תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל באנדרטת גטו ורשה: לשים סוף לשירי שואה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
לירון, סתם זה נראה לי מצחיק. אתה דיי צודק, כי בסך הכל זה לא ממש משנה כל הדיונים האלה, הם רק לחשוב ולדבר על הדברים האלה בנינו, כי אני לא מאמין שבאמת משהו פה ישנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:07 
YardenDe כתב:
פואד כתב:
הנה משהו שמישהו או מישהי רשמ/ה....ובאמת שזה אומר ומסכם הכל ואני מסכים עם כל מילה.

"יכול להיות שכאשר יבואו היסטוריונים לכתוב את רשימת הויכוחים המופרכים בכל הזמנים, אשכולות בפורום הזה ובשדים יזכו למקום של כבוד בראש הרשימה.
יש כאן ויכוח מתוחכם, רהוט, מנומק ואינסופי - על כלום.
מי שרוצה לשכנע אחרים שימנעו מלעשות מעשה, נגיד לשיר שיר מסוים, כדי שהצד המשכנע לא ייפגע, בוחר בדרך של דה - לגיטימציה ועלבונות כבדים לאלה שמהם הוא מבקש.
מי שלפי הטענה של המבקשים מבצעים עבירה כבדה כנגד כבוד חבריהם ליציע הם הצד המייצג את זכויות הפרט בכלל ואת חופש הביטוי בפרט, כנגד מוסדות ההתאחדות הצבועים. בנוסף לכך, לא שמעתי או קראתי פעם אחת שבה אלה ששרים מעליבים או תוקפים את אלה שאינם שרים.
מה עם האפשרות הפשוטה שכל אחד יכבד את בחירת חבריו ליציעים?
אני לא שר, לא שרתי ולא אשיר שירי שואה. עם זה, אני משתתף בהתלהבות בשירים אחרים שחברי ליציע, ואף חברים טובים גם מחוץ למגרש, יגדירו כמתועבים: שירים שעוסקים ביציבות המבנית של קירות עתיקים בעיר מסויימת, שירים שעוסקים בהשתייכותה הגיאוגרפית של אותה עיר למדינה מסויימת ובאי - השתייכותה ליבשת כלשהי, שירים המבזים את הסמל הלאומי של המדינה בה אני אזרח גאה, ושירים הפוגעים בבעלי חיים מזינים וחביבים תוך השוואתם לאוהדי קבוצות יריבות. מי שאינו שר שיר כלשהו המביע איבה או שנאה ליריבות, יש לו מקום מוסרי לעמוד עליו בבואו לטעון נגד שירי שואה. מה שכן, לא ברור לי מה אדם כזה עושה במגרש הכדורגל הישראלי (וזו, כמובן, בעיה שלי ולא של אותו אדם היפותטי).
כמה אנשים כאלה יש? עשרה? מאה? כמה מאלה ששורקים בוז לשירי השואה שרים בהתלהבות על ילד קטן שהושלך מהחלון על ידי אימו?
לשאלה האחרונה יש לי תשובה: מהתבוננות בגוש התחתון של שער 7 - כמעט כולם. יותר מזה, רבים מאלה ששרקו בוז לשיר השואה, שרו אותו בהתלהבות 20 דקות אחר כך. זה קרה השנה, לא לפני שנתיים או שלוש.
ואם מדברים על לפני שנתיים או שלוש, הנה עוד נקודה: איפה היו שורקי הבוז בעשר השנים האחרונות, בהן נאלצתי להפסיק לשיר בכל פעם ששמעתי 90% מיושבי המקדש שרים אותו? האם הייתם שם ושרתם? האם הייתם שם, לא אהבתם ולא מחיתם בדרך הראויה (לשיר "הפועל עולה" למשל)? האם לא הייתם שם ורק אחרי הדאבל הגעתם למגרש ועכשיו אתם רוצים לקבוע מה יהיה? כל אחת מן האפשרויות האלו מייצגת צביעות.
אז אני, שלא רוצה לשמוע אזכור לשואה במגרש הכדורגל, שלא רוצה לשיר על אובארוב - מוצא עצמי מגן על זכותם של אחרים לשיר את השירים הללו וכך לפגוע בי.
כל זאת, פשוט כי הצד ששורק בוז פוגע בי יותר - בחוסר הכנות שלו עם עצמו (כי העובדה הפשוטה היא שהרוב המכריע של מי ששורק בוז - ולא כולם - פשוט נבהלו מכך ש"בתקשורת אומרים שאנחנו לא בסדר"). הצד הזה פוגע בי בכך שהוא שורק בוז לקהילה האחת שאני בוחר להגדיר עצמי כחלק ממנה, למשפחה שלי - אוהדי הפועל.
אז תתעוררו, כי כאשר שריקות הבוז יתפזרו, תגלו שאין לכם קבוצה. כי בזמן שאתם עסוקים בלפגוע באנשים שעושים ימים כלילות כדי שבלומפילד יהפוך לקרנבל של עידוד - יש מי ששודד את הקופה ומוליך את המועדון לפשיטת רגל כלכלית, מקצועית - ובעיקר מוסרית. אבל אתם שורקים למילים שלא מוצאות חן בעיניכם.
רוצים לשנות? תעשו. בואו לעודד, שירו אחד מתוך מאגר השירים הנפלאים שאותם אנשים שאתם עסוקים בלהעליב נתנו לכם, תפסיקו לדבר איתי על "בידור" ובואו להיות חלק מהקבוצה שכולם שונאים, כולם חוץ מאיתנו."

