el dudernio כתב:
אוגסטוס הענין הוא שאני לא חושב שהסגל בעיתי, אני חושב שחלוקת העומסים בין חברי הסגל היא בעיתית.
יש לך בסגל:
3 שוערים - אדל, בוריס וגליל.
5 בלמים - מריו, באדיר,ביבאן, חוטא ומור שושן.
3 מגני שמאל - שיש, דדי ועטיא.
2 מגני ימין - חוטבא וקנדה.
4 קשרי אמצע - ידין, שי, נוסא וגורדנה.
2 קשרי שמאל - טועמה ואלרואי.
2 קשרי ימין - אורמוש ואבעס.
3 חלוצים - לאלא, טוטו ודאמרי.
הפועל עד עכשיו שיחקה בשלושת המפעלים 15 משחקים.
דאמרי פתח ב 14 וטוטו ב 13, לאלא לעומתם "רק" ב 4 כלומר 1 מהמשחקים פתחו 3 החולצים ביחד (ככה הרי נותנים להם לנוח).
אלרואי כהן פתח ב 4, סלים טועמה פתח ב 6 כלומר היו 5 משחקים שהשארנו את הקשרים השמאליים שלנו לשבת בחוץ.
במרכז נוסא פתח ב 9 משחקים, גורדנה ב 5 (בטוח בעיית עומס הפציעה שלו), ידין ב 8, ושי ב 12.
בימין אורמוש פתח ב 5, ועבאס ב 7 (ממש סובל מעומס), שיבחון פתח ב 3 משחקים לפני שעבר ל ב"ש.
אז אתה מבין שהיחידי שהשניים היחידים שהיו אמורים לסבול מעומס בקישור הם נוסא (הגיע מאוחר) ושי, שיכלת להוריד מהם עומס בקלות
אם רק היית נותן לאלרואי כהן לפתוח כמו עבאס ולא כמו שיבחון?
אותו כנ"ל לגבי החלוצים אז דאמרי וטוטו יורדים ל 10-11 משחקים כ"א עם זמן למנוחה.
שוב, בשורה התחתונה יש לך מספר עמדות עם בעיה קשה מאוד -בלמים, מגן שמאל, קשר שמאל, קשר אמצע וחלוצים.
אני לא מסתכל על המתמטיקה של חלוקת העומסים. אני לא מבין בזה וזה לא רלוונטי בעיני.
מה שרלוונטי הוא שכשבונים סגל ביולי, כשאתה יודע שישלך לא מעט משחקים בחלק הראשון של העונה, צריך לקחת בחשבון פציעות. זה קורה כל שנה.
למה? כובע. לא יודע. זה המצב.
הסגל שלנו נבנה ברשלנות ומנוהל בצורה נוראית.
אז אולי זה בגלל שאטיה הוא בעצם קונטראו וקשטן מתנכל לו ומור שושן הוא פיקה משודרג. אולי אלרואי הוא הקשר השמאלי הטוב בארץ וסתם קשטן לא סופר אותו.
אני אומר שוב, נכון לעכשיו הסגל דה פקטו (שחקנים שרואים דשא ותורמים) בוא סגל בעייתי מאוד. מאוד מאוד.