yos כתב:
איזו מתנה נתנו המטומטמים האלה לטביב... זה פשוט לא יאומן...
עכשיו טביב מופיע בכל מקום ואומר:
א. אלו שמתנגדים לי הם חבורה אלימה ומופרעת שמציירת צלבי קרס, קוראת לאבי כהן נאצי וכו' וכו'
ב. אני הצדיק שרוצה שהפועל תנוהל בצורה מסודרת ומתוקנת. הם רוצים שתהיה שכונה, שיימשך הבלאגן במועדון.
ג. הם רוצים לפגוע בהפועל כדי שאני אלך.
ד. הם מופעלים על ידי מוני הראל
הקטע הוא שהאולטראס עד אתמול לא ממש הביעו עמדה בעניין טביב (מאז הליך הבמב"י), ואתמול זאת היתה הפעם הראשונה שהם הביעו עמדה די ברורה בעניין ("מאה ימי החסד וכו'").
ודווקא אז, כמה ילדים מפגרים קשקשו בשירותים של שער 11, וחתכו את כל הענף שהאולטראס יושבים עליו.
טביב משתוקק עכשיו שהקבוצה תקבל עונש של משחק בלי קהל, וכך כל הקהל יפנה את זעמו כנגד האולטראס. מבחינתו, אגב, אין כמעט הפסד הכנסות משום שמרבית הצופים הם בעלי מנויים, שכבר שילמו מראש.
אחרי שטביב/קשטן עשו סידרת חינוך לשחקנים, עכשיו הם מעמידים את האולטראס בפינה.
אגב, יש דרך לאולטראס לצאת מזה בכבוד, אם תצא הודעה רשמית של הארגון שהוא מסתייג מצלבי הקרס וכתובות הנאצה.
אבל, מניסיון העבר, יקרה בדיוק ההיפך: במשחק הבא תהיה כרזה של "אנחנו לא מלשינים" או משהו בסגנון.
נגיד נגיד נגיד שזה קומץ של ילדים שלקח טושים והלך לקשקש כתובות נאציות בשירותים. זה רק באשמת האולטראס.
כמה עוד אפשר להתווכח על להפסיק עם השירים האלה? זה היה מצחיק בהתחלה זה היה קיצוני אבל זהו. במקום להפסיק עם השטות הזו הם ממשיכים ללכת נגד כל שאר הקהל.
השאלה היא למה זה מנחם אנשים כמוך שזה "נגיד" ילדים קטנים שעשו את זה? זה נראה לך כמו משהו שילד קטן צריך לעשות? צלבי קרס על הקיר?
אני באמת מתחיל להצטער שנכנסתי לפורום הזה. הפועל הייתה נראת יותר טוב מבחוץ.