תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 23:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תגובה רשמית לאירועי הימים האחרונים
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
el dudernio כתב:
סליחה על שטעיתי, אבל מכיוון שאני יושב בשער 7, אין לי יכולת לדעת אם טביב הוריד את השלט או לא, ומה הוא עשה איתו.
כמו שאמרתי על הורדת השלט צעקתי איתכם בגנות ההנהלה, אחרי זה ראיתי שהשלט נפתח מחדש בשער 11, מה אני אמור לחשוב?

אתה בטח לא אמור לחשוב שאם טביב הוריד את השלט בשער אחד הוא ייתן אישור להניף אותו בשער 5. עובדה שאתה היחיד שחשבת כך וכל השאר חשבו שזה מופרך.

אני גם חשבתי כמוהו.
כנראה אנחנו ממש ממש טיפשים. מצטער :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
el dudernio כתב:
סליחה על שטעיתי, אבל מכיוון שאני יושב בשער 7, אין לי יכולת לדעת אם טביב הוריד את השלט או לא, ומה הוא עשה איתו.
כמו שאמרתי על הורדת השלט צעקתי איתכם בגנות ההנהלה, אחרי זה ראיתי שהשלט נפתח מחדש בשער 11, מה אני אמור לחשוב?

אתה בטח לא אמור לחשוב שאם טביב הוריד את השלט בשער אחד הוא ייתן אישור להניף אותו בשער 5. עובדה שאתה היחיד שחשבת כך וכל השאר חשבו שזה מופרך.

לתת אישור זה אולי לא מונח טרמינולוגי נכון, אבל את האפשרות לעשות את זה הוא השאיר, ולכן לא מדובר על סתימת פיות פר אקסלנס,
לקחת את השלט / להוציא אותו החוצה / להשאיר אותו אצל "נאמן" אלו אופציות מאוד ראליות שכבבר ננקטו בעבר, אבל כשזה לא מתאים אז מתעלמים מהן.

עם זאת הגישה של כל מי שלא הולך יחד עם ה"עדר" של אנטי טביב הוא איש של טביב חייבת להשתנות,
כמו שכבר כתבתי כאן אני נגד טביב ואף שרתי בגנות ההנהלה ביום שבת, ובכל זאת אני לא חושב שכל מה שאומרים כאן בפורום בגנותו הוא קדוש,
למען האמת אני חושב שיש הארבה שטויות שנאמרות ואנחנו נסחפים בגל מאדיר של טיפשות ושנאה.

לפעמים כדאי להיות היחיד ש... במיוחד כשזה מבט אובייקטיבי ונטול עקבות.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 19 אוקטובר 2011, 22:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
זה בסדר, אתם גם חושבים שזה הגיוני שטביב יחייב אותי לקנות כרטיס נוסף למשחק אחרי שכבר שילמתי עליו. מבחינתכם כל מה שטביב עושה זה בסדר, ואם לא אז גם אפשר להמציא דברים ופרשנויות מופרכות למה שהוא עושה או לא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
זה בסדר, אתם גם חושבים שזה הגיוני שטביב יחייב אותי לקנות כרטיס נוסף למשחק אחרי שכבר שילמתי עליו. מבחינתכם כל מה שטביב עושה זה בסדר, ואם לא אז גם אפשר להמציא דברים ופרשנויות מופרכות למה שהוא עושה או לא עושה.

יובל, קראת פעם מה רשום מאחורי הכרטיס?
פעם חשבת וביררת דבריםפ לגבי עונש רדיוס?
לא, אבל מה זה משנה אפשר לקשקש שטויות בגנות טביב אז יאללה נזרום.

עונש ליציע אחד עדיף על עונש לכל היציעים, מבחינתי.
מבחינתך זה לא, עדיך עונש ללא קהל בכלל, ואתה עוד מתיימר להיות לטובת הפועל.

וכן לא לקבל עונש זה הכי טוב, רק מה לעשות שיש אנשים דפוקים שיושבים בינינו ולכן אנחנו נענשים על מעשיהם?
נכון? לא, צודק? לא, אבל אלו חוקי המשחק.

ודר"א תמשיך לטמון את הראש בחול שאתם עורמים תחת המחשבה שזה יקבור את טביב זה בטוח יעזור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אתה כל הזמן חוזר על זה, אבל פעם אחת לא ענית כשהגבתי לך.
אז בפעם האחרונה
טביב לא מחייב אותך לעשות שום דבר! ההתאחדות ביטלה את תוקף המנוי שלך! בדיוק כפי שהיה קורה אם היו מטילים על הפועל עונש ללא קהל!
והשורה השניה, זה מקור כל הצרות שלך ושל דומיך. הרי אל-דוד ואני אומרים שוב ושוב שאנחנו נגד טביב. ואתה, במשפט הזה, שם אותנו בצד השני. מהלך מאוד טיפשי. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יובל כתב:
el dudernio כתב:

אני חשבתי שהורידו אותו בגלל שאולי יש סעיף בעונש שאסור לשיהיה שום סוג של עידוד בשער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
יובל כתב:
el dudernio כתב:

אני חשבתי שהורידו אותו בגלל שאולי יש סעיף בעונש שאסור לשיהיה שום סוג של עידוד בשער 5.

אז רגע, אתה חשבת שההורדה של השלט לא הייתה קשורה לטביב?(בלי ציניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:

אז בפעם האחרונה
טביב לא מחייב אותך לעשות שום דבר! ההתאחדות ביטלה את תוקף המנוי שלך! בדיוק כפי שהיה קורה אם היו מטילים על הפועל עונש ללא קהל!
והשורה השניה, זה מקור כל הצרות שלך ושל דומיך. הרי אל-דוד ואני אומרים שוב ושוב שאנחנו נגד טביב. ואתה, במשפט הזה, שם אותנו בצד השני. מהלך מאוד טיפשי. מאוד.

ההנהלה ביקשה מבית הדין לסגור את 4-5 כדי שהם יוכלו לחייב אותנו פעמיים על אותו משחק. אם ההנהלה לא הייתה מבקשת את זה ובית הדין המושחת וההזוי הזה היה מחליט את זה על דעת עצמו, היה צריך לתבוע אותו.
אולי אתם אומרים שאתם נגד טביב, אבל כל דבר אחר שאתם אומרים מריח בדיוק ההפך. מגנים על חוקיות המהלך לבטל את תוקף הכרטיס ששילמנו עליו במשחק שמותר להכניס קהל, מגנים על סתימת הפיות של הורדת השלט בשער 5 וניסיון להוריד אותו פעם נוספת בשער 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ההנהלה ביקשה מבית הדין לסגור את 4-5 כדי שהם יוכלו לחייב אותנו פעמיים על אותו משחק. אם ההנהלה לא הייתה מבקשת את זה ובית הדין המושחת וההזוי הזה היה מחליט את זה על דעת עצמו, היה צריך לתבוע אותו.
אולי אתם אומרים שאתם נגד טביב, אבל כל דבר אחר שאתם אומרים מריח בדיוק ההפך. מגנים על חוקיות המהלך לבטל את תוקף הכרטיס ששילמנו עליו במשחק שמותר להכניס קהל, מגנים על סתימת הפיות של הורדת השלט בשער 5 וניסיון להוריד אותו פעם נוספת בשער 11.

לגבי השלט, קיבלנו את טענת פואד לגבי מה שקרה. הבעיה היא שאתה חושב שהיינו צריכים לדעת את זה מראש. וממשיך בשלך.

טביב הציע לסגור את 4-5 כי הוא לא רוצה אצטדיון בלי קהל, כי הוא רוצה את תמיכת שאר הקהל ומיתוג שער 5 כבעייתי. הכל נכון.
רק מה? שעונש היה מוטל בכל מקרה. בדיוק כמו שהיה מוטל בשבוע שעבר. ואז הוא בא לקראת 4-5 והעביר אותם ל10-11 כאילו לא היה עונש מעולם. עכשיו הוא לא יכול לעשות את זה כי חלק מאותם אנשים קשקש על קירות. הבקשה שלו היא הרע במיעוטו.
אני גם לא מסכים איתך שהעונש הוא לא חוקי (הוא כנראה כן).
והכי מצחיק, שאתה ממשיך לומר שמחייבים אותך לקנות כרטיס. אף אחד לא מחייב אותך! די כבר! לא בא לך לשלם אל תבוא! המנוי שאתה מחזיק בידך לא יהייה בתוקף במשחק הבא. בזה זה נגמר. אני באמת לא מבין למה דווקא זה מרתיח אותך, בניגוד למשחק ללא קהל שנהוג בכל מקום בעולם. ועל הטענה הזו עדיין לא הגבת. אתה רק ממשיך בשלך. זה מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
הגבתי עליה מספיק, זה שלא קראת את הדיונים הקודמים בנושא זאת זכותך אבל זאת בעיה שלך ואני לא צריך לחזור על הדברים שלי בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:

אז בפעם האחרונה

תגיד אתה שפוי?
מי מגן על סתימת פיות? אמרתי כבר שאני מגנה את זה ושרתי בגנות ההנהלה בדיוק כוך כשהשלט הורד, אם זאת לא מדובר בסתימת פיות טאוטאלית.
מי מגן על חוקיות המהלך? אני יוצר נגדו, אבל אם זה כל בלומפילד ללא קהל או רק שער 4-5 ריק עדיפה האופציה השניה, אבל כשאת אטום ועסוק בלנסות\להריח כל נפיחה ולצעוק טביב מה עשית, אתה מאבד קשר למציאות.

וכן טביב יצא למחמה נגד קריאות השואה וכו' המובלים ע"י שער, לכן הוא ביקש לסגור "רק" את השערים האלו בשביל להראות כאילו הוא לא נלחם בכל הקהל
אלא רק ב"גורמים השליליים", העונש הזה בעייתי ללא ספק, אבל הוא עדיף על ענישה של כל המנויים, ועל זה אתה לא מסכים.

יובל בהחלט הגבת מספיק, חזרת על אותה שטות פעם אחר פעם, בנסיון למנוע גם ממני יושב שער 7 לבוא למשחק, או בשם משהו לא ברור מבלי לענות לענין,
צר לי ההתנהגות שלך היא דוגמא למופת ללמה המחאה לא תצליח, כי אתה פשוט אטום ולא מסוגל להקשיב / להודות שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הגבתי עליה מספיק, זה שלא קראת את הדיונים הקודמים בנושא זאת זכותך אבל זאת בעיה שלך ואני לא צריך לחזור על הדברים שלי בשבילך.

תשמע חביבי, בשיטה שלך לא תקבל כלום.
אני אישית שאלתי 5 פעמים לפחות ולא הגבת.
אם אתה רוצה לנהל דיון עם מישהו, אתה תחזור על הדברים שלך בשבילו.
האמת, זה חסר טעם.
אם עוד לא הבנת שאתה בגישתך גורם יותר נזק מתועלת, באמת שחבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
טביב סגר עסקה עם לוזון שפירט אותה בתוכנית רדיו יום לפני הדיון בבית הדין (וכמובן אמר שבית הדין עצמאי ואכן באופן עצמאי בית הדין קבע עונש זהה למה שהלוזון פירט יום לפני).

העסקה נועדה לפלג את הקהל ולפגוע במי שיכול להוביל התנגדות אפקטיבית להריסת הפועל.
כל העונש נגזר ממה שאוסידון אמר - סגירת השערים ואי כיבוד המנוים - הצעה של אוסידון.
מסירת רשימת החשודים - הצהרה של אוסידון.

יותר מכך,היה חלק "חסוי" לדיון משל היתה זו תת הוועדה לשירותים חשאים בו תיאמו את הפעולות נגד הקהל של הפועל.

הנוהל שאני מכיר בכל העונשים שהוטלו על קבוצות זה שההנהלה טוענת בעד הקהל של הקבוצה, בית הדין רוצה להחמיר.
זה המקרה הראשון בו ההנהלה באה עם העונש הכי חמור שבית הדין יכול היה להמציא מיוזמתה ועוד הוסיפה סעיף עונש מתגלגל כדי שיוכלו להמשיך ולפגוע בקהל .

בהמשך פורסם גם שההנהלה ביקשה שלא יוכנסו אביזרי עידוד למשחק מול ההולנדים. למה ? כי יכניסו שלטים פוליטים.
ברור שזו פסילה גורפת שהיא המשך של הורדת השלט בשבת ומטרתה סתימת פיות וחניקת מחאה מצד הקהל. הרי כל שלט ספציפי שהוא "פוליטי" כטענת ההנהלה, יכול להפסל נקודתית בכניסה המוקדמת.

הטביבי והגרורות הכריזו מלחמה על הפועל, הקהל של הפועל והקופה של הפועל...יש כלל אחד בכל פעולת מלחמה שמישהו יוזם אתה יודע מראש מתי אתה מתחיל מלחמה אתה לא יודע מראש איך היא נגמרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:48 
YardenDe כתב:
GATE7 כתב:
יובל כתב:
el dudernio כתב:

אז רגע, אתה חשבת שההורדה של השלט לא הייתה קשורה לטביב?(בלי ציניות)

כן, חשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
הנוהל שאני מכיר בכל העונשים שהוטלו על קבוצות זה שההנהלה טוענת בעד הקהל של הקבוצה, בית הדין רוצה להחמיר.
זה המקרה הראשון בו ההנהלה באה עם העונש הכי חמור שבית הדין יכול היה להמציא מיוזמתה ועוד הוסיפה סעיף עונש מתגלגל כדי שיוכלו להמשיך ולפגוע בקהל .

אתה מצפה מטביב שיגן על הקהל כשבפעם האחרונה שהגן עליו והעביר אותו ל10-11 הוא זרק עליו זין והביא אותו לבית הדין שוב?
וחוץ מזה, בית הדין רצה משחק ללא קהל. ההצעה של טביב כביכול מקלה על האוהדים, לא מחמירה.
אני מסכים שהתוכנית של טביב זה להסית נגד האולטראס. בפעולות של האולטראס, הם עושים את זה לגמרי לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אני מצפה מטביב שיעשה את מה שפוגע בהפועל ולא מתאכזב.
העונש הקודם גם הוא תוצאה של הצעה של אוסידון.

חיפה נאשמת אחרי המשחק מול מ*בי בסעיף זהה לסעיף שבו האשימו אותנו במשחק מול הפועל חיפה, זה האישום שבעקבותיו סגרו את 4-5.
נמתין לראות מה יטען צ'יזיק ומה יהיה העונש. (שהרי אחרי שהענישו את ב"ש ואותנו לא נשאר זמן לשפוט את חיפה...).

לגבי מה היה צריך להיות עם הנהלה נורמלית, הטענה היתה צריכה להיות שזה מעשה של בודדים (עובדתית נכון) , שנתפסו חשודים (שלושה שנתפסו עם טושים, גם נכון) ושמעולם לא עמדנו לדין על מעשה כזה (שוב, עובדתית נכון).

ושלא תטעה, מי שמצייר צלבי קרס, בבלומפילד , בבית קברות ביפו או על קיר ברחוב, צריך להכנס לכלא.
לא מורחק מבלומפילד, לא מורחק לחמש שנים ממגרשים - כלא.

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 19 אוקטובר 2011, 23:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קלדרון כתב:

אתה מצפה מטביב שיגן על הקהל כשבפעם האחרונה שהגן עליו והעביר אותו ל10-11 הוא זרק עליו זין והביא אותו לבית הדין שוב?

די, זה עוד שקר. אחר כך אתה מאשים אותי שאני שם אותך בצד השני שלא בצדק. במקום להכחיש ולתקוף את ההאשמות המופרכות ההנהלה קיבלה אותן וניסתה עוד בפעם ההיא לתייג קומץ חוליגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
קלדרון כתב:

די, זה עוד שקר. אחר כך אתה מאשים אותי שאני שם אותך בצד השני שלא בצדק. במקום להכחיש ולתקוף את ההאשמות המופרכות ההנהלה קיבלה אותן וניסתה עוד בפעם ההיא לתייג קומץ חוליגנים.

אבל כל בעלים של קבוצה טוען על האישומים שזה קומץ חוליגנים.
בית הדין רצה בלי קהל, בסוף העבירו את 4-5 לצד השני. כאילו לא היה עונש מעולם. מה הבעיה עם זה?
זה כמובן משחק לידיים שלו בנסיון להציג את האולטראס כבעייתיים ובכך לגמד את ההתנגדות מולו, אבל כמו שאמרתי, בהתנהגות האולטראס הם עושים את זה יפה מאוד לבד.

אגב, אתה ממש חוצפן. אני מדבר אליך בכבוד, לא מתלהם ולא מקלל. אומר לך פעם אחר פעם שאני נגד טביב. ורק בגלל שאתה לא מסכים לביקורת שלי על האולטראס, אתה מחליט איפה לתייג אותי. זה פשוט לא מקובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, שכחת שהעונש היה על נהמות לשחקן של הפועל חיפה שלא היו ולא נבראו? ההנהלה קיבלו את ההאשמות האלה, ואתה מגן על הקו הזה. ואני מלא בטענות לאולטראס לא פחות ממך. בקטע הזה אין קשר אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:18 
קלדרון כתב:

למיטב הבנתי - רק דרך בית הדין יכול טביב, מבחינה משפטית, לעשות מהלכים כאלו (כדוגמת סגירת שער 5 ללא אלטרנטיבות לרוכשי המנויים).
טיפש הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
קלדרון כתב:

למיטב הבנתי - רק דרך בית הדין יכול טביב, מבחינה משפטית, לעשות מהלכים כאלו (כדוגמת סגירת שער 5 ללא אלטרנטיבות לרוכשי המנויים).
טיפש הוא לא.

חולק עליך.
עד שבת ההתנגדות אליו היתה התארגנות של אוהדים מחוץ לאולטראס ובלי גיבוי של שום "גורמים משמעותים" בקהל.
גם מה שהיה בשבת (השלט והקריאות בהתחלה) היו מינורים יחסית ומסויגים.
בטפשותו הוא פתח במלחמה מלאה מול כל מי שחי את הקבוצה. אם היה מתנהל אחרת הוא היה יכול למשוך הרבה מאוד שמן בלי אופוזיציה אפקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני לא מבין, שכחת שהעונש היה על נהמות לשחקן של הפועל חיפה שלא היו ולא נבראו? ההנהלה קיבלו את ההאשמות האלה, ואתה מגן על הקו הזה. ואני מלא בטענות לאולטראס לא פחות ממך. בקטע הזה אין קשר אליהם.

לא היו ולא נבראו, זה טענה שאין לי ולך איך להגן עליה. היה או לא היה, עם האישום הזה נכנס טביב לבית הדין
הוא שינה את האישום מנהמות גזעניות להתנהגות בלתי הולמת, ואת העונש ממשחק ללא קהל ל, למעשה, כלום.
מה זה בקטע הזה אין טענה לאולטראס?
לא טענתי שהאולטראס נוהם לשחורים..
טענתי שהאולטראס שכח, ואתה בתגובותיך מתאים את עצמך אליהם, שהוא צריך את שאר בלומפילד שיהייה לצידו. שהוא צריך להפסיק לשיר שואה כשמבקשים, שהוא צריך לגנות קשקושים על קירות או שירים לאהובה תומר, ושבאופן כללי הוא צריך להיות פחות אלים בכפיית דעותיו. כל זאת לא גורע מאינספור הדברים החיוביים שהם עושים.
זה היה הטיעון שלי מההתחלה, ולא השתנה לרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:02 
אוגוסטוס היל כתב:
אני מבין שאנחנו (אם יש בכלל דבר כזה) ממשיכים בקו של להיות צודקים בלי להתייחס לשאלת הטקטית, והולכים עם הצדק הזה עד הסוף(כל אחד איך שהוא מבין אותו).
אני מציע שוב לעשות חשיבה משותפת איך לפעול בחכמה, כי מה שאני רואה לנגד עיני זה אסקלציה אינסופית כשכל צד מראה לשני למי יש יותר גדול.
בסוף זה מועדון שלנו ואני חושש מאוד מהמקומות שהמלחמה הזאת יכולה לקחת אותנו.

אם עוד לא הבנת המועדון הפועל תל אביב הוא לא האישיו כרגע !
יש דברים יותר חשובים על הפרק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני מבין שאנחנו (אם יש בכלל דבר כזה) ממשיכים בקו של להיות צודקים בלי להתייחס לשאלת הטקטית, והולכים עם הצדק הזה עד הסוף(כל אחד איך שהוא מבין אותו).
אני מציע שוב לעשות חשיבה משותפת איך לפעול בחכמה, כי מה שאני רואה לנגד עיני זה אסקלציה אינסופית כשכל צד מראה לשני למי יש יותר גדול.

אם לא כתבת את זה בציניות, הקהל הולך בעקבות הקבוצה, לא הפוך. זה לא הכדורסל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:13 
YardenDe כתב:
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כן, חולה על הסיסמאות חסרות התוכן שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
YardenDe כתב:
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כן, חולה על הסיסמאות חסרות התוכן שלכם.

זה היה בציניות או לא? לה הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
אם הייתם מגנים בתוקף את ריסוס הכתובות יום אחרי, ומבקשים להפסיק עם שירי השואה לאלתר, הייתי מתייחס אליכם ברצינות ומצטרף אליכם.
מאחר וקולכם נשמע רק עכשיו עם גינוי רפה, אני ורובו הדומם של הקהל מחזקים את ידי טביב במלחמה בקומץ ההרסני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
ramig76 כתב:
אם הייתם מגנים בתוקף את ריסוס הכתובות יום אחרי, ומבקשים להפסיק עם שירי השואה לאלתר, הייתי מתייחס אליכם ברצינות ומצטרף אליכם.
מאחר וקולכם נשמע רק עכשיו עם גינוי רפה, אני ורובו הדומם של הקהל מחזקים את ידי טביב במלחמה בקומץ ההרסני.

העיקר לשתק את הקומץ שלא ישיר שירי שואה!!!!!!!!!!!
מה זה טובת הפועל בכל?!!?!?!?!? יאלה תמותו אתם שרים שירי שואה!! העיקר שלא ידברו עלינו לא יפה בתקשורת!!!!
טביב יא מלך הפסקת את שירי השואה!!! (ולקחת לנו את הקבוצה)
איזה בנאדם עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
ramig76 כתב:

זאת אומרת שאתה יודע שטביב רע להפועל, אבל בגלל שהאולטראס לא הלך מספיק לקראתך אתה תתמוך בטביב כשהוא הורס את הקבוצה?
אחר כך יש כאלה שמתלוננים שאנחנו מתייגים בעלי דעות אחרות כשונאי הפועל ומאשימים את שער 5 שהוא שם את עצמו לפני טובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2011, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ramig76 כתב:

זאת אומרת שאתה יודע שטביב רע להפועל, אבל בגלל שהאולטראס לא הלך מספיק לקראתך אתה תתמוך בטביב כשהוא הורס את הקבוצה?
אחר כך יש כאלה שמתלוננים שאנחנו מתייגים בעלי דעות אחרות כשונאי הפועל ומאשימים את שער 5 שהוא שם את עצמו לפני טובת הקבוצה.

הייתי מעדיף בעלים אחר, אבל אין כזה כרגע. טביב בסופו של דבר יעזוב, ואנחנו נישאר עם חרפת שירי השואה וצלבי הקרס.
בבחירה שלי בין טביב לאוהדים שלא מביעים סלידה ושאט נפש משירי השואה ולא מגנים בתוקף את החלאות שריססו את כתובות הנאצה, אני נאלץ לבחור בטביב. ניהול גרוע אמנם אבל לא חרפה מוסרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: