנתת ציטוט שלי ושאלת מדוע אני לא מכנה אותו שתול?
הבנתי את ההבהרה שלך, עם כל הצניעות לא חושב שמה שכתבתי לגבי האנשים שהזכרתי נכתב על ידי כותבים אחרים בפורום. לא גלשתי במקרה שלו להתלהמות (במקרה של הפועל הקטן אותו כיניתי "דורון" התלהמתי ויש לי סיבות מוצדקות לכך שאני שומר לעצמי) בסך הכל נתתי הנחת עבודה שכבר הבהרתי שלוש פעמים, ואתה מוזמן להגיב להם.
פרנק קראתי בהמלצתך את האנלוגיה שוב, קיצונית משהו כמו שנכתב, אבל אכן מענינת.

Can't we just get along, all of us?

יקירי,
תגובתי (השורה הראשונה) הייתה צינית. חשבתי שתבין. טעיתי , ולכן אני מתנצל .
גם לאנשים מוכשרים, חכמים ויודעים את התורה כמוני מותר לטעות (אני אוסיף כאן סמיילי לייתר ביטחון ;) )
לצערי, נעשה בון טון בפורום להאשים את אלה שלא מסכימים עם דעתך כבוגדים, כמכביסטים, כך בעבר. גישה סטליניסטית.
בתקופה האחרונה מציגים אותם כמושתלים בשכר מטעמו של טביב.

הנשק של סטלין היה כדורים. הנשק של הסטליניסטים בפורום הוא - רצח אופי ודלגיטימציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר מדברים על סתימת פיות, מישהו ניסה להגיב על כתבה באתר הרשמי מאז שהחליפו עיצוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ramig76 כתב:

אני מעדיף את הפועל במקום תשיעי בלי שירי שואה על הפועל במקום ראשון איתם ועם מתחסדים כמוך. שכחת את העונות בתחתית ואת עשרת האלפים בכל משחק מצילים את הקבוצה מירידה. אז האולטראס היו סמל ומופת. היום רובו מורכב מחבורה של ילדים קיצוניים שעדיין לא מבינים שהם מאבדים את רוב הקהל בעקשנותם.

רק דבר אחד יחזיר את הקהל ואת המצב לשפיות. הצהרה של האולטראס על הפסקה מוחלטת של שירי שואה וגינוי מוחלט למרססים. אחרי זה נוכל להתחיל להתרכז בשיפור הניהול התקין של הקבוצה ובטביב.

אני מסכים עם רוב מה שכתבת.
אני לא מסכים איתך לגבי ה"סמל ומופת" גם אז הם שרו שירי שואה גם אז היו ילדים קיצוניים שבנתיים בגרו בגילם הכרונולוגי, גם אז האירגון היה חשוב מהקבוצה.
ההבדל הוא שאז היתה שעה באמת קשה ולא זמן לוויכוחים וזרמנו כולם ביחד כדי להציל את הפועל.
נידמה לי שזו אחת מהעונות הבודדות שבהם הייתי בכל המשחקים כולל בחוץ.

אז הקהל היה מאוחד.. גם לפני וגם אחרי התקופה הקשה. האולטראס היה דומיננטי יותר וערכי יותר וכולנו תרמנו ביד רחבה לאביזרי עידוד.
אז שרו שירי שואה וגם אני למרבה הצער, אבל עם הזמן רוב הקהל הבין שזה לא ראוי ויש בזה פגיעה בחלקים רחבים בקהל ובכלל באוכלוסיה שלמה.
ערך הסולידריות גובר על שיר כלשהו.

היום האולטראס מאבד בהדרגה את תמיכת הקהל ואם לא יקשיב לרחשי הלב של רובו, יגיע בקרוב למצב של חוסר רלבנטיות ומחסור בתרומות.

זו תקופה שבה מתעצבת דרכנו כקהל ודרושה בה הרבה נחישות. כמו שכבר כתבתי רבות כאן וזכיתי לתגובות נאצה רבות, שירי השואה בדרכם להיעלם, בין אם בכח הרצון וההיגיון ובין אם בכוחו של החוק. הסולידריות והסובלנות שאיפיינה את הפועל ושבשמה הפכתי לאוהד אדום עתידה לחזור בתהליך הדרגתי שבו העשבים השוטים בינינו ייעלמו ויאבדו משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:07 
אדום אופטימי כתב:
chimpfive כתב:
לא יודע, אולי בגלל שנתת ציטוט שלי ושאלת מדוע אני לא מכנה אותו שתול?
הבנתי את ההבהרה שלך, עם כל הצניעות לא חושב שמה שכתבתי לגבי האנשים שהזכרתי נכתב על ידי כותבים אחרים בפורום. לא גלשתי במקרה שלו להתלהמות (במקרה של הפועל הקטן אותו כיניתי "דורון" התלהמתי ויש לי סיבות מוצדקות לכך שאני שומר לעצמי) בסך הכל נתתי הנחת עבודה שכבר הבהרתי שלוש פעמים, ואתה מוזמן להגיב להם.
פרנק קראתי בהמלצתך את האנלוגיה שוב, קיצונית משהו כמו שנכתב, אבל אכן מענינת.

Can't we just get along, all of us?

יקירי,
תגובתי (השורה הראשונה) הייתה צינית. חשבתי שתבין. טעיתי , ולכן אני מתנצל .
גם לאנשים מוכשרים, חכמים ויודעים את התורה כמוני מותר לטעות (אני אוסיף כאן סמיילי לייתר ביטחון ;) )
לצערי, נעשה בון טון בפורום להאשים את אלה שלא מסכימים עם דעתך כבוגדים, כמכביסטים, כך בעבר. גישה סטליניסטית.
בתקופה האחרונה מציגים אותם כמושתלים בשכר מטעמו של טביב.

הנשק של סטלין היה כדורים. הנשק של הסטליניסטים בפורום הוא - רצח אופי ודלגיטימציה.

האמת, אשמה עלי, הציניות היתה צריכה להיות ברורה לי יותר... צ'ירס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
רמי אתה צודק, נעשו הרבה טעויות ולאורך זמן.
יש הבנה ורצון לחזור לדרך הנכונה מבחינת יחסים בתוך הקהל.

צריך להתעלם מדורשי רעתנו, מבפנים ומבחוץ, ולהתרכז בטובת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
רמי אתה צודק, נעשו הרבה טעויות ולאורך זמן.
יש הבנה ורצון לחזור לדרך הנכונה מבחינת יחסים בתוך הקהל.

צריך להתעלם מדורשי רעתנו, מבפנים ומבחוץ, ולהתרכז בטובת המועדון.

הלוואי.. איך עושים את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
אני חוזר ואומר, מנהיגי העידוד יעשו הכל שזה יקרה.
צריך לשתף פעולה ולא להכנע לפרובוקטורים (ויהיו פרובוקטורים, אנשי טביבי וסתם שונאי קהל).
שכל אחד ישתף את הסביבה הקרובה אליו ומשם יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
טקנו וקלדרון, מקבל את הערותיכם. ועדיין. מותר גם לאוהד פעיל פחות להעביר ביקורת על אלו שתורמים יותר אם, לדעתו, בעניינים אחרים הם פוגעים במועדון ובשאר האוהדים.

או אם נחזור לאנלוגיה: אם, לדעתי, אנשי עמותת גלעד שליט פוגעים באיזשהו אופן במדינה, באזרחים אחרים או אפילו במאבק גופא - זכותי להעביר עליהם ביקורת עניינית גם אם אינני חבר בעמותה או אפילו אם אני פעיל פחות למען שחרורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
פרנק,

כמו שכתבתי, שיכתוב שהם טועים, שיכתוב שטביבי זה הדבר הכי טוב שקרה להפועל מאז שאול.
בקיצור, שיטעה כמה שהוא רוצה כל זמן שהוא מתיחס להודעה ולא לפעילות שלהם.
(שוב, ההנהלה כל כך אהבה לנפנף בפעילות הזו עד אתמול...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
ramig76 כתב:

אז הקהל היה מאוחד.. גם לפני וגם אחרי התקופה הקשה. האולטראס היה דומיננטי יותר וערכי יותר וכולנו תרמנו ביד רחבה לאביזרי עידוד.
אז שרו שירי שואה וגם אני למרבה הצער, אבל עם הזמן רוב הקהל הבין שזה לא ראוי ויש בזה פגיעה בחלקים רחבים בקהל ובכלל באוכלוסיה שלמה.
ערך הסולידריות גובר על שיר כלשהו.

היום האולטראס מאבד בהדרגה את תמיכת הקהל ואם לא יקשיב לרחשי הלב של רובו, יגיע בקרוב למצב של חוסר רלבנטיות ומחסור בתרומות.

זו תקופה שבה מתעצבת דרכנו כקהל ודרושה בה הרבה נחישות. כמו שכבר כתבתי רבות כאן וזכיתי לתגובות נאצה רבות, שירי השואה בדרכם להיעלם, בין אם בכח הרצון וההיגיון ובין אם בכוחו של החוק. הסולידריות והסובלנות שאיפיינה את הפועל ושבשמה הפכתי לאוהד אדום עתידה לחזור בתהליך הדרגתי שבו העשבים השוטים בינינו ייעלמו ויאבדו משמעות.

לא מסכים עם רוב מה שכתבת יקירי,

חתימתי בפורום אומצה מתחילת דרכי בפורום. זו הייתה השקפתי תמיד. תמיד הייתה גישת האולטראס המקדשת את הקילול והשינאה אנטי טזה להשקפתי.
"בעונת שייע" היה לי את הכבוד להיות ממארגני המחאה נגד ההנהלה מול משרדי סגול. האולטראס ישב על הגדר עד לצהרי יום המחאה עצמו ( הודעה על התאריך שלה יצאה כשבוע לפני כן).
בסוף הם הצטרפו ועזרו והביאו לידי ביטוי את יכולת הארגון והשילוט שלהם.
פעלנו כיחידה אחד ושמנו את המחלוקות בצד.
זה גרם גם לי למרות התהום האידאולוגי להתחיל לתום להם כסף. לא הייתי עשיר אבל תמיד כשתרמתי היה זה בשטרות של 100 ש"ח. עשית יזאת למרות שהיה לי יסוד טוב להניח (ואני עדיין) שחלק מהכספים מגיע לפירוטכניקה . נאבקנו אז על הבית שבער , נגד בעלים שישב במגדל השן שלו והקבוצה לא עינינה אותו בכלל.
מיד שהובטחה ההשארות חזר האולטראס לדרכו ואני הלכתי לדרכי.

לגבי שירי השואה וההתנגדות לאולטראס כיום. לדעתי הביטוי "הקש ששבר את גבל הגמל" נכונים ומתאימים. הגמל הוא אותו גמל (אנחנו כלל האוהדים בעיקר הדוממנים יחסית). יש טופעה מצטברת כמו שקרה אצל הגמל. האולטראס לא השתנו ב- 10 שנים האחרונות. השינוי היחידי הוא שהם פחות תלויים כלכלית בתורמים בכניסה ליציעים. הם פיתחו תעשייה נוספת של הכנסות מכלל הקהל ונהנו מבעלים עזר להם במשפר נושאים כולל כלכליים. אבל בגדול הם לא השתנו. פשוט נוספו עוד חבילות קש על גב הגמל שלאט לאט מכריעות אותו ולכן גם אנשים כמוך שאולי התבגרו, אולי מאסו בדברים מסויימים לא מוכנים להזדהות/לקבל את מה שהם קיבלו והסכימו עליו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 19:01 
ramig76 כתב:
יובל כתב:
ramig76 כתב:
אם הייתם מגנים בתוקף את ריסוס הכתובות יום אחרי, ומבקשים להפסיק עם שירי השואה לאלתר, הייתי מתייחס אליכם ברצינות ומצטרף אליכם.
מאחר וקולכם נשמע רק עכשיו עם גינוי רפה, אני ורובו הדומם של הקהל מחזקים את ידי טביב במלחמה בקומץ ההרסני.

זאת אומרת שאתה יודע שטביב רע להפועל, אבל בגלל שהאולטראס לא הלך מספיק לקראתך אתה תתמוך בטביב כשהוא הורס את הקבוצה?
אחר כך יש כאלה שמתלוננים שאנחנו מתייגים בעלי דעות אחרות כשונאי הפועל ומאשימים את שער 5 שהוא שם את עצמו לפני טובת הקבוצה.

הייתי מעדיף בעלים אחר, אבל אין כזה כרגע. טביב בסופו של דבר יעזוב, ואנחנו נישאר עם חרפת שירי השואה וצלבי הקרס.
בבחירה שלי בין טביב לאוהדים שלא מביעים סלידה ושאט נפש משירי השואה ולא מגנים בתוקף את החלאות שריססו את כתובות הנאצה, אני נאלץ לבחור בטביב. ניהול גרוע אמנם אבל לא חרפה מוסרית.

אינספור תיקים פלילים זה לא מספיק לא לא מוסרי בשבילך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: