תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שריקות הבוז ב"הנהלה זונה"
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
רועי כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
אולי שער 7 חושב שטביב טוב להפועל ?

שער 7 חושב שתשתוק

שער 7 חושב שמהיום והלאה כל השירים יעמדו לדיון ?
לא רוצים לשיר?שבו וסתמו תפה.

והפרנציפ שלכם היום כששער 7 התחיל לשיר שירי עידוד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:44 
כל מי ששרק בוז ולא הצטרף לשירת הנהלה זונה, יש לי רק דבר אחד להגיד לכם: תתביישו לכם יא חבורת שרמוטות.
איך לעזאזל אין לכם בושה?! כנראה שבאמת מגיע לכם אחד כמו טביב.
ומה לעשות, היום הוכח שחוץ משער 5 כל שאר בלומפילד יכול ללכת להזדיין אלף פעם (ושיסלחו לי הצדיקים הבודדים ביציעים אחרים שנבלעים בין ההמון המזוהם שיש שם, לא התכוונתי אליכם). לא צריך אותכם, באמת שלא. גם ככה כשהקבוצה תזדקק לכם שלא ילך לה בטח לא אתם תהיו שם בשביל לדחוף. וכן, על הזין שלי שחלקכם אוהדי הפועל מלפני שנולדתי. אתם יותר גרועים מטביב.
חבורת בכייניות מתיפיפים שיודעים להשמיע את הקול המזדיין שלהם רק שיש שירי שואה (וגם זה בשביל לצאת ילדים טובים מול התקשורת, לא כי חלילה זה באמת מציק לכם). מה קרה?! מקום ראשון אז טביב צריך לחייך כאילו הכל סבבה?! שהורידו את השלט זה לא הדליק לכם איזשהי נורה אדומה?!
באמת, עופו קיבינימאט. לא צריך אותכם, אתם רק מקלקלים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
el che כתב:
אתם פשוט טיפשים
אף אחד לא שרק בוז כי הוא לא אהב את האקט של "הנהלה זונה" או שהוא חובב ההנהלה וכו'
פשוט כזה נהיה 20 דקות של מנטרה כזאת מצטער אי אפשר לשמוע את זה בטח במשחק שהוא חשוב
למוראל הקבוצתי ולמצב המקצועי של הקבוצה. דווקא היום הקבוצה הייתה יכולה להיכנס עמוק עמוק לבוץ
והקהל היה צריך להיות שם בשבילה ולהתעסק בלעודד את הקבוצה ולא לזיין תמוח על ההנהלה

צר לי חבר,אנחנו עמוק בבוץ
למרות שאני מניח שכיף לך להביט על הטבלה וגם לי זה עושה טוב.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שערים 7-2, אלי טביב מגיע לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
rakred כתב:
שערים 7-2, אלי טביב מגיע לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:46 
RedFox כתב:
רועי כתב:
RedFox כתב:
רועי כתב:
RedFox כתב:
גועל נפש, אני יושב בשער 7 ופשוט נגעל מכל מי שסובב אותי.
עדיף לשבת בשער 2 או 13 תאמינו לי, גועל נפש אוהדים מגעילים.

ואני יושב בשער 7 ונגעל מכל האוהדים בשער 5 שהולכים עם ראש בקיר והפרנציפים שלהם גרמו להם לשכוח שטובת הקבוצה אמורה להיות בראש מעייניהם

איזה פרנציפ יש בלשיר ההנהלה זונה?

לא מדובר על האקט הזה. מדובר על השתיקה המופגנת בשאר המשחק וכששער 7 מתחיל לשיר
מדובר על קריאות השואה במכוון כדי לעשות "דווקא" ל רוב הדומם של הקהל מתוך מחשבה שלשער 5 יש פריבילגיות נוספות והם יותר אוהדים משאר בלומפילד
מדובר על צלבי הקרס והטמטום שבהשחתת קירות של מכבי כשברור מה תהיה התגובה שלכם אם זה היה קורה הפוך
הפסילה של כל מי ששרק וצעק בוז (אני לא מהם אבל אני מבין מצויין את דעתם - במשחק מעודדים !!)
ובעיקר האטימות כלפי רצונו של שאר הקהל

בוא נעצור רגע ונשים בצד את כל החרא הזה של השואה שאין לי כוח להכנס אליו בכלל.
אני מדבר ספציפית על בוז ב"ההנהלה זונה", ברגע שהאוטיסטים בשער 7 עושים בוז לשיר כזה זה נותן לגיטימציה לטביב וככה הוא מרגיש שחלק גדול מהקהל איתו וזאת טעות קריטית, כל המאבק שלנו בטביב מבוסס על הסכמה רווחת שטביב רע להפועל וברגע ששורקים בוז (ולא זה לא מעניין אף אחד אם הבוז הזה מגיע בגלל שבמשחק מעודדים ולאו דווקא מאי הסכמה) הכל הולך לפח.

תסביר לי מה המטרות שלך במאבק בטביב.
אני חושב שטביב מנהל את הקבוצה כמו חנות מכולת ויש לו מוסר של עכברוש ביבים. אבל אתה יודע מה הבעיה? אין לי כרגע אלטרנטיבה.
אני חושב שקשטן זו קטסטרופה בהתגלמותה. אני חושב שהוא הבעיה המקצועית העיקרית כרגע בקבוצה והאחראי הבלעדי ל איך שהוא נראית. אני כותב ומנמק את זה גם לא פעם ולא פעמיים פה בפורום. ועם זה, תיכנס לכל האשכולות שהגבתי בהם ולא תראה שקראתי לא להתפטר אפילו פעם אחת. אתה יודע למה? כי אין לי אלטרנטיבה. במקום זה, אני מקווה שהוא יידע לקבל ביקורת ושינסה לשנות (לא סיכוי גדול אני יודע, אבל כרגע זה מה שיש).
טביב, אם להתעלם כרגע מכל תיאוריות הקונספירציה שהוא בא לגנוב מהפועל כסף, הוא בראש ובראשונה אדם טיפה הזוי שלא יודע לנהל קבוצת כדורגל. בזה אני מאשים אותו. תבוא ותציג לי אלטרנטיבה שתשים כסף בקבוצה ברמה כזו שהמועדון יוכל להיאבק על תארים, אני אהיה הראשון שאצטרף למאבק הוגן נגד טביב. כל עוד אין לך אלטרנטיבה כזו, תנסה לשפר, להסביר, לדבר. בטח לא על חשבון הקבוצה שלך באמצע משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
ראבק, מה כואב לכם ללכת עם שער 5 ולעשות מה שהוא עושה, מה אתה חושב שהוא רוצה את רעת הקבוצה ? אם אתה מתנגד לשירי שואה, שב ואל תשיר, מובן ולגיטימי, אבל לשרוק בוז? נו באמת זה מביך.
אולי אתם ילדי פרנציפים שדווקא מתי ששרים הנהלה זונה אתם שורקים בוז, ומתי שמעודדים, אתם ישנים (כמובן את שיש שואה למכבי ואז פתאום קופצים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:47 
בהתחלה מעניין שכולם שרו נגד ההנהלה ולא היה שום בוז
רק שמנו 2 גולים מול קבוצת נגרים ב 10 שחקנים
מתחילים לשרוק בוז
אוהדי הצלחות :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
קלינמן כתב:
כל מי ששרק בוז ולא הצטרף לשירת הנהלה זונה, יש לי רק דבר אחד להגיד לכם: תתביישו לכם יא חבורת שרמוטות.
ומה לעשות, היום הוכח שחוץ משער 5 כל שאר בלומפילד יכול ללכת להזדיין אלף פעם (ושיסלחו לי הצדיקים הבודדים ביציעים אחרים שנבלעים בין ההמון המזוהם שיש שם, לא התכוונתי אליכם). לא צריך אותכם, באמת שלא. גם ככה כשהקבוצה תזדקק לכם שלא ילך לה בטח לא אתם תהיו שם בשביל לדחוף. וכן, על הזין שלי שחלקכם אוהדי הפועל מלפני שנולדתי. אתם יותר גרועים מטביב.
חבורת בכייניות מתיפיפים שיודעים להשמיע את הקול המזדיין שלהם רק שיש שירי שואה (וגם זה בשביל לצאת ילדים טובים מול התקשורת, לא כי חלילה זה באמת מציק לכם). מה קרה?! מקום ראשון אז טביב צריך לחייך כאילו הכל סבבה?! שהורידו את השלט זה לא הדליק לכם איזשהי נורה אדומה?!

ואני מתבייש שאתה אוהד את אותה קבוצה כמוני
איך הוכח ששער 5 יותר טוב משאר בלומפילד אם שער 5 היה עסוק בשתיקה כתוצאה מפרנציפ ובריסוס צלבי קרס בזמן ששאר בלומפילד עודד את הקבוצה שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:48 
RedFox כתב:
el che כתב:
אתם פשוט טיפשים
אף אחד לא שרק בוז כי הוא לא אהב את האקט של "הנהלה זונה" או שהוא חובב ההנהלה וכו'
פשוט כזה נהיה 20 דקות של מנטרה כזאת מצטער אי אפשר לשמוע את זה בטח במשחק שהוא חשוב
למוראל הקבוצתי ולמצב המקצועי של הקבוצה. דווקא היום הקבוצה הייתה יכולה להיכנס עמוק עמוק לבוץ
והקהל היה צריך להיות שם בשבילה ולהתעסק בלעודד את הקבוצה ולא לזיין תמוח על ההנהלה

לא נכון, צריך לשיר את זה במשחק צריך שישמעו את זה מטלוויזיות, לשיר את זה במחצית לשמיים שטביב אוכל סושי בחדר אח"מים זה לא נותן לנו כלום.

סבבה נניח ואני עם הראש שלך, למה לא לעשות את זה מאורגן וליידע את כולם?
מהצד זה פשוט נראה אידיוטי על אחת כמה וכמה שהמשחק הזה היום היה סופר חשוב מקצועית ומנטלית לשחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:49 
ofiri5 כתב:
מתחילים לשרוק בוז

נו באמת תפסיק לדבר שטויות
היו שריקות בוז עוד לפני הגול הראשון (לא שאני מצדיק אותן חלילה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
חייב לשאול את המוחים: אני מת שטביב יעוף
יש לכם רוכש אלטרנטיבי שישים את הכסף ?
לא "בטוח יבוא רוכש, אנחנו קבוצה עם מסורת אירופית ותארים"
דוגרי, יש אלטרנטיבה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
DAVID VILLA כתב:
ofiri5 כתב:
מתחילים לשרוק בוז

!
"שתהיה שואה למכבי" הגיע פחות מ- 3 דקות מהפתיחה
תבדוק אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:51 
קלינמן כתב:

כמות השטויות שכתבת בהודעה אחת פשוט שוברת שיאים. אתה מציג ספקלוציות שלך כעובדות. אין לך מושג על מה אתה מדבר. הבעיה שלך, שעל הזין שלך הכל חוץ ממה שאתה חושב ומה שאתה מאמין בו. זו הבעיה של רב האנשים שלא מסוגלים לשמוע דעות אחרות, גם אם לא לקבל אותן. מעניין איך לא כתבת מילה אחת נגד אנשים שהשחיתו היום את שער 11 ועלולים לעלות לקבוצה במשחק בלי קהל (ואני לא נכנס למוסריות של המעשה הדוחה הזה ותאמין לי שאותי לא מעניין לצאת "ילדים טובים מול התקשורת").
אבל זה לא מפתיע אותי. עדר מתלהם זה לא משהו שהמציאו אצלנו. מספיק לקרוא את צורת ההתבטאות שלך ושל שכמותך בשביל להבין למה צריך להקשיב וממה פשוט להתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
RedFox כתב:
רועי כתב:
RedFox כתב:
רועי כתב:

ואני יושב בשער 7 ונגעל מכל האוהדים בשער 5 שהולכים עם ראש בקיר והפרנציפים שלהם גרמו להם לשכוח שטובת הקבוצה אמורה להיות בראש מעייניהם

איזה פרנציפ יש בלשיר ההנהלה זונה?

לא מדובר על האקט הזה. מדובר על השתיקה המופגנת בשאר המשחק וכששער 7 מתחיל לשיר
מדובר על קריאות השואה במכוון כדי לעשות "דווקא" ל רוב הדומם של הקהל מתוך מחשבה שלשער 5 יש פריבילגיות נוספות והם יותר אוהדים משאר בלומפילד
מדובר על צלבי הקרס והטמטום שבהשחתת קירות של מכבי כשברור מה תהיה התגובה שלכם אם זה היה קורה הפוך
הפסילה של כל מי ששרק וצעק בוז (אני לא מהם אבל אני מבין מצויין את דעתם - במשחק מעודדים !!)
ובעיקר האטימות כלפי רצונו של שאר הקהל

אני מדבר ספציפית על בוז ב"ההנהלה זונה", ברגע שהאוטיסטים בשער 7 עושים בוז לשיר כזה זה נותן לגיטימציה לטביב וככה הוא מרגיש שחלק גדול מהקהל איתו וזאת טעות קריטית, כל המאבק שלנו בטביב מבוסס על הסכמה רווחת שטביב רע להפועל וברגע ששורקים בוז (ולא זה לא מעניין אף אחד אם הבוז הזה מגיע בגלל שבמשחק מעודדים ולאו דווקא מאי הסכמה) הכל הולך לפח.

אני חושב שטביב מנהל את הקבוצה כמו חנות מכולת ויש לו מוסר של עכברוש ביבים. אבל אתה יודע מה הבעיה? אין לי כרגע אלטרנטיבה.
אני חושב שקשטן זו קטסטרופה בהתגלמותה. אני חושב שהוא הבעיה המקצועית העיקרית כרגע בקבוצה והאחראי הבלעדי ל איך שהוא נראית. אני כותב ומנמק את זה גם לא פעם ולא פעמיים פה בפורום. ועם זה, תיכנס לכל האשכולות שהגבתי בהם ולא תראה שקראתי לא להתפטר אפילו פעם אחת. אתה יודע למה? כי אין לי אלטרנטיבה. במקום זה, אני מקווה שהוא יידע לקבל ביקורת ושינסה לשנות (לא סיכוי גדול אני יודע, אבל כרגע זה מה שיש).
טביב, אם להתעלם כרגע מכל תיאוריות הקונספירציה שהוא בא לגנוב מהפועל כסף, הוא בראש ובראשונה אדם טיפה הזוי שלא יודע לנהל קבוצת כדורגל. בזה אני מאשים אותו. תבוא ותציג לי אלטרנטיבה שתשים כסף בקבוצה ברמה כזו שהמועדון יוכל להיאבק על תארים, אני אהיה הראשון שאצטרף למאבק הוגן נגד טביב. כל עוד אין לך אלטרנטיבה כזו, תנסה לשפר, להסביר, לדבר. בטח לא על חשבון הקבוצה שלך באמצע משחק.

הבעיה שאתה חושב שטביב מנהל את הפועל כמו חנות מכלות ואתה לא מבין שהוא לא כזה טיפש, אם אתה חושב שהוא לא הכניס כסף לכיס בעסקת עומר דמארי אז אתה תמים ואם אתה חושב שהוא לא ימשיך להכניס כסף לכיס על חשבון קופת המועדון אז אתה תמים מאוד.
יכול להיות שאין אלטרנטיבה, זה לא אומר שאנחנו ניתן למנוול הזה לעשות לנו שוק מהקבוצה, צריך להלחם בו במחאות כרגע עד שיגיע רוכש שישחרר אותנו מהצל של הנוכל הזה.
אם ניתן לו לגיטימציה להמשיך לעשוק אותנו אז גם שתיהיה אלטרנטיבה לא בטוח שלאדון יהיה חשק למכור את צעצוע הכסף שלו.
ואם כבר העלית את נושא קשטן כמאמן, אז כמובן שיש אלטרנטיבות, השאלה אם אתה מספיק אמיץ בשביל לבחור בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
איזה ארגון מטומטמים?
אנשי טביבי נשלחו לפרק שלט של שער 5 שהיה נגד טביב בשער 5,באמצע המשחק.
איזה הודעה בדיוק ציפיתם שתצא?שיבוא F16 ויודיע שנגמרו שירי העידוד?
אולי הקהל של הפועל מבין שעולם תחתון השתלט על הקבוצה?
פושטק שטובת הפועל מעניינת אותו כמו שאותך מעניינת הליגה המלטזית.
שער 7 (מי ששרק בוז והחל לשיר שיריר עידוד מקסימים)היום ביישתם את הקהל של הפועל,תתביישו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:53 
רועי כתב:
DAVID VILLA כתב:
ofiri5 כתב:
מתחילים לשרוק בוז

!
תבדוק אותי

אני לא מדבר על שריקות הבוז על שירי השואה כי זה כבר משהו רגיל
אני מדבר על שריקות הבוז על זה ששרנו הנהלה זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
דוגרי, יש אלטרנטיבה ?

לא נראה לי שבעיה למצוא עם הקופה שיש למועדון משנה שעברה ומהמכירות, די לבלבל תמוח, מעדיף הכל מטביב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:55 
רועי , כשכתבתי כמו צאן לטבח לפני חצי שנה התכוונתי אלייך ,אוהד שהתגובה שלו לחרם מנויים הייתה "אבל אני אפסיד את המקום שלי" ואוהד שלא מבין שהמחאה נגד ההנהלה יותר חשובה מכל ניצחון או תמיכה בקבוצה במשחק זה או אחר , אתה יודע למה ?
כשעוד שנה תשב בבית ותתמוך בקבוצה מרוסקת שמצצו לא את כל הלשד מהיסוד כבר זה לא יראה לך כלכך חשוב לתמוך בקבוצה בזמן משחק, אבל אז זה יהיה מאוחר מידי.
אבל תמשיך להיות צאן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:55 
ירושלים של זהבי כתב:
רועי כתב:
דוגרי, יש אלטרנטיבה ?

לא נראה לי שבעיה למצוא עם הקופה שיש למועדון משנה שעברה ומהמכירות, די לבלבל תמוח, מעדיף הכל מטביב..

אתה חושב שטביב מוציא שקל מהכיס?????????????????
עד עכשיו רק גנב אותנו עם קומבינות מאחורי הגב עם עמוס לוזון
מסדר את העסקים הפרטים שלו על חשבון הפועל
כל בן אדם גם בלי גרוש יכול כרגע לנהל את הפועל עם הכסף שיש בקופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
רועי כתב:
דוגרי, יש אלטרנטיבה ?

לא נראה לך שיש בעיה ולמרות זאת אף אחד לא בא
טביב יפנה את מקומו תמורת ההצעה הנכונה. להזכירך מדובר בעסק שהוא לא השקיע בו שקל עד לפני שבועיים (6 מליון למוני מינוס הוצאות משפט) והוא יכול אפילו לשלש את ערכו בכמה חודשים.
אין אף אחד שמציע
טביב יזוז מהפועל רק !!! כשיהיה מי שיציע לו מספיק כדי לעזוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ofiri5 כתב:
רועי כתב:
DAVID VILLA כתב:
ofiri5 כתב:
מתחילים לשרוק בוז

!
תבדוק אותי

אני לא מדבר על שריקות הבוז על שירי השואה כי זה כבר משהו רגיל
אני מדבר על שריקות הבוז על זה ששרנו הנהלה זונה

viewtopic.php?p=1149195#p1149195

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

RedFox כתב:

הבעיה שאתה חושב שטביב מנהל את הפועל כמו חנות מכלות ואתה לא מבין שהוא לא כזה טיפש, אם אתה חושב שהוא לא הכניס כסף לכיס בעסקת עומר דמארי אז אתה תמים ואם אתה חושב שהוא לא ימשיך להכניס כסף לכיס על חשבון קופת המועדון אז אתה תמים מאוד.
יכול להיות שאין אלטרנטיבה, זה לא אומר שאנחנו ניתן למנוול הזה לעשות לנו שוק מהקבוצה, צריך להלחם בו במחאות כרגע עד שיגיע רוכש שישחרר אותנו מהצל של הנוכל הזה.
אם ניתן לו לגיטימציה להמשיך לעשוק אותנו אז גם שתיהיה אלטרנטיבה לא בטוח שלאדון יהיה חשק למכור את צעצוע הכסף שלו.
ואם כבר העלית את נושא קשטן כמאמן, אז כמובן שיש אלטרנטיבות, השאלה אם אתה מספיק אמיץ בשביל לבחור בהן.

תאמין לי שאני רחוק מאוד מלהיות תמים. תסלח שאני לא נופל לכל תיאוריית קונספירציה שמישהו מפיץ. זה שהוא קומבינטור, יודע. כמו רב האנשים שמנהלים פה את הכדורגל. אני אגיד לך יותר מזה, אם הוא יעמיד לי קבוצת כדורגל שתיאבק על האליפות כל שנה, שיירויח גם כסף ושיהיה לו לבריאות. ועדיין, אני רחוק מאוד מלהיות בעדו. רחוק. יש לי ביקורת עליו מכאן ועד מיאמי. אבל שאני בא ונאבק בשביל לזרוק אדם מהקבוצה, אני חייב אלטרנטיבה. חייב. אם אין, בעיה קשה. אבל אני כרגע מעדיף ככה מלהיות במצב ל בית"ר ירושלים ב-4 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
זה פטנט נחמד ה"בוז" הזה.
נראה לי עכשיו כל פעם שמישהו יגיד לי משהו שלא מוצא חן בעיני, אני אשרוק בוז.
אין לי יותר כסף בחשבון? בווווווווווווווווווז
קיבלתי 50 במבחן? בוווווווווווז
אין את החולצה הזאת במידה שלי? בוווווווווווווז

אשכרה פתרון לכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רועי , כשכתבתי כמו צאן לטבח לפני חצי שנה התכוונתי אלייך ,אוהד שהתגובה שלו לחרם מנויים הייתה "אבל אני אפסיד את המקום שלי" ואוהד שלא מבין שהמחאה נגד ההנהלה יותר חשובה מכל ניצחון או תמיכה בקבוצה במשחק זה או אחר , אתה יודע למה ?
כשעוד שנה תשב בבית ותתמוך בקבוצה מרוסקת שמצצו לא את כל הלשד מהיסוד כבר זה לא יראה לך כלכך חשוב לתמוך בקבוצה בזמן משחק, אבל אז זה יהיה מאוחר מידי.
אבל תמשיך להיות צאן .

שוב ,

מעבר לזה , שאפו על זה שאתה זוכר את זה ! שאפו אמיתי , לא ציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
[

אני מדבר ספציפית על בוז ב"ההנהלה זונה", ברגע שהאוטיסטים בשער 7 עושים בוז לשיר כזה זה נותן לגיטימציה לטביב וככה הוא מרגיש שחלק גדול מהקהל איתו וזאת טעות קריטית, כל המאבק שלנו בטביב מבוסס על הסכמה רווחת שטביב רע להפועל וברגע ששורקים בוז (ולא זה לא מעניין אף אחד אם הבוז הזה מגיע בגלל שבמשחק מעודדים ולאו דווקא מאי הסכמה) הכל הולך לפח.[/quote]
טביב, אם להתעלם כרגע מכל תיאוריות הקונספירציה שהוא בא לגנוב מהפועל כסף, הוא בראש ובראשונה אדם טיפה הזוי שלא יודע לנהל קבוצת כדורגל. בזה אני מאשים אותו. תבוא ותציג לי אלטרנטיבה שתשים כסף בקבוצה ברמה כזו שהמועדון יוכל להיאבק על תארים, אני אהיה הראשון שאצטרף למאבק הוגן נגד טביב. כל עוד אין לך אלטרנטיבה כזו, תנסה לשפר, להסביר, לדבר. בטח לא על חשבון הקבוצה שלך באמצע משחק.[/quote]

אז טביב גרוע חרא ונלך איתו לאבדון כי זה מה יש?
אין אלטרנטיבה? זה התירוץ?
גם יהודי אירופה לא חשבו שיש אלטרנטיבה...וסליחה גדולה על ההשוואה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
מה שאותי הפתיע דווקא שבגול הראשון הפסיקו קריאות ההנהלה זונה, כלומר הנהלה זונה תלוי בתוצאות על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:59 
אחד אדום כתב:
מה שאותי הפתיע דווקא שבגול הראשון הפסיקו קריאות ההנהלה זונה, כלומר הנהלה זונה תלוי בתוצאות על המגרש

לא הפסיקו הקריאות אלה התחיל הבוז!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

אז טביב גרוע חרא ונלך איתו לאבדון כי זה מה יש?
אין אלטרנטיבה? זה התירוץ?
גם יהודי אירופה לא חשבו שיש אלטרנטיבה...וסליחה גדולה על ההשוואה.

למה המשפט שלך נשמע כמו דוגמא לחוק גדווין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
סימרוטיץ כתב:
אבל תמשיך להיות צאן .

שוב ,

מעבר לזה , שאפו על זה שאתה זוכר את זה ! שאפו אמיתי , לא ציני

לא קולט שזה היה ספונטני?
לא ראית שטביבי שלח אנשים לטפל בשלט באמצע המשחק?
איך יוציאו לך הודעה?בסמס?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: