תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 12:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל נגד נפרדק רובין
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
לפי התקציר ב-ONE, שולדרבנרד סטלן רצח.

הוא פשוט רק עכשיו חזר ממדינה נורדית - ולוקח קצת זמן להתרגל לעברית המשונה הזאת שוב ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה עכשיו שידור חוזר השדרן הזה בלתי נסבל,פשוט מטומטם מעצבן שעושה קולות מעצבנים
אני מקווה שיעיפו אותו כי זה יהיה בלתי נסבל...
מה הקשר שלו לכדורסל?למה הביאו אותו לשדר אף פעם לא שמעתי שידור שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 19:03 
פז, אני לא ראיתי את המשחקים הקודמים של הפועל ואשמח אם תוכל לפרט קצת יותר לגבי היכולות של סטיט.
אני בכל אופן לא ראיתי ממנו אתמול משהו יוצא דופן (בניגוד לקלי אגב שהפוטנציאל שלו אדיר לטעמי). כלומר, אין ספק שהוא אתלט ושחקן הגנה מצוין אבל יותר מזה לא ראיתי וזה קצת מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 19:37 
היה ביום רע מאוד אתמול, שיחק עם ביטחון אפסי בהתקפה משום מה.
ראיתי אותו הרבה באימונים ובשני משחקי האימון (ואפילו קצת בקולג'), ומאוד אהבתי אותו.
יש לו המון יכולת אישית והוא שחקן בשיפור מתמיד (בעיקר בקליעה מבחוץ ובניהול המשחק שהם הקטעים הפחות חזקים אצלו). חותך הגנות כמו מים ושומר אישי מצוין, אתלט, קבוצתי.
אני לא מודאג לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 20:54 
האמת שיותר מעניינת אותי היכולת האישית ובעיקר היכולת להגיע לטבעת. גם כי בליגה שלנו גארד זר חייב את התכונות האלו וגם כי ברגע שיש לו את זה, את שאר התכונות ארז ועופר יכולים לשפר.
מה שכן, אני בהחלט מבין למה ארז התכוון כשהוא אמר שסטיט וקלי יותר מתאימים לליגת העל מאשר ללאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 21:34 
הוקיץ' כתב:
האמת שיותר מעניינת אותי היכולת האישית ובעיקר היכולת להגיע לטבעת. גם כי בליגה שלנו גארד זר חייב את התכונות האלו וגם כי ברגע שיש לו את זה, את שאר התכונות ארז ועופר יכולים לשפר.
מה שכן, אני בהחלט מבין למה ארז התכוון כשהוא אמר שסטיט וקלי יותר מתאימים לליגת העל מאשר ללאומית.

אולי יותר מתאימים להיות הזרים הרביעי והחמישי ספאר לכל מקרה בליגת העל.
אוהב אותם אבל הם לא ברמה של זרים שהייתי רוצה לראות אצלנו בליגה העליונה. סטיט שחקן הגנה טוב ואטלט אבל חסר לו את מה שצריך שיהיה בגארד זר וזה יכולת סקורר ביטחון עצמי ויכולת ניהול משחק (גם יכולת הובלת כדור מצוינת,מה שאני לא חושב שראיתי ממנו במשחק). בשביל יכולת להיות שחקן הגנה טוב אפשר למצוא ישראלים. לא שאני אומר שאין לו יכולות התקפתיות בכל זאת רואים שהוא נקלע ליום חלש ושיש לו יכולות אבל שוב ,זה פשוט לא מספיק.
קלי אולי יכול להתאים בתור 4 אטלתי לליגה הראשונה (להגיד את האמת הוא גם 4 לליגה השניה אבל אין מה לעשות).

הישראלים השנה יקבעו יותר את התון וכך גם העומק והניסיון. אני מאמין שהקבוצה תמשיך ותשתפר עם הזמן והשיא יגיע בעזרת השם בעיקר בסוף העונה.
שנה שעברה זה היה הפוך: התחיל טוב כיוון שרוב הקבוצה המשיכה כבר מהעונה הקודמת וכבר הייתה מגובשת עם זרים חזקים ודומיננטים,ונגמר רע עם פציעות שלנו ביחד עם איבוד מומנטום וכל זה בזמן שיתר הקבוצות סוף סוף מתגבשות בעצמם.

שנה שעברה הייתה טובה בשביל להחזיר את המודעות של הקהל להפועל,השנה בתקווה הקבוצה תיהיה טובה כדי לעלות ולהוות בסיס בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2011, 21:48 
הכוונה שלי היתה יותר בכיוון של סגנון המשחק מאשר ביכולת, מאחר וביכולת זה עדיין מוקדם מכדי לקבוע (גם בגלל שעוד לא ראיתי מספיק וגם משום ששניהם צעירים מאוד).
שחקני הפנים שאתה רואה בלאומית הם לרוב חיות רחבה שמצליחים בעיקר עקב העליונות הפיזית שלהם ולא בגלל היכולות הטכניות שלהם (ע"ע קלמנטה).
לקרטיס קלי לעומת זאת אמנם יש יכולת לייצר מתחת לסל, אבל הוא שחקן הרבה יותר דינמי ומעדיף משחק פנים לסל. לדעתי הוא גם יותר גבוה וארוך מרוב שחקני הפנים בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
הכוונה שלי היתה יותר בכיוון של סגנון המשחק מאשר ביכולת, מאחר וביכולת זה עדיין מוקדם מכדי לקבוע (גם בגלל שעוד לא ראיתי מספיק וגם משום ששניהם צעירים מאוד).
שחקני הפנים שאתה רואה בלאומית הם לרוב חיות רחבה שמצליחים בעיקר עקב העליונות הפיזית שלהם ולא בגלל היכולות הטכניות שלהם (ע"ע קלמנטה).
לקרטיס קלי לעומת זאת אמנם יש יכולת לייצר מתחת לסל, אבל הוא שחקן הרבה יותר דינמי ומעדיף משחק פנים לסל. לדעתי הוא גם יותר גבוה וארוך מרוב שחקני הפנים בלאומית.

הבעיה של קלי זה הרכות היחסית שלו והידי מרגרינה שלו.
סטיט הוא אתלט בחסד ועוד יגיע רחוק.
שניהם תלויים באיך שארז ועופר יעבדו איתם.
וכמו שארז אמר: זה רק משחק אימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 17:28 
סמל אישי של המשתמש

סיכום המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: