תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חד"ש ואסד
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
עמי נאווי כתב:
כל מילה של שחם - כל עוד יש סיכוי לאבו וילן להכנס לכנסת מר"צ תהיה המפלגה האחרונה שאני אבחר.
משעשע גם לראות אנשים קטנים שבאים כאילו "לרקוד על הדם", כשבעצם הם מגחיכים עצמם יותר.

יש לי בעיה עם הלוגיקה של המשפט האחרון שלך. ברמות המגוחכות של הבנאדם הזה, אין שום דרך להגחיך אותו "יותר".

מה אם הוא ירוץ בבלומפילד ערום עם פיאה צבעונית של ליצן?
זה בהחלט יותר מכובד מהרבה דברים שנכתבים פה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:44 
ואני חשבתי שבבחירות הראשונות בהן תהיה לי זכות הצבעה יהיה לי קל לבחור למי להצביע,
מקוה לשמוע קול ברור מטעם חד''ש בנושא ולא רק קול אלא פעולה מעשית כנגד אותו מזכ''ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
ואני חשבתי שבבחירות הראשונות בהן תהיה לי זכות הצבעה יהיה לי קל לבחור למי להצביע,
מקוה לשמוע קול ברור מטעם חד''ש בנושא ולא רק קול אלא פעולה מעשית כנגד אותו מזכ''ל.

צור,
קרא את הראיון עם נפאע (התפרסם בעברית בעיתון "זו הדרך" ובערבית בעיתון "אלאתחאד") http://maki.org.il/he/world/126-articles/11546-2011-06-17-13-01-47 :

מוחמד נפאע כתב:
אנו באופן חד-משמעי נגד רצח מפגינים, נגד שלטון דיקטטורי, נגד מעצרים פוליטיים, נגד חוקי החירום. אנו מתנגדים להורשת השלטון, כפי שנעשה במשפחת אסד. הביקורת החד-משמעית שלנו באה לידי ביטוי בכל הודעה מטעם מק"י וחד"ש ובכל מאמר מטעם חברי ההנהגה. לא חסכנו ואיננו חוסכים ביקורת כלפי המשטר בסוריה

הבעיה היא שבהפגנה בה השתתף היו אנשים אחרים שתומכים באסד, וכך נדמה היה שגם נפאע תומך בו. בהפגנה עצמה דיבר נפאע נגד המשטר המדכא של אסד, ונגד ההתערבות האמריקאים בסוריה (אנסה להשיג תרגום של הנאום).

בוא נדבר על זה היום בכדורסל.

רועיח

לא המשתמש המקורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
Frank Serpico כתב:
וואו, 4,000 הקולות היהודיים של חד"ש בסכנה...? :LAGUH!:

רק 4000 ?
זו התרומה של עלה התאנה שבמקום הרביעי ?

ד"א אשכול מהנה מאוד.

לא 11000-12000 יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 13:45 
אסמכתא (לכאן או לכאן)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אסמכתא (לכאן או לכאן)?

לפי ויקיפדיה, 11,000.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 13:54 
HEADSHOT כתב:
צור ש. כתב:

צור,
קרא את הראיון עם נפאע (התפרסם בעברית בעיתון "זו הדרך" ובערבית בעיתון "אלאתחאד") http://maki.org.il/he/world/126-articles/11546-2011-06-17-13-01-47 :

מוחמד נפאע כתב:
אנו באופן חד-משמעי נגד רצח מפגינים, נגד שלטון דיקטטורי, נגד מעצרים פוליטיים, נגד חוקי החירום. אנו מתנגדים להורשת השלטון, כפי שנעשה במשפחת אסד. הביקורת החד-משמעית שלנו באה לידי ביטוי בכל הודעה מטעם מק"י וחד"ש ובכל מאמר מטעם חברי ההנהגה. לא חסכנו ואיננו חוסכים ביקורת כלפי המשטר בסוריה

הבעיה היא שבהפגנה בה השתתף היו אנשים אחרים שתומכים באסד, וכך נדמה היה שגם נפאע תומך בו. בהפגנה עצמה דיבר נפאע נגד המשטר המדכא של אסד, ונגד ההתערבות האמריקאים בסוריה (אנסה להשיג תרגום של הנאום).

בוא נדבר על זה היום בכדורסל.

רועיח

לא המשתמש המקורי

הצרה שמר נאפע מדבר בשני קולות, לפחות.

http://www.defeatist-diary.com/index.as ... 11/10/2011

למי עלינו להאמין, לידו הימנית של מזכ"ל מק"י המחבקת את הרוצח אסד הנלחם באימפריאליזם, או לידו השמאלית שעושה "נו נו נו"?

ציטוט:
"כוחות ריאקציוניים ערביים, ובמיוחד הממלכה הערבית הסעודית ונסיכות קטאר, תומכים בכל פעולה המכוונת לחיסול כל דבר מתקדם בעולם הערבי, בין אם מדובר בתנועת ההתנגדות הלבנונית האמיצה, תנועת ההתנגדות הפלסטינית, העמידה האיתנה של איראן, העמידה האיתנה של סוריה נגד תוכניותיה האימפריאליסטיות של ארה"ב למען יצירת מזרח תיכון חדש" (“هناك قوى رجعية عربية وخاصة المملكة العربية السعودية وإمارة قطر تدعم كل خطوة من أجل القضاء على كل ما هو تقدمي في العالم العربي. اذا كان الحديث عن المقاومة اللبنانية الباسلة، المقاومة الفلسطينية، الموقف الصامد لإيران، والموقف الصامد لسوريا ضد المخططات الاستعمارية للولايات المتحدة لخلق شرق أوسط جديد"!).

ציטוט:
מוחמד נפאע קבע כי "בשורות האופוזיציה בסוריה גורמים שהם סוכנים ישירים של האימפריאליזם האמריקאי והריאקציה הערבית" (...) מדובר "במזימה המכוונת נגד איראן, סוריה, תנועות ההתנגדות הלבנונית והפלסטינית, תנועת ההתנגדות העממית בעיראק, המתנגדים לכיבוד באפגניסטן, כשמאחוריה ארה"ב וישראל, ועימן הממלכה הערבית הסעודית (...) הקריטריון החשוב ביותר לאנושיות, לפטריוטיזם, לנציונליזם, למעמדיות הוא מידת ההתנגדות לאימפריאליזם האמריקאי, לציונות ולהכשלת מזימותיהם הנפשעות. זה תפקידו של הפטריוט האמיתי, והמשכיל בעל ההכרה".

כל עוד הליברמן הערבי הזה נמצא באיזור - חד"ש היא מחוץ לתחום. לא למאכל.

חבל על דב - אבל יש גבול לכל תעלול. שילך משם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
נפאע הוא ממש לא ליברמן פלסטיני.

לשמחתי הרבה זכיתי לשבת מספר רב של פעמים עם נפאע. ולשמחתי אני גם מבין ערבית מדוברת טוב. נפאע נגד המשטר הדיקטטורי בסוריה ונגד האימפריליזם האמריקאי, והוא חושש מאוד מעליית משטר דיקטטורי איסלאמיסטי נאו ליברלי (כמו בסעודיה) בסוריה. גם אני חושש מכך, זה יהיה סימן רע מאוד לעמים הערביים ולישראל.

ובסופו של דבר,
עם כל הכבוד למר יוסי אלגזי, מי שקובע את עמדתי של נפאע, הוא מוחמד נפאע, ולא יוסי אלגזי, שמשכיח מתוך הדיווחים הללו אמירות חשובות רבות, כל זה במאבק המקודש שלו בחד"ש ובמפלגה הקומוניסטית.

אני אשמח מאוד לפרט היום בכדורסל, אם אתה מוכן להקשיב.

רועיח,
לא המשתמש המקורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 14:54 
אני מוכן להקשיב לכל טיעון, אבל יש קווים אדומים מסויימים (תרתי משמע) שלדעתי נחצו במסע הצלב נגד ה"אימפריאליזם".
כבודה של ההתנגדות להגמוניה הצפון האמריקאית במקומה מונח, אבל כאשר כוחות נאט"ו מצילים - הלכה למעשה - את תושבי בנגאזי מטבח (שעמד להתרחש תוך שעות ספורות), ומאוחר יותר תורמים להפלת הדיקטטור, וגורמים מסוימים המתיימרים להשתייך לשמאל הרדיקאלי יוצאים נגד התערבות זו - אז לדעתי יש פה איבוד אשתונות מוחלט. כאשר אסד רוצח אלפי אזרחים ואותם גורמים כבר עכשיו קופצים בראש נגד התערבות, רחמנא ליצלן, של המערב כדי לעצור את מרחץ הדמים הזה - אז שוב יש פה איבוד אשתונות. המצפן נדפק. חזרנו לימים רעים מאוד שקיווינו כבר שהם מאחורינו.

אף אחד לא צריך להסביר לי מי היא ומה היא ארה"ב - ואת כל הדברים שהיא עוללה - אבל הראיה של המאבק בה כקודש קודשים אולטימטיבי שאין כלום חוץ ממנו - זו לדעתי כמעט מחלת נפש.

אני מקווה מאוד שתהיה התערבות בסוריה, בין אם זה יהיה נאט"ו, או רק צבא טורקיה, כדי לעצור את הטבח שקורה שם. מצטער אבל הדם של הסורים חשוב לי יותר מסיסמאות "אנטי אימפריאליזם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 15:02 
אפרופו האימפריאליזם והדיקטטורות, קראתי לא מזמן שארה"ב סייעה לקדאפי (לא זוכר באיזה אופן, מן הסתם נתנו לו כסף) לרצוח את העם הלובי בתקופה לפני שהוא נפל
לידע כללי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אני מוכן להקשיב לכל טיעון, אבל יש קווים אדומים מסויימים (תרתי משמע) שלדעתי נחצו במסע הצלב נגד ה"אימפריאליזם".
כבודה של ההתנגדות להגמוניה הצפון האמריקאית במקומה מונח, אבל כאשר כוחות נאט"ו מצילים - הלכה למעשה - את תושבי בנגאזי מטבח (שעמד להתרחש תוך שעות ספורות), ומאוחר יותר תורמים להפלת הדיקטטור, וגורמים מסוימים המתיימרים להשתייך לשמאל הרדיקאלי יוצאים נגד התערבות זו - אז לדעתי יש פה איבוד אשתונות מוחלט. כאשר אסד רוצח אלפי אזרחים ואותם גורמים כבר עכשיו קופצים בראש נגד התערבות, רחמנא ליצלן, של המערב כדי לעצור את מרחץ הדמים הזה - אז שוב יש פה איבוד אשתונות. המצפן נדפק. חזרנו לימים רעים מאוד שקיווינו כבר שהם מאחורינו.

גם בעירק היה צריך להכנס? אפגניסטן? וויאטנם? קוראה? עד איפה יש סמכות למערב להכנס?
כוחות נאט"ו הפציצו מהאוויר בבנגאזי וגרמו למוות רב. כן, כמו שכתב בנו היקר של מוחמד נפאע, הישאם, אפשר להיות נגד האימפריליזם, ונגד המשטרים המדכאים, וזו העמדה הפוליטית. המערב ונאט"ו לא גרם להפסקת טבח בעבר (עיראק, אוגנדה ושאר מדינות אפריקה הן רק דוגמאות), וגם בלוב לצערי יעבור זמן לא רב עד שניווכח שהמערב מחזק שבטים מסויימים ויסייע להם לדכא שבטים אחרים באלימות קשה(להזכיר לך מי החבר הכי טוב של קדאפי ? ומי טען שקדאפיהתנער מהטרור לפני כמה שנים?)

אף אחד לא צריך להסביר לי מי היא ומה היא ארה"ב - ואת כל הדברים שהיא עוללה - אבל הראיה של המאבק בה כקודש קודשים אולטימטיבי שאין כלום חוץ ממנו - זו לדעתי כמעט מחלת נפש.
אני מקווה מאוד שתהיה התערבות בסוריה, בין אם זה יהיה נאט"ו, או רק צבא טורקיה, כדי לעצור את הטבח שקורה שם. מצטער אבל הדם של הסורים חשוב לי יותר מסיסמאות "אנטי אימפריאליזם".

זה ממש לא "קודש הקודשים", אבל לא צריך לתלות תקוות לסיום המצב הנורא בסוריה בפלישה של נאט"ו או ארה"ב.

זה רק בחינה של העבר, כפי שנכתב בהחלטת הוועד המרכזי של מק"י

ציטוט:
אנו דוחים בצורה נחרצת כל ניסיון של ארצות-הברית, ישראל ובעלי בריתן להתערב בסוריה בטענה, שהם לצד העם ונגד המשטר. ארה"ב ובעלי בריתה מעולם לא התערבו בשום מקום בעולם למען האינטרסים של העמים; הם מתערבים רק למען האינטרסים של התאגידים ולביסוס ההגמוניה האימפריאליסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 15:15 
Noam כתב:
אפרופו האימפריאליזם והדיקטטורות, קראתי לא מזמן שארה"ב סייעה לקדאפי (לא זוכר באיזה אופן, מן הסתם נתנו לו כסף) לרצוח את העם הלובי בתקופה לפני שהוא נפל
לידע כללי

ארה"ב, כמו יתר מדינות המערב, וכמו מדינות העולם הערבי ושאר העולם, שיתפו פעולה עם הדיקטטורה הלובית מטעמים אינטרסנטים. הנפט והגז.
אבל במשך רוב שנות שלטונו - קדאפי היה אויב מר של ארה"ב שגם הטילה על לוב סנקציות בעקבות תקרית לוקרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
לידע כללי

ארה"ב, כמו יתר מדינות המערב, וכמו מדינות העולם הערבי ושאר העולם, שיתפו פעולה עם הדיקטטורה הלובית מטעמים אינטרסנטים. הנפט והגז.
אבל במשך רוב שנות שלטונו - קדאפי היה אויב מר של ארה"ב שגם הטילה על לוב סנקציות בעקבות תקרית לוקרבי.

ושוב,
ברגע שהוא התיישר איתם, הם התיישרו איתו. כמו שהם תומכים (יחד עם ישראל) באיסאייס אפוורקי הדיקטטור של אריתראה (הידועה גם כצפון קוראה של אפריקה). לאמריקה והמערב לא משנה אם יהיה דמוקרטיה או דיקטטורה, אלא אם יהיו לצידם או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 15:27 
HEADSHOT כתב:

גם בעירק היה צריך להכנס? אפגניסטן? וויאטנם? קוראה? עד איפה יש סמכות למערב להכנס?
כוחות נאט"ו הפציצו מהאוויר בבנגאזי וגרמו למוות רב. כן, כמו שכתב בנו היקר של מוחמד נפאע, הישאם, אפשר להיות נגד האימפריליזם, ונגד המשטרים המדכאים, וזו העמדה הפוליטית. המערב ונאט"ו לא גרם להפסקת טבח בעבר (עיראק, אוגנדה ושאר מדינות אפריקה הן רק דוגמאות), וגם בלוב לצערי יעבור זמן לא רב עד שניווכח שהמערב מחזק שבטים מסויימים ויסייע להם לדכא שבטים אחרים באלימות קשה(להזכיר לך מי החבר הכי טוב של קדאפי ? ומי טען שקדאפיהתנער מהטרור לפני כמה שנים?)

זה ממש לא "קודש הקודשים", אבל לא צריך לתלות תקוות לסיום המצב הנורא בסוריה בפלישה של נאט"ו או ארה"ב.

זה רק בחינה של העבר, כפי שנכתב בהחלטת הוועד המרכזי של מק"י

ציטוט:
אנו דוחים בצורה נחרצת כל ניסיון של ארצות-הברית, ישראל ובעלי בריתן להתערב בסוריה בטענה, שהם לצד העם ונגד המשטר. ארה"ב ובעלי בריתה מעולם לא התערבו בשום מקום בעולם למען האינטרסים של העמים; הם מתערבים רק למען האינטרסים של התאגידים ולביסוס ההגמוניה האימפריאליסטית.

ואם לא היתה הפצצה של כוחות קדאפי בבנגאזי והיו נרצחים אלפים בטבח מחריד - זה היה עדיף? הרי אתה מבין שזה מה שהיה קורה, נכון? הפסיכופט היה מספק טיפש להצהיר על כוונותיו בשידור חיי בפריים טיים. עכשיו תענה לי - האם המהלך הזה היה מוצדק לדעתך או לא?

לגבי יתר הדוגמאות -
בצפון וויאטנם היתה ממשלה שנתמכה על ידי מרבית האוכלוסיה - וארה"ב נכנסה לשם כדי להפיל אותה. זה לא המצב לא בסוריה ולא בלוב.
לגבי עיראק - הפלת הדיקטטור אינה כשלעצמה רעיון רע (לא שאני טוען שזו היתה כוונתה של ארה"ב בפלישה), אלא שהנזק וההרס שנגרם לשם כך, וכן פיצול המדינה שגורם לעוד אינספור סיבוכים - הפך את המלחמה הזו לקטסטרופה ידועה מראש אפילו אם כוונותיה של ארה"ב היו טהורות וזכות.
אפגניסטאן - ההתערבות לצורך רדיפת האחראים לפיגועי התאומים (בהנחה שאינך מאמין בתיאוריית הקונספירציה) היתה מוצדקת - יתר גרירת הרגליים - מיותרת.

אני לא תמים ולא חושב שארה"ב עושה הכל מאידיאליזם צרוף, ממש לא - אבל לפעמים אין לה ברירה ודעת הקהל מכריחה אותה לעשות דברים מסויימים כדי לשמור על יוקרתה כמעצמה העולמית המובילה - במקרים הספציפיים האלה הרבה מאוד דם יקר נחסך בזכות ההתערבות הצפון-אמריקאית, ואני מקווה שהמודל הזה יועתק לסוריה (במידה ותהיה דרישה עממית לכך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 15:37 
אני לא מדבר על שת"פ שהיה בעבר, אני מדבר על תמיכה בו בזמן הקרב נגד המורדים שבמקרה נחשפה ממסמכים שמצאו אצלו במשרד אחרי שהוא ברח. מזל שמצאו את זה, אחרת בכלל לא היו יודעים מזה..
לא מעניינות אותי הסיבות לתמיכה, אם כי ברור שהסיבות הן כסף, כסף ועוד כסף היות וזה המניע מאחורי כל פעולה של ארה"ב (כולל כמובן את הפלישה לעיראק, שאף אחד לא ישלה את עצמו) מעניין אותי שמדברים על קרב בין האימפריאליזם האמריקאי לדיקטטורים כמו קדאפי כששניהם בעצם עשו יד אחת נגד המורדים. חודשים מדברים על נאט"ו, על פלישה ללוב ועל סיוע למורדים וברגע האמת נותנים לקדאפי עזרה מתחת לשולחן
מדינה מוסרית ונפלאה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש

ואם לא היתה הפצצה של כוחות קדאפי בבנגאזי והיו נרצחים אלפים בטבח מחריד - זה היה עדיף? הרי אתה מבין שזה מה שהיה קורה, נכון? הפסיכופט היה מספק טיפש להצהיר על כוונותיו בשידור חיי בפריים טיים. עכשיו תענה לי - האם המהלך הזה היה מוצדק לדעתך או לא?

ברור שלא,
גם לא לגיטימי שאסד טובח באזרחים שלו. ולכן גם חד"ש וגם מק"י תומכות במאבק העממי בתמימות דעים. אבל בנוסף אנחנו גם מתנגדים לרצון של ארה"ב לנצל את הדבר הנורא שקורה שם כדי לבסס שילטון בובות נאו ליברלי.

לגבי יתר הדוגמאות -
בצפון וויאטנם היתה ממשלה שנתמכה על ידי מרבית האוכלוסיה - וארה"ב נכנסה לשם כדי להפיל אותה. זה לא המצב לא בסוריה ולא בלוב.
לגבי עיראק - הפלת הדיקטטור אינה כשלעצמה רעיון רע (לא שאני טוען שזו היתה כוונתה של ארה"ב בפלישה), אלא שהנזק וההרס שנגרם לשם כך, וכן פיצול המדינה שגורם לעוד אינספור סיבוכים - הפך את המלחמה הזו לקטסטרופה ידועה מראש אפילו אם כוונותיה של ארה"ב היו טהורות וזכות.
אפגניסטאן - ההתערבות לצורך רדיפת האחראים לפיגועי התאומים (בהנחה שאינך מאמין בתיאוריית הקונספירציה) היתה מוצדקת - יתר גרירת הרגליים - מיותרת.

ההפלה של צדאם חוסיין ואסד היא טובה. אבל כשהיא נעשת על ידי העם ולא על ידי המערב. מה שיקרה בסוריה תחת פלישה זה מה שקורה בעירק. הטיעון שלנו נגד הפלישה לעירק ולסוריה הוא בדיוק הטענה שלך, הפלת הדיקטטור היא דבר מבורך, אלא שהנזק וההרס שייגרם לשם כך בעקבות פלישה אמריקאית, וכן פיצול המדינה שגורם לעוד אינספור סיבוכים, ולא מתוך תום לב, (מה שיקרה בוודאות בסוריה משום שהיא חברה מפולגת כבר היום).

ומעבר לזה,
הלוואי והפלישות יימנעו שפיכות דמים. לצערי ההיסטוריה עד כה לא לצידן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 16:35 
כלומר עדיף היה שנאטו היה יושב בשקט ונותן לקדאפי לעשות מבנגאזי סרברניצה שניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 17:03 
גם את הסברניצה הראשונה מי שהפסיק היה קלינטון והוא עשה את זה בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 17:30 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
אסמכתא (לכאן או לכאן)?

לפי ויקיפדיה , 11,000.

מי הם האלפים האלה?!
ממש מוזר לי לחשוב שביננו אפשר למצוא כאלה.
מצד שני אולי עדיף שבוגדים כאלה יצביעו לסייענית הטרור חד"ש ולא למרצ למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
רק לישראל התערבות חיצונית (אימפריאליסטית, צפון אמריקאית, דרום אמריקאית, מערב אירופאית, מזרח אסייתית או ווטאבר) רצוייה ואף מתבקשת ע"י אותם אנשים שיוצאים נגד התערבות בינלאומית בסוריה, לוב או סודן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
EISEN כתב:
שאלה כללית למצביעי\מאוכזבי חד"ש -
למה בעצם אתם לא שוקלים להצביע למרצ?

אני לא יכול לענות בשם מצביע חד"ש, אבל אני כן יכול לענות בשם מאוכזבי מרץ.

מרץ שאני גדלתי עליה הייתה מפלגה שנשאה על הדגל שלה את נושא הדו קיום וזכויות האדם, והובילו אותה דמויות בעלות שיעור קומה כמו שולמית אלוני, יוסי שריד, רן כהן ויאיר צבן.

בעשור האחרון, בעיקר בגלל שינויים בצמרת ההנהגה של המפלגה, המפלגה הזו, שבעבר משכה אליה הרבה קולות של אנשים צעירים ונתנה הרבה תקווה לאנשים, איבדה את הקו שלה. המנהיגות שלה נעדרת כריזמה, והיא די איבדה מהייחוד והקסם שלה.

הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי היה העובדה שבמפלגה הזו יושב אבו וילן, שהוביל בכנסת הליכי חקיקה אנטי דמוקרטיים בכל מה שנוגע למלחמה באלימות במגרשי הכדורגל תוך בגידה מוחלטת בכל הערכים שהמפלגה הזו אמורה לייצג. במקום מפלגת שמאל שעוסקת בזכויות אדם ודו קיום, קיבלנו מפלגת עבודה ב'.

לצערי, מאז שמרץ נפלה בצורה כזו, אני אישית מתקשה למצוא מפלגה שמייצגת אותי ושאני מוכן לתת לה את הקול שלי.

:ROSE:
בדיוק מהסיבות האלה (ולמרות ההערכה הרבה לאילן גיל-און וניצן הורוביץ) בבחירות הקודמות בפעם הראשונה לא הצבעתי מרצ, הצבעתי לתנועה הירוקה-מימ"ד ואני מתכוון להמשיך בזה גם בבחירות הבאות. אני יותר מאשמח אם פליטי חד"ש, דע"ם וגם השניים שהזכרתי ממרצ (אולי גם החבר'ה מתרבוט או איך שכותבים את זה) יחברו אליה וסוף סוף תהיה מפלגה חברתית אמיתית בארץ (לפחות עד שיוכח אחרת). גם ככה בתחום המדיני הפתרון ברור לכולם חוץ מקומניסיםים למיניהם משני הצדדים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
העניין הוא שלא כל אחד מ41 החוקים האלה הוא חוק שהייתי תומך בו
אני מודה שאני לא יותר מדי עוקב אחרי מרצ, אני רק יודע שמאז שזהבה גלאון עזבה אין שום אישיות ששווה הצבעה במפלגה הזאת, אולי חוץ מניצן הורוביץ שהוא בעיני איש די סימפטי ואני גם מעריך את הפעילות שלו בעד תחבורה ציבורית בשבת, ושלא שמעתי מהם יותר מדי בשנים האחרונות
אפרופו הורוביץ, קראתי לא מזמן בטיים אאוט שרוצים לשלוח אותו להתמודד מול חולדאי בבחירות, זה נשמע לי רעיון מצוין. הוא פתרון טוב מאוד לדעתי ולציבור יהיה הרבה יותר קל לבלוע אותו מאשר את דב חנין

האמנם?
שלי לא תבוא לעזרת החבר שלה ותגיד שהומו לא ראוי לעמוד בראש מערכת החינוך של העיר היהודית הכי גדולה או איזה חרטוט שקרי ושקרני אחר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 18:26 
עם ישראל זקוק למשה רבנו
כתוב בזהר שבכל דור ודור יש התפשטות של נשמת משה.

עם ישראל צריך רבי.

כל המפלגות האחרות זה גלות נוראה.

רק רבי.

די לגלות קדימה התגלות.
אנשים צריכים לחנך את ילדיהם בדרך ישראל סבא.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
אתה מודע לזה שאם נניח שמשה רבנו חי אי פעם הוא עדיין מת כבר 4000 שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 18:34 
ItaiH6 כתב:

נשמת משה מתגלגלת בכל דור ודור בצדיקי וגדולי הדור.
נשמת משה עברה ברבי שמעון
עברה בהאר"י הקדוש
בבעל שם טוב
ברבי נחמן מברסלב
ובדורנו זה ברבי מילובוויץ

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 18:35 
ItaiH6 כתב:

משה רבינו נקרא גואל ראשון והייתה לו את נשמת גואל ישראל שיש גם בגואל אחרון , זה שיגאל את עם ישראל בגאולה האמיתית והשלמה תיכף ומייד ממש . נשיא הדור נקרא "משה רבינו שבדור"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 18:56 
ItaiH6 כתב:
Noam כתב:
העניין הוא שלא כל אחד מ41 החוקים האלה הוא חוק שהייתי תומך בו
אני מודה שאני לא יותר מדי עוקב אחרי מרצ, אני רק יודע שמאז שזהבה גלאון עזבה אין שום אישיות ששווה הצבעה במפלגה הזאת, אולי חוץ מניצן הורוביץ שהוא בעיני איש די סימפטי ואני גם מעריך את הפעילות שלו בעד תחבורה ציבורית בשבת, ושלא שמעתי מהם יותר מדי בשנים האחרונות
אפרופו הורוביץ, קראתי לא מזמן בטיים אאוט שרוצים לשלוח אותו להתמודד מול חולדאי בבחירות, זה נשמע לי רעיון מצוין. הוא פתרון טוב מאוד לדעתי ולציבור יהיה הרבה יותר קל לבלוע אותו מאשר את דב חנין

האמנם?
שלי לא תבוא לעזרת החבר שלה ותגיד שהומו לא ראוי לעמוד בראש מערכת החינוך של העיר היהודית הכי גדולה או איזה חרטוט שקרי ושקרני אחר?

אני לא מצליח לחשוב על מועמד איכותי אחר שיהיה לו הרבה יותר סיכוי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
אסמכתא (לכאן או לכאן)?

לפי ויקיפדיה , 11,000.

מי הם האלפים האלה?!
ממש מוזר לי לחשוב שביננו אפשר למצוא כאלה.
מצד שני אולי עדיף שבוגדים כאלה יצביעו לסייענית הטרור חד"ש ולא למרצ למשל.

אתה מגדיר אותם כבוגדים בגלל שהם מצביעים חד"ש, ואז אומר שמזל שהבוגדים האלה מצביעים חד"ש?
על איזה חומר אתה היום? (והאם תביא ממנו קצת לסוכה?)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 21:17 
אינני חסיד גדול של חד"ש, אבל נראה שיש פה ובכמה בלוגים אנשים שרק חיכו לזה כדי לצאת נגד חלק מהמפלגה הזאת. בחד"ש קיים עדיין דור ישן שבדומה לדור של אביו של דב חניו ושל מאיר וילנר שכולכם מעריצים, חושש עדיין ממהפכות במשטרים אנטי אימפריליסטיים, במיוחד שמנהיגים אותן האחים המוסלמים וארה"ב, אם לא שמתם לב כל המנהיגים של הפגנות התמיכה באסד הם ח"כים לשעבר ולא בהווה. כותב הבלוג המדובר לא ציין שבנו של מוחמד נפאע, העיתונאי הישאם נפאע, שגם הוא פעיל בחד"ש, יצא נחרצות נגד העמדה של אביו ונגד אסד ולא זכור לי אף ח"כ מכהן בחד"ש שהביע תמיכה במשטר אסד.

בלי שום קשר, שמתי לב לעובדה שכל המתנגדים למרד בסוריה הם דרוזים ונוצרים, נראה לי שבדומה ללא מעט יהודים מזרח אירופאים ביניהם כמה מבני משפחתי שתמכו במשטרים רודניים במדינתם מחשש שהנאצים יחזרו, רואים את מה שקורה למיעוטים דתיים בעיראק ובמצרים וחושבים שמפלה של אסד תגרור גנוסייד רציני של שתי העדות שנתפסות בידי המוסלמים כבנות ברית של אסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2011, 21:24 
HEADSHOT כתב:

ברור שלא,
גם לא לגיטימי שאסד טובח באזרחים שלו. ולכן גם חד"ש וגם מק"י תומכות במאבק העממי בתמימות דעים. אבל בנוסף אנחנו גם מתנגדים לרצון של ארה"ב לנצל את הדבר הנורא שקורה שם כדי לבסס שילטון בובות נאו ליברלי.

לגבי יתר הדוגמאות -

ההפלה של צדאם חוסיין ואסד היא טובה. אבל כשהיא נעשת על ידי העם ולא על ידי המערב. מה שיקרה בסוריה תחת פלישה זה מה שקורה בעירק. הטיעון שלנו נגד הפלישה לעירק ולסוריה הוא בדיוק הטענה שלך, הפלת הדיקטטור היא דבר מבורך, אלא שהנזק וההרס שייגרם לשם כך בעקבות פלישה אמריקאית, וכן פיצול המדינה שגורם לעוד אינספור סיבוכים, ולא מתוך תום לב, (מה שיקרה בוודאות בסוריה משום שהיא חברה מפולגת כבר היום).

ומעבר לזה,
הלוואי והפלישות יימנעו שפיכות דמים. לצערי ההיסטוריה עד כה לא לצידן...

לא מסכים איתך,
אני חושב שעדיף לדחות את הדיון על המניעים של ארה''ב או נט''ו לכניסה לסוריה לאחר הכל,
יותר חשוב שיכנסו ויפסיקו את הטבח שקורה שם כרגע, אם מה שיפסיק זה כניסה שלהם - חובה שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: