תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם לאוהדי הפועל יש יצר הרס עצמי ?
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
oMeR1 כתב:
מי שקילל את קשטן אני מקווה שיקבל סארס ויחתכו לו תביצים
לקלל לא יעזור. הבן אדם עוד מעט בן 70, תנו קצת כבוד יא אפסים.

לא שאני מצדיק את הקללות בנוגע ליכולת אבל אתם מדברים שטויות.
הוא יודע באיזה מקצוע הוא עובד ולא משנה הגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האם לאוהדי הפועל יש יצר הרס עצמי ? מה קורה לקהל שלנו? [קשטן]
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אנטיגונה כתב:
הוא שאמרנו, אחרי זה תצחקו על אוהדי בית"ר שרצו להעיף את גוטמן.

וסוס מת עלק.

יש הבדל אחד עצום בין גוטמן בביתר לבין קשטן היום בהפועל.
ההבדל הוא שאנחנו יודעים מי הוא קשטן, כבר שמחנו וסבלנו איתו, אנחנו יודעים שזה הכדורגל של קשטן, אפור ואנמי עם מצבים נייחים.
דאז שגוטמן היה בביתר, עוד לא ידעו אם זאת תסמונת של פתיחת העונה או שהוא יהיה ככה כל העונה.
לפחות הדעה שלי כרגע היא שקשטן מצליח בהפועל, וזאת עובדה מבחינת נק', אבל אני לא שוכח את הפדיחות באירופה, את כך ששיחקנו 5 משחקים מתוך 6 בבלומפילד, לא שוכח שמול ביתר\בני יהודה וב"ש לא הגיע לנו לכבוש שער אחד אפילו.
לא שוכח את המשחק מול בוקרשט.
ועוד יותר מזה שאני מסתכל קדימה אני לא רואה שינוי שהולך לבוא.

גוטמן היה ידוע כמאמן הגנתי, והיה ברור מה תקבל ממנו בבית"ר (אגב, בניגוד לקשטן עד אז, שכן העמיד קבוצות אטרקטיביות שרצו לאליפות, כולל בבית"ר).
הם פשוט לא הסכימו לקבל כדורגל כזה של 1-0 עם סגל איכותי כמו שהיה להם.
לנו גם אין סגל איכותי מספיק בהשוואה לבית"ר ההיא, וגם רוצים כדורגל שמח ומאבק על האליפות.
לא צריך ללכת רחוק, אומרים לכם בפירוש שראינו שאפשר אחרת ולא מוכנים לחזור להפועל המקורית עד עידן גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 16:52 
גילוי נאות:

אני אוהד של הפועל ת"א :hapoel: .
לא של אלי גוטמן לא של דרור קשטן לא של טביב ולא של הראל.

אתמול היה המשחק הראשון העונה שראיתי בבלומפילד. יחד אם מספר נוסף של משחקים שהצלחתי לראות בטלויזיה, יש לי מספר תובנות לשחקנים ולמאמן. וזאת מבלי להתרפק על העונות קודמות וכו.

א. היה צריך מזמן לתת עונש חינוכי של ספסול מידי גם לטוט ובעיקר לדמארי על אנוכיות !
מה שעבד במכבי פת לא יכול לעבוד כאן. אתמול היה השיא. במצב שהיה בערך בדקה 15 מול קלה. אתה בא מהצד , שוער טוב וגבוה שכבר לקח מספר כדורים קשים, סוגר היטב את הפינה הקרוה ומשאיר לך את הרחוק, אתה לא בכושר מזהיר והבטחון שלך ככה ככה לכן אתה לא חושב על כדור מסובב או בחצי גובה לכוון העמוד הרחוק. אתה לבד מול השוער כשלצידך במרכז רצים טוטו ואורמוש. גם רוני במצב כזה מוסר פס רוחב!
תן פס רוחב, תגרום להבקעת הראשון, תשבור את הבונקר. תראה איך יהיה לך יותר קל אחר כך להבקיע!
זה לא נכנס בהסברים זה יכנס דרך התחת על הספסל! הצטערתי שדרור לא הוציא אותו מידית כאקט חינוכי! פעם אחד תעשה את זה ותרוויח אותו להרבה מאד משחקים!

ב. חילופים - משחק סגור, יפתח רק עי דאבל פאסים ויכולת מבצע אישי. איך המאמן מוציא את אורמוש השחקן עם היכולת הטכנית הטובה ביותר אתמול? ומכניס במקומו את להלה? שום תרומה לא היתה לו על המשחק.
שי לא עומד על הרגליים, משחק גרוע ביותר כל המחצית השניה (גם בראשונה לא הצטיין). אתה משאיר אותו על המגרש ?

ג. היכן תבונת המשחק, מדוע כל הקרנות בהגבהה לאמצע לחמש כשיש שוער גבוה היוצא היטב לכדורי גובה + בלם גבוה? היכן תרגיל? קרן קצרה, משהו הוצאה לבעיטה מרחוק ? מדוע שבלונה? כנל בכל בעיטות העונשין! היכן הכוונת המאמן ובעיקר היכן תבונת השחקנים?

ד. מיקום שחקני קישור יחסית לחלוצים - גם כשהחלוצים הצליחו לקבל כדור ראשון והם עם הגב להגנה שמנסה להוציא מהם את הכדור, ההגנה ברוב הפעמים הרחיקה את הכדור כ 20 מטר מהחלוץ. שם היו בעיקר הקישור החיפאי. הקישור שלנו תמיד מאחורי מרוחק יותר לא בעמדת תמיכה. בודאי שעד שהם מגיעים הקישור הליפאי השתלט על הכדור או שהלכו לתיקולים שבמזל לא נגמרו באדום/צהוב ובפציעות.
בנוסף שני קשרי האמצע (שי וידין, או שי ועבעס). תיד כ 29 מטר מהבלמים, במקום שאחד לפחות יהיה כ 15 מטר מאחורי החלוצים.

ה. חוסר בטחון/הנחייה (?) לא לכדרר וללכת רק על בטוח - קשר רואה קו הגנה ראשון חיפאי, בדכ חלוץ או קשר קידמי, גם שי גם עבעס גם טועמה יש להם יכולות כדרור, מדוע מיד פס אחורה? איך תיצור לקבוצתך יתרון בלי שאחד רץ ומתמקם לקבל מסירה מיד אחרי שתעברו בכדרור את זה שמולכם.

ו. גל שיש - בודאי שנראה אומלל מתמיד. מקבל כדור מתחיל פריצה אף אחד לא רץ איתו להוות אופציה למסירה ונסגר עי 3 שחקנים. פלא שמוסר אחורה מיד איך שקיבל את הכדור?

ז. איטיות - בתחילת החצי היו כ 3- 5 דקות שהפועל הניע כדור מהר יחסית, באגף שמאל! הקלות שבה נכנסו שחקנים לרחבה בעקבות זאת היתה מדהימה. הלקח ברור אבל לא בקבוצתי חבל. קצת יותר מהר.

ח. אין שום תרגיל בהתקפה משהו מסודר מתודי שעמיד את החלוצים במצב של אחד על אחד ברחבה! מביאים את הכדור במסירות רוחב במקרה הטוב עד 30 מטר מהשער מוסרים לטוטו או דמארי כשמולם יש 2-3 שחקנים מידית, ויללה תסתדרו. לא מנסים לפתוח לשטח מת לקבל כדור מטוט או דמארי וללכת לדאבל פס. או שהמאמן אסר או שלא תורגל אף פעם. אבל גם כאימפרוביזציה של השחקנים לא ראיתי את זה. אותם מקרים בודדים שבהם היה משחק של אורמוש-קנדה הסתימו תמיד במצב מסוכן!

ט. שמישהו ילמד את קנדה לא לבעוט בדלי אחרי שמילה אותו חלב! חבל אתמול היה מעולה. כשחוטבה יחזור דרור צריך למשיך להיעזר בקנדה בקישור שלנו. מול האנמיות היחסית של שי, הזועה שידין מביא מידי שבוע (תנו לו להבריא), עבעס . הוא יכול להיות הערך המוסף בעיקר נגד כ 90% מהליגה שיבואו לבלומפילד או גם בביתן, ישחקו צפוף ומסוגר.

י. בכינות מערכתית - לא אהבתי את ההצטדקויות של דרור - "עושים רעש מ 0:0 " - לא ה 0: 0 הפריע לי. הפריע לי אותם תופעות שעליהם הצבעתי לעיל ושהיו גם במשחקים שניצחנו. חוסר תיכנון, מזל כאלמנט די בולט, ומשחק סוליסטי.

מילה להנהלתנו הנוכחית - אתם והחבר היקר מוני, השפלתם את שם הפועל במשך השנה האחרונה. תפנימו שאתם צריכים לשתוק. לבנות מחדש את האימון מול הקהל במעשים ולא בפיטפוטי סרק. די כבר עם הספינים. כל מילה שאתם מוציאים חייבת להיות אמת ! מוטב לשתוק קצת ולא לצאת בהצהרות ודיבורים. אם מישהו מפרסם משהו שלא אמרתם אני מצפה שתצאו נגדו בתביעת דיבה מידית!
תתחילו לבנות אמינות!
הבמבי נגמר עכשיו אתם לבד בשטח! אף אחד לא מפריע לכם יותר. רק אתם מפריעים לעצמכם.
מעשיכם יקדמוכם ומעשיכם ירחקוכם.

אני לא בא לראות ברצלונה בבמלופילד- אותם אני רואה ב HD . לא שאני לא אוהב כדורגל יפה. לא היתי זקוק לאלי גוטמן ולשנתיים המופלאות לדעת שניתן גם אחרת (דרך אגב רק שנת הדאבל היתה אחרת, אשתקד היה די מבאס).
אבל זה אינו אצלי תנאי בל יעבור ודרישה אולטימטיבית. אני מאד מבסוט מהנצחונות (אני מאלה שרוצה לקרוע את מכבי ב 1:0 בדקה 90 בגול שמובקע מאופסייד ביד זה עדיף לי על 5:0) אבל מדאיג אותי ההמשך. המגמה שמסתמנת אינה מבטיחה טובות.
החומר שיש היום בקבוצה מספיק כדי ליצור תלכיד אחר, שיטתי, מפרגן ומשחק הרבה יותר מהר. כן זה לא יהיה גילי-שכטר-זהבי ושות. אבל יהיה מספיק טוב לתת משחק שוטף ולהנות את אותם 7500 בעלי המנויים. הדרך חשובה לי לא המיקריות.
מקווה מאד שדרור, שאחראי על חלק מרגעי האושר הגדולים ביותר שחויתי עם הפועל (הדאבל, והמסע לאירופה), יתעשט. ייצא מהמנטליות של העולם כולו נגדנו, ויתחיל להחדיר קצת שיטתיות. ללא זה נחזור למעמד הסגן הניצחי וחבל. באמת האליפות על הריצפה (גם שנה שעברה היתה שם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:00 
לירון האדום כתב:
אנטיגונה כתב:

וסוס מת עלק.

ההבדל הוא שאנחנו יודעים מי הוא קשטן, כבר שמחנו וסבלנו איתו, אנחנו יודעים שזה הכדורגל של קשטן, אפור ואנמי עם מצבים נייחים.
דאז שגוטמן היה בביתר, עוד לא ידעו אם זאת תסמונת של פתיחת העונה או שהוא יהיה ככה כל העונה.
לפחות הדעה שלי כרגע היא שקשטן מצליח בהפועל, וזאת עובדה מבחינת נק', אבל אני לא שוכח את הפדיחות באירופה, את כך ששיחקנו 5 משחקים מתוך 6 בבלומפילד, לא שוכח שמול ביתר\בני יהודה וב"ש לא הגיע לנו לכבוש שער אחד אפילו.

בטח הבדל עצום, גוטמן קיבל סגל שלם בבית"ר (שכלל את רוסו שהגיע במחטף ומנע מאיתנו הגמוניה בתחילת העשור הקודם). אני מציע שתעיפו מבט על הרכש של בית"ר באותו קיץ. קשטן בקדנציה הנוכחית בהפועל? תביאו בלם, מגן שמאלי, קשר כנף וחלוץ רביעי, ואז נדבר על סגל 'שלם' ונבוא (אני לפחות) אליו בטענות. יודעים מה, תביאו רק את טל בן חיים ונדבר. השחקנים עושים את המאמן. קשטן ידע לפרק את הליגה עם מכבי ובית"ר. לא זכור לי שסבלתי בדאבל הקודם, בקמפיין ההיסטורי באירופה או כל עוד סגול לא סגר את הברז (מקיץ 2003 זה היה סיוט). וכן, אני מסכים שקשטן הוא סמרטוט רצפה שנכנע לתכתיבים של טביב ורק הכסף מעניין אותו. זאת הבעיה היחידה שלי איתו. אם היה לו כבוד הוא היה מתפטר ביום חמישי האחרון. הסגל הנוכחי לא מספיק לכלום. כל בר דעת, כולל המאמן (השפוט), יודע ורואה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:06 
לב ארי כתב:
לירון האדום כתב:
אנטיגונה כתב:

וסוס מת עלק.

בטח הבדל עצום, גוטמן קיבל סגל שלם בבית"ר (שכלל את רוסו שהגיע במחטף ומנע מאיתנו הגמוניה בתחילת העשור הקודם). אני מציע שתעיפו מבט על הרכש של בית"ר באותו קיץ. קשטן בקדנציה הנוכחית בהפועל? תביאו בלם, מגן שמאלי, קשר כנף וחלוץ רביעי, ואז נדבר על סגל 'שלם' ונבוא (אני לפחות) אליו בטענות. יודעים מה, תביאו רק את טל בן חיים ונדבר. השחקנים עושים את המאמן. קשטן ידע לפרק את הליגה עם מכבי ובית"ר. לא זכור לי שסבלתי בדאבל הקודם, בקמפיין ההיסטורי באירופה או כל עוד סגול לא סגר את הברז (מקיץ 2003 זה היה סיוט). וכן, אני מסכים שקשטן הוא סמרטוט רצפה שנכנע לתכתיבים של טביב ורק הכסף מעניין אותו. זאת הבעיה היחידה שלי איתו. אם היה לו כבוד הוא היה מתפטר ביום חמישי האחרון. הסגל הנוכחי לא מספיק לכלום. כל בר דעת, כולל המאמן (השפוט), יודע ורואה את זה.

אחת הטענות שלי לקשטן זה שהוא לא ידע איפה לחזק את הקבוצה. עוד שנה עוברת ושי אבוטבול עדיין שחקן הרכב משמעותי בהפועל. הפועל משחקים עם שני בלמים זרים, אחד מהם ברמה מאוד נמוכה, במקום לשחק שם עם ישראלי ולפנות מקום של זר. זה רק בקטע של בניית הקבוצה. חוץ מזה יש גם את הכדורגל המיושן שהוא מביא איתו, האיטיות, השבלוניות, שחקנים בתפקידים שלא מתאימים ועוד מספיק דברים. ועדיין לא דיברתי על האישיות הבעייתית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:21 
redrony כתב:
לב ארי כתב:
לירון האדום כתב:
אנטיגונה כתב:

וסוס מת עלק.

אחת הטענות שלי לקשטן זה שהוא לא ידע איפה לחזק את הקבוצה. עוד שנה עוברת ושי אבוטבול עדיין שחקן הרכב משמעותי בהפועל. הפועל משחקים עם שני בלמים זרים, אחד מהם ברמה מאוד נמוכה, במקום לשחק שם עם ישראלי ולפנות מקום של זר. זה רק בקטע של בניית הקבוצה. חוץ מזה יש גם את הכדורגל המיושן שהוא מביא איתו, האיטיות, השבלוניות, שחקנים בתפקידים שלא מתאימים ועוד מספיק דברים. ועדיין לא דיברתי על האישיות הבעייתית שלו.

בוא נסגור על זה שקשטן לא עשה שיעורי בית לגבי סגל הקבוצה ובפרט לגבי הבעלים שלה. הוא לא ידע עם מי יש לו עסק. סביר להניח שגם יוסי היה נותן עדיפות לשי (שבמשחקים האחרונים השתחל להרכב בגלל מכת פציעות בעמדה, קשטן יתעקש עליו פחות מיוסי) ולא נוגע בשלישיית הבלמים החלשה: פרנסמן, פאצ'לקה ובאדיר. לקח לקשטן חודש וחצי כדי להבין שפרנסמן לא מספיק טוב, ואז הוא נתקל בוטו של טביב. שחקנים משחקים בתפקידים זרים להם (פרנסמן כמגן שמאלי, למשל) בגלל שהסגל קצר (טביב). שבלוניות? אין לך בקישור את גילי, זהבי, גם לא את בוזגלו שחשבו שיגיע. ככה זה, סגל שכולו פשרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:25 
ובקיצור האשמים במצב של הקבוצה שנראת לא טוב הם:
1.טביבי
2.קשטן
3.השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1.טביבי
2.קשטן
3.השחקנים

הבעיה היא שלפי תגובות הקהל בבלומפילד בזמן משחקים ולאחריהם, הסדר הוא קשטן, שחקנים ורק אז טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:02 
ערן כתב:
לירון האדום כתב:
1.טביבי
2.קשטן
3.השחקנים

הבעיה היא שלפי תגובות הקהל בבלומפילד בזמן משחקים ולאחריהם, הסדר הוא קשטן, שחקנים ורק אז טביב.

וזה קורה מכיוון שהרוב לא נמצא בפורומים, לא מבין מה באמת קורה, וחושב שטביב הביא את כל הרכש הזה בהרבה כסף והוא בעלים מצויין.
חבל שהסדר שכתבת משפיע גם על מנהיגי העידוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:04 
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
לירון האדום כתב:
1.טביבי
2.קשטן
3.השחקנים

וזה קורה מכיוון שהרוב לא נמצא בפורומים, לא מבין מה באמת קורה, וחושב שטביב הביא את כל הרכש הזה בהרבה כסף והוא בעלים מצויין.
חבל שהסדר שכתבת משפיע גם על מנהיגי העידוד.

היטיב לסכם את זה לא אחר מהמראיין שלך ,איל ברקוביץ ואני מצטט "די הארנק נסגר טביב כבר הוציא המון כסף השנה" והנה לכם דעת קהל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:12 
ערן כתב:
לירון האדום כתב:
1.טביבי
2.קשטן
3.השחקנים

מה משנה הסדר? יש בעיות מספיק בשביל כולם.
אני מודיע לך חגיגית שביום שהחתימו את קשטן, הבנתי מה הולכים לראות העונה בלי קשר לסגל. זה קשטן כבר 8 שנים. פה יש לו סגל יותר טוב אז הוא מוציא קצת יותר ופה הוא בבני יהודה ומוציא קצת פחות.
טביב, גם אליו יש טענות מכאן ועד להודעה חדשה, אבל בסוף הקהל רואה כדורגל ושהוא רואה כדורגל אז הוא רואה שחקנים, שיטת משחק והחלטות של מאמן ועל זה הוא רוטן. זה שיש כאלה שמקללים ומגזימים, זה לא חדש בשום קבוצה וגם לא בהפועל.
עם כל הבעיות בהנהלה ועם כל הניהול החובבני של טביב, גם מהסגל הזה אפשר להוציא הרבה יותר. לדעתי קשטן לא האדם המתאים. ותבין, הפועל ישחקו העונה יותר טוב. אין לי ספק, אבל זה יהיה בזכות שבקבוצה הזו יש שחקנים מספיק מוכשרים, לא בזכות קשטן.
שאני אראה קבוצה שעושה לחץ, שחקנים עושים תנועה בלי כדור, מסתובבים עם הכדור קדימה ומפסיקים לשחק עם כדורים ארוכים (ואני חייב לציין שאתמול היה שיפור לפחות באספקט הזה), יודעים ללחוץ על הדוושה בזמן הנכון, אז יהיה בסדר. כרגע, זה פשוט נראה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:37 
"שאני אראה קבוצה שעושה לחץ, שחקנים עושים תנועה בלי כדור, מסתובבים עם הכדור קדימה ומפסיקים לשחק עם כדורים ארוכים (ואני חייב לציין שאתמול היה שיפור לפחות באספקט הזה), יודעים ללחוץ על הדוושה בזמן הנכון, אז יהיה בסדר. כרגע, זה פשוט נראה רע." redrony

הפועל ת"א בהנהגתו של אלי גוטמן, כנראה שעמדה בדרישה המקצועית שלעיל. התקפה רצחנית שלא זכורה אצלנו דורות רבים. שחקנים כשרונים שעברו לאוסטריה/גרמניה/איטליה/רוסיה. ומה היה לנו? אליפות אחת אשר הושגה כדת וכדין אבל איזו דת ואיזה דין! שיטת הקיזוז החזירה אותנו למאבק האליפות וצירוף נדיר של תוצאות משוגעות בטדי ובלומפילד. תמיד אפשר להגיד שעדיף כדורגל שמח לא משנה מה ההישגים. לגיטימי.

כדורגל זה לא מדע מדוייק. וטוב שכך. לכל מאמן יש תפיסה אחרת של כדורגל. קשטן לא משתנה 10 שנים. זו סיבה לפסול אותו? מכיר עוד כמה מאמנים יותר דגולים ממנו שלא משתנים 20 שנה וממשיכים לקבל במה מרכזית.
אחרי שקראתי את ההתייחסות של רדרוני, פתחתי את הלינק לטבלה של ליגת העל. 2 שערי חובה בשישה משחקים. אז כנראה שכן יש לחץ וכן סגירות טובות. החלק הקדמי פחות "רצחני". הבעיה המרכזית: אין אצלנו - עד כה- עושה משחק. אין קשר התקפי שמסוגל לתת את הפס הגאוני. גם אשתקד כמעט לא היה. גילי הפסיק לשחק אחרי הדאבל. זהבי ניסה למלא את החלל. העונה, כנראה שאין לנו את השחקן ששובר שוויון. כל השאר, זו חבילה של דעות קדומות וקלשאות שמותאמות לעמדות שנקבעו מראש.

תמיד התגאתי שאצלנו לא מפטרים מאמנים דרך היציעים. זה כנראה חלף. מאמנים גרועים פי כמה מקשטן כמו גיא לוזון וגילי לנדאו זכו ליחס סבלני מחזורים רבים. המנג'ר משה סיני קיבל יחס מבין יותר מעונה אחת.
אבל אצל קשטן, אין זמן ואין כלום.

דור שלא ידע את יוסף ומתמכר לתרבות של כאן ועכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:49 
אולי כי את קשטן המאמן אנחנו מכירים ולא מהיום?
ותהיה בטוח שהוא היה מקבל קרדיט גם במקרה של חוסר הצלחה לו רק היה דורש מטביב רכש מתאים כדי להתחרות פה על איזה תואר והכי חשוב משחק עם הקבוצה הכשרונית שיש לו ביצירתיות ויוזמה. לא לרוחב ולא לאחור. ברור שחסר עושה משחק וחסר לך גם חלוץ, שלא תטעה. ובלם כמובן. אבל יש קבוצה מספיק טובה בשביל לבעוט יותר לשער, להעיז יותר, להתפרץ יותר קדימה. אין לי כוח וסבלנות לכדורגל שבלוני משעמם ורוחבי. כדורגל שמתבסס על להחזיק מעמד ועל מצבים נייחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:56 
MOSHIKO

עזוב את "עמדות המוצא" (בעלים/מאמן וכו). אתה אוהד הפועל אני בטוח בכך. תענה הכנות.

אתה מבסוט ממה שאתה רואה?
אתה מבסוט מהמיקריות? אהאם לדעתך יש שיטתיות במשחק שלנו?
צבירת הנקודות בקצב יפה אבל האם לדעתך הקבוצה כפי שהיא משחקת תממש את יעדיה (ליגה ארופית, תארים...) ?
אתה מבסוט מהאיטיות ומהשבלוניות וחוסר היכולת/רצון/הנחייה? לעשות מהלכים קצת אחרים?
האם אתה חושב שמהסגל הקיים על כל מגרעותיו ניתן להוציא יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 19:19 
moshiko כתב:
"שאני אראה קבוצה שעושה לחץ, שחקנים עושים תנועה בלי כדור, מסתובבים עם הכדור קדימה ומפסיקים לשחק עם כדורים ארוכים (ואני חייב לציין שאתמול היה שיפור לפחות באספקט הזה), יודעים ללחוץ על הדוושה בזמן הנכון, אז יהיה בסדר. כרגע, זה פשוט נראה רע." redrony

הפועל ת"א בהנהגתו של אלי גוטמן, כנראה שעמדה בדרישה המקצועית שלעיל. התקפה רצחנית שלא זכורה אצלנו דורות רבים. שחקנים כשרונים שעברו לאוסטריה/גרמניה/איטליה/רוסיה. ומה היה לנו? אליפות אחת אשר הושגה כדת וכדין אבל איזו דת ואיזה דין! שיטת הקיזוז החזירה אותנו למאבק האליפות וצירוף נדיר של תוצאות משוגעות בטדי ובלומפילד. תמיד אפשר להגיד שעדיף כדורגל שמח לא משנה מה ההישגים. לגיטימי.

כדורגל זה לא מדע מדוייק. וטוב שכך. לכל מאמן יש תפיסה אחרת של כדורגל. קשטן לא משתנה 10 שנים. זו סיבה לפסול אותו? מכיר עוד כמה מאמנים יותר דגולים ממנו שלא משתנים 20 שנה וממשיכים לקבל במה מרכזית.
אחרי שקראתי את ההתייחסות של רדרוני, פתחתי את הלינק לטבלה של ליגת העל. 2 שערי חובה בשישה משחקים. אז כנראה שכן יש לחץ וכן סגירות טובות. החלק הקדמי פחות "רצחני". הבעיה המרכזית: אין אצלנו - עד כה- עושה משחק. אין קשר התקפי שמסוגל לתת את הפס הגאוני. גם אשתקד כמעט לא היה. גילי הפסיק לשחק אחרי הדאבל. זהבי ניסה למלא את החלל. העונה, כנראה שאין לנו את השחקן ששובר שוויון. כל השאר, זו חבילה של דעות קדומות וקלשאות שמותאמות לעמדות שנקבעו מראש.

תמיד התגאתי שאצלנו לא מפטרים מאמנים דרך היציעים. זה כנראה חלף. מאמנים גרועים פי כמה מקשטן כמו גיא לוזון וגילי לנדאו זכו ליחס סבלני מחזורים רבים. המנג'ר משה סיני קיבל יחס מבין יותר מעונה אחת.

אין תמיד ידעתי שאתה תותח במציאות ,רק חבל שהיא חלקית.
גוטמן הוא לא אלוהים אבל בשנת הדאבל היו שני פרמטרים ששכחת לציין:
1. מכבי חיפה
2. שהפועל לקחה אליפות למרות שעברה המון שינוים לא פחות מ 6 שחקנים בסגל ו 4 בהרכב ,זו לא הייתה קבוצה אינסטנט כמו שנהוג לחשוב .
תהיה בטוח שאם גוטמן (או כל מאמן אחר) היה מקבל את מבוקשו ובזמן ,לא היית מחכה למחזור האחרון כדי לקחת את הדאבל ועל אחת כמה וכמה בשנה שעברה ,אבל הי זיכרון קצר זה בכלל מחלה ,גם כאן טביב אהובך הפקיר את המאמן בדיוק כמו שהוא עושה עכשיו לקשטן ,למזלו אז היה לו את מי להאשים .
אני רק אציין את מקרה וואן דה בורה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האם לאוהדי הפועל יש יצר הרס עצמי ?
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 19:38 
azran כתב:
RedAlert כתב:
oMeR1 כתב:
מי שקילל את קשטן אני מקווה שיקבל סארס ויחתכו לו תביצים
לקלל לא יעזור. הבן אדם עוד מעט בן 70, תנו קצת כבוד יא אפסים.

לא שאני מצדיק את הקללות בנוגע ליכולת אבל אתם מדברים שטויות.
הוא יודע באיזה מקצוע הוא עובד ולא משנה הגיל.

ביקורות יכולות להגיע מן הסתם אבל ביקורות ראויות ובונות.
מטר הקללות שהוא סופג זה לא ראוי, על אחת כמה וכמה שהבן אדם עוד מעט בן 70 ואני מצפה מאנשים שיתנו לו קצת כבוד בנוסף למה שהוא תרם לנו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:13 
אדום ותיק כתב:
MOSHIKO

עזוב את "עמדות המוצא" (בעלים/מאמן וכו). אתה אוהד הפועל אני בטוח בכך. תענה הכנות.

אתה מבסוט ממה שאתה רואה?
אתה מבסוט מהמיקריות? אהאם לדעתך יש שיטתיות במשחק שלנו?
צבירת הנקודות בקצב יפה אבל האם לדעתך הקבוצה כפי שהיא משחקת תממש את יעדיה (ליגה ארופית, תארים...) ?
אתה מבסוט מהאיטיות ומהשבלוניות וחוסר היכולת/רצון/הנחייה? לעשות מהלכים קצת אחרים?
האם אתה חושב שמהסגל הקיים על כל מגרעותיו ניתן להוציא יותר?

אני אוהב יותר את הפועל ת"א של גוטמן-עונת הדאבל. "מת" על צירופים מהירים ומסירות עומק.
אני מנסה להזכר מה היתה שיטת המשחק בעונת הדאבל של קשטן ולא זוכר דברים בולטים לציון.
אני רואה את הקבוצה ולא תמיד מבין איך יגיע השער.
אני יודע שעזבו שחקנים שספק אם ישובו בקרוב דומיהם באיכותם : זהבי/גילי/בונדר/אניימה/שכטר/בן סהר. אני יודע שחלק מזמן הכנות, עסקו בבמבי. אני רואה מה היה בשישה מחזורים. לגבי העתיד אין לי שמץ של מושג. אשתקד חשבתי שנהיה קבוצת מרכז טבלה והודות הקיזוז שבנו למאבק אליפות. חשבתי שעם לוזון נהיה קבוצה בינונית , לא חשבתי שנהיה קבוצה תחתית. כנ"ל בעונת גילי לנדאו. למדתי לא לנבא.
אני רואה מאמן וותיק שזכאי לפחות ליחס מכובד. לא לצ'חצ'חיות נוסח הפועל ת"א. לא מוכן לקבל את המקהלה "אלי גוטמן" ורצון לסלק מאמן "סנילי". לא מוכן. לא אוהבים את הפועל ת"א כמו שאהבתם את הפועל של עידן גוטמן? מקובל. מכאן ועד לגידופים והסתייגות ללא רסן? לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:14 
moshiko כתב:

מי זה הדור הזה בדיוק? שיהיה לך חצי מהפז"מ שלי במגרשי הכדורגל תבוא ותדבר איתי, על חצי מההבנה בכדורגל אני כבר לא מדבר, את זה אפשר לראות מההקשר שעשית בין לחץ לבין זה שהקבוצה ספגה 2 שערים.
אני את דעתי על דרור קשטן הבעתי ביום שהוא חתם. לצערי, בנתיים לא טעיתי. כמו שאני בד"כ לא טועה בניתוח שלי לפני העונה, אף פעם לא אחריה ואף פעם לא בדיעבד.
אני לא בא לפטר את קשטן מהיציע ואני אפתיע אותך עוד יותר, אני לא חושב שהוא צריך להתפטר עכשיו ולא חושב שצריך לפטר אותו. זה כרגע לא ייתן כלום. אני כן חושב שביקורת צריך להיאמר ולהישמע בקול רם. גם האדון קשטן צריך להבין שהוא לא חסין ושגם הוא יכול בגילו המופלג להבין שהוא לפעמים טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 21:28 
לב ארי כתב:
redrony כתב:
לב ארי כתב:
לירון האדום כתב:
אנטיגונה כתב:

וסוס מת עלק.

בוא נסגור על זה שקשטן לא עשה שיעורי בית לגבי סגל הקבוצה ובפרט לגבי הבעלים שלה. הוא לא ידע עם מי יש לו עסק. סביר להניח שגם יוסי היה נותן עדיפות לשי (שבמשחקים האחרונים השתחל להרכב בגלל מכת פציעות בעמדה, קשטן יתעקש עליו פחות מיוסי) ולא נוגע בשלישיית הבלמים החלשה: פרנסמן, פאצ'לקה ובאדיר. לקח לקשטן חודש וחצי כדי להבין שפרנסמן לא מספיק טוב, ואז הוא נתקל בוטו של טביב. שחקנים משחקים בתפקידים זרים להם (פרנסמן כמגן שמאלי, למשל) בגלל שהסגל קצר (טביב). שבלוניות? אין לך בקישור את גילי, זהבי, גם לא את בוזגלו שחשבו שיגיע. ככה זה, סגל שכולו פשרה.

תשמע, הכל נכון אבל אתה עושה לקשטן חיים קלים, הלוואי עלי חיים כאלה קלים. זה הסגל. זה מה יש. אני מסכים שמדובר בביזיון ובהפקרות של ממש, אבל זה מה יש. חלאס. עכשיו עם זה צריך לעשות את המקסימום. אז נכון שהסגל שלנו לא מספיק טוב, אבל הוא לא גרוע. גם בתוך המסגרת הקיימת קשטן יכול וצריך להוציא הרבה יותר מהקבוצה. הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 22:08 
יובל כתב:
לב ארי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האם לאוהדי הפועל יש יצר הרס עצמי ? מה קורה לקהל שלנו?
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 22:17 
עמי נאווי כתב:
ערן כתב:
יש אוסף זבלים די גדול בקהל הזה.

אנשים חולי נפש. 2 קורות, גול שנפסל, וקבוצה שלא עברה את החצי.

לעומת קבוצה שלא הניעה כדור באופן מסודר בשום שלב של המשחק,הוכיחה שוב שאין שום תכנית שהיא פועלת לפיה(שלא נדבר על תנועה בחלק הקדמי) למרות שזה לא המשחק הראשון בעונה בגביע הטוטו,לא סכנה,ובעיקר מהצד גורמת לרחם על שחקנים שנראים כ"כ מתוסכלים ומיואשים,אפשר להבין אותם,אין להם מושג מה לעשות על המגרש,ככה זה כשהמאמן שלך עדיין מאמין בכדורגל שהתאים לשנות ה90'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: