יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
זה בסדר, אתם גם חושבים שזה הגיוני שטביב יחייב אותי לקנות כרטיס נוסף למשחק אחרי שכבר שילמתי עליו. מבחינתכם כל מה שטביב עושה זה בסדר, ואם לא אז גם אפשר להמציא דברים ופרשנויות מופרכות למה שהוא עושה או לא עושה.
אתה כל הזמן חוזר על זה, אבל פעם אחת לא ענית כשהגבתי לך.
אז בפעם האחרונה
טביב לא מחייב אותך לעשות שום דבר! ההתאחדות ביטלה את תוקף המנוי שלך! בדיוק כפי שהיה קורה אם היו מטילים על הפועל עונש ללא קהל!
והשורה השניה, זה מקור כל הצרות שלך ושל דומיך. הרי אל-דוד ואני אומרים שוב ושוב שאנחנו נגד טביב. ואתה, במשפט הזה, שם אותנו בצד השני. מהלך מאוד טיפשי. מאוד.
ההנהלה ביקשה מבית הדין לסגור את 4-5 כדי שהם יוכלו לחייב אותנו פעמיים על אותו משחק. אם ההנהלה לא הייתה מבקשת את זה ובית הדין המושחת וההזוי הזה היה מחליט את זה על דעת עצמו, היה צריך לתבוע אותו.
אולי אתם אומרים שאתם נגד טביב, אבל כל דבר אחר שאתם אומרים מריח בדיוק ההפך. מגנים על חוקיות המהלך לבטל את תוקף הכרטיס ששילמנו עליו במשחק שמותר להכניס קהל, מגנים על סתימת הפיות של הורדת השלט בשער 5 וניסיון להוריד אותו פעם נוספת בשער 11.
תגיד אתה שפוי?
מי מגן על סתימת פיות? אמרתי כבר שאני מגנה את זה ושרתי בגנות ההנהלה בדיוק כוך כשהשלט הורד, אם זאת לא מדובר בסתימת פיות טאוטאלית.
מי מגן על חוקיות המהלך? אני יוצר נגדו, אבל אם זה כל בלומפילד ללא קהל או רק שער 4-5 ריק עדיפה האופציה השניה, אבל כשאת אטום ועסוק בלנסות\להריח כל נפיחה ולצעוק טביב מה עשית, אתה מאבד קשר למציאות.
וכן טביב יצא למחמה נגד קריאות השואה וכו' המובלים ע"י שער, לכן הוא ביקש לסגור "רק" את השערים האלו בשביל להראות כאילו הוא לא נלחם בכל הקהל
אלא רק ב"גורמים השליליים", העונש הזה בעייתי ללא ספק, אבל הוא עדיף על ענישה של כל המנויים, ועל זה אתה לא מסכים.
יובל בהחלט הגבת מספיק, חזרת על אותה שטות פעם אחר פעם, בנסיון למנוע גם ממני יושב שער 7 לבוא למשחק, או בשם משהו לא ברור מבלי לענות לענין,
צר לי ההתנהגות שלך היא דוגמא למופת ללמה המחאה לא תצליח, כי אתה פשוט אטום ולא מסוגל להקשיב / להודות שאתה טועה.