תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יולי 2025, 15:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גבע תלם הגיש תביעה נגד הפועל
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 16:51 
ציטוט:
גבע תלם, דובר הפועל ת"א לשעבר, הגיש בימים האחרונים את תביעתו כנגד קבוצת הפועל ת"א לבית הדין לעבודה בת"א.
בכתב התביעה, שהוגש באמצעות עוה"ד רמי שפאן, גולל תלם את השתלשלות האירועים שהובילה לפיטוריו שנעשו שלא על פי חוק וממניעים אישיים המנותקים לחלוטין מכל שיקול מקצועי.
בין היתר, דורש תלם מהנהלת הקבוצה תשלומי פיצויים וסכומי כסף נוספים אשר מגיעים לו על פי חוק וכן פיצוי נוסף בגין פיטורים שלא בוצעו על פי הנהלים הנדרשים.
כזכור, גבע תלם הועסק בקבוצה במשך שלוש וחצי שנים, ועסק בתפקידים שונים. בין היתר, הקים את החנות המקוונת של הקבוצה וכיהן כדובר הקבוצה.

בין היתר, נכתב בכתב התביעה כי
"נציגיו של מר טביב חשדו כי התובע מקורב למחנהו של מר הראל ובשל כך בלבד, נמסר לתובע בעל פה ביום 16.6.11 (בלא סמכות, ללא עריכת שימוע ובלא שהתלוותה לאמירה זו הודעה מוקדמת בכתב כמתחייב), כי הוא "מפוטר לאלתר" לכאורה מעבודתו בנתבעת וזאת מחמת "השתייכותו למחנה מוני הראל". מסר זה נמסר לתובע בעל פה על ידי מר דורון אוסידון - נציגו של מר טביב בהנהלת הנתבעת. יצויין כי למהלך זה התנגד מר הראל מכל וכל מן הטעם שהתובע הינו איש מקצוע אשר ביצע את עבודתו באופן מקצועי ומוצלח וזכה כאמור להערכה על כך. למותר לציין כי התובע המשיך בעבודתו אצל הנתבעת ללא שינוי אף לאחר המסר האמור.
ביום 16.6.2011 מינה מר טביב, על דעתו בלבד, את מר קובי ברדה כדובר בנתבעת. מנוי זה לא היה על דעתו של מר הראל והתובע המשיך בעבודתו בנתבעת.
בהחלטת בית המשפט הנכבד המחוזי בתל אביב בעניין הליך הבמ"בי שהתקיים בין ה"ה הראל וטביב, ביחס לבעלות בקבוצה, החלטה אשר ניתנה בשלהי חודש 7/2011, נקבע כי הבעלות בנתבעת תועבר לידיו של מר טביב ("ההחלטה").
בעקבות ההחלטה זומן התובע בסוף חודש 7/2011 למשרדי הנתבעת ומנכ"ל הנתבעת מטעמו של מר טביב קיים עימו, בדיעבד, הליך אשר כונה "שימוע".
מאליו מובן כי הליך "השימוע" שנתקיים בדיעבד היה פסול והזוי, בבחינת לעג לרש ובניגוד לדרישות הדין. כך למשל עורך השימוע הבהיר לתובע כי מדובר בהליך בדיעבד שעה שההחלטה על פיטורי התובע כבר נפלה זה מכבר אצל מר טביב. הליך "השימוע" בנסיבות אלו היה ריק מתוכן ונטול כל משמעות ממשית. מנכ"ל הנתבעת הבהיר לתובע כי ההחלטה כבר נפלה וכי לתובע כבר ניתנה הודעת פיטורין בעל פה. הנתבעת לא היתה קשובה לתגובת התובע ועמדתו במהלך הליך השימוע בדבר "הכוונה" לפטרו וברור כי ההליך נתקיים אך ורק נוכח דרישותיו הפורמאליות של הדין לקיומו של שימוע.
"השימוע" שהתקיים לתובע לאו שימוע הוא. ההליך היה הליך בדיעבד, פיקטיבי, מזלזל, נערך כלפי חוץ בלבד והיה נטול כל ערך ומשמעות. במובן זה נהגה הנתבעת בניגוד להוראות הדין, לא קיימה את הליך השימוע כהילכתו ועל פי דרישות הדין ואין לראות בהליך שהתקיים, הליך שימוע כנדרש.
התובע, חרף בקשתו, לא קיבל כל מסמך ו/או סיכום בקשר עם הליך השימוע ותוצאותיו. לתובע נמסר כי הוא מתבקש שלא להגיע לנתבעת, כי ממילא מונה לו מחליף וכי הוא צפוי לקבל הודעה כדין בקשר עם פיטוריו.
יובהר ויודגש כי אם לא די בעשייתו של הדין פלסתר בקיומו של "השימוע" כמפורט לעיל, פיטוריו של התובע מחמת חשד ל "השתייכותו למחנה האחר" מהווים חוסר תום לב שאין למעלה ממנו, הפלייה אסורה, נקמנות לשמה, פגיעה בחופש העיסוק ובכבוד התובע וזכותו ליחס הוגן ולא פוגעני במקום עבודתו ומאת מעסיקתו – הנתבעת".

את כתב התביעה קיבל לידיו חשב הקבוצה, ציון ניסן. הקבוצה טרם העבירה התייחסותה לכתב התביעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גבע תלם הגיש תביעה נגד הפועל
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
יישר כח :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
"הוא כבר קיבל יותר ממה שמגיע לו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 17:13 
מה זה פיטורים לא חוקיים?
דובר זה לא משרת אמון (ברמה העקרונית)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 17:23 
בהצלחה לשני הצדדים.
לעולם לא אסלח לו על המשפט "אנשי מוני החליטו להישאר בבית ולא לתרום כסף לקבוצה של אלי טביב".
הפועל הייתה לפני שני הנוכלים שהחזיקו בה ואת אלי טביב החבר שלך הביא להפועל, אז אל תגיד לי "הקבוצה של טביב".
ובמקומו, הייתי מתנער מהר מהמושג "אנשי מוני", כי עוד כמה שנים כל הכנופיה הזו של "אנשי מוני" ו"אנשי טביב" יזכרו לדיראון עולם כאויבי הפועל וכמי שאחראים לנזקים הנוכחיים והעתידים לבוא.
ארור הוא האוהד הפועל שתמך בקומבינות של מוני הראל על חשבון הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הפועל הייתה לפני שני הנוכלים שהחזיקו בה ואת אלי טביב החבר שלך הביא להפועל, אז אל תגיד לי "הקבוצה של טביב".
ובמקומו, הייתי מתנער מהר מהמושג "אנשי מוני", כי עוד כמה שנים כל הכנופיה הזו של "אנשי מוני" ו"אנשי טביב" יזכרו לדיראון עולם כאויבי הפועל וכמי שאחראים לנזקים הנוכחיים והעתידים לבוא.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 17:36 
villa crespo כתב:
בהצלחה לשני הצדדים.
לעולם לא אסלח לו על המשפט "אנשי מוני החליטו להישאר בבית ולא לתרום כסף לקבוצה של אלי טביב".

אני רק אוסיף קטע מהמקורות עם שינוי קל "אנשים משני הצדדים גרועים באותה מידה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
אני, לעומת זאת, יכול להבין אמירה כזאת.
זה קורה לא מעט לאוהדים של קבוצות שמקבלים תפקיד בקבוצה שלהם, וברגע שהם נזרקים חשים ממורמרים ולא אחת עם רגשות נקם.
תשאלו מישהו שהיה אוהד שרוף ושעבד שנים רבות עבור הקבוצה שלו ונשלח הביתה.
אה, בעצם אי אפשר לשאול, הוא התאבד.

צריך כל אוהד להיות מודע למצב הזה, במידה והוא שואף לקבל תפקיד בקבוצתו האהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:02 
אנטיגונה כתב:
אני, לעומת זאת, יכול להבין אמירה כזאת.
זה קורה לא מעט לאוהדים של קבוצות שמקבלים תפקיד בקבוצה שלהם, וברגע שהם נזרקים חשים ממורמרים ולא אחת עם רגשות נקם.
תשאלו מישהו שהיה אוהד שרוף ושעבד שנים רבות עבור הקבוצה שלו ונשלח הביתה.
אה, בעצם אי אפשר לשאול, הוא התאבד.

צריך כל אוהד להיות מודע למצב הזה, במידה והוא שואף לקבל תפקיד בקבוצתו האהודה.

נכון, אבל כאן המקרה שונה.
הרי אם נסתכל אחורה, אז מה היה כאן בדיוק?
היה נוכל אחד שעשה הרבה נזק להפועל ותחתיו עבדו בובות, שהגנו עליו וסינגרו עליו בתקשורת, ביניהם גבע תלם ואמיר לובין.
הרי מקרים כמו גניבת 250 שקל למשחק נגד טוטנהאם, סגירת שער 2, העפת שביט, ריב וביטול זכויות לשחקני העבר של הפועל והתנהלות חובבנית היו הרבה לפני טביב. והדוברים של מוני הראל ידעו להגן עליו טוב טוב, למרות שהם ידעו שהוא פוגע בהפועל ומנהל אותה בקומבינות מסריחות.
עכשיו, באחת הקומבינות האחרונות של חבורת הזבל של מוני הראל, הגיע לעזרה אדון אלי טביב. מה עמד מאחורי זה ואיך מוני הראל שיכנע את טביב לבוא, אנחנו לא יודעים בוודאות (מעניין למה מוני הראל שומר את זה בסוד), אבל חלפו הימים ומה לעשות השותפים לקומבינה רבו וטביב יצא עם ידו על העליונה והחליט להעיף חלק מהקומבינה (שעד לפני שנה וחצי כולם היו במחנה אחד של הקומבינה, כן?).
אז עכשיו אני צריך לרחם עליהם? על אנשים שפגעו בהפועל? שילכו לחפש.
על אנשים כמו מורדי דדון, שלעניות דעתי לפחות, באמת תמימים ועם ידים נקיות, כואב לי. לא על הדוברים של מוני הראל.
אנשים כאן מדברים כאילו טביב נחת מהירח והשתלט על הפועל. מישהו הכניס אותו ולמישהו היה אינטרס להכניס אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:09 
אגב, שלא יהיה ספק, אם לגבע תלם מגיע כסף מהפועל ת"א, אז אני מאחל לו שיקבל כל גרוש עם ריבית והצמדה.
זה לא קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:20 
ובל נשכח שלפני עסקת דמארי שכולם פה זועקים, קיבלנו עסקה מפוקפקת פי כמה בדמות אלרואי כהן. 800K יורו ועוד 20% איתי שכטר.
על דמארי עוד אפשר לראות שיש לו כדורגל, מה יש לגולם מקרית שמונה? רק אלוהים ושירצקי יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
יישר כח :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:31 
villa crespo כתב:
אגב, שלא יהיה ספק, אם לגבע תלם מגיע כסף מהפועל ת"א, אז אני מאחל לו שיקבל כל גרוש עם ריבית והצמדה.
זה לא קשור.

מוזר, זה לא מסתדר עם איחולי ה"ארור" שהטחת. או שאולי כן, באיזשהו אופן מעוות.
ואין לך מושג כמה אתה רחוק מהמציאות שיצרת לעצמך ושכנעת את עצמך להאמין בה, אבל מכיוון שזה קרב אבוד מראש, ואני סיימתי את הקרבות שלי בנושאים האלה, אאחל לך גמר חתימה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:36 
כל הכבוד גבע ובהצלחה בתביעה,תוציא מהם כל שקל שמגיע לך.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:37 
חבר'ה, גבע שכיר שבמקרה הגיע לאן שהגיע בתקופת הראל. החלוקה ל"מחנות" כאן היא טפשית.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפני שהיה בהפועל הוא לא הכיר את מוני הראל.
מקווה שיקבל כל שקל שמגיע לו ואפילו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:37 
הצלם כתב:
villa crespo כתב:
זה לא קשור.

ואין לך מושג כמה אתה רחוק מהמציאות שיצרת לעצמך ושכנעת את עצמך להאמין בה, אבל מכיוון שזה קרב אבוד מראש, ואני סיימתי את הקרבות שלי בנושאים האלה, אאחל לך גמר חתימה טובה.

איזו מציאות יצרתי? עלייך או על מוני הראל?
מה לעשות, בתור אוהד הפועל, היית צריך להבין מה הולך לקרות כבר ביום שמוני הביא את טביב, אם לא קודם לכן.
מה לעשות? אני לא רואה את עצמי עובד תחת מוני הראל, כשאני יודע שהוא פוגע בדבר שהכי יקר לי.
האמת שאני די מרחם עליכם. הרי מוני הראל לקח אתכם איתו כל השנים האלה, כדי שטטשטשו קצת את המזימות שלו על הפועל, אבל בסופו של יום הוא הרוויח 6 מיליון שקל (לכל אלה שמרחמים על מוני הראל גם, שיושב עכשיו וצוחק על כולנו) ואתם הלכתם הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:39 
לא תתפוס אותי כתב:
חבר'ה, גבע שכיר שבמקרה הגיע לאן שהגיע בתקופת הראל. החלוקה ל"מחנות" כאן היא טפשית.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפני שהיה בהפועל הוא לא הכיר את מוני הראל.
מקווה שיקבל כל שקל שמגיע לו ואפילו יותר.

הכל נכון, רק שאני לא הגדרתי את עצמי כ"איש של מוני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:43 
מה הנקודה שלך? שאתה לא היית רוצה לעבוד תחת ההנהלה של הפועל כי לא היית מסתדר עם הקומבינות של ניהול מועדון כדורגל בישראל?

זה לא שגבע עשק את הפועל, סה"כ היה שכיר, קיבל משכורת ונתן תמורה.
זה לא שהוא שיקר או רימה או החליט על מחירי הכרטיסים נגד טוטנהאם.

הלוואי ויוציא פעם אחת מאיזה נוכל "יותר ממה שמגיע לו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:46 
לא תתפוס אותי כתב:
מה הנקודה שלך? שאתה לא היית רוצה לעבוד תחת ההנהלה של הפועל כי לא היית מסתדר עם הקומבינות של ניהול מועדון כדורגל בישראל?

זה לא שגבע עשק את הפועל, סה"כ היה שכיר, קיבל משכורת ונתן תמורה.
זה לא שהוא שיקר או רימה או החליט על מחירי הכרטיסים נגד טוטנהאם.

הלוואי ויוציא פעם אחת מאיזה נוכל "יותר ממה שמגיע לו".

אני מעריך את התמיכה, אבל למרות שיש לי הרבה מה להגיד בחרתי לשתוק נוכח ההזיות שמתוארות ע"י קרספו, מציע גם לך, כי זה ממילא קרב אבוד, ותמיכתו בטביב אינה מסוייגת גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:48 
אם ויה קרספו הוא מי שאני חושב שהוא אז הוא בחור טוב, אוהד הפועל ובנאדם שאני מעריך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:51 
הצלם כתב:
villa crespo כתב:
זה לא קשור.

גבע :ROSE:
עד השקל האחרון אם אפשר,כשנלחמים נגד מערכת רשע כמו של טביב ,ברור שהיו לכלוכים ושקרים ,על תדאג בקשר לזה ,מי שמכיר אותך יודע את האמת וכמה תרמת להפועל
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:52 
אני אגיד לך מה הנק' שלי ומה הבעיה שלי.
אני, באופן אישי, נורא מתנגד לכל תופעת המקורבים.
הרי אין ספק שכולם אוהדים ורוצים בטובתה של הפועל, אבל ברגע שיש לך קרבה למי מאנשי המועדון, אז אוט' קשה לך לבקר אותה ולכן אתה פסול עדות. ואבוי לנו היום בו האוהדים לא יהיו הגוף המבקר של הקבוצה.
עכשיו, גבע תלם, עם כל הכבוד לכישרון שלו, קיבל את התפקיד והתקדם בהפועל קודם כל כי הוא אוהד הפועל. לגיטימי.
רק מה? אחרי כמה שנים תחת מוני הראל, אני מניח שהוא כבר יכל להריח שמשהו שם מסריח מאד ועל הפועל עתיד לבוא אסון (סליחה שאני דרמטי, אבל אני מאמין באמת ובתמים שאם לא יקרה נס, אנחנו עוד נתגעגע לעונה הנוכחית) ואז הוא עמד בפני קונפליקט - הקבוצה שלו או העבודה שלו. הוא בחר בעבודה שלו.הוא בחר ללכת עם אויב הפועל.
הכל לגיטמי, אבל שאנשים לא יתבלבלו. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:58 
villa crespo כתב:
אני אגיד לך מה הנק' שלי ומה הבעיה שלי.
אני, באופן אישי, נורא מתנגד לכל תופעת המקורבים.
הרי אין ספק שכולם אוהדים ורוצים בטובתה של הפועל, אבל ברגע שיש לך קרבה למי מאנשי המועדון, אז אוט' קשה לך לבקר אותה ולכן אתה פסול עדות. ואבוי לנו היום בו האוהדים לא יהיו הגוף המבקר של הקבוצה.
עכשיו, גבע תלם, עם כל הכבוד לכישרון שלו, קיבל את התפקיד והתקדם בהפועל קודם כל כי הוא אוהד הפועל. לגיטימי.
רק מה? אחרי כמה שנים תחת מוני הראל, אני מניח שהוא כבר יכל להריח שמשהו שם מסריח מאד ועל הפועל עתיד לבוא אסון (סליחה שאני דרמטי, אבל אני מאמין באמת ובתמים שאם לא יקרה נס, אנחנו עוד נתגעגע לעונה הנוכחית) ואז הוא עמד בפני קונפליקט - הקבוצה שלו או העבודה שלו. הוא בחר בעבודה שלו.הוא בחר ללכת עם אויב הפועל.
הכל לגיטמי, אבל שאנשים לא יתבלבלו. זה הכל.

אז מכיוון שהחלטת לנסות להסביר את עמדותיך, נסה לחשוב על הדבר הבא: האם אתה באמת חושב שכאשר נכנסו טביב וקצרה למערכת מיד החליטו העובדים כולם לעמוד לצידו של מוני הראל או אלי טביב ולהצהיר על כך? אז תרשה לי לעדכן אותך, שטביב עצמו החליט שכל מי שעבד שם לפניו שייך אוטומטית למחנה הראל, יכול מאוד להיות שזה הגיוני ולגיטימי מצידו, אין לי ספק. במספר הזדמנויות, נשאל גבע תלם, עוד בטרם הלכו הצדדים להתכתש בבית המשפט, לגבי השתייכותו למחנה זה או אחר, וענה שהמועדון חשוב יותר מהכל והוא אינו משתייך לצד זה או אחר. אתה יכול לקרוא לו שקרן, אופרטוניסט, מניפולטור או אפילו מקורב, אבל לא להתעלם מהעובדה הזו.
מיותר לציין שאחרי ניסיונות לפגוע בו אישית ע"י אוסידון וטביב, כורח הנסיבות הביא לכך שמוני הראל היה זה שיצא להגנתו ולכן השתייך למחנה הראל. חפש את ראיון הרדיו עם קופמן ואיינשטיין, הכל שם.

נערך לאחרונה על ידי הצלם בתאריך 05 אוקטובר 2011, 18:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:58 
הצלם כתב:
תמיכתו בטביב אינה מסוייגת גם ככה.

תמיכתי בטביב?
אני לא ישן בלילה בגלל אלי טביב.
אבל את אלי טביב החבר שלך הביא, לא אני. את האסון המתקרב הבוס שלך הביא, בזמן שאתה דיבררת עליו בתקשורת.
בזמן שהם גנבו מאות שקלים לכרטיס לליגת האלופות, אתה הסברת על זה לתקשורת ואני נשארתי בבית, אז אל תגיד שאני תומך באלי טביב.
אולי תבוא ותספר כאן לכולם למה רבו אלי טביב ומוני הראל ולמה מוני הראל שותק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:59 
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל זה לא שהוא עבר מהברזלים של שער 5 וקנו את שתיקתו עם ג'וב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 19:05 
אגב, לפי התביעה שלך, אני מניח שאתה היית מעוניין להיות הדובר של הפועל גם היום.
אתה בעצם טוען שהיית מסוגל היום, בתור אוהד הפועל, לעמוד מול התקשורת ולהסביר את ההתנהלות החובבנית והפושעת של הפועל? אתה היית מסביר בעצם לאן הולך הכסף?
אם כן, אז כנראה שהבעיה היא רק בתפיסת העולם שלנו ואז אני באמת, בלי צחוק, חוזר בי מדבריי ומתנצל עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 19:09 
villa crespo כתב:
אתה בעצם טוען שהיית מסוגל היום, בתור אוהד הפועל, לעמוד מול התקשורת ולהסביר את ההתנהלות החובבנית והפושעת של הפועל? אתה היית מסביר בעצם לאן הולך הכסף?
אם כן, אז כנראה שהבעיה היא רק בתפיסת העולם שלנו ואז אני באמת, בלי צחוק, חוזר בי מדבריי ומתנצל עליהם.

אני לא רוצה להיכנס להנחות, בטח מכיוון שהשיחה היא לא בארבע עיניים. אני גם מוכן לקבל כל ביקורת כפי שקיבלתי לא מעט במהלך השנים. מפריעים לי רק איחולים כגון "ארור" או "תמות", כאלו ששמורים ליריבות מולן אנחנו משחקים כאילו הייתי קפטן בקבוצה צהובה כלשהי.

אתה מוזמן להמשיך בשלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 19:15 
הצלם כתב:
villa crespo כתב:

אני לא רוצה להיכנס להנחות, בטח מכיוון שהשיחה היא לא בארבע עיניים. אני גם מוכן לקבל כל ביקורת כפי שקיבלתי לא מעט במהלך השנים. מפריעים לי רק איחולים כגון "ארור" או "תמות", כאלו ששמורים ליריבות מולן אנחנו משחקים כאילו הייתי קפטן בקבוצה צהובה כלשהי.

אתה מוזמן להמשיך בשלך.

א. איפה איחתי לך למות?
ב. רשמתי, ואני עומד מאחורי זה, שארור הוא כל אוהד הפועל שתמך בקומבינות של מוני הראל על חשבון הפועל. אם לא ידעת על הקומיבנות, אז כנראה שאתה לא קהל היעד.
ג. מה יש להיכנס להנחות? לפי מה שמשתמע מדברייך, במידה ולא היית מפוטר, היית מסוגל להמשיך להיות דובר של הפועל גם היום, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: