תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 11:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נתניה
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:31 
לפני שנעבור לנושא המחירים קודם צריך לסדר את ההנחות
לא ייתכן שאנשים מבוגרים ייכנסו עם נוער
לא ייתכן שעדיין יש 20% כרטיסי נוער , לנער מגיע את הזכות לרכוש כרטיס,ולא במינימום מסויים
ל50% הנחה יש להוסיף לנוער וחייל שקיים היום : נכה אזרח ותיק ולהוריד אישה (אף פעם לא הבנתי למה נותנים לאישה הנחה ולנכה או לאזרח ותיק לא)
אחר כך לקבוע חוק שמחייב קבוצה למכור ב5 משחקים לפחות מחיר אחיד ולקבוע מקסימום מחיר כרטיס של 90-45 כולל כל העמלות.

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 27 ספטמבר 2011, 14:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:36 
Adom Bdam כתב:
לפני שנעבור לנושא המחירים קודם צריך לסדר את ההנחות
לא ייתכן שאנשים מבוגרים ייכנסו עם נוער
לא ייתכן שעדיין יש 20% כרטיסי נוער , לנער מגיע את הזכות לרכוש כרטיס,ולא במינימום מסויים
ל50% הנחה יש להוסיף לנוער וחייל שקיים היום : נכה אזרח ותיק ולהוריד אישה (אף פעם לא הבנתי למה נותנים לאישה הנחה ולנכה או לאזרח ותיק לא)
אחר כך לקבוע חוק שמחייב קבוצה למכור ב5 משחקים לפחות מחיר אחיד ולקבוע מקסימום מחיר כרטיס של 90-45 כולל כל העמלות.

וגם הנחה לסטודנטים(מה שבדר"כ הסדרנים מכבדים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:38 
אוגוסטוס היל כתב:
שיקאגו כתב:
הבזיון הכי גדול הוא הפער של עשרות האחוזים במחיר ה"מיוחד" לארבעת הקבוצות הגדולות והמחיר האחיד לשאר הליגה.

היצע וביקוש. למה זה לא לגיטימי?

ראשית אין שום קשר להיצע וביקוש, שנית זה לחלוטין לא לגיטימי.

ההגיון הכלכלי מאחורי היצע וביקוש הוא מצב בו הביקוש גובר על ההיצע, קרי אם באצטדיון בנתניה יש 5000 מקומות, ויהיה ביקוש מצד 7000 אוהדים אזי 7000 אוהדים ייתחרו אחד בשני על 5000 כרטיסים ולכן ניתן להעלות מחירים, שזה אגב, לחלוטין לא הוגן, אלא אם אתה ספסר.

במקרה הנ"ל הביקוש לא עולה על ההיצע, יש מספיק מקומות לכולם, ואין שום הגיון או הצדקה שאוהד של הפועל או מכבי ישלם 60 אחוז יותר על כרטיס מאוהד של בני יהודה או הפועל פ"ת כשהוא מגיע לקופסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:54 
אבו-דגל כתב:
maor999 כתב:
אבו-דגל כתב:
מה חדש? אני מוכן לבוא ולא לשלם שקל עד שיורידו מחירים ולחכות בחוץ וזה כמובן אם חלק גדול ממי שיגיע יעשה כמוני.
אני לא מאמין שזה יקרה כמובן ושוב עוד שנה נחזור לאותה קופסאת פלאים כדי לגלות 50 שקל נוער 100 מבוגר. הידד.

שנה הבאה נתניה באצטדיון החדש

:LOL2:
בעונת 2007-2008 עם גיא לוזון כשפאביו ג'וניור הרכש החדש נכנס למשחק בערך בדקה ה70 והחמיץ 2 הזדמנויות אדירות לגול נאמר לנו בכל אתרי האינטרנט שכנראה זה יהיה השנה האחרונה בקופסא ושתוך שנה מקסימום שנתיים יסיימו לבנות את האיצטדיון.
מאז עברו 3 מאמנים בהפועל, היינו בצ'מפיונס, זכינו בדאבל והעיפו את אבי נימני ממכבי.
בקיצור אין עשן בלי אש ואין החמצה בלי יש, עד שהאיצטדיון לא גמור ומשוחק בו משחק אני לא מאמין שהוא מוכן.

אני עובר לידו בערך כל יום ונראה שהוא מתקדם משמעותית..אפילו כבר התחילו לצבוע אותו מבחוץ (שזה לדעתי דברים שעושים בסוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 17:17 
אני זוכר שהיה מרד כרטיסים במשחק נגדם בקופסא בנושא כרטיסי נוער.
באופן לא מפתיע, קצת רעש, מניעה פיזית מאנשים לקנות כרטיסים והסברה נכונה עזרו ופתאום צצו עוד כרטיסי נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 10:29 
danired כתב:
אלו גם המחירים בבלומפילד.
כאילו אני לא מבין, המשחק מול הפועל חיפה לדוגמא: גם ככה יש לך פחות מ3000 כרטיסים למכור ליציעים הלא מקורים (1000 ליריבה), מה האינטרס שלך להשאיר את זה 40/80? כמה כבר תפסיד ב50 מחיר אחיד למשל?

אתה כל כך צודק!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 10:45 
שיקאגו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שיקאגו כתב:
הבזיון הכי גדול הוא הפער של עשרות האחוזים במחיר ה"מיוחד" לארבעת הקבוצות הגדולות והמחיר האחיד לשאר הליגה.

היצע וביקוש. למה זה לא לגיטימי?

ראשית אין שום קשר להיצע וביקוש, שנית זה לחלוטין לא לגיטימי.

ההגיון הכלכלי מאחורי היצע וביקוש הוא מצב בו הביקוש גובר על ההיצע, קרי אם באצטדיון בנתניה יש 5000 מקומות, ויהיה ביקוש מצד 7000 אוהדים אזי 7000 אוהדים ייתחרו אחד בשני על 5000 כרטיסים ולכן ניתן להעלות מחירים, שזה אגב, לחלוטין לא הוגן, אלא אם אתה ספסר.

במקרה הנ"ל הביקוש לא עולה על ההיצע, יש מספיק מקומות לכולם, ואין שום הגיון או הצדקה שאוהד של הפועל או מכבי ישלם 60 אחוז יותר על כרטיס מאוהד של בני יהודה או הפועל פ"ת כשהוא מגיע לקופסא.

זה שלמוצר מסויים אין בעיית מכסה, לא הופך את הביקוש אליו לדבר סטאטי. לא חסרות דוגמאות לעליה של מחירי מוצרים מסויימים בתקופות מסויימות (נניח, חגים).
את מודד את הביקוש לפי השאלה "האם יישאר לי" וזו מדידה לא רגישה כל כך.
אפשר גם למדוד את הביקוש לפי השאלה "כמה אני מוכן לשלם עבור מוצר" מתוך הבנה שהמוצא מיועד לאוכלוסיה מוגבלת.
או בפשטות, אתה באמת חושב שהביקוש לכרטיסים למשחק נתניה - הפועל ולמשחק נתניה - רמת השרון הוא זהה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 11:04 
אתה חושב שהביקושים למשחקי העונה בעונת 2010 ו2011 בקרית אליעזר היו זהים למשחק בקופסא ? כי המחירים היו זהים. האם הנהלת מכבי חיפה ניצלה זאת? כי גם אם היו מוכרים כרטיסים ב-200 ש"ח האצטדיון היה מלא, יש כמובן עוד המון דוגמאות
אין פה שום רציונאל, ואין פה שוק שוק משוכלל, אין פה ריבוי של צרכנים, ואין פה ריבוי של יצרנים, תצא מהשטות הזו, אם כבר אתה רוצה השוואה להתנהלות שוק מסויימת אז יש פה התנהלות של קרטל שמנצל אותנו כנרקומנים שחייבים את המנה השבועית.
לא יכול להיות שאוהדי הקבוצות הגדולות יסבסדו מחירים מוזלים לכל שאר הליגה. המתקן הוא אותו המתקן, והקופסא היא אותה הקפוסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 11:16 
זה נכון וזה רק מחזק את מה שאמרתי.
מבחינה כלכלית רציונאלית יש היגיון לקחת יותר כסף על משחקים עם ביקוש גבוה יותר (או אם תרצה, כמות מכורים גדולה יותר).
זה שחיפה לא לקחו יותר למרות שאולי היו מקבלים, זה שיקול שלהם. מבחינת נתניה זה לגיטימי וכל עוד האוהדים ייקנו בכל מחיר, אין להם מה להתלונן. אולי להתאחדות שצריכה להגביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 11:40 
אוגוסטוס היל כתב:
מבחינה כלכלית רציונאלית יש היגיון לקחת יותר כסף על משחקים עם ביקוש גבוה יותר (או אם תרצה, כמות מכורים גדולה יותר).
זה שחיפה לא לקחו יותר למרות שאולי היו מקבלים, זה שיקול שלהם. מבחינת נתניה זה לגיטימי וכל עוד האוהדים ייקנו בכל מחיר, אין להם מה להתלונן. אולי להתאחדות שצריכה להגביל.

אתה טועה.

מכוון שהיציע לא סולד אווט, ומכוון שעסקיננו בקהל יעד דיי מכור שיגיע בטווח מחירים רחב אז אם הרווח על אוהדי הפועל גדול יותר כשמוכרים כרטיסים ב-90 ש"ח אזי שבטוח שהרווח על אוהדי בני יהודה יהיה יותר גדול כאשר ייגבו את המחיר הנ"ל. המעגל שייצטרף במחירים נמוכים הולך וגדל ככל שלקבוצת יש קהל גדול יותר כך שאם יש פוטנצייאל להרוויח במחירים נמוכים יותר הוא קיים דווקא אצל קבוצות בעלות קהל גדול.
במצב הנוכחי אוהדי הקבוצות הגדולות מסבסדות לשאר הליגה את המחירים, באופן הפוך מהנורמה בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
המחירים פה לרוב הם 80 ו-40.
יש קבוצות שמוזילות מחירים במשחקים נגד קבוצות קטנות אחרות, כי לדעתם זה משתלם כלכלית.
הפועל גם מעלה מחירים נגד הגדולות ב-10 ש"ח לכל שער (90 ל-8 ו-100 ל-2/13 לפני עמלה).
אצל מכבי זה יציב. 90 כל השנה ל-7/8 ו-100 ל-2/13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 12:51 
שיקאגו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה טועה.

מכוון שהיציע לא סולד אווט, ומכוון שעסקיננו בקהל יעד דיי מכור שיגיע בטווח מחירים רחב אז אם הרווח על אוהדי הפועל גדול יותר כשמוכרים כרטיסים ב-90 ש"ח אזי שבטוח שהרווח על אוהדי בני יהודה יהיה יותר גדול כאשר ייגבו את המחיר הנ"ל. המעגל שייצטרף במחירים נמוכים הולך וגדל ככל שלקבוצת יש קהל גדול יותר כך שאם יש פוטנצייאל להרוויח במחירים נמוכים יותר הוא קיים דווקא אצל קבוצות בעלות קהל גדול.
במצב הנוכחי אוהדי הקבוצות הגדולות מסבסדות לשאר הליגה את המחירים, באופן הפוך מהנורמה בשוק.

אתה מניח הרבה הנחות שאם הן נכונות אתה אולי צודק, אבל אני ממש לא יודע אם זה אכן כך.
אתה לא יודע מה הוא המחיר שבו יביאו קהלים חדשים והאם הדלתא במחיר כפול הדלתא בכמות אכן תיצור רווח.
אתה לא יודע האם ההתנהגות הצרכנית של הקהל הפוטנציאלי מתנהג באופן זהה בקטנות ובגדולות (יש גם רכיב גאוגראפי, אל תשכח)
כל מה שאני אומר זה שאם הקבוצה חושבת שזה כדאי לה מבחינה כלכלית לתמחר בצורה שונה משחקים שונים- זו זכותה. אם הקהל של הקבוצות הגדולות מוכיח כל פעם מחדש שזה אכן משתלם, זאת בעיה שלו.
האם זאת אסטרטגיה נכונה או לא? לא יודע. לי זה הגיוני, אבל זו שאלה ששווה לבדוק. אולי אני טועה.
בכל מקרה, זאת שאלה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 13:14 
אגוסטוס ההנחה שלי היא הגיונית וברורה- אם יותר משתלם למכור לאוהדי הפועל במחיר גבוה יותר אז לבטח שיותר משתלם למכור לאוהדים של קבוצות קטנות יותר במחיר גבוה יותר בגלל פוטנצייאל האוהדים באם היציע הוא לא סולד אווט ובהתחשב בכך שהקהל מורכב מאוכלוסייה הטרוגנית

אגוסטוס היל כתב:
כל מה שאני אומר זה שאם הקבוצה חושבת שזה כדאי לה מבחינה כלכלית לתמחר בצורה שונה משחקים שונים.

וכל מה שאני אומר שאין לכך הצדקה ממשית בעלויות או בשירות או בתשתיות, ולכן אנחנו כקהל צריכים להתאגד ולדרוש מחיר שלא מגלם בתוכו פער של 60 אחוזים.

אגוסטוס היל כתב:
האם זאת אסטרטגיה נכונה או לא? לא יודע. לי זה הגיוני, אבל זו שאלה ששווה לבדוק. אולי אני טועה.
בכל מקרה, זאת שאלה אחרת לגמרי

בני יהודה החלה בפיילוט לפני מספר שנים עם ההתאחדות לכדורגל- מחיר אחיד של 50 ש"ח לכל. משום מה לא פירסמו את הנתונים אבל זו תהיה הנחה דיי מבוססת לומר שאם הם ממשיכים באותה מדיניות הפיילוט הוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
מאחר ולהערכתי בעלי המינויים הם רוב אלה שיסעו לנתניה ויקנו כרטיסים ומאחר ואת בעלי המינויים לא מעניין כל כך המחירים בבלומפילד והאם מוכרים מספיק כרטיסי נוער, ו לא נותר לי אלא לקוות שנתניה יעשקו אותנו כמה שיותר ושיפיצו כמה שפחות כרטיסי נוער. אולי תקום פעם צעקה אמיתית כנגד מחירי הכרטיסם לא רק בנתניה אלא בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 23:28 
אדום אופטימי כתב:
מאחר ולהערכתי בעלי המינויים הם רוב אלה שיסעו לנתניה ויקנו כרטיסים ומאחר ואת בעלי המינויים לא מעניין כל כך המחירים בבלומפילד והאם מוכרים מספיק כרטיסי נוער, ו לא נותר לי אלא לקוות שנתניה יעשקו אותנו כמה שיותר ושיפיצו כמה שפחות כרטיסי נוער. אולי תקום פעם צעקה אמיתית כנגד מחירי הכרטיסם לא רק בנתניה אלא בכלל.

:PUKE:
הגישה שלך פשוט דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

מעניין מה תהיה דעתך על מי שיגיד שהוא בעד שהממשל בישראל יעשה כמה שיותר רע לאזרחים בארץ בגלל שלא אכפת להם מעוולות הכיבוש או היחס לערביי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין על מה העצבים,
אני אומנם 4 חודשים בחו"ל, אבל זה לא אותם מחירים שנותנים לנו ב-10 שנים האחרונות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:48 
שיהיה להם לתרופות אונקולוגיות, כלבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מתי המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אגב, מתי המשחק?

19:00 נדמה לי.

אגב, איפה אתה בחול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:30 
האדס כתב:
אני לא מבין על מה העצבים,
אני אומנם 4 חודשים בחו"ל, אבל זה לא אותם מחירים שנותנים לנו ב-10 שנים האחרונות ?

לא, בדר"כ זה 40\80 ולא 45\90.

האדס כתב:
אגב, מתי המשחק?

אכן ב19:00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: