הוקיץ' כתב:
האמת שיותר מעניינת אותי היכולת האישית ובעיקר היכולת להגיע לטבעת. גם כי בליגה שלנו גארד זר חייב את התכונות האלו וגם כי ברגע שיש לו את זה, את שאר התכונות ארז ועופר יכולים לשפר.
מה שכן, אני בהחלט מבין למה ארז התכוון כשהוא אמר שסטיט וקלי יותר מתאימים לליגת העל מאשר ללאומית.
אולי יותר מתאימים להיות הזרים הרביעי והחמישי ספאר לכל מקרה בליגת העל.
אוהב אותם אבל הם לא ברמה של זרים שהייתי רוצה לראות אצלנו בליגה העליונה. סטיט שחקן הגנה טוב ואטלט אבל חסר לו את מה שצריך שיהיה בגארד זר וזה יכולת סקורר ביטחון עצמי ויכולת ניהול משחק (גם יכולת הובלת כדור מצוינת,מה שאני לא חושב שראיתי ממנו במשחק). בשביל יכולת להיות שחקן הגנה טוב אפשר למצוא ישראלים. לא שאני אומר שאין לו יכולות התקפתיות בכל זאת רואים שהוא נקלע ליום חלש ושיש לו יכולות אבל שוב ,זה פשוט לא מספיק.
קלי אולי יכול להתאים בתור 4 אטלתי לליגה הראשונה (להגיד את האמת הוא גם 4 לליגה השניה אבל אין מה לעשות).
הישראלים השנה יקבעו יותר את התון וכך גם העומק והניסיון. אני מאמין שהקבוצה תמשיך ותשתפר עם הזמן והשיא יגיע בעזרת השם בעיקר בסוף העונה.
שנה שעברה זה היה הפוך: התחיל טוב כיוון שרוב הקבוצה המשיכה כבר מהעונה הקודמת וכבר הייתה מגובשת עם זרים חזקים ודומיננטים,ונגמר רע עם פציעות שלנו ביחד עם איבוד מומנטום וכל זה בזמן שיתר הקבוצות סוף סוף מתגבשות בעצמם.
שנה שעברה הייתה טובה בשביל להחזיר את המודעות של הקהל להפועל,השנה בתקווה הקבוצה תיהיה טובה כדי לעלות ולהוות בסיס בליגת העל.