תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 10:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איזה סגל הייתם מרכיבים לנבחרת במוקדמות המונדיאל?
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 18:54 
villa crespo כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אני באמת ובתמים חושב שרק אלי גוטמן מסוגל לעשות עם הנבחרת הזאת משהו (יורו/מונדיאל).
אם גם הוא לא יצליח, כנראה שנישאר בבית עוד 80 שנה.

ם גם הוא לא יצליח עלק.
הוא הצליח לא לקחת אליפות עם קבוצה שכוללת את ורמוט, שכטר, דגלאס, אניימה, טוטו תמוז, ערן זהבי ובן סהר.

נכון. ועדיין אין מאמן ישראלי אחר שיכול לעשות משהו בנבחרת הזאת חוץ מגוטמן.
תפסיקו גם להתעלם מזה שחיפה היתה קבוצה טובה. קבוצה טובה עם מאזן לא הגיוני וטעויות שיפוט מכריעות לטובתה. אתם מתעלמים מזה כאילו שזה עניין שבשגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 18:59 
עד המ!!ת הפועל כתב:
villa crespo כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אני באמת ובתמים חושב שרק אלי גוטמן מסוגל לעשות עם הנבחרת הזאת משהו (יורו/מונדיאל).
אם גם הוא לא יצליח, כנראה שנישאר בבית עוד 80 שנה.

ם גם הוא לא יצליח עלק.
הוא הצליח לא לקחת אליפות עם קבוצה שכוללת את ורמוט, שכטר, דגלאס, אניימה, טוטו תמוז, ערן זהבי ובן סהר.

נכון. ועדיין אין מאמן ישראלי אחר שיכול לעשות משהו בנבחרת הזאת חוץ מגוטמן.
תפסיקו גם להתעלם מזה שחיפה היתה קבוצה טובה. קבוצה טובה עם מאזן לא הגיוני וטעויות שיפוט מכריעות לטובתה. אתם מתעלמים מזה כאילו שזה עניין שבשגרה.

אני?
אני דווקא טוען שהחיפה הייתה קבוצה מצוינת, לא טובה. במשחקים נגד הפועל זה הוכח לכולם, גם לרוב הקהל של הפועל שהפך להיות יהיר ומתנשא.
ועדיין, אלי גוטמן, עם הסגל שהיה לגוטמן, אני מצפה לפחות לפעם אחת שהוא יצליח לקחת יותר נק' מאלישע לוי. במקום זה הוא העדיף לעלות עם הרכב שני נגד הפועל חיפה במחזור הראשון ונגד מכבי חיפה במשחק העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
שוב אותו דיון חסר טעם. הפועל הייתה קבוצה יותר טובה מחיפה בשנה שעברה, בשורה תחתונה מתוך 4 מפגשים ניצחנו ב-3עם הפרש שערים של 7-1 במשחקים האלו, ולא משנה שזה לא באמת היה צריך להיות ההפרש.
גוטמן עשה טעות קריטית עם ההרכב שעלה למשחק בפלייאוף בקללה ואז נגמרה העונה. חסרונו הכפוי והלא צודק של ידין הרס גם את האמצע עם ההזזה של ערן לשם וגם את צד שמאל עם שבחון. בגמר הגביע שחקן אחר עלה בצד שמאל, וגם כבש את שער הנצחון. גוטמן עשה לא מעט טעויות בקדנציה שלו בהפועל אבל אין ראוי ממנו לאמן את הנבחרת ואם היא תתבסס על השחקנים המרכזיים בקדנציה הזו אז גם התירוץ של "אי אפשר להנחיל שיטה לנבחרת כי הם נפגשים רק 30 יום בשנה" מתבטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 20:17 
el dudernio כתב:
דיגמי אני צריך להבין,
לדעתך רמי גרשון עדיף על עומר ורד / חוטבא / קנדה בעמדת המגן הימני?

.

לדעתי רמי גרשון הוא בלם.
המגן הימני שלי הוא טל בן-חיים. זה התפקיד האמיתי שלו. בזה הוא לא רואה אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 20:25 
עפר דגמי לעולם כתב:
ההרכב הכי טוב לטעמי (3-2-1-4):

דודו אוואט
טל בן-חיים
דקל קינן
רמי גרשון
טאלב טוואטחה
אלמוג כהן
ביברס נאתכו
ערן זהבי
גילי ורמוט
טוטו תמוז
איתי שכטר

בטח שכחתי מישהו (לא את בניון שיכול לבוא רק במקום ורמוט, לא את רפאלוב ולא את בוזגלו)

לא שכחת, זו פשוט ההבנה שלך בכדורגל לא משהו.
אין ספק שזה חכם להוריד את אייל גולסה ובירם כיאל ולשים במקומם את גילי ורמוט וביברס נאתכו.
בוא נראה עוד כמה שנים מהיום איפה יהיו אייל גולסה ובירם כיאל (רמז - השמיים הם הגבול) ואיפה יהיו ביברס נאתכו וגילי ורמוט (רמז - בערך איפה שנמצא עכשיו גל אלברמן שלך).
וגם ההרכבה של דקל קינן מעידה על המון הבנה בענף. אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

דודו אוואט
טל בן-חיים
דקל קינן
רמי גרשון
טאלב טוואטחה
אלמוג כהן
ביברס נאתכו
ערן זהבי
גילי ורמוט
טוטו תמוז
איתי שכטר

בטח שכחתי מישהו (לא את בניון שיכול לבוא רק במקום ורמוט, לא את רפאלוב ולא את בוזגלו)

אין ספק שזה חכם להוריד את אייל גולסה ובירם כיאל ולשים במקומם את גילי ורמוט וביברס נאתכו.
בוא נראה עוד כמה שנים מהיום איפה יהיו אייל גולסה ובירם כיאל (רמז - השמיים הם הגבול) ואיפה יהיו ביברס נאתכו וגילי ורמוט (רמז - בערך איפה שנמצא עכשיו גל אלברמן שלך).

דווקא הרכב בסדר גמור, רק שאין בו מגן ימני (אלא אם הוא התכוון לשים את הבלם הכי טוב שלנו בתור מגן) ואז פשוט צריך להוריד את קינן ולשים במקומו מגן אמיתי כמו חוטבא/שפונגין.
לגבי כיאל לעומת ביבראס - אני מאמין שאתה לא באמת חושב שכיאל יותר טוב מנאתכו בתפקיד 50/50, אם כבר כיאל ואלמוג כהן מתחרים על אותו תפקיד במערך ואז זה באמת תלוי בכושר הספציפי של כל אחד מהם. חוצמזה שלהזכירך כיאל די עשה במכנסיים במשחקים החשובים מול יוון בקמפיין הנוכחי ובקודם.
לגבי גולסה מול ורמוט - קח את שניהם בשיא הכושר (יש פה אשכול על המשחק מול הפועל פ"ת בשבת הקרובה אז זה לא יהיה קשה לראות את גילי בשיאו) ותשאל את עצמך מי יותר טוב ומתאים לשיטה של גוטמן.
עם כל הכבוד (ויש כבוד) לכשרון של גולסה וליכולות שלו, גילי לא רואה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:07 
גולסה הולך להיות באנקר בנבחרת.

הוא לא פחות טוב מכיאל/אלמוג בעמדה שלהם או מרפאלוב/בניון בעמדה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:18 
לא מאמין שהמאמן שיגיע יוריד את יוסי לספסל
למרות שהייתי שמח לראות הרכב בלעדיו, עם גילי פליימיקר ושכטר באחד האגפים.
השאר צריכים להיות לפי היכולת באותו רגע, כלומר נניח גולסה כרגע בגלל שהוא נראה מצוין במשחקים האחרונים, אבל באותה מידה גם רפאלוב/מליקסון/עידן ורד/ערן יכולים להכנס להרכב
בקישור האחורי אני מעדיף את כיאל ונאתכו על אלמוג כהן
חלוץ זה אחד מתמוז, חמד, עטר ודודו ביטון(שוב, הכל תלוי ביכולת באותו הזמן)
שפונגין ומשומר ימין, טווטאחה ובן הרוש בשמאל, בן חיים, גרשון בלמים כשמחליפים קינן ופלאח כי זה מה יש

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:26 
בירם כיאל הולך להיות הקשר האחורי/ 50-50 (תקראו לזה איך שבא לכם) הכי טוב שהיה בנבחרת. להשוות אותו לביברס נאתכו או אלמוג כהן, זו בדיחה.
אייל גולסה לא רואה את גילי ורמוט ממטר. מספיק היה לראות 5 דקות של ורמוט בליגה הגרמנית, כדי לדעת שהוא לא מסוגל להתמודד בפיזיות הזו. הוא פשוט לא יכול להחזיק שם את הכדור יותר משנייה וחצי. אייל גולסה הוא פשוט מדהים בפיזיות שלו. שחקן-שחקן.
ובקיצור, נחיה ונראה. רק פציעות ימנעו משני אלה להגיע לרמות הגבוהות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:36 
הוא החזיק גם מול המבורג וגם מול שאלקה יפה מאוד כשהיה בהפועל, וגם מול ליון וסלטיק שהם פיזיות לא פחות
לא פייר לשפוט 12 דקות ראשונות אחרי שלא ראה דשא מעל חמישה חודשים
לגולסה מגיע מקום בלי קשר לגילי

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:42 
גולסה סתם ילד זין שיכול לנשק את הקרסוליים של גילי ורמוט.
בכלל, להזכיר את שניהם באותו משפט עושה עוול לגילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
בירם כיאל קטסטרופה.
(לפי ONE בעבר הרחוק הוא כבר חתום ביונייטד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 22:03 
הייתי אומר שגילי ורמוט, עם כל האהבה אליו, יכול לצחצח לאייל גולסה את הנעליים, אבל האמת היא שאייל גולסה עוד צעיר ולא עשה שום דבר שאפשר יהיה להגיד את זה עליו.
מצד שני, כרגיל אצל משתמשים כאן, לא חכמה לחכות ששחקן יגיע לרמות הגבוהות, כדי לראות את הפוטנציאל שלו. אני מוכן להתערב שגם על שכטר, לפני שהגיע להפועל, אמרתם שאין לו כלום. אייל גולסה זה הדבר הבא בכדורגל הישראלי. אני טוען את זה מהיום שראיתי אותו פעם ראשונה ואני אמשיך להגיד את זה כשהוא יגיע לליגה בכירה באירופה (ולא כדי להחזיק לשכטר את היד).
מגילי ורמוט כבר לא ייצא כלום. עוד חצי שנה-שנה הוא שוב בארץ, אחרי עוד ניסיון כושל באירופה. אין מה לעשות, הוא פשוט חלש פיזית ולא יכול לשחק באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 00:18 
כמה דברים שחשוב לי לציין,
ראשית, סארי פלאח הוא כנראה כבר הבלם הכי גדול בארץ, אני יודע שהוא עוד לא קרע זוג נעליים ושהוא עוד לא לקח תואר. אבל אם הייתם רואים אותו בכל שבוע הייתם מבינים את כוונתי, הפוטנציאל שלו ענק והוא רק הולך ומשתפר בכל משחק. בנוסף, מהיכרות די שטחית עימו, הוא מסתמן כבחור צנוע ושקט, אחד שעובד בלי הפסקה. רק שלא יהרס וסוף סוף מישהו יתפוס את עמדת הבלם המוביל במקום בן חיים הגרביל.

שנית, כרגע, אייל משומר הוא המגן הימני הטוב בארץ, או יותר נכון, הכי פחות גרוע. הזדעזעתי לשמוע פה את השמות קנדה ושפונגין לפניו.

גולסה הוא אחד הכישרונות הגדולים שקמו כאן, אבל בינתיים, עם דגש על הבינתיים, הוא עוד לא פרע את השטרות (למעט משחק ענק בבלומפילד לפני שבוע). הילד חולה במחלה הידועה "6 נגיעות בכדור מינימום" כשהוא יבריא, אם יבריא, הוא יהיה ענק! וכמו קרספו גם אני חושב שהוא יכול להגיע לרמות הגבוהות ביותר, כי הוא באמת השחקן מושלם מבחינת נתונים פיזיים.

דבר אחרון, אם יש פה אנשים שקצת רואים ליגה סקוטית הם יוכלו להעיד שבירם כיאל בכושר מטורף. בשנה שעברה נכנסתי לפורום האוהדים של סלטיק שהכניסו אותו להרכב הכי טוב של סלטיק בעשר השנים האחרונות. לא שסלטיק זו אחת מאריות הכדורגל העולמיות, אבל מה שמספיק להם חייב להספיק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 00:28 
יהיה הרכב הזוי גם אם ימנו את גוטמן, אל תופתעו.
זאת מחלה כרונית בנבחרת הזו כנראה, להביא שחקנים שלא משחקים בקביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:
כמה דברים שחשוב לי לציין,
ראשית, סארי פלאח הוא כנראה כבר הבלם הכי גדול בארץ, אני יודע שהוא עוד לא קרע זוג נעליים ושהוא עוד לא לקח תואר. אבל אם הייתם רואים אותו בכל שבוע הייתם מבינים את כוונתי, הפוטנציאל שלו ענק והוא רק הולך ומשתפר בכל משחק. בנוסף, מהיכרות די שטחית עימו, הוא מסתמן כבחור צנוע ושקט, אחד שעובד בלי הפסקה. רק שלא יהרס וסוף סוף מישהו יתפוס את עמדת הבלם המוביל במקום בן חיים הגרביל.

שנית, כרגע, אייל משומר הוא המגן הימני הטוב בארץ, או יותר נכון, הכי פחות גרוע. הזדעזעתי לשמוע פה את השמות קנדה ושפונגין לפניו.

גולסה הוא אחד הכישרונות הגדולים שקמו כאן, אבל בינתיים, עם דגש על הבינתיים, הוא עוד לא פרע את השטרות (למעט משחק ענק בבלומפילד לפני שבוע). הילד חולה במחלה הידועה "6 נגיעות בכדור מינימום" כשהוא יבריא, אם יבריא, הוא יהיה ענק! וכמו קרספו גם אני חושב שהוא יכול להגיע לרמות הגבוהות ביותר, כי הוא באמת השחקן מושלם מבחינת נתונים פיזיים.

דבר אחרון, אם יש פה אנשים שקצת רואים ליגה סקוטית הם יוכלו להעיד שבירם כיאל בכושר מטורף. בשנה שעברה נכנסתי לפורום האוהדים של סלטיק שהכניסו אותו להרכב הכי טוב של סלטיק בעשר השנים האחרונות. לא שסלטיק זו אחת מאריות הכדורגל העולמיות, אבל מה שמספיק להם חייב להספיק לנו.

הבלם הכי טוב בארץ הזה, הוא האחראי מספר 1(יחד עם הבלם מס' 2 , איציק כהן) לזה שאתם לא בצ'מפיונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 00:54 
נהפוכו, בזכותו הגענו עד לכדי מרחק נגיעה מהצ'מפיונס.
מעניין לשמוע מדוע פלטת את השטות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הייתי אומר שגילי ורמוט, עם כל האהבה אליו, יכול לצחצח לאייל גולסה את הנעליים, אבל האמת היא שאייל גולסה עוד צעיר ולא עשה שום דבר שאפשר יהיה להגיד את זה עליו.
מצד שני, כרגיל אצל משתמשים כאן, לא חכמה לחכות ששחקן יגיע לרמות הגבוהות, כדי לראות את הפוטנציאל שלו. אני מוכן להתערב שגם על שכטר, לפני שהגיע להפועל, אמרתם שאין לו כלום. אייל גולסה זה הדבר הבא בכדורגל הישראלי. אני טוען את זה מהיום שראיתי אותו פעם ראשונה ואני אמשיך להגיד את זה כשהוא יגיע לליגה בכירה באירופה (ולא כדי להחזיק לשכטר את היד).
מגילי ורמוט כבר לא ייצא כלום. עוד חצי שנה-שנה הוא שוב בארץ, אחרי עוד ניסיון כושל באירופה. אין מה לעשות, הוא פשוט חלש פיזית ולא יכול לשחק באירופה .

זה שהוא חלש פיזית זה לא הסיבה שהוא לא יצליח באירופה,הוא יכול לעבוד על זה בחדר כושר ולהתחזק.יוסי בניון חלש פיזית והצליח מאוד באירופה.אייל ברקוביץ חלש והצליח באירופה,זו לא הבעיה.גילי הוא שחקן ענק!כישרון מטורף,אין ספק שהוא השחקן הכי כשרוני בארץ אבל הבעיה היא האופי,אין לו את האופי להצליח באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:

http://www.youtube.com/watch?v=3nTHrF-wx2M
קטע כזה, נפלט לי.
(אין ספק שגנק קבוצה מדהימה, ומדובר בשני מהלכי התקפה מרהיבים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 13:30 
האדס כתב:
סלקטר כתב:

http://www.youtube.com/watch?v=3nTHrF-wx2M
קטע כזה, נפלט לי.
(אין ספק שגנק קבוצה מדהימה, ומדובר בשני מהלכי התקפה מרהיבים)

וואו הבאת תקציר! איך השגת אותו?!
רק תסביר לי באיזה אופן המסמך המרתק שהבאת לפנינו תומך בטענתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 15:37 
בינתיים אני שם לב שסלקטר משבח רק את שחקני חיפה ומעוניין כל כך שישחקו בנבחרת.
מבחינתי שאף שחקן של הפועל לא יהיה בנבחרת ולא ייפצע, אך אם הוא כה מתגאה בזה הכנתי לו את ההרכב של הנבחרת מורכב מיהודונים חביבים כמוהו בלבד:

שראנוב
עותמאן פלאח בוליאט טוואטחה
בוקולי סיידו ימפולסקי גדיר
עמאשה דבשוילי/ חסוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2011, 18:02 
villa crespo כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

דודו אוואט
טל בן-חיים
דקל קינן
רמי גרשון
טאלב טוואטחה
אלמוג כהן
ביברס נאתכו
ערן זהבי
גילי ורמוט
טוטו תמוז
איתי שכטר

דקל קינן מסבּיר לכּל עד כּמה האנגלים,"מולדת הכּדורגל" חסרי מושג,ואני לא צוחק ולא בּטוח שהם טובים יותר מפּרגואיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: