סלקטר כתב:
כמה דברים שחשוב לי לציין,
ראשית, סארי פלאח הוא כנראה כבר הבלם הכי גדול בארץ, אני יודע שהוא עוד לא קרע זוג נעליים ושהוא עוד לא לקח תואר. אבל אם הייתם רואים אותו בכל שבוע הייתם מבינים את כוונתי, הפוטנציאל שלו ענק והוא רק הולך ומשתפר בכל משחק. בנוסף, מהיכרות די שטחית עימו, הוא מסתמן כבחור צנוע ושקט, אחד שעובד בלי הפסקה. רק שלא יהרס וסוף סוף מישהו יתפוס את עמדת הבלם המוביל במקום בן חיים הגרביל.
שנית, כרגע, אייל משומר הוא המגן הימני הטוב בארץ, או יותר נכון, הכי פחות גרוע. הזדעזעתי לשמוע פה את השמות קנדה ושפונגין לפניו.
גולסה הוא אחד הכישרונות הגדולים שקמו כאן, אבל בינתיים, עם דגש על הבינתיים, הוא עוד לא פרע את השטרות (למעט משחק ענק בבלומפילד לפני שבוע). הילד חולה במחלה הידועה "6 נגיעות בכדור מינימום" כשהוא יבריא, אם יבריא, הוא יהיה ענק! וכמו קרספו גם אני חושב שהוא יכול להגיע לרמות הגבוהות ביותר, כי הוא באמת השחקן מושלם מבחינת נתונים פיזיים.
דבר אחרון, אם יש פה אנשים שקצת רואים ליגה סקוטית הם יוכלו להעיד שבירם כיאל בכושר מטורף. בשנה שעברה נכנסתי לפורום האוהדים של סלטיק שהכניסו אותו להרכב הכי טוב של סלטיק בעשר השנים האחרונות. לא שסלטיק זו אחת מאריות הכדורגל העולמיות, אבל מה שמספיק להם חייב להספיק לנו.
הבלם הכי טוב בארץ הזה, הוא האחראי מספר 1(יחד עם הבלם מס' 2 , איציק כהן) לזה שאתם לא בצ'מפיונס.