RedFox כתב:
[
בוא נעצור רגע ונשים בצד את כל החרא הזה של השואה שאין לי כוח להכנס אליו בכלל.
אני מדבר ספציפית על בוז ב"ההנהלה זונה", ברגע שהאוטיסטים בשער 7 עושים בוז לשיר כזה זה נותן לגיטימציה לטביב וככה הוא מרגיש שחלק גדול מהקהל איתו וזאת טעות קריטית, כל המאבק שלנו בטביב מבוסס על הסכמה רווחת שטביב רע להפועל וברגע ששורקים בוז (ולא זה לא מעניין אף אחד אם הבוז הזה מגיע בגלל שבמשחק מעודדים ולאו דווקא מאי הסכמה) הכל הולך לפח.[/quote]
תסביר לי מה המטרות שלך במאבק בטביב.
אני חושב שטביב מנהל את הקבוצה כמו חנות מכולת ויש לו מוסר של עכברוש ביבים. אבל אתה יודע מה הבעיה? אין לי כרגע אלטרנטיבה.
אני חושב שקשטן זו קטסטרופה בהתגלמותה. אני חושב שהוא הבעיה המקצועית העיקרית כרגע בקבוצה והאחראי הבלעדי ל איך שהוא נראית. אני כותב ומנמק את זה גם לא פעם ולא פעמיים פה בפורום. ועם זה, תיכנס לכל האשכולות שהגבתי בהם ולא תראה שקראתי לא להתפטר אפילו פעם אחת. אתה יודע למה? כי אין לי אלטרנטיבה. במקום זה, אני מקווה שהוא יידע לקבל ביקורת ושינסה לשנות (לא סיכוי גדול אני יודע, אבל כרגע זה מה שיש).
טביב, אם להתעלם כרגע מכל תיאוריות הקונספירציה שהוא בא לגנוב מהפועל כסף, הוא בראש ובראשונה אדם טיפה הזוי שלא יודע לנהל קבוצת כדורגל. בזה אני מאשים אותו. תבוא ותציג לי אלטרנטיבה שתשים כסף בקבוצה ברמה כזו שהמועדון יוכל להיאבק על תארים, אני אהיה הראשון שאצטרף למאבק הוגן נגד טביב. כל עוד אין לך אלטרנטיבה כזו, תנסה לשפר, להסביר, לדבר. בטח לא על חשבון הקבוצה שלך באמצע משחק.[/quote]
אז טביב גרוע חרא ונלך איתו לאבדון כי זה מה יש?
אין אלטרנטיבה? זה התירוץ?
גם יהודי אירופה לא חשבו שיש אלטרנטיבה...וסליחה גדולה על ההשוואה.