תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק האימון מול יקנעם מגידו
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
מאי כתב:
ואווווווווווו איזה קוללללללל יצאת גבררר!!!!!1111

מה לא עושים בשביל קצת תשומת לב? :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 22:41 
redgr כתב:
מה שבאמת שמחתי לראות זה 2 דברים:
1. עומק- אין כזה דבר שאתה בלחץ כי שחקן זה או אחר על הספסל. זו לא קבוצה של 2 זרים. זה קבוצה של 12 שחקנים שרובם שווים חמישיה.תענוג.

אתה מציין את זה כיתרון, אבל נראה לי שבשביל לעלות ליגה אנחנו נצטרך שני זרים דומיננטים. מקווה מאוד שהשנים הנוכחיים באמת יהיו כאלה. יש לי חשש כבד מגילם הצעיר ובעיקר מחוסר הניסיון שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
איגור שקווירין כתב:
redgr כתב:
מה שבאמת שמחתי לראות זה 2 דברים:
1. עומק- אין כזה דבר שאתה בלחץ כי שחקן זה או אחר על הספסל. זו לא קבוצה של 2 זרים. זה קבוצה של 12 שחקנים שרובם שווים חמישיה.תענוג.

אתה מציין את זה כיתרון, אבל נראה לי שבשביל לעלות ליגה אנחנו נצטרך שני זרים דומיננטים. מקווה מאוד שהשנים הנוכחיים באמת יהיו כאלה. יש לי חשש כבד מגילם הצעיר ובעיקר מחוסר הניסיון שלהם.

יש את קורי קאר שהוא ישראלי סופר דומיננטי.
יש את יותם שירן ומתן נאור שיכולים גם לתרום את הדו ספרתי בנקודות.
לי מספיק שקליי יחסום את הצבע בהגנה ויסיים לייאפים/דאנקים קלים בהתקפה ושסטיט יתרכז בניהול המשחק ועדיין יהיה לנו יתרון עצום על כל הקבוצות האחרות, אולי גם על חלק לא קטן מקבוצות ליגת העל, ואם הם גם יתרמו את מה שמצופה מזרים בתחום הנקודות אז בכלל הרווחנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
YoniPerry כתב:
מאי כתב:

יא קורקי 2..נגד נתניה היית יכול לקבל תשומת לב ממני אם לא היית חירש..
אבל זה רק כי לא היה לי כוח ללכת אלייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 01:57 
לאלו שיותר בקיעים ממני, אתם באמת חושבים שיש לנו את הסגל הטוב בליגה על הנייר?
מהבנתי(רק על סמך השנה שעברה), גם בבאר יעקב יש סגל שחקנים מאוד מרשים, במה אנחנו עולים עליהם?
ראיתי שיש שם את ג'רמיין הול ונייט מילר+ישראלים כמו יועד בית יוסף, סימין,האוזמן ויפתח בוכמן. נשמעים כמו קבוצה חזקה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 03:05 
purvis short כתב:
2. דמונטז נראה טוב. הוא קודם כל מנהל משחק, מוסר יפה. במחצית הראשונה הוא היה טוב, וסיים אותה עם סל מדהים מחצי מגרש, בפולו מהאוויר, אחרי שהכדור ברח לו אל מאחורי הראש. משהו שטרם ראיתי בחיי. סל לא ייאמן.

איך באותו רגע קיוויתי שמישהו צילם את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 03:12 
סמל אישי של המשתמש
תלמיקו כתב:
YoniPerry כתב:
מאי כתב:

יא קורקי 2..נגד נתניה היית יכול לקבל תשומת לב ממני אם לא היית חירש..
אבל זה רק כי לא היה לי כוח ללכת אלייך

גם אם היית ניגש הייתי מתעלם באלגנטיות ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 09:47 
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=18646

כתוב שקלי היה מצויין "יד שמאל אמתינית" הוא קלע 14, איך הוא באמת היה? הרגישו שפת גוף שונה הפעם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 11:28 
villa crespo כתב:
cscarlos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
cscarlos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
פסדר טוב.
אבא שלו היה גנב נוכלרמאי ושקרן ושונא הפועל ידוע ומוכר שעשה הכול כדי לעשות טוב לימח שימם גם אם זה היה מסריח ,לא כשר ואסור לפי חוק..
הוא בנזונה בן שרמוטה מנייאק וכך גם הבן שלו.

פסדר טוב,
ומי שקילל אותו גרוע יותר ממוני ועל הזין שלי.
צבוע מי שמדבר על ערכים ומוסר ועושה מעשה לא מוסרי ולא ערכי בעליל.
קיצוניות לא הופך אותך ליותר אוהד הפועל זה רק מוציא שם רע לקבוצה.

