GATE7 כתב:
NARKOTIKA כתב:
GATE7 כתב:
קודם כל סימרוטיץ' אני לא בא לריב איתך. בסך הכל שאלתי מה הקטע ואיך זה הפך לעובדה. הבאת כתבות אני אקרא אותם יותר מאוחר ואם תרצה אני גם אגיב לך. בסופו של דבר יכול להיות גם שאני טועה אבל אני לא מגיע למסקנות בלי עובדות. (מטורף שכמוני)
וגבעתיים אתה כנראה לא מבין שהבעיות שמוני עשה מגיעות עכשיו ולא בעונה הקודמת. הן מגיעות עכשיו אחרי שאנשים שהוא הבטיח להם כסף באמת רוצים אותו, אבל לו בחיים לא היה כסף.
חוץ מזה שכבר שנה שעברה אפשר היה לראות שהבעיות מתחילות. בעיות השכר לאבוטבול ואביחי ידין, המענקים שהבטיחו לשחקנים על עליה לאלופות (ולגוטמן) כל הזמן הבטיחו דברים. ולאט לאט מגלים שזה היה מוני שהבטיח והוא עשה את זה בלי שקל ולכן החוזים שהוא חתם לא תקפים ופה מתחילות הבעיות. שאוסידון אומר שלשחקנים לא חייבים כסף והם אומרים שכן חייבים להם.
אני לא אומר שטביב טוב אבל אני אתחיל לשפוט אותו רק משנה הבאה.
גניבת דעת.
אוסידון צריך לדעת על כל החזוים. כשאתה רוכש קבוצה אתה מקבל כל התתחייבויות של הקבוצה לאחרים. וזה כולל את החוזים שמופקדים בבקרה. הבונוסים הגדולים שקיבנו שחקנים על ליגת האלופות טביב ידע וגם חתם על החוזים המשופרים.
מוני הראל לא הבטיח דברים מהכיס שלו אלא מהקופה. ובקופה היה ועדיין יש כסף. טביב לא צריך להוציא שקל מעצמו על הההתייבויות הקודמות של המועדון.
התירוץ הבכייני הזה הוא כל כך עלוב שאני לא יודע מאיפה להתחיל.
מה אתה חושב ? כרוכשים באים לקנות קבוצה מחו"ל אין התחייבויות קודמות?
אין חוזים עם עשרות שחקנים ואנשי מקצוע? מה זה השטיויות האלה? אלו לא היו חוזים בין מוני לשחקנים, אלא בא בין השחקנים למועדון, אם הוא לא מתכוון לעמוד בהתחייבויות שהמועדון נתן, וזה כולל המון הוצאות עתידיות, אל תקנה אותו. מוני לא מעניין ולא קשור.
למה הוא לא משלם לק"ש ולנתניה?
למה הסוכן של עומרי אטיה מקבל צ'ק רק אחרי שהוא פונה לבוררות?
למה הוא נסוג מהסיכום עם שי? למה למה למה?
ומה לעזאזאל הוא עשה עם עודף תקציבי של 40 מליון שקל?
איפה הכסף????????????????????
מה זה גניבת דעת תגיד? המשפט הזה בעצמו הוא גניבת דעת! מה אתה רוצה אה? מה אני אויב שלך? אני נגד הפועל? אני לא רוצה שנצליח?
זו המטרה שלי לגנוב את הדעת מבעיות הקבוצה? מה אתה מפגר?
מה שאני חושב וזה די פשוט להבין יחסית למספר הפעמים שאני חוזר על זה פה זה שאם אתה שואל "למה ולמה ולמה" התשובה היא לא אוטומתית כי הוא עבריין שרוצה להרוס את הפועל בדיוק כמו שהיא לא אוטמתית כי הוא תמים ובסך הכל עושה הכל מכוונות טובות.
ומה זה המשפט הזה איפה הכסף?? בגלל שהמועדון הכניס הרבה כסף בעונה הקודמת זה אומר שהכל צריך לצאת על העונה הזו? מאיפה אתה יודע איפה הכסף אה?? לא יכול לשמוע כבר אנשים זורקים פה דברים לאוויר ממש כמו חבורה של ילדים. הקטע הדפוק הוא שלהפועל אין סיכוי בחיים להגיע לאינשהו העונה עם הגישה העקומה הזו של הלחץ והאשמות ולפטר את המאמן אחרי מחזור שביעי.
גם ככה אין מי שקונה עכשיו את הפועל ואין מי שמוכר וזה המאמן אז לפחות תחכו עד ינואר אם לא עד סוף העונה. זה רק יוצר בלאגן למי שכן רוצה לעשות טוב.
אבל אני יודע מה התגובה שלך כבר "גנבת דעת!!!"
עזוב רגע גנבת דעת או לא , הגישה שלך פשוט לא מחזיקה מים ופשטה רגל ממזמן ,איך אני יודע ?
כי הייתה כפ"ס והדמיון למה שקורה היום בהפועל אפשר להגדיר רק במילה אחת "הזוי" ,בנוסף הרבה אנשים בתקופת הבמבי רצו לתת צ'אנס ומה הם קיבלו ?
את החודשיים האחרונים ,ככה שהמצב רק מתדרדר.
וכן השאלה איפה הכסף לגיטימית לגמרי , הפועל הכניסה (דברים שפורסמו) מעל 15 מליון יורו בשנתיים האחרונות
עכשיו בוא נבנה תקציב צפוי :
רווחים 63 מש"ח ( כסף בקופה + רווח ממכירת שחקנים) אם אתה רוצה ממש להעמיק בנושא הרווח יש עוד 1.2 מליון יורו עבור דה סילבה שאמורים לקבל השנה
מנויים וכרטיסים: שנה שעברה הפועל הרווח היה 13 מליון בוא נאמר ירידה של 3 מש"ח השנה נשארנו עם 10
זכויות שידור : 2.5 מש"ח הערכת חסר ללא אירופה
טוטו:2-3 מש"ח לקבוצה
ספונסרים: 3 מש"ח הערכת חסר
ליגה אירופאית :בפעם האחרונה עשינו 1.64מליון יורו במידה ונעפיל מליון יורו מובטחים.
פרסום: 500 אש"ח הערכת חסר
מענק מיקום : 1.9 מש"ח
סה"כ : 90 מש"ח ללא הליגה האירופאית
הוצאות :
שכר שחקנים ,מאמנים עובדים : אין נתונים (הערכת יתר לפי שכר ממוצע של 200 אלף $ לשחקן ) 25 מש"ח
עלות משחקים ואימונים : 3 מש"ח על בלומפילד ושיטור לעונה, כל המסביב כולל אימונים שוב הערכת יתר עוד 5 מש"ח סה"כ 8 מש"ח
הוצאות הנהלה וכלליות : הערכת יתר 5 מש"ח
סה"כ : 38 מש"ח
38-90=52 רווח השנה
הקופה מתמלאת והסגל מדלל.
מ 2009 רכש מול מכירה:
יבואה 700 אלף יורו, דה סילבה 2.6 מליון יורו,נאתכו 650 אלף יורו ,זהבי 1.2 מליון יורו, שכטר 1.55 מליון יורו(62%) ורמוט 600 אלף יורו(80%)
סה"כ: 7.3 מליון יורו
עלו כסף לקבוצה : ורוצ'ינה 400 אלף יורו ,מנטש 100 אלף יורו,אלרואי 800 אלף יורו ,פרנסמן 350 אלף יורו, תמוז 210 אלף יורו ,פאצ'לקה 600 אלף יורו, דמארי 1.5 מליון יורו,רוקי 300 אלף יורו, חוטבא 40 אלף יורו, איגבור 850 אלף יורו, אורומוש 200 אלף יורו .
סה"כ : 5.3 מליון יורו
סה"כ 62 מש"ח בקופה אחרי הערכת חסר, שישקיעו רבע לפחות ממה שנשאר כדי להשלים את הסגל , אבל היי זה לא חשוב לשאול איפה הכסף .