vangroder כתב:
אתם קשקשנים ומתעסקים באוויר, אם כל הרצון לבעלים אחרים, מהי האלטרנטיבה באופק ? בואו דברו איתי על האלטרנטיבה ?
בואו נצא מנק' הנחה שעשינו לטביב את המוות עד כדי כך שהוא מחליט עכשיו למכור את הקבוצה (הרי אתם לא מדברים על מהפכה צרפתית), מי ינהל ? מי ירכוש את המועדון במקום ? תנו תוכנית מגובשת ?
במידה ואין תוכנית כזאתי תנו למערכת לנסות ולהתאזן ואל תעבירו אותה תלתלה, תתחילו להפנים את היותכם אוהדי הפועל...זה מה יש ועם זה ננצח, זוהי אינה קלישאה, הניצחון הוא בדרך ולא בתוצאה, לא אני ולא אתם משחקים על כר הדשא ואני מצטער לומר שהשחורות שנכתבים פה כל יום עושות רק נזק לקבוצה : אין עידוד, הקהל משמיץ ומקלל אנשים מתוך המערכת (מכביזם) ובסופו של דבר לא נותן את האופציה בכלל לשקם את המועדון !!!
לאבד שישה שחקנים שהיוו את רוב הכשרון אצלך בקבוצה זה נזק, אבל זה לא הסוף
תעודדו, זה חלק מלא לסתום את הפה לנוכח מה שהקבוצה עוברת השנה ותעבירו את המסר הזה הלאה !
נ.ב: הערה האחרונה היא לא ליושבי שער 4-5, אלא לשאר השערים, אבל יושבי 4-5 חייבים להוביל את המהלך
סליחה שאני עומד לשוחט פה וואחד פרה קדושה ,אבל הודעה מסוג זה מזכירה לי את היהודים באירופה בזמן השואה ,היו שמועות היו דוגמאות ,אנשים שניצלו סיפרו על הזוועות אבל הרבה אנשים לא האמינו או לא רצו להאמין ,חלקם גם אמרו מה אפשר לעשות .
מה עדיף ? להמשיך לחכות לכיליון הצפוי של הפועל כמו כפ"ס ?
אלטרנטיבה ? תגדל ביצים תדחה סיפוקים מיידים ותלחם על הקבוצה שלך , הדגש הוא על
שלך