Fez כתב:
Bobby כתב:
Fez כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:
חבורה של יצורים. פעם הייתי מדבר על הקהל של הפועל כקהל הכי טוב בארץ, היום הם המיץ של הזבל. לא כולם כמובן, הגוש של האפסים שמייצגים אותנו כביכול. היום אני אוהב את הקבוצה שונא את הקהל. שער 5 להתפוצץ...
שער 5 להתפוצץ ויושבי שער 2 ו7 קדימה להנהיג את הקהל ולהניע את הקבוצה.
אתם יודעים לדבר יופי, אתם יודעים לשרוק בוז בשירים לא נחמדים, אתם יודעים להרים שלטים גדולים של "שער 5 לא מייצג את הפועל". כל הכבוד.
אבל כשאנחנו בפיגור אתם לא תוכלו להרים את התחת השמן שלכם אפילו לא לשניה ולפתוח ת'פה. אתם תשבו עד סוף המשחק ואז, בדקה 82, כשאתם כבר בדרככם לצאת מהאצטדיון תשירו "אלי גוטמן".
וואלה חמודי, אולי נחמד לך להיות כזה מלא בחשיבות עצמית, כאילו אף אחד לא יסתדר בלעדיך
אני יושב בשער 5 מעל 10 שנים וכנראה מעודד יותר ממך בכל משחק
תאמין לי שאנחנו לא כאלה חשובים
שכרגע שער 5 זה הרבה יותר נזק להפועל מאשר תועלת
שאפילו חלק גדול מיושבי השער הזה כבר לא מזדהים איתו
ושכל ה-"עידוד" הזה שווה לביצה שמאל
יאללה יאללה
אנחנו לא כאלה חשובים מתוק שלי
השמש לא זורחת לנו מהתחת
יושבי האיצטדיון ואנשי המועדון לא צריכים להוקיר ולהעריץ אותנו על זה שאנחנו שרים כל מיני שירים נחמדים מארגנטינה ויוון בזמן המשחק
YOU ARE NOT A SPECIAL SNOWFLAKE
בהצלחה
אם אתה לא חושב שהעידוד חשוב אז למה אתה מעודד כל כך הרבה?
הסיבה העיקרית היא שאני אישית נהנה מזה
מעבר לזה, ה-"עידוד" יוצר אווירה טובה באיצטדיון והוא דבר חיובי במשחק כדורגל ובספורט בכלל
אם זה עידוד 90 דקות של שער 5 בסגנון ארגנטינה-יוון או אם זה "היידה הפועל" לפרקים של פעם זה פחות חשוב וזה כבר עניין תרבותי-תקופתי (למרות שאני מעדיף את האופציה הראשונה)
בכל מקרה, עידוד תמיד היה ותמיד יהיה בכדורגל בכל מקום בעולם (גם אם הסגנון והעוצמה משתנים) כי זה משתלב יפה עם האופי האמוציונלי והשבטי של המשחק ושל האהדה, אבל אני לא חושב שאנחנו פה בדיון אנתרופולוגי-סוציולוגי
אף אחד מאיתנו בשער 5 לא המציא את הגלגל (מקסימום המצאנו כמה שירים)
הפועל תמשיך להתקיים (ואפילו תהיה בסדר גמור) גם אם כל האנשים שנמצאים עכשיו בשער 5 לא יגיעו יותר אי פעם למשחק של הפועל, למרות כמה אנשים שחושבים שהם הם הפועל
היה עידוד לפני שאנחנו בשער 5 נולדנו ויהיה אחרי שאנחנו נמות, היתה הפועל לפני שאנחנו בשער 5 נולדנו ותהיה אחרי שאנחנו נמות
אף אחד בבלומפילד לא תלוי בנו ובטח לא הקבוצה (האמת שאנחנו משלמים את הסכומים הכי נמוכים אז הקבוצה תפגע הכי פחות אם אנחנו לא נהיה)
חלאס עם החשיבות העצמית
חלאס עם הסגידה העצמית
חלאס עם הליקוק העצמי
אחד הדברים הכי גרועים בקהל שלנו זה שהתחלנו להסתכל על עצמינו כעיקר ולא על הפועל
אני ממש לא רואה את הקהל כעיקר.
ואם לא העידוד - איך תוכל אתה לתרום להפועל? ברור שהעידוד תורם לקבוצה. ברור.
ואיזה שער מעודד יותר משער 5? אף שער.
הפועל אכן תתקיים גם בלי אוהדים, עידוד זה לא הכל, אבל זה חלק ממה שמניע את הקבוצה.
אם לא היה לנו את האוהדים שמשמיעים את קולם, אתה לא חושב שטביב כבר היה שם V בריבוע הריק שלידו כתוב "לאנוס את הפועל"?
וזאת סתם דוגמא אקטואלית. האוהדים מעורבים, האוהדים משפיעים, האוהדים חשובים לקבוצה.
ומה לעשות, בוא לא נתווכח עם עובדות, גם אם שער 5 ברובו קהל מגעיל עם לשון חריפה ומכאיבה - הם אלה שמשמיעים את קולם.
אני לא חושב שבעונה שעברה או לפני שתי עונות, כשהכל היה טוב והיינו הקבוצה הכי טובה בארץ, בלי בלגאן בהנהלה, בלי מאמן שמעורר מחלוקות ועם ים כוכבים - אני לא חושב שבאותן עונות שרקו בוז כששרו "שתיהיה שואה למכבי."
פתאום באה עלינו עונה אפורה קצת יותר, ויושבי שערים שונים מצאו על מה לכעוס. פתחו ת'פה רבאק. ולא, לא בשביל לקלל את קשטן, בשביל לעודד את הקבוצה שלכם. העידוד חשוב, העידוד לא חשוב... לא משנה. העידוד זה כנראה הדבר היחידי שתוכלו להביא לקבוצה שלכם באותו רגע, אז תתחילו לעודד.