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

יש חוט מקשר בין המאבק על שירי השואה לבין הטביביזם- הזהות שלנו. מהבחינה הזאת (ובאופן פארדוקסאלי כביכול), המאבק ביציע יותר חשוב ומהותי מהמאבק בטביביזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:11 
YardenDe כתב:
לירון, סתם זה נראה לי מצחיק. אתה דיי צודק, כי בסך הכל זה לא ממש משנה כל הדיונים האלה, הם רק לחשוב ולדבר על הדברים האלה בנינו, כי אני לא מאמין שבאמת משהו פה ישנה.

רוב הסיכוים שאי אפשר יהיה לשכנע את האנשים, אך ההודעה שלי היתה אל המשתמש מוות שטען שדרך האינטרנט אי אפשר להשיג כלום, אז הצעתי להיפגש ולדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
YardenDe כתב:
פואד כתב:
הנה משהו שמישהו או מישהי רשמ/ה....ובאמת שזה אומר ומסכם הכל ואני מסכים עם כל מילה.

"יכול להיות שכאשר יבואו היסטוריונים לכתוב את רשימת הויכוחים המופרכים בכל הזמנים, אשכולות בפורום הזה ובשדים יזכו למקום של כבוד בראש הרשימה.
יש כאן ויכוח מתוחכם, רהוט, מנומק ואינסופי - על כלום.
מי שרוצה לשכנע אחרים שימנעו מלעשות מעשה, נגיד לשיר שיר מסוים, כדי שהצד המשכנע לא ייפגע, בוחר בדרך של דה - לגיטימציה ועלבונות כבדים לאלה שמהם הוא מבקש.
מי שלפי הטענה של המבקשים מבצעים עבירה כבדה כנגד כבוד חבריהם ליציע הם הצד המייצג את זכויות הפרט בכלל ואת חופש הביטוי בפרט, כנגד מוסדות ההתאחדות הצבועים. בנוסף לכך, לא שמעתי או קראתי פעם אחת שבה אלה ששרים מעליבים או תוקפים את אלה שאינם שרים.
מה עם האפשרות הפשוטה שכל אחד יכבד את בחירת חבריו ליציעים?
אני לא שר, לא שרתי ולא אשיר שירי שואה. עם זה, אני משתתף בהתלהבות בשירים אחרים שחברי ליציע, ואף חברים טובים גם מחוץ למגרש, יגדירו כמתועבים: שירים שעוסקים ביציבות המבנית של קירות עתיקים בעיר מסויימת, שירים שעוסקים בהשתייכותה הגיאוגרפית של אותה עיר למדינה מסויימת ובאי - השתייכותה ליבשת כלשהי, שירים המבזים את הסמל הלאומי של המדינה בה אני אזרח גאה, ושירים הפוגעים בבעלי חיים מזינים וחביבים תוך השוואתם לאוהדי קבוצות יריבות. מי שאינו שר שיר כלשהו המביע איבה או שנאה ליריבות, יש לו מקום מוסרי לעמוד עליו בבואו לטעון נגד שירי שואה. מה שכן, לא ברור לי מה אדם כזה עושה במגרש הכדורגל הישראלי (וזו, כמובן, בעיה שלי ולא של אותו אדם היפותטי).
כמה אנשים כאלה יש? עשרה? מאה? כמה מאלה ששורקים בוז לשירי השואה שרים בהתלהבות על ילד קטן שהושלך מהחלון על ידי אימו?
לשאלה האחרונה יש לי תשובה: מהתבוננות בגוש התחתון של שער 7 - כמעט כולם. יותר מזה, רבים מאלה ששרקו בוז לשיר השואה, שרו אותו בהתלהבות 20 דקות אחר כך. זה קרה השנה, לא לפני שנתיים או שלוש.
ואם מדברים על לפני שנתיים או שלוש, הנה עוד נקודה: איפה היו שורקי הבוז בעשר השנים האחרונות, בהן נאלצתי להפסיק לשיר בכל פעם ששמעתי 90% מיושבי המקדש שרים אותו? האם הייתם שם ושרתם? האם הייתם שם, לא אהבתם ולא מחיתם בדרך הראויה (לשיר "הפועל עולה" למשל)? האם לא הייתם שם ורק אחרי הדאבל הגעתם למגרש ועכשיו אתם רוצים לקבוע מה יהיה? כל אחת מן האפשרויות האלו מייצגת צביעות.
אז אני, שלא רוצה לשמוע אזכור לשואה במגרש הכדורגל, שלא רוצה לשיר על אובארוב - מוצא עצמי מגן על זכותם של אחרים לשיר את השירים הללו וכך לפגוע בי.
כל זאת, פשוט כי הצד ששורק בוז פוגע בי יותר - בחוסר הכנות שלו עם עצמו (כי העובדה הפשוטה היא שהרוב המכריע של מי ששורק בוז - ולא כולם - פשוט נבהלו מכך ש"בתקשורת אומרים שאנחנו לא בסדר"). הצד הזה פוגע בי בכך שהוא שורק בוז לקהילה האחת שאני בוחר להגדיר עצמי כחלק ממנה, למשפחה שלי - אוהדי הפועל.
אז תתעוררו, כי כאשר שריקות הבוז יתפזרו, תגלו שאין לכם קבוצה. כי בזמן שאתם עסוקים בלפגוע באנשים שעושים ימים כלילות כדי שבלומפילד יהפוך לקרנבל של עידוד - יש מי ששודד את הקופה ומוליך את המועדון לפשיטת רגל כלכלית, מקצועית - ובעיקר מוסרית. אבל אתם שורקים למילים שלא מוצאות חן בעיניכם.
רוצים לשנות? תעשו. בואו לעודד, שירו אחד מתוך מאגר השירים הנפלאים שאותם אנשים שאתם עסוקים בלהעליב נתנו לכם, תפסיקו לדבר איתי על "בידור" ובואו להיות חלק מהקבוצה שכולם שונאים, כולם חוץ מאיתנו."

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

יש חוט מקשר בין המאבק על שירי השואה לבין הטביביזם- הזהות שלנו. מהבחינה הזאת (ובאופן פארדוקסאלי כביכול), המאבק ביציע יותר חשוב ומהותי מהמאבק בטביביזם.

אני מבין למה אתה חושב כך, אבל לא מסכים איתך.
הטיעון שליפשוט: אלמלא טביב והטביביזם, הויכוח הזה היה נפתר בדרכי נועם. התסכול המצטבר של כולנו, חוסר הודאות המתמשך והתרבות האלימה שטביב הביא לקבוצה מכתיבים את שפת הויכוח הנוכחי, ויכתיבו את השפה של ויכוחים אחרים.
אם וכאשר נפתור את בעיית טביב, נוכל לפתור ויכוחים בינינו באותה שפה שבה אתה ואני יכולים לא להסכים בלי לריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
YardenDe כתב:

רוב הסיכוים שאי אפשר יהיה לשכנע את האנשים, אך ההודעה שלי היתה אל המשתמש מוות שטען שדרך האינטרנט אי אפשר להשיג כלום, אז הצעתי להיפגש ולדבר.

לא אמרתי שזה טיפשי (למעשה אני לגמרי פרו-אקטיבי, וכמעט כל היוזמות בפועל אני תומך בהן) פשוט זה טיפה הצחיק אותי. אני אפילו חושב שה רעיון לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:17 
דיבורים לא יעזרו כאן
על מה יש לדבר?
זה כמו לנהל משא ומתן עם הפלשתינאים על זכות השיבה
אנחנו נגד הם בעד וזה לעולם לא יפתר בדיבורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:18 
mkorman1 כתב:
דיבורים לא יעזרו כאן
על מה יש לדבר?

מותר לך לחשוב ככה, ואם אתה חושב ככה אז אין לך סיבות לכתוב דברים באשכולות מן הסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
דיבורים לא יעזרו כאן
על מה יש לדבר?

מותר לך לחשוב ככה, ואם אתה חושב ככה אז אין לך סיבות לכתוב דברים באשכולות מן הסוג הזה.

להחליט שאין פתרון זה להיות חלק מהבעיה.
אני מבין כמה קשה יהיה עכשיו לפתור את הויכוח, אבל לא מוכן לקבל שאין פתרון.
ו - מקורמן, אל תיקח את זה אישית, לא זו כוונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:27 
בימים שהכדורסל הצהוב מסריח את הרחובות , במיוחד בחנוכה , כשחתן פרס ישראל מסדר משחק מול היוונים כדי לעורר אומה שלמה לשבור את הרייטינג , אני שלא גר במדינת ת"א , מוצא את עצמי מנודה ונקרא מכל עבר : " עוכר ישראל " . בימים אלו , אני מקבל את חיזוקיי מפורומים אדומים אלו , כדי לדעת שאני שפוי , שאני לא שונה ומוזר , שאני בסך הכול אדום המייחל להפסדם של הצהובים - זהו !
בויכוח האינסופי לגבי קריאות השואה , תמיד עמדתי מהצד , קראתי את התגובות , ראיתי לאן זה לוקח אותנו ומה זה עושה בין הקהלים , רציתי גם להגיב , לצעוק , לכעוס , להצדיק , אבל שום דבר לא קורה דרך האינטרנט . לצערי לא ניתן להגיע לעברו השני כמו בצורה הפרונטלית ולכן רק אספר סיפור קטן :
לאחרונה , פגשתי את מנהלת בית הספר של ג2 בבית ספרה של ילדתי ( האדומה! ) לאחר שדרך התנהלותה הפוגעת , הלא מתחשבת , האנוכית אך עדיין ממוקדת מטרה , אוהבת הילדים ,
יצרה מירמור בקרב המורים תסיסה בוועד בית הספר והמון תגובות נזעמות מצד ההורים .
שאלתי אותה : " עד כמה חשובה לך התדמית שלך בעיני אחרים ? "
היא ענתה לי: " אפס , בכלל לא חשוב לי ! "
שאלתי שוב : " עד כמה את חושבת שהתדמית שלך משליכה על בית הספר , על המורים ? "
נעניתי בשתיקה רועמת .

כעת נתפנה למלחמה האירופאית , לאחר מכן לליגה .
יאללה הפועל.......... :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:34 
ביום שנגיע לדיון על תרבות טביב ההרסנית כל יומיים, ושאשכול כזה יהיה 10 עמודים כמו העיסוק הפופליסטי והמטופש בשירי שואה, אז אני אדע שהקהל חזר להכרה ושוב אפשר יהיה להיות גאה בו. כל יום שעובר שאבק ההראלים שוקע יותר ויותר ברור באיזה מצב חירום אנחנו נמצאים. אז יעשו טובה ושורקי הבוז ישקיעו את אותם אנרגיות בחרם כלכלי בטביב בתור התחלה, וישירו קצת בוז כל פעם שאוסידון הנבלה נכנס למקדש, אני אשמח למחוק לו את החיוך לשם שינוי. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
מוות כתב:
עזוב פואד, אני כבר הבנתי ממזמן שאף אחד לא מצליח להשתכנע דרך ויכוח באינטרנט. אבל מה שמציק לי זה שאנשים פה לא כל כך מבינים את המשמעות של מילים כמו "עובדות" ו"אמת". כבר קראו לי פה ילד בן 12, חבר באולטראס, ועוד שלל שמות תואר שהן ממש לא "אמיתיות" לגבי. תוסיף לזה את כל הטענות למיניהן שרק "קומץ" אנשים שר שירי שואה ושהקומץ הזה הוא ב"אולטראס" ותקבל הודעות שכל מטרתן היא גנבת דעת.
טרחנים, נמאסתם.

הוי אתם הנהדרים והישרים, ההגונים והאמיצים, אבירי חופש הביטוי הנאמנים.
אולי אחרי כל כך הרבה מילים, שריקות והסרחות לפחות תודו שזה באמת מפריע להרבה אנשים?
אתה רוצה לא לגנוב דעת, לא להיות טרחן?
תגיד את האמת "אני משתין לך בפנים כי ככה בא לי וככה מתחשק לי ועל הזין שלי שזה מפריע לך כי לי זה כיף!"
זו הלא האמת אז אנא הודו בה ואח"כ בואו להגן עליה.

ושוב, אמרתי שאני ישר? הגון? אמיץ? אפילו את חופש הביטוי אני לא שואף לייצג.
גם לי מפריעים המון דברים במשחקים של הפועל. so what? מי אני שאשנה סדרי עולם?
כן, הגיוני שהרבה אנשים נפגעים משירי השואה, כמו שהרבה אנשים נפגעים מדברים אחרים שאני עושה. אבל בגלל שאני עוד לא נזיר ג'ייניסט אני נאלץ לחיות עם זה, כמו שאני נאלץ לחיות עם העובדה שעוקפים אותי בכביש, שליטר דלק עולה מעל 7 שקל, ושיש אוהדי הפועל ימניים (ושיש ימניים בכלל).

אולי מבחינתך אני משתין לך בפנים, לי זה יותר מרגיש שאתה נדחף לי לפיפי. ניסית להפסיק להשתין פעם? זה כואב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
purvis short כתב:
פואד כתב:
האדס כתב:
העניין הוא בכלל לא האם ההתאחדות צודקת או לא,
אם ההתאחדות החליטה שאסור לשיר שירי שואה, אז אסור.
תפסיקו להתעסק בקקה, או שכולנו נראה את המשחקים של הפועל מהבית.

תמשיך אתה וכל השאר לזיין פה את השכל, אתה נותן להתאחדות ולמשטרה בדיוק מה שהם רוצים... וזה לעשות מה שבא להם.

מה זה אם החליטו שאסור אז אסור? אם מחר יחליטו שאסור לך להיכנס למגרש אתה גם תגיד אותו דבר?

בוא נגיד ושואה אסור לשיר כי ההתאחדות החליטה, שלט 100% אנטי מכבי אסור לשים כי אואפ"א החליטה, למה את השלט צדק בשב-לי המשטרה לא הכניסה? כי ככה היא החליטה? בואו נמשיך ניראה לאן נגיע. מקווה שבקרוב יעצרו אותך כי עמדת ולא ישבת.

פואד, אתה זה שנותן למשטרה ולהתאחדות בדיוק את מה שהם רוצים. שירי השואה יגרמו בדיוק לכך שהטיעון שלך נגד עוולות אמיתיות כלפי ציבור האוהדים ייענו בזלזול. אנשים לא ירצו ללכת לקראתם של שרי שירי שואה, גם כשדרישותיהם יהיו צודקות, למה? ככה. כי כשהתדמית שלך היא שלילית, וכשאתה מגלה אפס סובלנות כלפי אחרים, שהם חברים שלך ליציע, יגלו כלפיך בדיוק את אותה אפס סובלנות. וכן, ידידי, כשאתה תגיד להיאבק על שלט מסוים כשאתה ידוע כמי ששר שירי שואה, הסיכוי שלך במאבק יקטן משמעותית, בגלל שהתדמית שלך גרועה. ויודע מה? במידה רבה של צדק.
יש לך נטיה להאשים אחרים במקום להסתכל במראה. תסתכל במראה ואז תבין שבמקרה הזה אתה אחראי באופן מאוד מהותי לגורלך ביציע. אבל אתה בוחר בדרך השגויה, במוצהר, ונוח לך להאשים את כל העולם במקום לשנות דרכיך. חבל לי.

בדיחת השנה! כאילו עד עכשיו עניין את האוהדים משהו ובאמת הם עשו משהו איי פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין למה במחאה נגד האלימות המשטרתית יצאו 300 איש (שרובם משער 5 ומ"הגוש").... לאף אחד לא אכיפת מכלום ופתאום אתם רוצים שלמישהו יהיה אכפת ממכם?

ואל תדאג לי...שאני אצטרך שיגנו עלי או ישמרו עלי אני כבר יסתדר.

יקירי,
אני מסכים עם כל אות שרשם כאן פרויס.
אני הייתי בין אותם 300 שכן יצאו במחצית נגד הכח רמת גן כי חשבתי שצריך להיזדהות איתכם.
אתה חושב שבפעם הבאה אצא ?
מי שאלא יצא זה לא הקהל הרחב אלא חברך לאולטרס או כאלה שתומכים באולטראס ויושבים נניח בשער 7.
אתה בא בתלונות . האם הנרי שבד"כ תומך בכם יצא ? האם החברים שיושבים לידו יצא ? מה הקשר בין שירי השואה לבין אלה שיצאו אז או לא ?
קישקוש בלבוש.

אתה עמדת שם שתוי למחצה וצעקת על כולם מפקירים. על כאלה שאתה לא מכיר אותם אבל על חבריך , אלא שאמורים לתמוך באולטראס לא צעקת אלא איתם דיברת . אז אנא ממך תסתכל היטב במראה, בפעם הבאה ילכו אחריך 200 ובפעם שלאחר מיכן 100. ועד אז נישתדל לשרוק בוז לשירי השינאה גם אם פה ושם נפספס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
כל כך הרבה ויכוחי סרק, כל כך הרבה אמוציות, ושכחתם את הדבר הכי פשוט: את ההכרעה הדמוקרטית.
שתיעשה הצבעה בקרב אוהדי הפועל (למשל: על ידי קלפיות בכניסה לשערי הפועל בבלומפילד במשחק בית), ושאוהדי הפועל יביעו את דעתם בעד או נגד.
אין לי ספק שהתוצאות תהיה חד-משמעיות וברורות.
הבעייה היא שיש מיעוט מבוטל (שיודע שהוא מיעוט מבוטל) שמלכתחילה לא מוכן לקבל את רצון הרוב, כי הוא חושב שדעתו נחשבת יותר מדעת האוהדים האחרים.
אגב, יש עוד דרך להפסיק את קריאות השואה: לעשות כמו בכניסות להר הבית - להגביל את הכניסה רק למבוגרים מגיל 40 ומעלה ולילדים מתחת לגיל 12. אני מבטיח לכם שלא יהיו עוד קריאות שואה במשחק שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
דיבורים לא יעזרו כאן
על מה יש לדבר?

מותר לו לכתוב את דעתו גם באשכולות מסוג זה.

השאלה לאיזה מעשים מתכוון מקורמן . אשמח אם יפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
דיבורים לא יעזרו כאן
על מה יש לדבר?

וממש כמו עם הפלסטינאים, רק סנקציות כואבות מבחוץ יכולות לעזור ולהזיז את אנשי ה"עקרונות" מעקשנותם הילדותית והמטומטמת.

עוד קצת, עוד מעט, יחלו הפחתות הנקודות, ואז לא יהיה עוד צורך באשכולות כאלה.
כמו בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 19:15 
אין טעם בדיבורים כיוון שאלה לא יביאו לפתרון כלשהו
מאידך גיסא לא בטוח שאפשר לעשות משהו כדי להפסיק את התופעה הזאת
צעדי ענישה לא רק שלא יועילו אלא ההפך
אני הייתי שולח כל אחד ששר שירי שואה לסיור מודרך ביד ושם כדי שיבין אולי מה היתה השואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 19:15 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
purvis short כתב:
פואד כתב:
האדס כתב:
העניין הוא בכלל לא האם ההתאחדות צודקת או לא,
אם ההתאחדות החליטה שאסור לשיר שירי שואה, אז אסור.
תפסיקו להתעסק בקקה, או שכולנו נראה את המשחקים של הפועל מהבית.

תמשיך אתה וכל השאר לזיין פה את השכל, אתה נותן להתאחדות ולמשטרה בדיוק מה שהם רוצים... וזה לעשות מה שבא להם.

מה זה אם החליטו שאסור אז אסור? אם מחר יחליטו שאסור לך להיכנס למגרש אתה גם תגיד אותו דבר?

בוא נגיד ושואה אסור לשיר כי ההתאחדות החליטה, שלט 100% אנטי מכבי אסור לשים כי אואפ"א החליטה, למה את השלט צדק בשב-לי המשטרה לא הכניסה? כי ככה היא החליטה? בואו נמשיך ניראה לאן נגיע. מקווה שבקרוב יעצרו אותך כי עמדת ולא ישבת.

פואד, אתה זה שנותן למשטרה ולהתאחדות בדיוק את מה שהם רוצים. שירי השואה יגרמו בדיוק לכך שהטיעון שלך נגד עוולות אמיתיות כלפי ציבור האוהדים ייענו בזלזול. אנשים לא ירצו ללכת לקראתם של שרי שירי שואה, גם כשדרישותיהם יהיו צודקות, למה? ככה. כי כשהתדמית שלך היא שלילית, וכשאתה מגלה אפס סובלנות כלפי אחרים, שהם חברים שלך ליציע, יגלו כלפיך בדיוק את אותה אפס סובלנות. וכן, ידידי, כשאתה תגיד להיאבק על שלט מסוים כשאתה ידוע כמי ששר שירי שואה, הסיכוי שלך במאבק יקטן משמעותית, בגלל שהתדמית שלך גרועה. ויודע מה? במידה רבה של צדק.
יש לך נטיה להאשים אחרים במקום להסתכל במראה. תסתכל במראה ואז תבין שבמקרה הזה אתה אחראי באופן מאוד מהותי לגורלך ביציע. אבל אתה בוחר בדרך השגויה, במוצהר, ונוח לך להאשים את כל העולם במקום לשנות דרכיך. חבל לי.

בדיחת השנה! כאילו עד עכשיו עניין את האוהדים משהו ובאמת הם עשו משהו איי פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין למה במחאה נגד האלימות המשטרתית יצאו 300 איש (שרובם משער 5 ומ"הגוש").... לאף אחד לא אכיפת מכלום ופתאום אתם רוצים שלמישהו יהיה אכפת ממכם?

ואל תדאג לי...שאני אצטרך שיגנו עלי או ישמרו עלי אני כבר יסתדר.

יקירי,
אני מסכים עם כל אות שרשם כאן פרויס.
אני הייתי בין אותם 300 שכן יצאו במחצית נגד הכח רמת גן כי חשבתי שצריך להיזדהות איתכם.
אתה חושב שבפעם הבאה אצא ?
מי שאלא יצא זה לא הקהל הרחב אלא חברך לאולטרס או כאלה שתומכים באולטראס ויושבים נניח בשער 7.
אתה בא בתלונות . האם הנרי שבד"כ תומך בכם יצא ? האם החברים שיושבים לידו יצא ? מה הקשר בין שירי השואה לבין אלה שיצאו אז או לא ?
קישקוש בלבוש.

אתה עמדת שם שתוי למחצה וצעקת על כולם מפקירים. על כאלה שאתה לא מכיר אותם אבל על חבריך , אלא שאמורים לתמוך באולטראס לא צעקת אלא איתם דיברת . אז אנא ממך תסתכל היטב במראה, בפעם הבאה ילכו אחריך 200 ובפעם שלאחר מיכן 100. ועד אז נישתדל לשרוק בוז לשירי השינאה גם אם פה ושם נפספס.

יש לך טעות... אני מכיר את כולם וצעקתי על כולם.... ולא משנה אם אדם שאני מכיר או לא מכיר יצא או לא... כולם היו צריכים לצאת...זאת מחאה!!!! ופעם הבאה שלא יצא אף אחד מצידי... אחרי הפעם ההיא אני לא מצפה לכלום. והקשר בין זה לשירי השואה זה אחד התגובות פה שקשורה...לא זוכר איזו מהם מרוב תגובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 19:17 
mkorman1 כתב:
אני הייתי שולח כל אחד ששר שירי שואה לסיור מודרך ביד ושם כדי שיבין אולי מה היתה השואה

סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה...אתה מוותר לי על סיור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 19:56 
אני לא מאלה ששרים שירי שואה, אבל אני חייב להודות שהוויכוחים הטיפשיים האלה ובמיוחד הצד של המתחסדים ששמו לעצמם כמטרה להפסיק את שירי השואה ולא כל כך הולך להם,גורמים לי לרצות להצטרף לשרים.
עזבו אותנו באמא שלכם,תשקיעו את האנרגיות בקבוצה ולא באיזה מלחמה מיותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 20:07 
פואד כתב:
mkorman1 כתב:

סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה...אתה מוותר לי על סיור?

לא, אני עושה לך סיור בהדרכה שלי ואחרי זה נראה אם תרצה להמשיך לשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 20:48 
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
דיבורים לא יעזרו כאן
על מה יש לדבר?

וממש כמו עם הפלסטינאים, רק סנקציות כואבות מבחוץ יכולות לעזור ולהזיז את אנשי ה"עקרונות" מעקשנותם הילדותית והמטומטמת.

כמו בכדורסל.

פעם פואד דבר באותה צורה גם על הדלקת אבוקות.
כמה רדיוסים שחטפנו ואיומים בהורדת נקודות ואין יותר אבוקות.

לצערי כך זה יקרה גם עכשיו כי הם כל כך נעולים במשחקי הכבוד שלהם ובמקום להפסיק את זה בשכל
ביוזמתם מעמדה של כח הם יאלצו להפסיק את זה בכח כשבדרך, הקבוצה, שהם טוענים שהם כל כך אוהבים, תסבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
דיבורים לא יעזרו כאן
על מה יש לדבר?

כמו בכדורסל.

פעם פואד דבר באותה צורה גם על הדלקת אבוקות.
כמה רדיוסים שחטפנו ואיומים בהורדת נקודות ואין יותר אבוקות.

לצערי כך זה יקרה גם עכשיו כי הם כל כך נעולים במשחקי הכבוד שלהם ובמקום להפסיק את זה בשכל
ביוזמתם מעמדה של כח הם יאלצו להפסיק את זה בכח כשבדרך, הקבוצה, שהם טוענים שהם כל כך אוהבים, תסבול.

זה ברור. הם יפסידו במערכה. מה שהם לא מבינים זה שהם יפסידו שלוש פעמים - פעם אחת את ה"עיקרון" הילדותי שלהם. פעם שניה הקבוצה שהם טוענים שהם כל כך אוהבים תפסיד. ופעם שלישית - הם יפסידו את הקהל.

כבר עכשיו הם מאבדים את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 21:06 
אי אפשר לזרוק לפרצוף ולהגיד אנחנו באים לכל מקום ואנחנו הנאמנים באמת, שזה אתה נאמן זה יפה אבל זה לא נותן לגיטימיציה לעשות מה שאתה רוצה, אם הייתי בא לכל משחק היה מותר לי לקלל את כל השחקנים והמאמן כי אני בא לכל משחק?, או כל דבר אחר בעצם, אין קשר בין הנאמנות לקבוצה לבין העובדה הפשוטה שאין סיבה לא להפסיק לשיר את השיר, הוא פוגעני להרבה אנשים, הרוב המוחלט רוצה שלא ישירו אותו אז אני באמת לא מבין למה יש פה וויכוח אפילו, מישהו מנהל קרב השתנה בין חלקים בקהל? זה כולה שיר... (שאין לו באמת שום משמעות מיוחדת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
לפני כמה שנים כתבתי שאנחנו בדרך להיות הקהל של בית"ר מבחינת הפילוג, כתבתי גם שאני לא מאמין שנגיע לזה כי הקהל של הפועל בוגר יותר ולא יפגע בקבוצה בגלל האגו שלו.
טעיתי.

בבית"ר יש קבוצת אוהדים ששרים שירים גזעניים,ומוצא הסבר בכך שפוגעים לו בחופש הביטוי. רוב רובו של הקהל נגד השירים האלה, ובית"ר נענשת בגלל השירים האלה, ההנהלה של בית"ר לא מוצאת פתרון.
בהפועל יש קבוצת אוהדים ששרים שירי שואה,ומוצא הסבר בכך שפוגעים לו בחופש הביטוי. רוב רובו של הקהל נגד השירים האלה, והפועל נענשת בגלל השירים האלה, ההנהלה של הפועל לא מוצאת פתרון.

תעשו חשבון פשוט, אתם שרים שירי שואה = הפועל נענשת = אתם פוגעים בהפועל.
עד עכשיו היתה לכם האופציה אם לשיר או לא, עכשיו המציאות השתנתה, ואל תנסו להיות יותר חזקים מכולם,אתם לא. כמו אוהדי בית"ר גם אתם תבינו שאין לזה פתרון חוץ מלהפסיק. עדיף שתבינו מוקדם בשביל לפגוע כמה שפחות בקבוצה.

הפועל מעל הכל :hapoel:
לא שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 10:43 
15.05.10 כתב:
קומוניסים כתב:
רוי האדום כתב:
שיתעסקו בכדורגל , שלא יזיינו את השכל . 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: