תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקירות בשער 11 היום
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
חבורה של יצורים. פעם הייתי מדבר על הקהל של הפועל כקהל הכי טוב בארץ, היום הם המיץ של הזבל. לא כולם כמובן, הגוש של האפסים שמייצגים אותנו כביכול. היום אני אוהב את הקבוצה שונא את הקהל. שער 5 להתפוצץ...

שער 5 להתפוצץ ויושבי שער 2 ו7 קדימה להנהיג את הקהל ולהניע את הקבוצה.
אתם יודעים לדבר יופי, אתם יודעים לשרוק בוז בשירים לא נחמדים, אתם יודעים להרים שלטים גדולים של "שער 5 לא מייצג את הפועל". כל הכבוד.
אבל כשאנחנו בפיגור אתם לא תוכלו להרים את התחת השמן שלכם אפילו לא לשניה ולפתוח ת'פה. אתם תשבו עד סוף המשחק ואז, בדקה 82, כשאתם כבר בדרככם לצאת מהאצטדיון תשירו "אלי גוטמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:35 
עכשיו אני נזכר שבאחד האשכולות בשבוע שעבר מישהו רשם לא לשכוח את המדבקות האדומות
וגם טושים זה לא משהו שנמצא אצל כל אחד בכיס באופן קבוע
כלומר אין מקריות או התלהטות יצרים למראה היציע השנוא אלא משהו שתוכנן מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אם עוד פעם מישהו כאן כותב 'השחיטו', אני אישית בא אליו ושוחת אותו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:39 
yos כתב:
איזו מתנה נתנו המטומטמים האלה לטביב... זה פשוט לא יאומן...
עכשיו טביב מופיע בכל מקום ואומר:
א. אלו שמתנגדים לי הם חבורה אלימה ומופרעת שמציירת צלבי קרס, קוראת לאבי כהן נאצי וכו' וכו'
ב. אני הצדיק שרוצה שהפועל תנוהל בצורה מסודרת ומתוקנת. הם רוצים שתהיה שכונה, שיימשך הבלאגן במועדון.
ג. הם רוצים לפגוע בהפועל כדי שאני אלך.
ד. הם מופעלים על ידי מוני הראל
הקטע הוא שהאולטראס עד אתמול לא ממש הביעו עמדה בעניין טביב (מאז הליך הבמב"י), ואתמול זאת היתה הפעם הראשונה שהם הביעו עמדה די ברורה בעניין ("מאה ימי החסד וכו'").
ודווקא אז, כמה ילדים מפגרים קשקשו בשירותים של שער 11, וחתכו את כל הענף שהאולטראס יושבים עליו.
טביב משתוקק עכשיו שהקבוצה תקבל עונש של משחק בלי קהל, וכך כל הקהל יפנה את זעמו כנגד האולטראס. מבחינתו, אגב, אין כמעט הפסד הכנסות משום שמרבית הצופים הם בעלי מנויים, שכבר שילמו מראש.
אחרי שטביב/קשטן עשו סידרת חינוך לשחקנים, עכשיו הם מעמידים את האולטראס בפינה.
אגב, יש דרך לאולטראס לצאת מזה בכבוד, אם תצא הודעה רשמית של הארגון שהוא מסתייג מצלבי הקרס וכתובות הנאצה.
אבל, מניסיון העבר, יקרה בדיוק ההיפך: במשחק הבא תהיה כרזה של "אנחנו לא מלשינים" או משהו בסגנון.

נגיד נגיד נגיד שזה קומץ של ילדים שלקח טושים והלך לקשקש כתובות נאציות בשירותים. זה רק באשמת האולטראס.
כמה עוד אפשר להתווכח על להפסיק עם השירים האלה? זה היה מצחיק בהתחלה זה היה קיצוני אבל זהו. במקום להפסיק עם השטות הזו הם ממשיכים ללכת נגד כל שאר הקהל.
השאלה היא למה זה מנחם אנשים כמוך שזה "נגיד" ילדים קטנים שעשו את זה? זה נראה לך כמו משהו שילד קטן צריך לעשות? צלבי קרס על הקיר?
אני באמת מתחיל להצטער שנכנסתי לפורום הזה. הפועל הייתה נראת יותר טוב מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

בדיחת השבוע מוגשת בחסות קלאב הוטל לוטרקי יוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
לא יורד האסימון.

אם לא היו שרים יציעים שלמים "שתהיה" אפשר היה לצאת עם הגנת "ילד אחד בן 15" בין אם היא נכונה או לא.
אבל בגלל שיציע שלם (הלוואי, חצי בלומפילד) שר את זה, אז ההגנה לא קיימת.

כל זמן שתתעסקו בזה אי אפשר יהיה לדאוג לדברים החשובים באמת.
אנחנו נוכיח באותות ובמופתים שטביבי רע להפועל ולאף אחד זה לא יזיז. כי ההתעסקות בצלבי קרס מוכרת עיתונים הרבה יותר טוב.

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 16 אוקטובר 2011, 17:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:40 
עומרי קנדה, אתה משתמש מעציב ומדאיג. יש לך דבר אחד לנגד העיניים וחוץ מזה אתה לא רואה כלום ולא מוכן לשמוע כלום.
יש לך תוכנית, להעיף את טביב מהפועל. איך לעשות את זה, אין לך ממש מושג, הרי אתה לא ממש חושב קדימה בצורה עמוקה. אולי לקלל, אולי כתובות שואה בשער 11. אתה מוכן שהקבוצה תיפגע בהווה בשביל שיהיה טוב יותר בעתיד. זו המשוואה שלך. לא אכפת לך מי נפגע בדרך, לא אכפת לך איך אתה נראה ומתנהג. כל מי שלא חושב כמוך הוא אפס, לא אוהד ועיוור. ברור, אתה יותר חכם מכולם ויודע הכי טוב.
ברוך השם, יש רב שפוי לאוהדי הפועל. הרב שיודע לעשות את ההפרדה בין מחאה מול בעל בית של קבוצה לבין לאבד צלם אנוש ואני לא מדבר רק על שירי שואה. הבעיה היא שאנשים כמוך, כמו פואד, כאשר מפנים לעברם טענות, לא יודעים להתמודד איתן. במקום זה הם מגלגלים את האשמה להתאחדות, לטביב, מראים לנו איך מתנהגים אוהדי מכבי, מיתממים ("אפשר לחשוב כבר מה ציירו שם"). בערך כמו התגובות של קורנפיין אחרי ההתפרעויות של אוהדי בית"ר.
האמת שעליכם ויתרתי. אתם ראס-בין-עינק ושיתהפך העולם. הסיבה היחידה שאני טורח להגיב למשתמש כמוך זה כי יש עוד ילדים שקוראים פה בפורום ועלולים לאכול את כל השטויות שאתם מאכילים אותם.
המצב הנוכחי הוא עצוב. וכמה שאני לא יכול לסבול את טביב, יש מספיק גורמים שעושים נזקים לא פחות ממנו לקבוצה. הקהל שמתנהג כך הוא אחד מהם.
אתה חושב שהכל מותר בשביל האידיאה של "להציל את הפועל". אתה שוכח שחלק מהקבוצה זה גם הקהל. ההתנהגות שלו והמוסר שלו. אם הקהל ימשיך בצורה הזו טביב יכול ללכת מחר. אנחנו עדיין נהיה בדרך ואבדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
זה שטביב וההנהלה הנבלות חושבים שהם יכולים להגיד משהו לקהל זה חתיכת אבסורד,
אוהדים אחרים אני עוד מבין, אבל מי זה טביב שיגיד לאוהדי הפועל אם מה שהם עשו או לא עשו פוגע בקבוצה.
תדרס כבר יא נבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
עומרי קנדה, אתה משתמש מעציב ומדאיג. יש לך דבר אחד לנגד העיניים וחוץ מזה אתה לא רואה כלום ולא מוכן לשמוע כלום.
יש לך תוכנית, להעיף את טביב מהפועל. איך לעשות את זה, אין לך ממש מושג, הרי אתה לא ממש חושב קדימה בצורה עמוקה. אולי לקלל, אולי כתובות שואה בשער 11. אתה מוכן שהקבוצה תיפגע בהווה בשביל שיהיה טוב יותר בעתיד. זו המשוואה שלך. לא אכפת לך מי נפגע בדרך, לא אכפת לך איך אתה נראה ומתנהג. כל מי שלא חושב כמוך הוא אפס, לא אוהד ועיוור. ברור, אתה יותר חכם מכולם ויודע הכי טוב.
ברוך השם, יש רב שפוי לאוהדי הפועל. הרב שיודע לעשות את ההפרדה בין מחאה מול בעל בית של קבוצה לבין לאבד צלם אנוש ואני לא מדבר רק על שירי שואה. הבעיה היא שאנשים כמוך, כמו פואד, כאשר מפנים לעברם טענות, לא יודעים להתמודד איתן. במקום זה הם מגלגלים את האשמה להתאחדות, לטביב, מראים לנו איך מתנהגים אוהדי מכבי, מיתממים ("אפשר לחשוב כבר מה ציירו שם"). בערך כמו התגובות של קורנפיין אחרי ההתפרעויות של אוהדי בית"ר.
האמת שעליכם ויתרתי. אתם ראס-בין-עינק ושיתהפך העולם. הסיבה היחידה שאני טורח להגיב למשתמש כמוך זה כי יש עוד ילדים שקוראים פה בפורום ועלולים לאכול את כל השטויות שאתם מאכילים אותם.
המצב הנוכחי הוא עצוב. וכמה שאני לא יכול לסבול את טביב, יש מספיק גורמים שעושים נזקים לא פחות ממנו לקבוצה. הקהל שמתנהג כך הוא אחד מהם.
אתה חושב שהכל מותר בשביל האידיאה של "להציל את הפועל". אתה שוכח שחלק מהקבוצה זה גם הקהל. ההתנהגות שלו והמוסר שלו. אם הקהל ימשיך בצורה הזו טביב יכול ללכת מחר. אנחנו עדיין נהיה בדרך ואבדון.

איזה שטויות אתה מדבר.
אני בכל ההודעות שכתבתי אמרתי שאני מכבד את דיעותיהם של האנשים האחרים ואני מתכוון ליישר קו ברגע שתוחלט על דרך שתתאים לכולם.
ואגב,אני נגד שירי שואה ואני לא שר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:46 
mkorman1 כתב:

טוב, גם לא צריך להגזים להכפיש סתם.
אין לי מושג מי הטמבל שצייר צלבי קרס אתמול ולא זוכר מי רשם להביא מדבקות וטושים, אבל אני מוכן להתערב שלא מדובר באותם אנשים.
אם זה היה מסתכם בכמה קשקושים של "מכבי זונה" כנראה שאף אחד לא היה יודע מזה בכלל.
ולגבי מדבקות? חוץ מזה שחבל לבזבז מדבקות שיורדו בכל מקרה, מה הבעיה עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=65633

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:50 
אין לי בעיה עם מדבקות ועם טושים
יש לי בעיה חמורה עם מה שצירו שם
ובמקום עונש למי שעשה את זה הייתי פשוט שולח אותו לעזור קצת לניצולי שואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
mkorman1 כתב:

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=65633

תיכף תגיד שאני גם זה שצייר צלבי קרס וכתב מכבי לטרבלינקה.
אני התכוונתי לקשקש קצת באדום על הצהוב ולא מעבר לכך.
עזוב את זה שבסוף זה לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
זה שטביב וההנהלה הנבלות חושבים שהם יכולים להגיד משהו לקהל זה חתיכת אבסורד,
אוהדים אחרים אני עוד מבין, אבל מי זה טביב שיגיד לאוהדי הפועל אם מה שהם עשו או לא עשו פוגע בקבוצה.
תדרס כבר יא נבלה.

מה זאת אומרת? מה ציפית שטביב יעשה? יסתום את הפה שלו?
טוב מאוד שהתנצל בפני משפחת כהן.

אתם מאבדים את הצפון טביב הוא הבעלים של הקבוצה, זכותו להגיד ש"צלבי קרס" ו"שואה למכבי" זה פוגע בקבוצה וזה לגיטימי לחלוטין.
הוא הבעלים של הקבוצה כרגע ואסור לשכוח את זה עם כל הרצון שלי ושל חלק רחב בקהל להעיף אותו.

מה שלא לגיטימי ולא נאמרה על זה מילה בתקשורת ויותר חמור גם בקהל לא מדברים על זה שהורידו לקהל שלט לגיטמי שזה מעשה מתועב שלא יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
viewtopic.php?p=1143349#p1143349
הכתובת היתה על הקיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
הכתובת היתה על הקיר

בזינגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
nirog כתב:
הכתובת היתה על הקיר

בזינגה

nirong עשה מעשה מכוער שבו הוא מנסה להאשים אותי במה שקרה אתמול.
ואתה מגיב לו שזה עוד יותר מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:
nirog כתב:
הכתובת היתה על הקיר

בזינגה

אני לא מאשים אותך אקטיבית במעשה
אבל "הילד בן 15" שעשה המעשה קיבל רעיונות
ויתכן והרעיון נולד בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:17 
אנדרסיטו כתב:
חבורה של יצורים. פעם הייתי מדבר על הקהל של הפועל כקהל הכי טוב בארץ, היום הם המיץ של הזבל. לא כולם כמובן, הגוש של האפסים שמייצגים אותנו כביכול. היום אני אוהב את הקבוצה שונא את הקהל. שער 5 להתפוצץ...

שנוח אז נוח, ושלא נוח שורקים בוז.
תתפוצץ אלף פעם יא נוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:
nirog כתב:
הכתובת היתה על הקיר

בזינגה

אני רק צחקתי על משחק המילים. אבל אם כבר אתה מעלה את זה, אתה יכול לראות שהכינויים אליך באותו אשכול לא היו לחינם.
תראה באיזה צרה אנחנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:23 
nirog כתב:
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:
nirog כתב:
הכתובת היתה על הקיר

בזינגה

אני לא מאשים אותך אקטיבית במעשה
אבל "הילד בן 15" שעשה המעשה קיבל רעיונות
ויתכן והרעיון נולד בפורום

"הילד בן 15", כלומר טיפש קטן שרצה לעשות מעשה שובבות.
צריך להגיד את הדברים בצורה ברורה : חוליגנים. הגיל כאן לא משחק תפקיד. הוא חשוב רק כאשר התיק של הנאשם יגיע להליך משפטי.
דבר נוסף: המשתמש קנדה טוען שהוא רק כתב כמה שטויות והיו "סתם". אני מאמין לו שהוא טוען שידו לא היתה מעורבת. כנראה שהוא רק אוהב לכתוב ולכתוב בלי לעשות מה שהוא מתכוון. הפנימו: החוליגנים פועלים בסביבה תומכת. אולי שניים בצעו את גרפיטי אבל היו עוד שניים שלשה שעמדו בפתח השירותים. עוד שניים שלשה עזרו במעגל יותר חיצוני.
"המובילים" של ה"גוש" מסוגלים, אם רוציםכמובן לכסח כל התנהלות חוליגנית כזו. אם רוצים.

אפס סובלנות לחוליגנים.
גינוי חד משמעי.
בלי כל מיני הסברים למה וככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:37 
טוב,
את זה שמדובר בטמטום טיפשות פיגור שכלי מתקדם ומי שעשה את זה הוא חמור מאונן - לא צריך להגיד שוב, נכון?
אז בוא נוסיף עוד כמה עובדות טריוויאליות:
- התקשורת חיפשה, ומצאה, את "החוליגנים של הפועל". ישמור השם כתובת מפגרת בשער 11 נגד אבי כהן עשתה כנגד "החוליגנים" המדומיינים יותר רעש משעשה חילול הקברים של אוהדי חיפה (אגב אני אישית מפקפק שזה אכן הם - אבל לפחות יש חשד/ראיות שזה הם) שכמעט הבעיר את המדינה. סליחה, אני מתקן את עצמי - עשה רעש, אבל לא כנגד "החוליגנים של חיפה". כידוע אין דבר כזה חוליגנים בחיפה. המאמי של המדינה.
- "כתובת הנאצה" הזו לא שווה במדינה נורמלית / במדינה עם תקשורת נורמלית / במקום שבו מתעסקים בעיקר ולא בתירוצים לעשות לינץ' במטרה מסומנת מראש - אפילו כותרת משנית בעמוד 15 של העיתון. מה זה בכלל? את מי זה מעניין? כמה אנשים שברו ידיים או רגליים בגלל ילד מאונן שקשקש בטוש? חבורת מזדיינים בתחת שונאי הפועל בתקשורת שהלוואי שיפגע בהם ברק ברקטום הם הסיפור האמיתי פה. אני כל כך מקווה שאותם אנשים שדאגו לעשות מהסיפור הזה סלט פירות יאנסו פעם אחת על ידי 14 פסיכופטים מלה-פלולה אחרי שיכתבו עליהם משהו רע. אולי ככה הם יקבלו פרופורציות בחיים, השרמוטות האלה.
- מי מבין "אוהדי הפועל"* שמצא את התירוץ הקבוע ליפול על שער 5 - שיבושם לכם. תמשיכו לנבוח, ואינשאללה ימשיכו לשים עליכם זין גדול ושמן - שזה מה שמגיע לסכסכנים טרחנים מחרחרי מדון ומשת"פים של תקשורת מזדיינת שאתם. תמליצו לסגור, תמליצו להעביר, תמליצו גם לשים גיליוטינה ולהוציא אנשים להורג על שירי שואה למכבי. תבלו, ותקפצו לנו.

* הכותב מבקש לציין שבקבוצה האמורה אין כוונתו לכל מי שמותחים ביקורת - לגיטימית כשלעצמה - על שירי השואה, וכן שהכותב חושב שאין מקום לשיר "שואה למכבי" בבלומפילד, מטעמי אסתטיקה ומפאת דרכי שלום - למרות שמיותר לציין כמה שולי כל הדיון הזה בעיני.
מי שאני מתכוון אליו הוא מי שיש לו ברק בעיניים ומזיל ריר מהשפתיים, שכל האמוציות שלו מופנות כלפי השעיר לעזאזל שמצא לעצמו.

ועוד דבר אחרון - ילד מניאק שקישקש בטוש, מי שלא תהיה, מה יהיה איתך? לך תמצא חברה, לך תמצא חיים, תפרוק יצרים בצורה אחרת, יא תינוק בן שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מושיקו:
0 סובלנות לחוליגנים
0 סובלנות למציירי צלבי קרס
0 סובלנות לאלו שלא מקיימים חוזים
0 סובלנות לשודדי הקופה של הפועל
חותם?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 16 אוקטובר 2011, 18:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
צריכים מאוד להזהר מהתבאטויות קשות שעלולות ועשויות להתפרש כתמיכה במעשים פלילים

לפני כמה שנים כתבתי בפורום בצחוק (ואף צירפתי סמיילי) לרעיון שהוא לא עבירה פלילית (כהשחתת רכוש וכדומה) אלא רעיון בהומור שהוא נגד חוקת ההתאחדות.

הייתי בהלם לקרוא למחרת בידיעות אחרונות ש"אוהדי הפועל מתכננים משהו, המשטרה הקצתה כוחות שיטור נוספים ואף היריבה (נגדה שיחקה הפועל) נדרשת לשלם על תוספת כוחות השיטור (הפועל שיחקה באותו מחזור במשחק חוץ)".

וכמאמר אבטליון:
"חכמים, הזהרו בדבריכם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:39 
zakibp כתב:
עומרי קנדה כתב:
zakibp כתב:
עומרי קנדה כתב:
לא ייאמן שמכבי שרקו בוז בדקת דומייה נגד רמי ארמה,שמכבי קיללו את ביבראס נאתכו שבוע אחרי שאבא שלו מת,שמכבי שרפו לבוגד ימח שמו את האוטו ולא נדבק בהם הקלון שנדבק בנו אחרי שכמה אנשים מתוך קהל של אלפים ריססו כתובות על קיר.
אין ספק שמדובר בתקשורת אובייקטיבית ואין פה מגמתיות.
אני כבר מחכה לעונש הכבד שנקבל ולכותרות שיבואו אחריו:
"אלי טביב נלחם בקומץ האכזרי"
"ניצחון לבית הדין!"
"את השירים האלה תישרו בבית"

אנחנו לא מפחדים להילחם בשביל הדרך שאנחנו מאמינים שהיא הדרך הנכונה,אנחנו עושים טובה לכולכם ונאבקים נגד כולם בשביל העתיד של הקבוצה.

מי אתה שתחליט מה טוב בשבילי או בשביל כל אוהד אחר.
אתה בדרך להדליק משואה?! איש ענק.
עצוב שאנחנו אוהדים אותה קבוצה

אני אחליט מה הדרך שלי ולא אתה בשבילי.
אני מאמין שאתה טועה ובגדול ולכן אני פועל כדי לשנות את דרכיך.
אני לא אכריח אותך לשנות את דרכיך אבל אני אנסה לעשות את המיטב כדי תשתכנע.

זכותך להחליט שזו דרכך!
אבל במעשיך אתה "קובע" לאנשים אחרים ומבטל את דרכם!

בוא תסביר לי-מה יגרום לי לשנות את דרכי?
שירי שואה? גרפיטי בשרותים? אין ספק אתה בכייוון.אבל הלא נכון...

אני יכול להגיד אותו דבר עלייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקירות בשער 11 היום
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:40 
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:

אתם יודעים לדבר יופי, אתם יודעים לשרוק בוז בשירים לא נחמדים, אתם יודעים להרים שלטים גדולים של "שער 5 לא מייצג את הפועל". כל הכבוד.
אבל כשאנחנו בפיגור אתם לא תוכלו להרים את התחת השמן שלכם אפילו לא לשניה ולפתוח ת'פה. אתם תשבו עד סוף המשחק ואז, בדקה 82, כשאתם כבר בדרככם לצאת מהאצטדיון תשירו "אלי גוטמן".

שער 5 זה בדיחה עצובה. קהל שמאוהב בעצמו ולא מכבד את רוב הקהל של הפועל שבלעדיהם הם עוד קומץ של ילדים מפגרים.
אפסים שעושים דווקא, יותר גרועים מהזונה ה-12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:42 
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:
nirog כתב:
הכתובת היתה על הקיר

בזינגה

לינק השנה. אחרי שאתה מצדיק את המעשה 20 פעמים בערך (רק בדיון הזה) מביאים לינק שמראה שאתה גם עודדת לזה לפני שזה קרה.
אף אחד לא מאשים אותך אבל היית מטומטם לפני וגם אחרי אתה לא לומד. אולי הגיע הזמן שתיקח קצת הפסקה מהאינטרנט ותתאפס על עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:42 
הדבר שהכי מביך בכל היום הזה, הוא שמעשה מפגר של כמה ילדים בני 16, מקבל יותר סיקור מאשר רימון גז שהושלך במשחק של ב"ש וגרם לפציעתם של אנשים.
אני חושב שאם המקרה היה הפוך, היה אפשר לזרוק את המנוי שלנו לפח.

הכתובות אתמול היו בגדר טמטום מוחלט. אני לא ראיתי, וגם עכשיו לא רואה שום סיבה בלקבל את היציעים של מכבי ולהשאיר אותם כמו שהם, אבל מכאן ועד לצייר צלבי קרס הפער ענק.
כמה פעמים ראיתי כתובות במדרגות של שער 5 נגד הפועל? מישהו אמר על זה משהו או התלונן?
כתובות בשער 11 היו אמורות להיות, בלי צל של ספק. אבל לא עם כזה תוכן מבייש.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:45 
אנדרסיטו כתב:
Bobby כתב:
אנדרסיטו כתב:

שער 5 זה בדיחה עצובה. קהל שמאוהב בעצמו ולא מכבד את רוב הקהל של הפועל שבלעדיהם הם עוד קומץ של ילדים מפגרים.
אפסים שעושים דווקא, יותר גרועים מהזונה ה-12.

רק בדבר אחד חשקה נפשי
זה די אישי
תמצצצצצצציייייייייי לללללליייייייייי
תמצצצצצצציייייייייי לללללליייייייייי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
טוב,
את זה שמדובר בטמטום טיפשות פיגור שכלי מתקדם ומי שעשה את זה הוא חמור מאונן - לא צריך להגיד שוב, נכון?
אז בוא נוסיף עוד כמה עובדות טריוויאליות:
- התקשורת חיפשה, ומצאה, את "החוליגנים של הפועל". ישמור השם כתובת מפגרת בשער 11 נגד אבי כהן עשתה כנגד "החוליגנים" המדומיינים יותר רעש משעשה חילול הקברים של אוהדי חיפה (אגב אני אישית מפקפק שזה אכן הם - אבל לפחות יש חשד/ראיות שזה הם) שכמעט הבעיר את המדינה. סליחה, אני מתקן את עצמי - עשה רעש, אבל לא כנגד "החוליגנים של חיפה". כידוע אין דבר כזה חוליגנים בחיפה. המאמי של המדינה.
- "כתובת הנאצה" הזו לא שווה במדינה נורמלית / במדינה עם תקשורת נורמלית / במקום שבו מתעסקים בעיקר ולא בתירוצים לעשות לינץ' במטרה מסומנת מראש - אפילו כותרת משנית בעמוד 15 של העיתון. מה זה בכלל? את מי זה מעניין? כמה אנשים שברו ידיים או רגליים בגלל ילד מאונן שקשקש בטוש? חבורת מזדיינים בתחת שונאי הפועל בתקשורת שהלוואי שיפגע בהם ברק ברקטום הם הסיפור האמיתי פה. אני כל כך מקווה שאותם אנשים שדאגו לעשות מהסיפור הזה סלט פירות יאנסו פעם אחת על ידי 14 פסיכופטים מלה-פלולה אחרי שיכתבו עליהם משהו רע. אולי ככה הם יקבלו פרופורציות בחיים, השרמוטות האלה.
- מי מבין "אוהדי הפועל"* שמצא את התירוץ הקבוע ליפול על שער 5 - שיבושם לכם. תמשיכו לנבוח, ואינשאללה ימשיכו לשים עליכם זין גדול ושמן - שזה מה שמגיע לסכסכנים טרחנים מחרחרי מדון ומשת"פים של תקשורת מזדיינת שאתם. תמליצו לסגור, תמליצו להעביר, תמליצו גם לשים גיליוטינה ולהוציא אנשים להורג על שירי שואה למכבי. תבלו, ותקפצו לנו.

* הכותב מבקש לציין שבקבוצה האמורה אין כוונתו לכל מי שמותחים ביקורת - לגיטימית כשלעצמה - על שירי השואה, וכן שהכותב חושב שאין מקום לשיר "שואה למכבי" בבלומפילד, מטעמי אסתטיקה ומפאת דרכי שלום - למרות שמיותר לציין כמה שולי כל הדיון הזה בעיני.
מי שאני מתכוון אליו הוא מי שיש לו ברק בעיניים ומזיל ריר מהשפתיים, שכל האמוציות שלו מופנות כלפי השעיר לעזאזל שמצא לעצמו.

ועוד דבר אחרון - ילד מניאק שקישקש בטוש, מי שלא תהיה, מה יהיה איתך? לך תמצא חברה, לך תמצא חיים, תפרוק יצרים בצורה אחרת, יא תינוק בן שנה.

כל מילה - מקסים וממצה :ROSE: :ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 735 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: