תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 11:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המתנחלים המחבלים ממשיכים באלימות והמדינה שותקת
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:29 
אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
נכון לוגיקה בשקל, אם הבעיה שלהם הייתה המתנחלים אזי הם צריכים לרצוח רק אותנו (הם עושים זאת בשמחה..) ולא למשל לפוצץ אוטובוסים בת"א ובירושלים או לפוצץ את מחנה יהודה ולירות טילים על אשקלון ב''ש.

הם לא רוצים אותנו כאן והם לא רוצים אותנו בכלל.

1. שאתה אומר הם אתה מתכוון למי? הרוב? חצי? שליש? חמאס? פת''ח?
2. אז האם לא יתכן שמי ששרף את המסגד אולי, אבל רק אולי עשה זאת עקב שנאה לאומנית/פשיסטית ורדיקליות דתית? לא יכול להיות, זה רק הצד שלהם.

טוב שאתה משחק אותה תמים, למרות שכבר כתבתי תשובה לפביו אם אני לא טועה..

השלטון שלהם קרי אבו מאזן- פתח הנייה, משעל-חמאס..
וכן רוב הערבים שעל הנייר לא רשומים באירגוני טרור האלה. (הרי לא הגיוני שכל הפיגועים ביצעו הפתח וחמאס נכון..?)

אבל אתה תעלים עין תגן עליהם תאשים יהודים טוב מאוד.

1. אה הם זה ההם שרוצים לחסל אותנו לא חשוב מה, ולא מקבלים בשום אופן את האפשרות של שלום. חוץ מהאלו מהפת''ח שכן(אה סליחה זה הכל תכנית של שקרים כי קומוניסים הביא סרטון).
זה כמובן רק אצליהם. אצל ההנהגה שלנו כולם רוצים שלום. זה שהשלום אצלינו זה בלי תנאים הגיוניים כמו חלוקת ירושלים זה משהוא אחר,אבל הם אומרים שלום. זה לא רמאות זה שונה שזה אצלינו.
ואני ממש לא מאשים רק צד אחד בטמטום, אני מראה לך שכל הצדדים מלאים בטמטום עקב רדיקליות דתית ופשיזם לאומני. אתה זה שבוחר להתעלם מצד 1.

2. כאן כלל לא התייחסת. אני מתחיל להיעלב.

קודם כל הפתח לא רוצה שלום ולא נעלייים הוא רוצה להשמיד אותנו. נקודה(אותנו זה לא רק את המתיישבים אלא בכלל את היהודים..).

חוץ מיזה שאני בעיה בעיה שיהיה כאן שלום, אבל לא שלום שיקרי ושלום שאנחנו רק מפסידים ונהיים חלשים וכן לא שלום שאנחנו מביאים להם את ארץ ישראל ואז הם בתמורה מפסיקים לרצוח אותנו. בשטחים שרוצים לתת להם יש מקומות חשובים מבחינה ביטחונית וכן דברים חשובים וקדושים לדת של העם שלך ועם שלך בכלל (אני מקווה שזה מדבר אלייך..).

בנוגע ל-2 קודם כל אל תעלב וחבל שאתה לוקח ללב זה לא בריא, ועכשיו ברצינות - מי שעשה את המעשה המפגר\מטומטם\אידיוטי\כל התשובות נכונות. עשה את זה בגלל שלפי ראות עינו(אני לא אמר אם זה נכון או לא זה לפי ראות עינייהם, המדינה לא עושה מפסיק כדי להפסיק את רצח היהודים, צה"ל בגדול במקום לנקות את הראש ולשמור על יהודים (שזה התפקיד שלו..) עסוק רק כדי למלא את זדונות של הבוגדים - להרוס בתים של יהודים בארץ ישראל, להרחיק בעלי משפחות לחצי שנה וכדומה מאיזור המגורים שלהם אפילו בלי להגיד להם במה הם אשמים, נתינת מכות לילדים, פינוי בבשעות הקטנות של הלילה וכו' וכו'..

לכן הם (לדעתי אני חושב..) עושים זאת כדי להרתיע את האוייב, (נגיד למשל אם הם יזרקו אבנים ואז ירדפו אחרי הזורקים ויתנו להם מכות כמו שצריך, אז אולי הזורקים יפחדו ולא יזרקו וכל מיני כאלה..)

נכון או לא נכון אני חושב במקרים מאוד מאוד מאוד מסויימים ונקודתיים זה נכון, בגדול לא.

אם צה"ל באמת לא שומר על היהודים בוא נעשה ניסוי.
שצה"ל ייצא מהשטחים ונראה כמה באמת הוא לא שומר עליהם.

המתנחלים גיבורים גדולים מאחורי הגב של צה"ל.
אם צה"ל יוצא משם, הם רצים אחריו כמו טיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:31 
אם צה"ל יוצא משם, הם רצים אחריו כמו טיל.[/quote]

למה נראה לך? רק שיודיעו על זה לפני ונתארגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:33 
מלחמת אחים עכשיו ( לא שאני ומרגיש שהם אחים שלי). אין ברירה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
1. שאתה אומר הם אתה מתכוון למי? הרוב? חצי? שליש? חמאס? פת''ח?
2. אז האם לא יתכן שמי ששרף את המסגד אולי, אבל רק אולי עשה זאת עקב שנאה לאומנית/פשיסטית ורדיקליות דתית? לא יכול להיות, זה רק הצד שלהם.[/quote]
טוב שאתה משחק אותה תמים, למרות שכבר כתבתי תשובה לפביו אם אני לא טועה..

השלטון שלהם קרי אבו מאזן- פתח הנייה, משעל-חמאס..
וכן רוב הערבים שעל הנייר לא רשומים באירגוני טרור האלה. (הרי לא הגיוני שכל הפיגועים ביצעו הפתח וחמאס נכון..?)

אבל אתה תעלים עין תגן עליהם תאשים יהודים טוב מאוד.[/quote]

1. אה הם זה ההם שרוצים לחסל אותנו לא חשוב מה, ולא מקבלים בשום אופן את האפשרות של שלום. חוץ מהאלו מהפת''ח שכן(אה סליחה זה הכל תכנית של שקרים כי קומוניסים הביא סרטון).
זה כמובן רק אצליהם. אצל ההנהגה שלנו כולם רוצים שלום. זה שהשלום אצלינו זה בלי תנאים הגיוניים כמו חלוקת ירושלים זה משהוא אחר,אבל הם אומרים שלום. זה לא רמאות זה שונה שזה אצלינו.
ואני ממש לא מאשים רק צד אחד בטמטום, אני מראה לך שכל הצדדים מלאים בטמטום עקב רדיקליות דתית ופשיזם לאומני. אתה זה שבוחר להתעלם מצד 1.

2. כאן כלל לא התייחסת. אני מתחיל להיעלב.[/quote]
קודם כל הפתח לא רוצה שלום ולא נעלייים הוא רוצה להשמיד אותנו. נקודה(אותנו זה לא רק את המתיישבים אלא בכלל את היהודים..).

חוץ מיזה שאני בעיה בעיה שיהיה כאן שלום, אבל לא שלום שיקרי ושלום שאנחנו רק מפסידים ונהיים חלשים וכן לא שלום שאנחנו מביאים להם את ארץ ישראל ואז הם בתמורה מפסיקים לרצוח אותנו. בשטחים שרוצים לתת להם יש מקומות חשובים מבחינה ביטחונית וכן דברים חשובים וקדושים לדת של העם שלך ועם שלך בכלל (אני מקווה שזה מדבר אלייך..).

בנוגע ל-2 קודם כל אל תעלב וחבל שאתה לוקח ללב זה לא בריא, ועכשיו ברצינות - מי שעשה את המעשה המפגר\מטומטם\אידיוטי\כל התשובות נכונות. עשה את זה בגלל שלפי ראות עינו(אני לא אמר אם זה נכון או לא זה לפי ראות עינייהם, המדינה לא עושה מפסיק כדי להפסיק את רצח היהודים, צה"ל בגדול במקום לנקות את הראש ולשמור על יהודים (שזה התפקיד שלו..) עסוק רק כדי למלא את זדונות של הבוגדים - להרוס בתים של יהודים בארץ ישראל, להרחיק בעלי משפחות לחצי שנה וכדומה מאיזור המגורים שלהם אפילו בלי להגיד להם במה הם אשמים, נתינת מכות לילדים, פינוי בבשעות הקטנות של הלילה וכו' וכו'..

לכן הם (לדעתי אני חושב..) עושים זאת כדי להרתיע את האוייב, (נגיד למשל אם הם יזרקו אבנים ואז ירדפו אחרי הזורקים ויתנו להם מכות כמו שצריך, אז אולי הזורקים יפחדו ולא יזרקו וכל מיני כאלה..)

נכון או לא נכון אני חושב במקרים מאוד מאוד מאוד מסויימים ונקודתיים זה נכון, בגדול לא.[/quote]
אם צה"ל באמת לא שומר על היהודים בוא נעשה ניסוי.
שצה"ל ייצא מהשטחים ונראה כמה באמת הוא לא שומר עליהם.

אם צה"ל יוצא משם, הם רצים אחריו כמו טיל.[/quote]
אלף לא כתבתי שצה"ל לא שומר על היהודים, אמרתי שהוא לא מרוכז רק בזה
מה גם שכתבתי שזה לפי ריאות עינייהם, זאת אומרת שזה לא הדעה שלי רק כתבתי את מה שהם חושבים..

ולכן אחי אתה אתה מדבר לאדם הלא נכון :ROSE:

בכל מקרה אני מסכים איתך שהמתיישבים הם גיבורים גדולים גם בלי קשר לצה"ל. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:36 
קומוניסים כתב:
אם צה"ל יוצא משם, הם רצים אחריו כמו טיל.

למה נראה לך? רק שיודיעו על זה לפני ונתארגן.[/quote]
פחחחחח.
הדרך הכי יעילה לפנות את השטחים מבלי להשקיע בזה אגורה זה פשוט להודיע שצה"ל יוצא משם.
זה יהיה הפקק הכי גדול בתולדות המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:

אבל אתם לא נגד אלימות ומלחמות, אהה רגע שמה מדובר בערבים אוהבי נפשנו וכאן מדובר בעם שלך

עכשיו הכול מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

רוי האדום כתב:

חס ושלום!

"כשאח נגד אח, המנצח - תמיד מפסיד. "

ידיעה שהגיעה כרגע, הרב חנן פורת, מחלוצי ומתיישבי ארץ ישראל וגיבור ישראל במלחמת ששת הימים,
נפטר לאחר מאבק קשה בסרטן.
יהי זכרו ברוך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום על גרדום:
ציטוט:

נכון או לא נכון אני חושב במקרים מאוד מאוד מאוד מסויימים ונקודתיים זה נכון, בגדול לא.

1. אנשי פת''ח שונים ומשונים הצהירו כבר שהם כן מעוניינים בשלום. וכן המשמעות של שלום היא לתת את אותם שטחים(במיוחד כאלו שאין לנו לא יד ורגל בהם בפועל, חוץ מכמה מתנחלים וגדודי צה''ל ששומרים עליהם).
השלום שאתה רוצה אינו פרקטי ולכן אינו בר קיימא. השלום שאני רוצה, הוא כן. מה לעשות אני בוגד באנטישמיות.

2. א. אם אתה מקשר כאן סוג של הבנה למקרה כי צה''ל לא עושה את תפקידו, כי הממשלה בוגדת ביהודים(הממשלה הכי ימנית שקיימת אי פעם?) לפי ראות עיניהם של אותם "יהודים טובים"(שגיבורים על מסגד נטוש)
אוטומטית אתה משדר הבנה לפיגועים שמבצעים בדיוק אותם פלסטינים מאותם סיבות רק לצד שלהם.
אתה בוחר לבדל אחד מהשני, כי אתה צבוע, אבל זה נושא אחר.

ב. אנשי תג מחיר לא הולכים ומרביצים לאלו שזורקים אבנים, הם זורקים אבנים חזרה עד שהמשטרה מפזרת אותם, ואז הולכים בלילה ושורפים מסגד לא קשור בשיט לאירוע.
ואם זה ירתיע את זורקים? בינתיים החיסולים, הריסת הבתים, המחסומים, העוצר, עופרת יצוקה וחומת מגן לא הרתיעו אותם. אבל כמה אפסים שמתגנבים בלילה ושורפים מבנה, זה כבר מפחיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:39 
אדום עד לגרדום כתב:
רוי האדום כתב:

אבל אתם לא נגד אלימות ומלחמות, אהה רגע שמה מדובר בערבים אוהבי נפשנו וכאן מדובר בעם שלך

עכשיו הכול מובן.

אני נגד אלימות ? מאיפה הבאת את זה , דינו של נאסראללה ואחמיניגאד ברור לי , כך גם של מרזל ובן גביר וכל נאו נאצי בעולם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:40 
אדום עד לגרדום כתב:
רוי האדום כתב:

עכשיו הכול מובן.

כי אנחנו לא אוהבים בוגדים
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אחי תתפלא, אבל אתה מכליל כאן, יש אנשים שז כן ירתיע אותם, חוץ מיזה שבלי קשר להרתע או לא, צריך להרוג את אותם מחבלים.
ולא אני לא מדבר על ה"מחבלים יהודים"שאתה סס לרצוח ולהרוג, אני מדבר על המחבלים האמיתיים שרוצחים בלי קשר לכלום רק בגלל היותנו יהודים ובגלל שאנחנו כאן.

חוץ מיזה ששוב גם אם יש אנשים מהאירגון טרור הזה ש"רוצים שלום" זה רק אם אנחנו נביא להם את ארץ ישראל שזו הארץ שלנו, מה גם שראש אירגון טרור הזה אמר שהכיבוש הוא 63 שנה זאת אומרת במחינתם 48 ו67' זה אותו דבר.

אבל אתה תתמשיך לתת למדינה ותמשיך להקל עליהם ברצח יהודים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
רוי האדום כתב:

עכשיו הכול מובן.

חה חה חה חה אנחנו הבוגדים..הצחקת אותי..

רק תזכיר לי למי יש אירגונים שכל המטרה שלהם היא להוציא את חיילי צה"ל כפושעי מלחמה? מי רוצה לפתוח כבישים למחבלים? מי הלך לעשות מפגן הזדהות עם המחבל שרצח באיתמר?.. מי עשה הפגנה נגד חיילי השייטת בנוגע למרמרה??! מי כל הזמן עד שרוצים לעשות את זה מה שצריך לעשות הולך ומקיים הפגנות נגד פעולות של צה"ל? מי הולך ומסייע בנעלין בילעיןם ועוד כדי לזרוק על חיילים אבנים צמיגים ובקבועי תבערה?
מי מנסה להוכיח יומם ולילה שמה שצה"ל עושה זה פשע מלחמה? ועוד ועוד..

אז אל תבלבל תמח עלאק אנחנו הבוגדים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:49 
אדום עד לגרדום כתב:
אחי תתפלא, אבל אתה מכליל כאן, יש אנשים שז כן ירתיע אותם, חוץ מיזה שבלי קשר להרתע או לא, צריך להרוג את אותם מחבלים.
ולא אני לא מדבר על ה"מחבלים יהודים"שאתה סס לרצוח ולהרוג, אני מדבר על המחבלים האמיתיים שרוצחים בלי קשר לכלום רק בגלל היותנו יהודים ובגלל שאנחנו כאן.

חוץ מיזה ששוב גם אם יש אנשים מהאירגון טרור הזה ש"רוצים שלום" זה רק אם אנחנו נביא להם את ארץ ישראל שזו הארץ שלנו, מה גם שראש אירגון טרור הזה אמר שהכיבוש הוא 63 שנה זאת אומרת במחינתם 48 ו67' זה אותו דבר.

1. אני די בטוח שדיברנו עד עכשיו על אלו שזרקו קצת אבנים שמתנחלים החזירו להם(או הפוך, לך תידע) ולא על מחבלים.
2. חברון למשל אינה חלק מהארץ שלנו. בטח שלא עזה שיש בה לצערי יהודי אחד בלבד(בתקווה שהוא חי).
3. הרשות כולל אבו מאזן היה כבר מוכן לוותר על שטחים בירושלים. הוא יכול לומר שהכיבוש הוא מ-48, מ-67, משנת 2022. זה לא באמת מעניין.
בסופו של דבר הסטנדרט הוא שלום במתווה גבולות 67. אבל אתה יכול להתעלם גם ממה שריאלי. עד עכשיו זה עובד מצוין לצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:52 
אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
רוי האדום כתב:

עכשיו הכול מובן.

רק תזכיר לי למי יש אירגונים שכל המטרה שלהם היא להוציא את חיילי צה"ל כפושעי מלחמה? מי רוצה לפתוח כבישים למחבלים? מי הלך לעשות מפגן הזדהות עם המחבל שרצח באיתמר?.. מי עשה הפגנה נגד חיילי השייטת בנוגע למרמרה??! מי כל הזמן עד שרוצים לעשות את זה מה שצריך לעשות הולך ומקיים הפגנות נגד פעולות של צה"ל? מי הולך ומסייע בנעלין בילעיןם ועוד כדי לזרוק על חיילים אבנים צמיגים ובקבועי תבערה?

כן, אתם פועלים לקיומה של מדינה דו לאומית עם רוב ערבי או מדינה דו לאומית בנוסח דרום אפריקה עד שתהפוך למדינה דו לאומית עם רוב ערבי. לכן, אתם בוגדים.
אגב הייתי מציע לך גם לחפש כיצד מידע מה אנשי תג מחיר חושבים על צה''ל, הם לא בדיוק שונים מאנשי הגדרות, רק לכיוון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

1. אני די בטוח שדיברנו עד עכשיו על אלו שזרקו קצת אבנים שמתנחלים החזירו להם(או הפוך, לך תידע) ולא על מחבלים.
2. חברון למשל אינה חלק מהארץ שלנו. בטח שלא עזה שיש בה לצערי יהודי אחד בלבד(בתקווה שהוא חי).
3. הרשות כולל אבו מאזן היה כבר מוכן לוותר על שטחים בירושלים. הוא יכול לומר שהכיבוש הוא מ-48, מ-67, משנת 2022. זה לא באמת מעניין.
בסופו של דבר הסטנדרט הוא שלום במתווה גבולות 67. אבל אתה יכול להתעלם גם ממה שריאלי. עד עכשיו זה עובד מצוין לצד השני.

אחי אתה צוחק עליי? מה זאת אומרת שהוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, הוא אומר את מה שהוא חושב זאת אומרת שקווי 67 אם חס וחלילה ימסרו למחבל הזה ודוקטור מכחיש שואה הזה וחבריו צמאי הדם שלנו, זה רק ייתן להם עוד כח להספיק את זה שלא סיימו אבותיהם מורי הדרך שלהם, וזה יעודד אותם לעוד ועוד, ושוב המטרה שלו היא 48 לכן גם אם תיתן להם את 67 זה לא יעזור הם ימשיכו לנסות להשלים המטרה..

חברון היא מארץ ישראל אברהם אבא שלך קנה אותה מעפרון החיתי, והוא שלנו, זה שקברי האבות והאימהות לא מזיז לך ולא אכפת לך שהעם שלך לא יוכל ללכת לבקר את אביו ואימו ההקדמונים והקדושים, ולא נהיה בחלקה ארץ שהיא שלנו, זה מאוד מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
רוי האדום כתב:

עכשיו הכול מובן.

כן, אתם פועלים לקיומה של מדינה דו לאומית עם רוב ערבי או מדינה דו לאומית בנוסח דרום אפריקה עד שתהפוך למדינה דו לאומית עם רוב ערבי. לכן, אתם בוגדים.
אגב הייתי מציע לך גם לחפש כיצד מידע מה אנשי תג מחיר חושבים על צה''ל, הם לא בדיוק שונים מאנשי הגדרות, רק לכיוון אחר.

כן כן אנחנו פועלים לדו לאומית ובלה בלה בלה בלה
בינתיים מי שבונה את הארץ הזאת ומי שמנסה לשמור עליה ומי שמפריח שממות ומי שלא הולך עם האוייבים זה אנחנו ולא אתם.

קודם כל, גם אם אנשי תג מחיר חושבים משו על צה"ל הם עדיין לא הולכים ותומכים באוייב כדי לפגוע בו או הולכים עם האוייב למטרת אחרות אתם כן, מה גם שאם צה"ל יעשה את מה שהוא אמור לעשות (אמז זה כתוב בראשי תיבות של צ.ה.ל), הם יפסיקו לפנצר רכבים, בעוד שגם אם האוייבים והבוגדים יצחילו במשימת הרשע שלהם ויוציאו את גדר הביטחון והצלה, הם עדיין ימשיכו לפגוע החיילי צה"ך וביהודים..(ואל תתדאג הבוגדים שאיתם כבר ימצאו דרך אחרת לתמוך בהם..בשם הסולדריות או משו כזה..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מיזה שזה קצת מצחיק להגיד שחברון ועזה הם לא בארץ ישראל שההיסטוריה היהודית שלה יותר מפותחת ויותר רבת שנים מתל אביב למשל..
אבל ניחא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
הם כן בארץ ישראל הם לא במדינת ישראל.
הגיע הזמן לעשות את ההבדלה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
הוא כתב שחברון ועזההם לא חלק מהארץ שלנו ולא מהמדינה.
יכול להיות שהוא התכוון אחרת(למרות שאם הדיעות שלו אין לדעת..), אבל זה מה שהוא כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:08 
יש שמועה חזקה שנעצרו 3 ערבים מחברון בחשד להצתת המסגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:09 
קומוניסים כתב:

כרגע דובר המחוז הצפוני של המשטרה מכחיש את כל השמועות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:11 
ofri כתב:
קומוניסים כתב:

איפה ראית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:15 
http://idanlandau.com/2011/10/04/mysogenia-in-anatot/#

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:19 
קומוניסים כתב:
ofri כתב:
קומוניסים כתב:

איפה ראית?

רוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

קשה לי להאמין שערבים יעשו דבר כזה, לכן להבא אם אתה שומע דברים כאלה לפחות תביא קישור או שלפחות תיד מאיפה ראית\שמעת את זה..

נראה לי לא הגיוני בעליל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
קומוניסים כתב:

קשה לי להאמין שערבים יעשו דבר כזה, לכן להבא אם אתה שומע דברים כאלה לפחות תביא קישור או שלפחות תיד מאיפה ראית\שמעת את זה..

זה בא מאותו בנאדם שמכחיש שבין המתנחלים יש גם טרוריסטים, אז אין מה להתפלא.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:34 
אדום עד לגרדום כתב:
קומוניסים כתב:

:SHOCK3: :SHOCK3: :SHOCK3:

ב-19 מאי השנה הוגש כתב אישום חמור כנגד עבדאללה, רמזי ויוסף מוחמד באכר -שלושה ערבים תושבי יפו, החשודים כי עשרה ימים לאחר הטבח באיתמר תכננו להניח מטען במכונית תופת ביציאה ממסגד חסן בק ביפו עם סיום התפילה ביום שישי במטרה לרצוח עשרות מתפללים ערבים, ולרשום במקום כתובת גראפיטי "תג מחיר" על מנת לייצר את הרושם כי מדובר בפעולת מחיר של פעילי ימין או מתיישבים מיהודה ושומרון.
במקרים אחרים, כך לפי ראש המועצה האזורית שומרון, גילתה חקירת המשטרה כי מאחורי 'תג מחיר' נמצאים ערבים "פלסטינים" שרצו לזכות בפיצויים חינם ממדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:35 
דרך אגב האם מישהו פה גינה אז את שריפת בית הכנסת ב2008 בלוד ע"י ערבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
טוב רמה כזאתי זה חדש לי.

אבל עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 16:37 
אדום עד לגרדום כתב:
טוב רמה כזאתי זה חדש לי.

אבל עדיין.

לכן הדגשתי שמדובר בשמועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: