villa crespo כתב:
cscarlos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
cscarlos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
פסדר טוב.
אבא שלו היה גנב נוכלרמאי ושקרן ושונא הפועל ידוע ומוכר שעשה הכול כדי לעשות טוב לימח שימם גם אם זה היה מסריח ,לא כשר ואסור לפי חוק..
הוא בנזונה בן שרמוטה מנייאק וכך גם הבן שלו.
פסדר טוב,
ומי שקילל אותו גרוע יותר ממוני ועל הזין שלי.
צבוע מי שמדבר על ערכים ומוסר ועושה מעשה לא מוסרי ולא ערכי בעליל.
קיצוניות לא הופך אותך ליותר אוהד הפועל זה רק מוציא שם רע לקבוצה.
אתה יודעמה? , אם זה היה מישהו שבאמת כל חראו היה נגיד שהוא שיחק בימח שימם ומת ממשהוא מחריד ועצוב וכדומה, (סטייל אבי כהן ז"ל) לא צריך לקלל וביזיון למי שכן (וכל הכבוד לקהל שבכמה פעמים כיבד כמו גדול את הטקסים לזכרו גם שכולם ביבלו תמח שיבזו ובלה בלה בלה..)
אבל במקרה הזה?, שיקללו את המוני הזה בלי שהבן שלו ביציע וגם אם הוא ביציע.
אז מוני היה ככה ומוני היה ככה,אתה חושב שזה מזיז לסיטואציה?? אני קודם כל בן אדם ובתור בן אדם אני עושה כמה דברים דבר ראשון זה שאם אבא של מישהו התאבד (והוא לא היטלר אלה סתם גנב רמאי קשור במחלה באיזה שהיא צורה) אני
בחיים לא הייתי מקלל אותו על זה. מדובר פה על חיי אדם!! תקלוט את הקטע!
דברים כאלה של לקלל בנים שאבא שלהם התאבד נכנס לאותה רשימה אם קללות למוות לערבים וכדומה. ואוי ואבוי לנו אם נהיה גרועים כמו ביתר. ויש קטעים שאני לא מצליח להבחין בין הגועל של ביתר לגועל אצלנו וזה מחרפן אותי.
איכס, כנראה הם התבלבלו בקבוצה ואיכשהו יצאו אוהדי הפועל ולא ביתר.
יאללה, יאללה.
אני מוכן לתת לך אלף דוגמאות לאנשים שיפגעו בך ובמשפחה שלך וכשהם ימותו
אתה תפתח שמפנייה . אל תזיין ת'שכל.
זה שאתה לא שנאת אותו מספיק, זה לא אומר שגם אנחנו לא.
זה שאתה אומר שאת המוות של היטלר (ואני לא משווה ביניהם) כן מותר לחגוג, אז אתה כן מסכים שמותר לחגוג מוות של בן-אדם. השאלה מה הוא עשה. וזה מחזיר אותי לכך שבשבילך המעשים של פנאן לא היו נוראים ובשבילנו כן. לא צריך להרוג 6 מיליון יהודים כדי שאני אשמח במות האדם. מספיק לגנוב, לשחד ולדפוק במשך עשרות שנים את הדבר שהכי חשוב לי בחיים.
אני רוצה לראות שמישהו יגנוב ממך 30 שנה וייצא בלי עונש ובלי להחזיר לך את החוב ושאתה תזיל עליו דמעה במותו.
משפחת פנאן היא משפחה של כלבים גנבים ומושחתים וכל קללה נגדם מוצדקת.
צודק,אבל אני בחיים לא אקלל את המשפחה שלהם על זה.
ואני נתתי את הדוגמא של היטלר כי מדובר ברוצח של מליוני יהודים ולכן במקרה שלו הילדים שלו עצמם והצאצאים שלו עצמו לא איכפת להם שמקללים את אבא שלהם.
ורגב עצמו לא היה מוני,אז אל תבלבל את הביצים,אבא שלו התאבד,לא מקללים ודוחפים לו את זה בפנים כמו פיסה של חראות של אנשים.
אם מוני היה בחיים אז בשמחה,תקללו אותו תעשו מה שאתם רוצים לי זה מעניין תתחת אבל עד שזה מגיע למוות של קרוב משפחה.
יש גם מוסר בעולם הזה.