תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 16:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקירות בשער 11 היום
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:50 
Fez כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:
חבורה של יצורים. פעם הייתי מדבר על הקהל של הפועל כקהל הכי טוב בארץ, היום הם המיץ של הזבל. לא כולם כמובן, הגוש של האפסים שמייצגים אותנו כביכול. היום אני אוהב את הקבוצה שונא את הקהל. שער 5 להתפוצץ...

שער 5 להתפוצץ ויושבי שער 2 ו7 קדימה להנהיג את הקהל ולהניע את הקבוצה.
אתם יודעים לדבר יופי, אתם יודעים לשרוק בוז בשירים לא נחמדים, אתם יודעים להרים שלטים גדולים של "שער 5 לא מייצג את הפועל". כל הכבוד.
אבל כשאנחנו בפיגור אתם לא תוכלו להרים את התחת השמן שלכם אפילו לא לשניה ולפתוח ת'פה. אתם תשבו עד סוף המשחק ואז, בדקה 82, כשאתם כבר בדרככם לצאת מהאצטדיון תשירו "אלי גוטמן".

וואלה חמודי, אולי נחמד לך להיות כזה מלא בחשיבות עצמית, כאילו אף אחד לא יסתדר בלעדיך
אני יושב בשער 5 מעל 10 שנים וכנראה מעודד יותר ממך בכל משחק

תאמין לי שאנחנו לא כאלה חשובים
שכרגע שער 5 זה הרבה יותר נזק להפועל מאשר תועלת
שאפילו חלק גדול מיושבי השער הזה כבר לא מזדהים איתו
ושכל ה-"עידוד" הזה שווה לביצה שמאל

יאללה יאללה
אנחנו לא כאלה חשובים מתוק שלי
השמש לא זורחת לנו מהתחת
יושבי האיצטדיון ואנשי המועדון לא צריכים להוקיר ולהעריץ אותנו על זה שאנחנו שרים כל מיני שירים נחמדים מארגנטינה ויוון בזמן המשחק

YOU ARE NOT A SPECIAL SNOWFLAKE

בהצלחה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
Fez כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:
חבורה של יצורים. פעם הייתי מדבר על הקהל של הפועל כקהל הכי טוב בארץ, היום הם המיץ של הזבל. לא כולם כמובן, הגוש של האפסים שמייצגים אותנו כביכול. היום אני אוהב את הקבוצה שונא את הקהל. שער 5 להתפוצץ...

אתם יודעים לדבר יופי, אתם יודעים לשרוק בוז בשירים לא נחמדים, אתם יודעים להרים שלטים גדולים של "שער 5 לא מייצג את הפועל". כל הכבוד.
אבל כשאנחנו בפיגור אתם לא תוכלו להרים את התחת השמן שלכם אפילו לא לשניה ולפתוח ת'פה. אתם תשבו עד סוף המשחק ואז, בדקה 82, כשאתם כבר בדרככם לצאת מהאצטדיון תשירו "אלי גוטמן".

וואלה חמודי, אולי נחמד לך להיות כזה מלא בחשיבות עצמית, כאילו אף אחד לא יסתדר בלעדיך

יאללה יאללה
השמש לא זורחת לנו מהתחת
יושבי האיצטדיון ואנשי המועדון לא צריכים להוקיר ולהעריץ אותנו על זה שאנחנו שרים כל מיני שירים נחמדים מארגנטינה ויוון בזמן המשחק

בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:

אתם פשוט חבורה של ילדים חצופים זבי חוטם ועלובי נפש שחושבים שהם המציאו את הפועל או את הקהל של הפועל או את העידוד בכלל. אז תקרא טוב יא טמבל למרות שסביר להניח שלא תבין. יושבים בשערים בבלומפילד אנשים שכבר שלושים או ארבעים או אפילו חמישים שנה מלווים את הקבוצה, רובם נתנו את שלהם בשלב זה או אחר, כל אחד היה פעם בן 15-23 ועמד וצרח ושר כמו משוגע. אבל מה לעשות מטבע הדברים זה עניין לאנשים צעירים והם תמיד אלה שהובילו את השירה. אני למשל רצתי אחרי הקבוצה לחורים בארצית שאתה לא יודע שהם קיימים בכלל ועודדתי בלי גרון בעונות שאלוהים ישמור.
עכשיו תורכם רק מה אתם חושבים שהשמש זורחת לכם מהתחת ושכל בלומפילד צריך להצדיע לחבורת פישרים שמטנפים קהל שלם רק כי אתם מואילים בטובכם לשיר ולעודד במשחקים.

טיש כתב:
YardenDe כתב:
טיש כתב:
טענתי דבר כזה?

לא, אבל ככה אתה מתייחס לזה, כאילו מי אלה שער 5 ואיך לחוצפנים יש חוצפה להגיד לנו משהו (שבפועל במשחק עצמו, שער 5 לא מוציא פיפס אחד לעבר השערים האחרים). זה בזמן שחלק גדול משערים 2 ו7(לא אמרתי שאתה ) יושבים על התחת, אוכלים ארטיקים וצועקים בוז בעט הצורך. תסלח לנו שאנחנו חושבים שזה קצת לא אתי.

שער 5 יכולים לומר מה שהם רוצים ולבוא בטענות למי שהם רוצים בכל מה שנוגע לעידוד הקבוצה וכו...
אבל שאני רואה ושומע נהמות וצלבי קרס וטינופי שואה שפוגעים בכל הקהל שיושב בבלומפילד גם בשורקי הבוז וגם במעודדים זה לא רק זכותי אלה גם חובתי לצאת נגד זה. זה ששער 5 מעודד לא נותן לו את הזכות לפגוע בקבוצה, החברה שם לא עושים טובה לאף אחד שהם שרים.

טיש :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
אנשים תחזרו לפרופורציות,ראיתי כבר תגובות בפורומים השונים ובאתרי האינטרנט של הפועל אבל פעם ריאשונה שאני נתקל בשינאה כל כך גדולה לאולטראס ולשער 5 לא מדובר באי הסכמה אלא אשכרה בשינאה יוקדת,מילים כמו שער 5 תתפוצצו ואנשים שמתנדבים לצלם אוהדים ולהעביר את התמונות למשטרה הלו מה קורה לכם ,תעצרו רגע למחשבה ולרגיעה,לא מדובר במחבלים או בנפגעים בנפש סך הכל כתובות נאצה של ילד מטומטם.הגדילו לעשות אנשים שפיתחו תאוריית קונפירציה וכותבים שהאולטראס מורכב מגלוחי ראש רוסים ואנרכיסטים שונאי ישראל.....הלו תחזרו לפרופורציות.
האולטראס הוא חלק מאוהדי הפועל שער 5 מורכב מאוהדי הפועל. כולנו צריכים לעשות חושבים ולרדת מהעץ בכל מה שקשור למה שקרה אתמול.אבל הכי חשוב זה לחזור לשפיות אנחנו נופלים למלכודת של התקשורת שמחפשת דם,ולכל מיני שונאי הפועל שיש להם הזדמנות לצאת מהחורים עכשיו.

כמה שתסובב את זה לא יעזור, אתה וסובביך נותנים להם לגיטימציה ובגלל זה הם ממשיכים.
כולם ידעו שזה מה שהולך לקרות לפני המשחק,כולם חייכו בהסכמה,וכולם אחרי המשחק התפלאו שלא כתבו רק מכבי זונה אלא גם שואה צלבי קרס.

התגובה שתבוא עם לכלוכים על הקירות בשער 5 תפגע בי ובך אבל בהם לא,זה לא מעניין אותם.
הם הרי ידעו שהמעשה הזה יוביל לתגובה מנגד וזה לא מעניין את הזבלים האלה.
אני לא רוצה לקשור את זה לאולטראס,כל מי שעשה את זה עשה את זה על דעת עצמו והוא אידיוט.

נערך לאחרונה על ידי ציטיאט בתאריך 16 אוקטובר 2011, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
הפתרון הוא להציב מצלמות נסתרות בשרותי בלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
הגרמני המקורי כתב:
אנשים תחזרו לפרופורציות,ראיתי כבר תגובות בפורומים השונים ובאתרי האינטרנט של הפועל אבל פעם ריאשונה שאני נתקל בשינאה כל כך גדולה לאולטראס ולשער 5 לא מדובר באי הסכמה אלא אשכרה בשינאה יוקדת,מילים כמו שער 5 תתפוצצו ואנשים שמתנדבים לצלם אוהדים ולהעביר את התמונות למשטרה הלו מה קורה לכם ,תעצרו רגע למחשבה ולרגיעה,לא מדובר במחבלים או בנפגעים בנפש סך הכל כתובות נאצה של ילד מטומטם.הגדילו לעשות אנשים שפיתחו תאוריית קונפירציה וכותבים שהאולטראס מורכב מגלוחי ראש רוסים ואנרכיסטים שונאי ישראל.....הלו תחזרו לפרופורציות.
האולטראס הוא חלק מאוהדי הפועל שער 5 מורכב מאוהדי הפועל. כולנו צריכים לעשות חושבים ולרדת מהעץ בכל מה שקשור למה שקרה אתמול.אבל הכי חשוב זה לחזור לשפיות אנחנו נופלים למלכודת של התקשורת שמחפשת דם,ולכל מיני שונאי הפועל שיש להם הזדמנות לצאת מהחורים עכשיו.

כמה שתסובב את זה לא יעזור, אתה וסובביך נותנים להם לגיטימציה ובגלל זה הם ממשיכים.
כולם ידעו שזה מה שהולך לקרות לפני המשחק,כולם חייכו בהסכמה,וכולם אחרי המשחק התפלאו שלא כתבו רק מכבי זונה אלא גם שואה צלבי קרס.

התגובה שתבוא עם לכלוכים על הקירות בשער 5 תפגע בי ובך אבל בהם לא,זה לא מעניין אותם.
אני לא רוצה לקשור את זה לאולטראס,כל מי שעשה את זה עשה את זה על דעת עצמו והוא אידיוט.

גם אני חושב שמי שעשה זאת עשה זאת על דעת עצמו ושהוא אדיוט, אבל בשונה ממך אני חושב שיצורי הפרא הדפקטים האלה לא קיבלו את החינוך הזה בבית.
הם ספגו את האוירה והסיגנון מחבריהם ביציע.
אלה אדיוטים שעשו זאת על דעת עצמם הם פירות הבאושים של מבוגרים יותר ביציע שמקדשים את השינאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:14 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 56&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטיאט כתב:
הגרמני המקורי כתב:

גם אני חושב שמי שעשה זאת עשה זאת על דעת עצמו ושהוא אדיוט, אבל בשונה ממך אני חושב שיצורי הפרא הדפקטים האלה לא קיבלו את החינוך הזה בבית.
הם ספגו את האוירה והסיגנון מחבריהם ביציע.
אלה אדיוטים שעשו זאת על דעת עצמם הם פירות הבאושים של מבוגרים יותר ביציע שמקדשים את השינאה.

Frank Serpico כתב:
L. Suarez כתב:
אתם באמת מכלילים 2500 אנשים ?
אתם לא מבינים שבמקרה הרע זה 5 אנשים ריססו את הצלבי קרס?

אני כמובן מתנגד לרעיון שהעלה פותח האשכול, אבל מה שאתה ואתם לא מבינים (או אולי מבינים אבל לא מודים בו) זה שאותם חמשת (או כמה שלא יהיו) עשבים שוטים לא צמחו סתם ככה במדבר. הם צמחו בערוגה שטיפחה אותם ודישנה אותם ושנתנה להם (ועדיין נותנת, גם פה בפורום) גיבוי מלא ורוח גבית, ולגיטימציה למעשים כאלה, וקריצת "יאללה, יצאתם גברים".

אז אולי זה לא כל 2500 יושבי שער 4-5, אבל זה בטח האווירה השלטת בשערים הללו שהצמיחה את אותם "5" עשבים שוטים (כן, וחלק משמעותי מזה זה אווירת השנאה והשטנה, והקיצוניות המגניבה, ושירי השואה וטרמינולוגיית הנאצים בלקסיקון של האוהדים שלנו).

אז לא לסגור, אבל גם בטח לא יזיק קצת חשבון נפש בינינו לבין עצמנו לגבי המדרון שאליו אנחנו מתדרדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:

יאללה יאללה
השמש לא זורחת לנו מהתחת

בהצלחה

אם אתה לא חושב שהעידוד חשוב אז למה אתה מעודד כל כך הרבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 22:03 
Bobby כתב:
Fez כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:

יאללה יאללה
השמש לא זורחת לנו מהתחת

בהצלחה

הסיבה העיקרית היא שאני אישית נהנה מזה
מעבר לזה, ה-"עידוד" יוצר אווירה טובה באיצטדיון והוא דבר חיובי במשחק כדורגל ובספורט בכלל
אם זה עידוד 90 דקות של שער 5 בסגנון ארגנטינה-יוון או אם זה "היידה הפועל" לפרקים של פעם זה פחות חשוב וזה כבר עניין תרבותי-תקופתי (למרות שאני מעדיף את האופציה הראשונה)

בכל מקרה, עידוד תמיד היה ותמיד יהיה בכדורגל בכל מקום בעולם (גם אם הסגנון והעוצמה משתנים) כי זה משתלב יפה עם האופי האמוציונלי והשבטי של המשחק ושל האהדה, אבל אני לא חושב שאנחנו פה בדיון אנתרופולוגי-סוציולוגי
אף אחד מאיתנו בשער 5 לא המציא את הגלגל (מקסימום המצאנו כמה שירים)
הפועל תמשיך להתקיים (ואפילו תהיה בסדר גמור) גם אם כל האנשים שנמצאים עכשיו בשער 5 לא יגיעו יותר אי פעם למשחק של הפועל, למרות כמה אנשים שחושבים שהם הם הפועל
היה עידוד לפני שאנחנו בשער 5 נולדנו ויהיה אחרי שאנחנו נמות, היתה הפועל לפני שאנחנו בשער 5 נולדנו ותהיה אחרי שאנחנו נמות
אף אחד בבלומפילד לא תלוי בנו ובטח לא הקבוצה (האמת שאנחנו משלמים את הסכומים הכי נמוכים אז הקבוצה תפגע הכי פחות אם אנחנו לא נהיה)

חלאס עם החשיבות העצמית
חלאס עם הסגידה העצמית
חלאס עם הליקוק העצמי

אחד הדברים הכי גרועים בקהל שלנו זה שהתחלנו להסתכל על עצמינו כעיקר ולא על הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
Bobby כתב:
Fez כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:

יאללה יאללה
השמש לא זורחת לנו מהתחת

בהצלחה

הסיבה העיקרית היא שאני אישית נהנה מזה
מעבר לזה, ה-"עידוד" יוצר אווירה טובה באיצטדיון והוא דבר חיובי במשחק כדורגל ובספורט בכלל
אם זה עידוד 90 דקות של שער 5 בסגנון ארגנטינה-יוון או אם זה "היידה הפועל" לפרקים של פעם זה פחות חשוב וזה כבר עניין תרבותי-תקופתי (למרות שאני מעדיף את האופציה הראשונה)

בכל מקרה, עידוד תמיד היה ותמיד יהיה בכדורגל בכל מקום בעולם (גם אם הסגנון והעוצמה משתנים) כי זה משתלב יפה עם האופי האמוציונלי והשבטי של המשחק ושל האהדה, אבל אני לא חושב שאנחנו פה בדיון אנתרופולוגי-סוציולוגי
אף אחד מאיתנו בשער 5 לא המציא את הגלגל (מקסימום המצאנו כמה שירים)
הפועל תמשיך להתקיים (ואפילו תהיה בסדר גמור) גם אם כל האנשים שנמצאים עכשיו בשער 5 לא יגיעו יותר אי פעם למשחק של הפועל, למרות כמה אנשים שחושבים שהם הם הפועל
היה עידוד לפני שאנחנו בשער 5 נולדנו ויהיה אחרי שאנחנו נמות, היתה הפועל לפני שאנחנו בשער 5 נולדנו ותהיה אחרי שאנחנו נמות
אף אחד בבלומפילד לא תלוי בנו ובטח לא הקבוצה (האמת שאנחנו משלמים את הסכומים הכי נמוכים אז הקבוצה תפגע הכי פחות אם אנחנו לא נהיה)

חלאס עם החשיבות העצמית
חלאס עם הסגידה העצמית
חלאס עם הליקוק העצמי

אחד הדברים הכי גרועים בקהל שלנו זה שהתחלנו להסתכל על עצמינו כעיקר ולא על הפועל

אני ממש לא רואה את הקהל כעיקר.
ואם לא העידוד - איך תוכל אתה לתרום להפועל? ברור שהעידוד תורם לקבוצה. ברור.
ואיזה שער מעודד יותר משער 5? אף שער.
הפועל אכן תתקיים גם בלי אוהדים, עידוד זה לא הכל, אבל זה חלק ממה שמניע את הקבוצה.
אם לא היה לנו את האוהדים שמשמיעים את קולם, אתה לא חושב שטביב כבר היה שם V בריבוע הריק שלידו כתוב "לאנוס את הפועל"?
וזאת סתם דוגמא אקטואלית. האוהדים מעורבים, האוהדים משפיעים, האוהדים חשובים לקבוצה.
ומה לעשות, בוא לא נתווכח עם עובדות, גם אם שער 5 ברובו קהל מגעיל עם לשון חריפה ומכאיבה - הם אלה שמשמיעים את קולם.
אני לא חושב שבעונה שעברה או לפני שתי עונות, כשהכל היה טוב והיינו הקבוצה הכי טובה בארץ, בלי בלגאן בהנהלה, בלי מאמן שמעורר מחלוקות ועם ים כוכבים - אני לא חושב שבאותן עונות שרקו בוז כששרו "שתיהיה שואה למכבי."
פתאום באה עלינו עונה אפורה קצת יותר, ויושבי שערים שונים מצאו על מה לכעוס. פתחו ת'פה רבאק. ולא, לא בשביל לקלל את קשטן, בשביל לעודד את הקבוצה שלכם. העידוד חשוב, העידוד לא חשוב... לא משנה. העידוד זה כנראה הדבר היחידי שתוכלו להביא לקבוצה שלכם באותו רגע, אז תתחילו לעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:43 
אני אעשה את זה הכי פשוט, רוב המשפחה של סבא שלי נספו בשואה בערוב ימיו אחרי שנים שהוא הסתיר את זה בגלל היותי אוהד הפועל הוא חשף בפני שהוא אוהד מכבי, עכשיו אני אוהב את הפועל וזה לא ישנה מהום, הפועל זאת הדת שלי, האמונה שלי, הבית שלי, וזה ככה כבר שנים מאז שאני זוכר את עצמי שזה מספיק זמן, כשילד צועק שואה למכבי, הוא בעצם צועק שסבא שלי יחווה עוד שואה (ואני יודע שיש מאחורי זה אג'נדה שלמה שבאה להציב מראה לעבר האוהדים בצהוב בצורה סרקסטית, אבל זה מעניין לי את התחת), ולעניין :

עד היום לא צעקתי את הקריאות האלה, והעלמתי את ה-"נאציים" מכל שיר שאליו חדר, לצייר צלב קרס זאת חציית גבול מאוד ברורה אצלי, ומי שבאמת לא מבין את הגבול ומייחל שסבא שלי יחווה שואה שניה - אני שובר לו את העצמות, אוהב את הפועל, מאוד אוהב את שער 5 ולא שוכח איפה גדלתי ביציעי בלומפילד - אבל אוהב את סבא שלי יותר וזה מבלי לספר לכם את סיפור חייו, כי אני לא חייב לטמבלים שעשו את אותו מעשה מהום !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:48 
אנשים פה חייבים להכנס קצת לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
אני אעשה את זה הכי פשוט, רוב המשפחה של סבא שלי נספו בשואה בערוב ימיו אחרי שנים שהוא הסתיר את זה בגלל היותי אוהד הפועל הוא חשף בפני שהוא אוהד מכבי, עכשיו אני אוהב את הפועל וזה לא ישנה מהום, הפועל זאת הדת שלי, האמונה שלי, הבית שלי, וזה ככה כבר שנים מאז שאני זוכר את עצמי שזה מספיק זמן, כשילד צועק שואה למכבי, הוא בעצם צועק שסבא שלי יחווה עוד שואה (ואני יודע שיש מאחורי זה אג'נדה שלמה שבאה להציב מראה לעבר האוהדים בצהוב בצורה סרקסטית, אבל זה מעניין לי את התחת), ולעניין :

עד היום לא צעקתי את הקריאות האלה, והעלמתי את ה-"נאציים" מכל שיר שאליו חדר, לצייר צלב קרס זאת חציית גבול מאוד ברורה אצלי, ומי שבאמת לא מבין את הגבול ומייחל שסבא שלי יחווה שואה שניה - אני שובר לו את העצמות, אוהב את הפועל, מאוד אוהב את שער 5 ולא שוכח איפה גדלתי ביציעי בלומפילד - אבל אוהב את סבא שלי יותר וזה מבלי לספר לכם את סיפור חייו, כי אני לא חייב לטמבלים שעשו את אותו מעשה מהום !

אני מצטער מאוד בשביל סבא שלך דבר ראשון.

חוץ מזה, אולי כדאי שתאתר את ה5-15 ילדים שעשו את המעשה ותסביר להם למה זה חוצה גבולות. אני לא בטוח שזה יאמר להם משהו, אבל 99.9% מהפורום מגנה ומקלל את המעשים האלה. לא צריך להסביר למה עוד פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:50 
לא כשמחליטים לשבור את הכלים - זה דרך אגב חוסר פרופורציות, נמאס לי שקומץ קובע לי מהן הפרופורציות שלי, שנים אני אוהד הפועל, שנים לא הרגשתי כל כך מבוזה ובצדק !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
לא כשמחליטים לשבור את הכלים - זה דרך אגב חוסר פרופורציות, נמאס לי שקומץ קובע לי מהן הפרופורציות שלי, שנים אני אוהד הפועל, שנים לא הרגשתי כל כך מבוזה ובצדק !

מה זה שנים? שנתיים?
אהדת הפועל כשדשרפו את האוטו של נימני?
כדריססו ליניב גרין על הבית צלבי קרס וקראו לו בוגד נאצי?
שכזרקו את הבובה?
ומה עם מקרה אדהם שביטה?

גם אם לא אהדת אז אני בטוח ששמעת לפחות על חלק מהמקרים,
אז תגיד לי, למה דווקא עכשיו אתה כל כך מבוזה?
איך קישקושים בחדר שירותים עוברים פה גבול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:54 
לא יודע מה יש לך להרגיש מבוזה. אני כבר לא מדבר על זה שאנשים פה מזועזעים כאילו שמדובר באיזה תקדים.

יש אצלנו בקהל קומץ של דפקטים, שמקבלים תמיכה מוראלית מחברים אחרים ליציע, ומבצעים מעשים שפוגעים בכולנו. לא אני ולא אתה צריכים לחוש רגשי אשם בגללם. בעיקר כעס על הנזק שנגרם לקבוצה, לתדמית של הקהל ולמשחקי הרדיוס בגלל כמה טיפשים.

כל הקטע הזה של להכניס את הסבא שלך לענין, זה מטופש לגמרי מבחינתי. סתם הסחפות והתקרבנות בכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:54 
או.קיי אז אולי כדאי שהקהל שלנו בפועל יתחיל להגיב בחריפות בשטח !

אני מרגיש מבוזה שאני מקבל ביקורת מאנשים שאני לא צריך לקבל מהם ביקורת על המעשים של אותם אוהדים מהקבוצה אותה אני אוהד.

אני מתייחס לקהל של הפועל כגוש אחד, אין קומץ יותר

כמו שאנחנו נוהגים לבקר את אוהדי בית"ר שהם לא קומץ וכנ"ל גם מכבי

יותר חשוב לי להוקיא את הטמבלים האלה החוצה מאשר את טביב או כל גורם אחר שטוענים שהוא מפרק לי את הקבוצה, הם בטח לא עושים עבודת קודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:57 
אז לך תקיא. בינתיים אתה סתם מתלהם פה בפורום על שום כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 23:59 
HEADSHOT כתב:
vangroder כתב:

מה זה שנים? שנתיים?
אהדת הפועל כשדשרפו את האוטו של נימני?
כדריססו ליניב גרין על הבית צלבי קרס וקראו לו בוגד נאצי?
שכזרקו את הבובה?
ומה עם מקרה אדהם שביטה?

גם אם לא אהדת אז אני בטוח ששמעת לפחות על חלק מהמקרים,
אז תגיד לי, למה דווקא עכשיו אתה כל כך מבוזה?
איך קישקושים בחדר שירותים עוברים פה גבול?

לידיעתך האישית במקרה אדהם שביטה, עזוב כמה הייתי מעורב במקרה אח"כ, אבל אני אישית נסעתי לירושלים להשתתף בועדה נגד אלימות במגרשים בכנסת ואני לא חייב לך דין וחשבון, שנים הייתי עד למקרי אלימות במגרשים ודרך אגב בתור ילד טמבל אני גם השתתפתי בכל מיני אירועים אלימים, אבל לצייר צלב קרס זאת חציית קו אדום מבחינתי והביקורת שלך ממש לא מעניינת לי את הז..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
או.קיי אז אולי כדאי שהקהל שלנו בפועל יתחיל להגיב בחריפות בשטח !

אני מרגיש מבוזה שאני מקבל ביקורת מאנשים שאני לא צריך לקבל מהם ביקורת על המעשים של אותם אוהדים מהקבוצה אותה אני אוהד.

אני מתייחס לקהל של הפועל כגוש אחד, אין קומץ יותר

כמו שאנחנו נוהגים לבקר את אוהדי בית"ר שהם לא קומץ וכנ"ל גם מכבי

יותר חשוב לי להוקיא את הטמבלים האלה החוצה מאשר את טביב או כל גורם אחר שטוענים שהוא מפרק לי את הקבוצה, הם בטח לא עושים עבודת קודש.

חבל, כי זה לא המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:

צר לי על מה שסבא שלך עבר ועל מה שאתה חווה בימים אלו. באמת.
כאחד שהיה במשלחת צה"ל לפולין לפני חצי שנה והיה במקומות הארורים האלו, לא נתפס שיהודי מאחל ליהודי אחר שיעבור את מה שעברו שם בני עמינו רק לפני 70 שנה.
הפתרון מתחיל אצלנו, המבוגרים יותר, בהסברה, בפניה לשכל וללב ולא בעצבים שגורמים לצד השני להיאטם ולהיכנס למגננה.
מה שהיה אתמול זה שיא של תהליך ארוך ובעייתי שהתחיל לפני הרבה זמן וזה נטו בעיה שלנו שלא עצרנו את זה בזמן.
מהנקודה הזו אפשר רק לעלות, עם כל הקושי והכאב האישי שאתה מרגיש תנצל את זה לא לכעוס ולקלל אלא להסביר ולשנות, אני בטוח שאם נבוא בטוב יהיה טוב. לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 00:03 
נועם, אתה טיפוס סבבה, אל תנסה לסובב אותי על אצבע ולקרוא לי איזה פוסט טראומתי בגלל שסבא שלי השתתף בשואה, זה מתוך כבוד לסבא שלי, הסברתי לך בדיוק על איזה נים זה נופל עכשיו, אין הבנה יותר, אפס סבלנות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 00:03 
ציטיאט כתב:

ציטיאט, המשפט הזה היה נכון אם ראשי האולטראס לא היו מגבים את המעשים האלה.
דה פקטו, יש פה אחד מראשי האולטראס שמגן על אלה שביצעו את המעשה. כל עוד המעשים האלה ימשיכו לקבל גיבוי והאנשים שעושים אותם לא יוסגרו למשטרה - המשפט שכתבת אינו נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ציטיאט כתב:

דה פקטו, יש פה אחד מראשי האולטראס שמגן על אלה שביצעו את המעשה. כל עוד המעשים האלה ימשיכו לקבל גיבוי והאנשים שעושים אותם לא יוסגרו למשטרה - המשפט שכתבת אינו נכון.

משהו גיבה את זה? פואד אף פעם לא אמר שזה בסדר. הוא רק אמר שאתם הופכים פיל לזבוב.
יש צדדים רבים למשוואה, וכל אחד מתנגד יותר ומתנגד פחות, אבל כוס עמק כמה פעמים צריך להסביר?
אף אחד לא אמר בפורום שהוא תומך במעשים האלה, ואני מאתגר אותך למצוא לי הודעה שמוכיחה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 01:35 
YardenDe כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ציטיאט כתב:

יש צדדים רבים למשוואה, וכל אחד מתנגד יותר ומתנגד פחות, אבל כוס עמק כמה פעמים צריך להסביר?
אף אחד לא אמר בפורום שהוא תומך במעשים האלה, ואני מאתגר אותך למצוא לי הודעה שמוכיחה אחרת.

החוליגנים שבתוכנו מספיק מנוסים כדי לא לכתוב מפורשות שתומכים בגרפיטי. יש כל מיני מילות קוד כדי להצדיק ולגבות את הנבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
YardenDe כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ציטיאט כתב:

החוליגנים שבתוכנו מספיק מנוסים כדי לא לכתוב מפורשות שתומכים בגרפיטי. יש כל מיני מילות קוד כדי להצדיק ולגבות את הנבלה.

תרשה לי לא לקחת את זה כיותר מתאורית קונספירציה. וגם אם כן חלק חושבים שזה לא כזה נורא לכתוב דברים כאלה (וזה כן) . אני חושב שלפחות הם למדו לא לעשות את זה לפעם הבאה, ושזה לא שווה את כל העונשים והפילוג שהפסטיגל הזה עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 01:52 
YardenDe כתב:
moshiko כתב:
YardenDe כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ציטיאט כתב:

תרשה לי לא לקחת את זה כיותר מתאורית קונספירציה. וגם אם כן חלק חושבים שזה לא כזה נורא לכתוב דברים כאלה (וזה כן) . אני חושב שלפחות הם למדו לא לעשות את זה לפעם הבאה, ושזה לא שווה את כל העונשים והפילוג שהפסטיגל הזה עושה.

אני כותב את זה כעת: בפעם הבאה אוהדים שלא מסכימים עם "הנהלת זונה" יקבלו מכות מנציגי ה"גוש". זה מתחיל בגרפיטי ויגמר בכח פיזי נגד אוהדים שלא מסכימים עם התנכלות להנהלה ושירי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו, תגיד לי אתה בסדר? בחייאת. אני מציע שתקרא מה ש kobster כתב לך באשכול השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 04:01 
טיש כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:

אתם פשוט חבורה של ילדים חצופים זבי חוטם ועלובי נפש שחושבים שהם המציאו את הפועל או את הקהל של הפועל או את העידוד בכלל. אז תקרא טוב יא טמבל למרות שסביר להניח שלא תבין. יושבים בשערים בבלומפילד אנשים שכבר שלושים או ארבעים או אפילו חמישים שנה מלווים את הקבוצה, רובם נתנו את שלהם בשלב זה או אחר, כל אחד היה פעם בן 15-23 ועמד וצרח ושר כמו משוגע. אבל מה לעשות מטבע הדברים זה עניין לאנשים צעירים והם תמיד אלה שהובילו את השירה. אני למשל רצתי אחרי הקבוצה לחורים בארצית שאתה לא יודע שהם קיימים בכלל ועודדתי בלי גרון בעונות שאלוהים ישמור.
עכשיו תורכם רק מה אתם חושבים שהשמש זורחת לכם מהתחת ושכל בלומפילד צריך להצדיע לחבורת פישרים שמטנפים קהל שלם רק כי אתם מואילים בטובכם לשיר ולעודד במשחקים.

רציתי לצטט ולהוסיף פרח,ואז להוסיף עוד לב,אבל הייתי חייב להוריד אותך ואת שאר החמודים שפעם היו מעודדים בטירוף מעץ ה"פעם גם אנחנו היינו מעודדים",לא הייתם,אף פעם לא,וגם אם כן אני מניח שלא דאגתם בחצי אחוז לעומת אלו שאתם נהנים כ"כ להכפיש,ה"אולטראס"לא שהם אחראיים,אבל תרגעו ותפסיקו להאשים,וכן,האולטראס ושער 5 הצעידו את העידוד ואת הקהל במיליון צעדים,למרות שב78' קצת אחרי המונדיאל בארגנטינה אתם קרעתם את הגרון והייתם מעודדים בטירוף,הייתם שקולים חיוביים ובעיקר חבקתם כל יריבה ובעיקר כבדתם אותם,בגלל זה דרכו עלינו שנים(גם מחוץ לאיצטדיון כשאתם הייתם חייבים למהר הבייתה),לכו לישון אנשי שער 7 -8 -2-13 ושאר שורקי הבוז,לפניי שתשארו עם איצטדיון שקט בלי תוף קונפטי ודגל,ואז איך תקומו בבוקר אחרי דרבי או חיפה ותספרו על הקהל והתפאורה הנדירה שמצלומת היטב בעיתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: