1.
שאתה אומר הם אתה מתכוון למי? הרוב? חצי? שליש? חמאס? פת''ח? 2. אז האם לא יתכן שמי ששרף את המסגד אולי, אבל רק אולי עשה זאת עקב שנאה לאומנית/פשיסטית ורדיקליות דתית? לא יכול להיות, זה רק הצד שלהם.[/quote]
טוב שאתה משחק אותה תמים, למרות שכבר כתבתי תשובה לפביו אם אני לא טועה..
השלטון שלהם קרי אבו מאזן- פתח הנייה, משעל-חמאס..
וכן רוב הערבים שעל הנייר לא רשומים באירגוני טרור האלה. (הרי לא הגיוני שכל הפיגועים ביצעו הפתח וחמאס נכון..?)
אבל אתה תעלים עין תגן עליהם תאשים יהודים טוב מאוד.[/quote]
1. אה הם זה ההם שרוצים לחסל אותנו לא חשוב מה, ולא מקבלים בשום אופן את האפשרות של שלום. חוץ מהאלו מהפת''ח שכן(אה סליחה זה הכל תכנית של שקרים כי קומוניסים הביא סרטון).
זה כמובן רק אצליהם. אצל ההנהגה שלנו כולם רוצים שלום. זה שהשלום אצלינו זה בלי תנאים הגיוניים כמו חלוקת ירושלים זה משהוא אחר,אבל הם אומרים שלום. זה לא רמאות זה שונה שזה אצלינו.
ואני ממש לא מאשים רק צד אחד בטמטום, אני מראה לך שכל הצדדים מלאים בטמטום עקב רדיקליות דתית ופשיזם לאומני. אתה זה שבוחר להתעלם מצד 1.
2. כאן כלל לא התייחסת. אני מתחיל להיעלב.[/quote]
קודם כל הפתח לא רוצה שלום ולא נעלייים הוא רוצה להשמיד אותנו. נקודה(אותנו זה לא רק את המתיישבים אלא בכלל את היהודים..).
חוץ מיזה שאני בעיה בעיה שיהיה כאן שלום, אבל לא שלום שיקרי ושלום שאנחנו רק מפסידים ונהיים חלשים וכן לא שלום שאנחנו מביאים להם את ארץ ישראל ואז הם בתמורה מפסיקים לרצוח אותנו. בשטחים שרוצים לתת להם יש מקומות חשובים מבחינה ביטחונית וכן דברים חשובים וקדושים לדת של העם שלך ועם שלך בכלל (אני מקווה שזה מדבר אלייך..).
בנוגע ל-2 קודם כל אל תעלב וחבל שאתה לוקח ללב זה לא בריא, ועכשיו ברצינות - מי שעשה את המעשה המפגר\מטומטם\אידיוטי\כל התשובות נכונות. עשה את זה בגלל שלפי ראות עינו(אני לא אמר אם זה נכון או לא זה לפי ראות עינייהם, המדינה לא עושה מפסיק כדי להפסיק את רצח היהודים, צה"ל בגדול במקום לנקות את הראש ולשמור על יהודים (שזה התפקיד שלו..) עסוק רק כדי למלא את זדונות של הבוגדים - להרוס בתים של יהודים בארץ ישראל, להרחיק בעלי משפחות לחצי שנה וכדומה מאיזור המגורים שלהם אפילו בלי להגיד להם במה הם אשמים, נתינת מכות לילדים, פינוי בבשעות הקטנות של הלילה וכו' וכו'..
לכן הם (לדעתי אני חושב..) עושים זאת כדי להרתיע את האוייב, (נגיד למשל אם הם יזרקו אבנים ואז ירדפו אחרי הזורקים ויתנו להם מכות כמו שצריך, אז אולי הזורקים יפחדו ולא יזרקו וכל מיני כאלה..)
נכון או לא נכון אני חושב במקרים מאוד מאוד מאוד מסויימים ונקודתיים זה נכון, בגדול לא.[/quote]
אם צה"ל באמת לא שומר על היהודים בוא נעשה ניסוי.
שצה"ל ייצא מהשטחים ונראה כמה באמת הוא לא שומר עליהם.
המתנחלים גיבורים גדולים מאחורי הגב של צה"ל.
אם צה"ל יוצא משם, הם רצים אחריו כמו טיל.[/quote]
אלף לא כתבתי שצה"ל לא שומר על היהודים, אמרתי שהוא לא מרוכז רק בזה
מה גם שכתבתי שזה לפי ריאות עינייהם, זאת אומרת שזה לא הדעה שלי רק כתבתי את מה שהם חושבים..
ולכן אחי אתה אתה מדבר לאדם הלא נכון
בכל מקרה אני מסכים איתך שהמתיישבים הם גיבורים גדולים גם בלי קשר לצה"ל.