אתה יודעמה? , אם זה היה מישהו שבאמת כל חראו היה נגיד שהוא שיחק בימח שימם ומת ממשהוא מחריד ועצוב וכדומה, (סטייל אבי כהן ז"ל) לא צריך לקלל וביזיון למי שכן (וכל הכבוד לקהל שבכמה פעמים כיבד כמו גדול את הטקסים לזכרו גם שכולם ביבלו תמח שיבזו ובלה בלה בלה..)

אבל במקרה הזה?, שיקללו את המוני הזה בלי שהבן שלו ביציע וגם אם הוא ביציע.

אז מוני היה ככה ומוני היה ככה,אתה חושב שזה מזיז לסיטואציה?? אני קודם כל בן אדם ובתור בן אדם אני עושה כמה דברים דבר ראשון זה שאם אבא של מישהו התאבד (והוא לא היטלר אלה סתם גנב רמאי קשור במחלה באיזה שהיא צורה) אני בחיים לא הייתי מקלל אותו על זה. מדובר פה על חיי אדם!! תקלוט את הקטע!
דברים כאלה של לקלל בנים שאבא שלהם התאבד נכנס לאותה רשימה אם קללות למוות לערבים וכדומה. ואוי ואבוי לנו אם נהיה גרועים כמו ביתר. ויש קטעים שאני לא מצליח להבחין בין הגועל של ביתר לגועל אצלנו וזה מחרפן אותי.
איכס, כנראה הם התבלבלו בקבוצה ואיכשהו יצאו אוהדי הפועל ולא ביתר.

יאללה, יאללה.
אני מוכן לתת לך אלף דוגמאות לאנשים שיפגעו בך ובמשפחה שלך וכשהם ימותו אתה תפתח שמפנייה . אל תזיין ת'שכל.
זה שאתה לא שנאת אותו מספיק, זה לא אומר שגם אנחנו לא.
זה שאתה אומר שאת המוות של היטלר (ואני לא משווה ביניהם) כן מותר לחגוג, אז אתה כן מסכים שמותר לחגוג מוות של בן-אדם. השאלה מה הוא עשה. וזה מחזיר אותי לכך שבשבילך המעשים של פנאן לא היו נוראים ובשבילנו כן. לא צריך להרוג 6 מיליון יהודים כדי שאני אשמח במות האדם. מספיק לגנוב, לשחד ולדפוק במשך עשרות שנים את הדבר שהכי חשוב לי בחיים.
אני רוצה לראות שמישהו יגנוב ממך 30 שנה וייצא בלי עונש ובלי להחזיר לך את החוב ושאתה תזיל עליו דמעה במותו.
משפחת פנאן היא משפחה של כלבים גנבים ומושחתים וכל קללה נגדם מוצדקת.

צודק,אבל אני בחיים לא אקלל את המשפחה שלהם על זה.
ואני נתתי את הדוגמא של היטלר כי מדובר ברוצח של מליוני יהודים ולכן במקרה שלו הילדים שלו עצמם והצאצאים שלו עצמו לא איכפת להם שמקללים את אבא שלהם.
ורגב עצמו לא היה מוני,אז אל תבלבל את הביצים,אבא שלו התאבד,לא מקללים ודוחפים לו את זה בפנים כמו פיסה של חראות של אנשים.
אם מוני היה בחיים אז בשמחה,תקללו אותו תעשו מה שאתם רוצים לי זה מעניין תתחת אבל עד שזה מגיע למוות של קרוב משפחה.
יש גם מוסר בעולם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
כן, ולמשפחת פאנן אין כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
אני מוכן להפסיק לקלל את משפחת התלוי ברגע שהמשפחה תחזיר את כל הכספים שגנבו במשך השנים.
כבוד נותנים לבן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 13:41 
אני מצטרף למחמאות של פרוויס ופז אודות יותם שירן. היה מצויין היום ועושה רושם שנהנה ממנו העונה רבות. אין ספק, שהקונספציה העונה היא הפוכה לחלוטין מהעונה שעברה. ישראלים דומיננטיים ומובילים והימור ענק על 2 זרים . ניכר שהם מוכשרים, אבל הם בוסר אמיתי וזה די מתאים לקונספציה של ארז כמאמן, על אף שנהיר לכל שאף הוא מודע לעובדה שהוא לקח הימור גדול עם הזרים.

ההימור מבחינתו נלקח, משום שבאמת יש לו את מתן וקורי קאר. קורי הוא נכס אדיר לקבוצה שלנו בליגה השניה . גם בוגר והרבה נסיון, נותן דוגמה לצעירים ממנו כמו מתן לגבי הישראלים ועל פניו אם הזרים ישתלבו ויתאקלמו, עשינו עסק טוב. ברור שאם היה לנו את אוטר גם העונה, הרי שזה היה אדיר, אבל גם כך זה עושה רושם טוב.

היום יותר מתמיד, אני מבין את הכמיהה של ארז להשתתף בליגה הבלקנית, משום העובדה שההכנה לעונה לבטח לא אופטימלית והסגל נסגר ממש בדקה ה 90 והליגה הבלקנית תהווה את המשענת הנוספת להתחברות בין השחקנים, הרי ממילא השיא צריך להיות אי שם באפריל - מאי.

כמו שכתבנו כל הקיץ, הבעיה האמיתית שלנו היא הגבוהים. שולדנברג, נראה טוב, אבל משחק כמי שמשהו מציק לו ואיני משוכנע שזה קשור כלל לכדורסל. נראה מרוחק ומהורהר משהו, אבל אולי זה רק אני שהיה לי זמן לעקוב אחרי השחקנים עם הגעתם למגרש ובעת החימום וגם במשחק עקבתי אחריו באדיקות, משום שהוא סיקרן אותי כגבוה האמיתי שיש לנו כיום.

באשר למשחק, ניכר שזו קבוצה של ארז. הגנה חזקה, אם כי לא מתואמת וברבע השלישי ועד לסיום המשחק ברבע הרביעי (5 דק' לסיום), היא די קרסה והיתרון הגדול שנצבר בחצי הראשון, כמעט ונמחק וההפרש ירד מדו ספרתי לחד ספרתי ורק מאמץ וריכוז אחרון שברו את היריבה, שגם כך אזלו כוחותיה בסיום, בשל חוסר עומק כשלנו.

משחק המעבר שלנו, לוקה בחסר וספרתי כל המשחק אולי מתפרצת אחת או לכל היותר שתיים. זה נובע בעיקר מהעובדה שקלי לא מחובר וטרם משפיע בנדון. הריבאונד אתמול היה כמו בעונה שעברה ואני מקווה שזה באמת בשל הלחץ שלנו והעובדה שהיריבה היא קבוצה גבוהה ולא סימטום שחוזר מהעונה שעברה.

אני מצטרף לתמיהה אודות זליקוביץ' ואיני חושב שעבר חתול שחור בינו לבין ארז, משום שלמיטב ידיעתי הוא מאוד מחזיק ממנו ומאוד רצה אותו בקבוצה ואברמוביץ' הוא שחקן חוצפן במובן החיובי, אבל עדיין בוסר ויש לו הרבה להשתפר, אבל ניכר שהוא בעל תעוזה ובטחון במה שעושה וצריך לשפר דחוף את רמת הקליעה.

בשורה התחתונה , נדמה שארז יודע בדיוק מה הוא רוצה ובנה קבוצה כלבבו, אם כי אני מניח שהוא היה שמח אם היה לו עוד גבוה טוב בקבוצה(רוקני הוא לא באמת התשובה לכך). כמו כן, נדמה שארז עבר שינוי ביחס לשחקניו וכנראה שהשנים והמאורעות שעוברים עושים את שלהם ואני רואה זאת בחיוב. לבטח לא ניכר שבעבורו זו ירידה ברמה והוא שמח ורעב וזה ממש מצויין בעבורנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 19:40 
EISEN כתב:
בושה שאנשים צועקים שואה למכבי כשהם יודעים שעלולים לקבל על זה קנס שממומן מהכסף שמגיע מחברי העמותה

100% ויותר מזה- זה פחות או יותר אוהדים שמכרו את נשמתם להיות אולטראס שמנגד האינטרסים של הקבוצה שחייה על כל שקל הם בכלל לא שיקול.
עזבו עכשיו ערכים- כן ראוי לא ראוי, הויכוח על זה לא נגמר - אבל כל שקל שיוצא וייצא על הקריאות הללו (מהכיס של כולנו!) מראה עד כמה הפכתם להיות אנוכיים אפילו שכזה בא על חשבון הקבוצה שאתם אוהדים
עד מתי תונו את עצמכם??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
זה היה משחק אימון תרגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:

מסכים איתך....אבל שלא זו לא תהיה סנונית או נחניאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 21:25 
HEADSHOT כתב:

מוכן לשים את הכסף שלך שזה לא יקרה במהלך העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
הכי אדום שיש כתב:
HEADSHOT כתב:

מוכן לשים את הכסף שלך שזה לא יקרה במהלך העונה?

לא,
אבל עובדה שעונה שעברה מאז המשחק מול טבעון לא היו שירי שואה בכדורסל,
אז לדעתי גם השנה לא יהיו יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 22:31 
היו גם היו, פשוט שרקו בוז לעברם או שהתחילו לשיר שירים אחרים כדי שלא ישמעו אותם...

הקבוצה הקטנה שממשיכה לשיר שירי שואה לא הפסיקה ולהערכתי גם לא תפסיק, אלא אם ימצאו את הדרך לטפל בזה במסגרת העמותה/מועדון, אני מתכוון רק לכדורסל כמובן כי פה הקנסות מהכסף שלנו ! (לא שבכדורגל אני בעד השירים האלו....)

אני בטוח שגם השנה הם ימשיכו לנסות ולשיר ולפגוע בקבוצה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: