תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל באנדרטת גטו ורשה: לשים סוף לשירי שואה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 00:10 
JohnnieWalker כתב:
סימרוטיץ', בלי קשר לנכונותה של ההגדרה שהבאת, ההגדרה הרווחת בקרב הציבור ובפני החוק של המונח גזענות היא שנאה על רקע גזעי. לקרוא למישהו גזען כיוון שהוא שר שואה/שריפה/מי שלא קופץ מכבי זה משהו על הציר שבין פופוליזם ופרובוקציות זולות לגניבת דעת.
בזאת תמה מכסתי באשכולות שירי השואה לעונה זו, אלא אם יקרה משהו בסדר גודל של שער במדור הספורט בהארץ.
ממליץ לעשות כמוני.

האמת שבפני החוק זה קצת שונה,והאמת שזה בכלל לא העניין ,פשוט יש באשכולות מסוג אלו המון תירוצים למה לשיר את השירים האלו בכלל,ובסופו של יום עוד אף אחד מאלו ששרים לא אמר למה כן לשיר ,חוץ ממאבקי שליטה(שזה כל הסוגיה דנן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 00:33 
:ROSE: :ROSE:
Red Nightmare כתב:
הייתי פותח על זה אשכול משלי אבל אין בשביל מה באמת

http://www.youtube.com/watch?v=piXIF5qhGYU
אחד הנאומים המרגשים ביותר בנאמו בכנסת. אחד האנשים שפוגעים הכי הרבה ברעיון המדיניות הישראלית ועושה מעשים על גבול הבגידה.
לוקח צעד אחורה כאשר מדובר, בשואה. ראו והביטו מה השואה מייצגת לאנשים גם כאלה שאינם יהודים, גם כאלה שאינם תומכים ברעיון מדינת ישראל היהודית.
לוקחים אחורה צעד, ואומרים אירועים כאלו אינם יכולים להתקיים עוד. ואנו כקבוצת כדורגל אנו שחלקנו ניצולי שואה, חלקנו שמענו ממקור ראשון על הניצולים.
וחלקנו ישבו הערב בשולחן החג עם מספר ממש מצומצם של אנשים כי משפחתם לא שרדה. השואה היא מונח עולמי מונח שמתאר את כל מה שרשע בעולם מייצג, כל מה שגזענות מייצגת. קבוצה כמו הפועל שקוראת לשוויון בין כלל אזרחי ישראל מייצגת כל מה שאינו גזעני, התנתקות אבסולוטית מאוהדי בית"ר וחלק מהסיבות היא היותם גזעניים. אנחנו גזעניים כמו כולם בהיותנו קוראים קריאות שואה, בהיותנו מפללים למוות על רקע דעה ספורטיבית, איחולי השואה, או מוות לכל דמות ספורטיבית היא גזענות לשמה.

כל המתחסדים שאומרים מדובר רק בשואה ספורטיבית, או בשלל תירוצים אחרים. יש מילים אחרות לכך איחולי שואה הם ברורים כשמש, ואין להם משמעות אחרת בעולם של היום. כאשר אתם מאחלים שואה למכבי, בין אם אתם באמת מתכוונים לכך או לא (ואני באמת מקווה שלא) אתם מאחלים לאוהדי ראשי שחקני מכבי מוות משפיל בו כמעט כל צלם אנוש נהרס נרמס בו. אוהדי מכבי אף על פי שבחרו בקבוצה הלא נכונה, היו איתי בצוות, בצבא ונלחמו יד ביד איתי, ונמצאים יחד איתנו ביום יום, וגרוע מכך כאשר יש כאלו שנחת זרועם האימתני של הנאצים עדיין השאיר צלקת בגבם, בין אוהדינו.

איחולי שואה, על ידי עם שמרביתו דור שלישי ורביעי לניצולי שואה, הוא אבסורדי, כיצד מסוגלים אנחנו אוהדי הפועל להעלות את המונח הייצג את הגזענות ואת הפשיזם, בצורה כה מובהקת על שפתינו ואף גרוע מכך לאחל זאת לחלק אחר מעמנו?! בסופו של דבר תהיו לכלי בידי מכחישי שואה (וכמובן שיש כאן הגזמה)
אך אתם יוצרים פחיתה במעמד השואה והיותה אירוע מכונן היסטורי לכל העולם והאנושות. קריאות השואה הן זילות השואה.

אני בטוח שהילדים בפורום או המון אחרים יחליטו שאני יפה נפש\אדיוט\אוהד מכבי\השלימו את החסר.
אך מהבוגרים פה אני מצפה שיפעלו להפסקתם של השירים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 00:50 
kobiko כתב:
מכיוון שאין לי כוח 5 עמודים של זיוני שכל
מישהו יכול לתת לי תקציר?

אז ככה...

ההנהלה המטונפת שלנו נגד שואה, אבל גם כל ההנהלות הקודמות היו.
השחקנים, נגד שואה.
רוב האוהדים, נגד שואה. גם אלה ששרים וגם אלה שבאים אחת לכמה משחקים.

אז מי בעד השואה אתה שואל?

פואד והחברים שלו, שמנסים למתג את עצמם כארגון האולטרס הכי בוטה, קשוח, קיצוני ומבודד בארץ.
כנראה שזה מגניב אותם. חבל, כי חוץ מזה שהם מתנהגים כמו ילד בן 12 שלמד להגיד את המילה "כוס" ולחזור עליה שוב ושוב, הם גורמים לכולם לשכוח שהם הארגון הכי יצירתי, מקורי, סוחף, נאמן ואינטיליגנטי בארץ. במקום זה אנחנו יוצאים ילדותיים, מתלהבים, מפגרים ופתאטיים. לא נאורים, לא אינטיליגנטיים ולא נעליים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 02:10 
סימרוטיץ כתב:
פואד כתב:
רועי כתב:
הי פואד
אני רועי, מנוי ל7 ושר 90 דקות. תוכל להתייחס למה שכתבתי?

לא מעניין אותי כמה אתה שר ושיש לך מנוי...לי אין מנוי ולא היה. למה אתה רוצה שאני אתייחס מכל ההודעות שלך? לכולן? בדרך כלל אני מתייחס להודעות שמעצבנות אותי...שלך לא כאלה, אתה לפחות די מסביר את עצמך ולא מדבר כל כך הרבה שטויות כמו כל השאר... למשל סימרוטיץ שאמר שקובעים לפי ההווה מה הקהל רוצה (הוא דיבר על זה שהרוב שורק בוז)... אמרתי לו שלפי ההווה בדרבי היו קריאות שואה יותר משריקות וגם במשחק האחרון היו... ופתאום הוא די התקפל ועל הדרבי זה היה בלהט המשחק ובמשחק האחרון לא הבינו ואחרי שהבינו לא שמעו ובלה בלה בלה.

הלו ,אם תספר מספיק פעמים שקר הוא לא יהפוך לאמת ,כבר כתבתי לך מספר פעמים ,אבל כנראה שאתה מתעלם בכוונה, "מתקפל" על מה ? על זה שהרוב לא בעד השריקות ודווקא המיעוט הוא זה ששר ? ,אתה חי כנראה בעולם משלך אם אתה באמת מאמין לזה, היוצא מהכלל אינו מעיד על הכלל ,והדרבי הוא אחד מהם .

כניראה אתה מתקפל... כי שני המשחקים האחרונים ששרו בהם "שירי שואה" (ולא משנה באיזה משחק זה) שריקות הבוז היו חלשות או שלא שמעו אותם בכלל, ואתה זה שאמרת שקובעים לפי ההווה, כתוב שחור על גבי לבן. (אה בעצם אצל מתחסדים זה תמיד חוץ מזה ומזה ומזה וזה ככה וההוא היה ככה ולא שמעו ולא ראו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 02:12 
URIKA כתב:
kobiko כתב:
מישהו יכול לתת לי תקציר?

אז ככה...

השחקנים, נגד שואה.

פואד והחברים שלו, שמנסים למתג את עצמם כארגון האולטרס הכי בוטה, קשוח, קיצוני ומבודד בארץ.
כנראה שזה מגניב אותם. חבל, כי חוץ מזה שהם מתנהגים כמו ילד בן 12 שלמד להגיד את המילה "כוס" ולחזור עליה שוב ושוב, הם גורמים לכולם לשכוח שהם הארגון הכי יצירתי, מקורי, סוחף, נאמן ואינטיליגנטי בארץ. במקום זה אנחנו יוצאים ילדותיים, מתלהבים, מפגרים ופתאטיים. לא נאורים, לא אינטיליגנטיים ולא נעליים...

לא ידעתי שכל מי ששר שואה חבר שלי...אתה רוצה לצרף לי עוד כמה חברים אולי?

כל מי שגזען הוא חבר שלך...נחמד לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
רועי כתב:

את אדום עולה אני שר עד המשפט "שער כה מרגש" למרות שבזמן האחרון הוא מרגש אותי פחות בזמן שירי שואה; ומצטרף שוב ב"איזה רימון אכלתם"

סליחה שאני מתערב בדיון המעניין שביניכם.
זה שאתה שר חלק ממהשיר לא עושה אותך שונה מפואד לדוגמא. שניכם עוזרים להנציח את השיר באותה מידה.
את השיר הזה לא צריכים לשיר . במקומו ניתן לשיר שיר אחר או לשרוק בוז. זו הדרך היחידה למחות כנגד השיר ואל כל דרך חלקית של הצטרפות לשיר.

שנה טובה וחג שמח.

אני לא מסכים . השיר עצמו עוצמתי ומתאים לסיום משחק: "אדום עולה בבלומפילד אדום עולה עולה , הולך איתך הפועל הולך למלחמה" , וה"אוווו או אווו" על המלודיה הזו אחרי הקטע הבעייתי . בווריאציה מסויימת אפשר להשוות את זה גם ל- You'll Never Walk Alone . כשיר הוא עובד בצורה מצויינת , במשחקים גדולים הקטע בו כל הקהל שר "אוווו או אווו" הוא מאוד מאוד עוצמתי . זה כמו לפסול את כל "אלך איתך לכל מקום" בגלל חולדאי , או להבדיל לפסול את "שימו את ירושלים בירדן" (בין אם אני מסכים לתוכן שלו או לא - השיר הזה לא נמצא פסול והוא מביע דעה פוליטית או סתם מתגרה בצורה סבירה) בגלל הבית של "שימו את מכבי בתאים" שזו שורה מגעילה
בקיצור , שכתוב של השירים עדיף , לא צריך לוותר עליהם . לכן אני לא מוצא פסול לשיר חלקים מסויימים בשירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
אגב אפשר לשמוע היום בבלומפילד שלמעט שער 5 ובודדים , אף אחד לא שר את "אומרים מכבי נאצים" אבל בקטע של ה"אוווו" כל ! בלומפילד שר
ההבדל מורגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 04:20 
אפשר בלי שירי שואה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 05:39 
כל מי ששר שירים על השואה ומאחל למישהו אחר שתהיה לו שואה הוא אידיוט. על אחת כמה וכמה שהשיר מופנה ליהודי אחר ( כן גם אוהדי מכקי הם יהודים ).

זה הדבר שהכי מגעיל אותי באוהדים שלנו. טוב שמתחילים להשתיק את הקומץ הנבזי הזה ! פשוט בושה וחרפה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 08:52 
סימרוטיץ, רוב הציטוטים שהבאת, איך לומר בעדינות, לא ממש מחזקים הטענה שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
URIKA כתב:
kobiko כתב:
מישהו יכול לתת לי תקציר?

אז ככה...

השחקנים, נגד שואה.

sad but true.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
אדום אופטימי כתב:
רועי כתב:

את אדום עולה אני שר עד המשפט "שער כה מרגש" למרות שבזמן האחרון הוא מרגש אותי פחות בזמן שירי שואה; ומצטרף שוב ב"איזה רימון אכלתם"

סליחה שאני מתערב בדיון המעניין שביניכם.
זה שאתה שר חלק ממהשיר לא עושה אותך שונה מפואד לדוגמא. שניכם עוזרים להנציח את השיר באותה מידה.
את השיר הזה לא צריכים לשיר . במקומו ניתן לשיר שיר אחר או לשרוק בוז. זו הדרך היחידה למחות כנגד השיר ואל כל דרך חלקית של הצטרפות לשיר.

שנה טובה וחג שמח.

אני לא מסכים . השיר עצמו עוצמתי ומתאים לסיום משחק: "אדום עולה בבלומפילד אדום עולה עולה , הולך איתך הפועל הולך למלחמה" , וה"אוווו או אווו" על המלודיה הזו אחרי הקטע הבעייתי . בווריאציה מסויימת אפשר להשוות את זה גם ל- You'll Never Walk Alone . כשיר הוא עובד בצורה מצויינת , במשחקים גדולים הקטע בו כל הקהל שר "אוווו או אווו" הוא מאוד מאוד עוצמתי . זה כמו לפסול את כל "אלך איתך לכל מקום" בגלל חולדאי , או להבדיל לפסול את "שימו את ירושלים בירדן" (בין אם אני מסכים לתוכן שלו או לא - השיר הזה לא נמצא פסול והוא מביע דעה פוליטית או סתם מתגרה בצורה סבירה) בגלל הבית של "שימו את מכבי בתאים" שזו שורה מגעילה
בקיצור , שכתוב של השירים עדיף , לא צריך לוותר עליהם . לכן אני לא מוצא פסול לשיר חלקים מסויימים בשירים

רועי יקר,
השיר אדום עולה בבלומפילד הוא שיר עוצמתי עם טמפו מצויין לכן הוא שורד כל כך הרבה זמן.
אף אחד לא ישכתב אותו וזאת צפיית שווא מצידך.
אתה תומך בשיר , תפדל תשיר אותו. אתה חושב שצריך להחליף חלק ממילותיו, אל תשיר אותו בכלל. זה שרבים כמותך שרים את חלקו עוזר לשרידותו בפניתאון שירי השואה של אוהדי הפועל. אני, וזה רק אני, שונא את השיר הזה יותר מכל שירי השואה האחרים שכן שרים אותו כאשר הפועל מנצחים ולי הוא מוריד חלק ניכר משימחת הניצחון. בעבר שרקתי בו בוז , לאחרונה התעייפתי.
מקווה שתבין ששירים כאלה למרות שחלקם עוצמתיים כדבריך וטובים מבחינת הטמפו הם שירי שואה לכל דבר, ולטעמי ורק לטעמי אין הבדל מלשיר את חלקו או לשיר אותו במלואו. אמנם יש צבעויות גדולות מאלה אבל זו צביעות בפני עצמה.
אתה, למרות כוונותיך הטובות הינו עוד מסמר שנועץ את השיר הזה לעוד פרק זמן רב כחלק בלתי ניפרד בפנטאון השינאה של אוהדי הפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 12:41 
אוגוסטוס היל כתב:

אני ממש לא מסכים, הטענה (וכפי שאפשר לראות בכל הציטוטים) מדברת על גזענות בעוד הרבה מקרים חוץ מהמחנה המשותף גזע ,תבדוק שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:25 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני ממש לא מסכים, הטענה (וכפי שאפשר לראות בכל הציטוטים) מדברת על גזענות בעוד הרבה מקרים חוץ מהמחנה המשותף גזע ,תבדוק שוב.

אתה טועה.
מעבר לגזע כוללים תחת המושג גזענות גם מאפיינים גזעיים (צבע עור וכו') וגם דת ולאום. כל השאר לא קשור לגזענות. דת, לאום וגזע קשורים זה בזה באופן שלעיתים קשה מאוד להבחנה ולכן ההפרדה היא מיותרת.
הבסיס של המושג הוא אפליה על פי גזע. זה בטח לא קשור לאפליה על פי צבא מועדף/קבוצה מועדפת/שאר קשקושים
ואגב, חוק הגזענות לא קשור להגדרה הסוציולגית של המושג.

אבל באמת שלא הבנתי מה התכלית של הדיון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
לי מעולם לא היה איכפת לשיר את השירים האלו,
ולמען האמת מעולם לא חשבתי שברצוני לראות את שכני הצהובים מוכנסים לגטאות ומקבלים יריות בגב.
ובסופו של דבר יש להבין שאם יש איזה גוף(ההתאחדות לכדורגל למשל) שעלול לפגוע בקבוצה שלנו במקרה שאנחנו נשיר את הדברים האלו,
אני כאוהד הפועל סותם את הפה בכל מה שקשור לשירי שואה.
כי הקבוצה יותר חשובה לי מכל משחק כוח בין אוהדים.

כל מי שלא עושה כך, פשוט מוכיח שאיכפת לו יותר מהזין שלו מאשר מהקבוצה.
ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת.

יום טוב ויאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:44 
דעתי בנוגע לשירים האלה ידועה. אני גם חושב שכל הוויכוחים פה על כן גזענות או לא גזענות ממש לא במקום. זה לא הסיפור. הסיפור, לדעתי, הוא בכלל סובלנות כלפי האחר. כלפי אלה שזה כן מפריע להם. וכשמדובר ברוב מוחלט של האוהדים, אז העניין הופך להרבה יותר מובהק. אותם אוהדים שמדברים גבוהה על כך שהקהל של הפועל אינו גזעני, ואכן הקהל של הפועל באמת לא גזעני, שוכחים שלהיות אגואיסט ולא סובלני כלפי אחרים זו אמנם לא גזענות, אבל גם תכונה לא ממש חיובית. ולא שאני ממצדדי הרוב ודעתו תמיד. אבל כשמסתכלים על הוויכוח הנוכחי רואים בו שתי דעות. האחת שגורסת כי יש לשיר שירי שואה והשניה שמתנגדת . המתנגדים בחלקם הגדול חשים פגועים מהשירים האלה. השרים לא ייפגעו אם יפסיקו לשיר. בנוסף הם מודעים לכך שמדובר בפגיעה בקבוצה, בחברים ליציע ובתדמית המועדון. אבל למרות זאת הם שמים את עצמם לפני המועדון. זה אבסורדי שיש מתאם בין אלה ששמים עצמם מעל למועדון לבין אלה שמבקרים אחרים שהם לא מעודדים מספיק ולכן לא מסייעים למועדון.
ויש עוד נקודה. ואת זה תזכרו היטב. שרי שירי השואה יביאו למצב, ולדעתי זה רק עניין של זמן, שהם פשוט ייענשו אישית, ובחומרה, ובנוסף לא יורשו להיכנס למגרשי הכדורגל והכדורסל. ומסיבה פשוטה. לרוב האוהדים נמאס. ולדעתי צעדים כמו איסורי כניסה למגרשים, תביעות אישיות וכו, זה רק שאלה של זמן. וכשזה יקרה שרי שירי השואה יתהו בוודאי איך ציבור האוהדים עומד מנגד ולא עושה דבר. ובכן, רוב האוהדים אכן לא יעשו דבר. גם כי הם מתנגדים לשירי השואה, אבל בעיקר כי הם יפגינו אפס התחשבות כלפי מי שמפגין כלפיהם אפס התחשבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:56 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה טועה.
מעבר לגזע כוללים תחת המושג גזענות גם מאפיינים גזעיים (צבע עור וכו') וגם דת ולאום. כל השאר לא קשור לגזענות. דת, לאום וגזע קשורים זה בזה באופן שלעיתים קשה מאוד להבחנה ולכן ההפרדה היא מיותרת.
הבסיס של המושג הוא אפליה על פי גזע. זה בטח לא קשור לאפליה על פי צבא מועדף/קבוצה מועדפת/שאר קשקושים
ואגב, חוק הגזענות לא קשור להגדרה הסוציולגית של המושג.

אבל באמת שלא הבנתי מה התכלית של הדיון הזה

האמת שגם אני כבר לא זוכר ,ובכל מקרה אני חושב שברור מאוד מהלך התפתחות המונח במיוחד בשנת 2001 בהחלטה של האו"ם.
ציטוט:
" In 2001, the European Union explicitly banned racism along with many other forms of social discrimination in the Charter of Fundamental Rights of the European Union, the legal effect of which, if any, would necessarily be limited to Institutions of the European Union: "Article 21 of the charter prohibits discrimination on any ground such as race, color, ethnic or social origin, genetic features, language, religion or belief, political or any other opinion, membership of a national minority, property, disability, age or sexual orientation and also discrimination on the grounds of nationality."[41] "

לפי הפרשנות שלי (בהקשר הישיר להרחבה שבה נאמר הציטוט( International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination, adopted in 1966:)) המונח גזענות כולל בתוכו את כל שאר האפליות על כל רקע כמו גזע,צבע,אתני,רקע סוציאלי,שפה,דת,אמונה,השקפה פוליטית ועוד ....
בגדול זה לא כזה משנה כי במבחן התוצאה ,אני מניח שהאפליה על כל בסיס היא שוות ערך לגזענות.
בכל מקרה נחזור למקרה שלנו ,הקריאות שתהיה שואה למכבי בהחלט נופלות על מחנה המשותף של גזענות בהקשר הרחב של הביטוי .

ובשורה התחתונה,מה שאני מנסה לומר שעל פי חוק כנראה שאפשר למצוא את מי שקורא קריאות אלו אשם ,האם אני חושב שכל מי ששר את זה הוא גזען ? ממש לא ובטח ובטח הוא לא התכוון בפירוש המילולי לביטוי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא בכלל לא האם ההתאחדות צודקת או לא,
אם ההתאחדות החליטה שאסור לשיר שירי שואה, אז אסור.
תפסיקו להתעסק בקקה, או שכולנו נראה את המשחקים של הפועל מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:59 
זה עניין טכני. במקום לחוקק 100 חוקים על סוגים שונים של אפליה מאחדים את הכל תחת כותרת אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:01 
purvis short כתב:
דעתי בנוגע לשירים האלה ידועה. אני גם חושב שכל הוויכוחים פה על כן גזענות או לא גזענות ממש לא במקום. זה לא הסיפור. הסיפור, לדעתי, הוא בכלל סובלנות כלפי האחר. כלפי אלה שזה כן מפריע להם. וכשמדובר ברוב מוחלט של האוהדים, אז העניין הופך להרבה יותר מובהק. אותם אוהדים שמדברים גבוהה על כך שהקהל של הפועל אינו גזעני, ואכן הקהל של הפועל באמת לא גזעני, שוכחים שלהיות אגואיסט ולא סובלני כלפי אחרים זו אמנם לא גזענות, אבל גם תכונה לא ממש חיובית. ולא שאני ממצדדי הרוב ודעתו תמיד. אבל כשמסתכלים על הוויכוח הנוכחי רואים בו שתי דעות. האחת שגורסת כי יש לשיר שירי שואה והשניה שמתנגדת . המתנגדים בחלקם הגדול חשים פגועים מהשירים האלה. השרים לא ייפגעו אם יפסיקו לשיר. בנוסף הם מודעים לכך שמדובר בפגיעה בקבוצה, בחברים ליציע ובתדמית המועדון. אבל למרות זאת הם שמים את עצמם לפני המועדון. זה אבסורדי שיש מתאם בין אלה ששמים עצמם מעל למועדון לבין אלה שמבקרים אחרים שהם לא מעודדים מספיק ולכן לא מסייעים למועדון.
ויש עוד נקודה. ואת זה תזכרו היטב. שרי שירי השואה יביאו למצב, ולדעתי זה רק עניין של זמן, שהם פשוט ייענשו אישית, ובחומרה, ובנוסף לא יורשו להיכנס למגרשי הכדורגל והכדורסל. ומסיבה פשוטה. לרוב האוהדים נמאס. ולדעתי צעדים כמו איסורי כניסה למגרשים, תביעות אישיות וכו, זה רק שאלה של זמן. וכשזה יקרה שרי שירי השואה יתהו בוודאי איך ציבור האוהדים עומד מנגד ולא עושה דבר. ובכן, רוב האוהדים אכן לא יעשו דבר. גם כי הם מתנגדים לשירי השואה, אבל בעיקר כי הם יפגינו אפס התחשבות כלפי מי שמפגין כלפיהם אפס התחשבות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
ברצינות סימרוטיץ? שואה למכבי נופל תחת גזענות במושג הרחב?
אז גם ביתר אנאלפבתים, מכבי חזירים.
וכל שיר אחר שמכוון ליריבה.
אני לא בטוח שאתה מבין מה אתה אומר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:03 
אוגוסטוס היל כתב:
זה עניין טכני. במקום לחוקק 100 חוקים על סוגים שונים של אפליה מאחדים את הכל תחת כותרת אחת.

אוגסטוס ,זה ממש לא משנה כבר,בוא נשאיר את הוויכוח הזה בינינו ברור לכל שזה העניין המרכזי כאן ,יש מאבק שליטה (שאלוהים יודע נגד מי) של כמה אנטי מגניבים שיותר אכפת להם שלא יגידו להם מה לעשות מאשר לא לפגוע בקבוצה ,ובאמת אם ישירו את השירים האלו בפולין אני מניח שאנחנו נגיע לשפל חדש בשם האנטי מגניבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ולמען האמת מעולם לא חשבתי שברצוני לראות את שכני הצהובים מוכנסים לגטאות ומקבלים יריות בגב.
ובסופו של דבר יש להבין שאם יש איזה גוף(ההתאחדות לכדורגל למשל) שעלול לפגוע בקבוצה שלנו במקרה שאנחנו נשיר את הדברים האלו,

יום טוב ויאללה הפועל.

באמת תעזבו שטויות, יש שיר אחד שלאנשים יש בעיה איתו, ועם כמה שאני שר/לא שר אותו, אין שיר כל כך חשוב שיעשה כל כך הרבה בעיות ויפגע כל כך בקהל ובשחקנים. יש מספיק שירים חריפים אחרים. כי בסופו של דבר, אנשים שומעים "שואה" ונהיה להם רע. לעומת זאת, מילים כמו - "נאצי" ו"גטו" הם מילים יומיומיות בלקסיקון הישראלי המצוי. זה צבוע, אבל זה מה שיש. לעזוב את העניין והמשיך הלאה.

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 29 ספטמבר 2011, 17:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:06 
אדום נחמד כתב:
ברצינות סימרוטיץ? שואה למכבי נופל תחת גזענות במושג הרחב?
אז גם ביתר אנאלפבתים, מכבי חזירים.
וכל שיר אחר שמכוון ליריבה.
אני לא בטוח שאתה מבין מה אתה אומר..

אדום נחמד ,אין לי באמת רצון להתווכח אבל על תוציא את המסקנה שלך מההקשר שכתבתי ,אמרתי שזה יכול להתפרש כך תחת החוק ,אני לא חושב שמי שקורא קריאות כאלו הוא גזען,והדוגמה שנתת לא טובה ,יש דוגמאות אחרות שכן,אבל מה זה משנה כבר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האדס כתב:

תמשיך אתה וכל השאר לזיין פה את השכל, אתה נותן להתאחדות ולמשטרה בדיוק מה שהם רוצים... וזה לעשות מה שבא להם.

מה זה אם החליטו שאסור אז אסור? אם מחר יחליטו שאסור לך להיכנס למגרש אתה גם תגיד אותו דבר?

בוא נגיד ושואה אסור לשיר כי ההתאחדות החליטה, שלט 100% אנטי מכבי אסור לשים כי אואפ"א החליטה, למה את השלט צדק בשב-לי המשטרה לא הכניסה? כי ככה היא החליטה? בואו נמשיך ניראה לאן נגיע. מקווה שבקרוב יעצרו אותך כי עמדת ולא ישבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האדס כתב:

תמשיך אתה וכל השאר לזיין פה את השכל, אתה נותן להתאחדות ולמשטרה בדיוק מה שהם רוצים... וזה לעשות מה שבא להם.

מה זה אם החליטו שאסור אז אסור? אם מחר יחליטו שאסור לך להיכנס למגרש אתה גם תגיד אותו דבר?

בוא נגיד ושואה אסור לשיר כי ההתאחדות החליטה, שלט 100% אנטי מכבי אסור לשים כי אואפ"א החליטה, למה את השלט צדק בשב-לי המשטרה לא הכניסה? כי ככה היא החליטה? בואו נמשיך ניראה לאן נגיע. מקווה שבקרוב יעצרו אותך כי עמדת ולא ישבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האדס כתב:

יום טוב ויאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
האדס כתב:

אם מחר יחליטו שאסור להכנס למגרש זה דוגמה לדבר שעלול(אולי, במקרה) להפריע לכל הקהל. ועל כך אף אחד לא ישתוק.
אם מחר יחליטו שאסור לעמוד ביציע, זה דוגמה לדבר שעלול(אולי, במרה) להפריע לחלק גדול מהקהל. ועל כך חל גדול מהקהל לא ישתוק.
אם מחר יחליטו שאסור לשיר שירי שואה, זה דוגמה לדבר שעלול(אולי, במקרה) להפריע ל200 אוהדים. בהצלחה.

ולא, אני לא מאחל לשום אוהד הפועל שיעצרו אותו כי הדעה שלו שונה משלי.

יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:13 
purvis short כתב:

כאילו "ציבור האוהדים" מתישהו לא עמד מנגד ולא עשה כלום בעשרות מקרים. ותפסיק לדבר שטויות...אף פעם זה לא פגע בתדמית המועדון...עובדה יותר מ-10 שנים שהמועדון מתקיים בסדר והדבר היחיד שפגע בתדמית שלו זה ההנהלה הנוכחית. ועוד שטות שאתה מדבר... לא יכולים לתבוע אישית ולא יכולים לא להכניס אותך למגרש כל עוד אין חוק מפורש שאוסר את הקריאה הזאת...וגם יש תקדים במשפט שלי שהיה על קריאות שואה שנעצרי והובאתי בפני שופט... ונחש מה? כלום. (ובמשחק הזה בכלל לא שרתי כי ידעתי שמחפשים אותי, אבל אחרים שרו ואותי עצרו בתור שעיר לעזעזל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
האדס כתב:

זה כבר לא קשור להתאחדות יותר ממה שזה קשור לקהל שלך. נכון שחלק גדול מהקהל של הפועל דביל בקטעים האלה, ואני מסכים איתך באופן כללי, אבל זה כולה מילה טיפשית אחת שיוצאת מפרופורציות. לא היו צריכים להתעסק בזה מלחתחילה, כוון שאנחנו שרים אז זה כבר 10 שנים. אבל זה מה שיש, ואנשים רק חושבים על טובת הקבוצה והקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: