תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 11:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקוון הבש"ז (אני יודע שיש אשכול דיונים)
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
לדעתי, הקוון הרים את הדגל כשהכדור יצא לעברו של טוטו ואז הוא ראה שלאלא מגיע, אבל לא היה לו אומץ לשנות את ההחלטה.

מדויק.
ממקומי בשער שבע הייתי בטוח שחכמון ראה את הדגל והחליט להתעלם ולתת למהלך להמשיך. רק אחרי שהגול הובקע, והדגל עדיין היה באוויר, חכמון כנראה החליט שזה גדול עליו, וביטל את השער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 16:56 
אתמול גול בנבדל.נגד בני יהודה פנדל שלא היה.מכבי נגד הפועל פ"ת במחזור הראשון גול פסול לפ"ת מנבדל שלא היה.נגד ראשל"צ הגיע למכבי אדום.אתמול פנדל לחיפה שלא היה.בדרבי האחרון בליגה אדום לשטראובר במצב של 1-0 לנו.חלק רשמו שזה פעם לטובתנו ופעם לרעתנו .לא יודע לי זה נראה אחרת לגמרי.חוץ מהפנדל בגביע שגם בו היה ספק נגד ביית"ר. אני לא זוכר עוד הרבה מקרים טובתנו של השופטים בשנה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 16:59 
red_gamba כתב:
ברור שהוא יודה בטעות, זה שחור על גבי לבן ואין לו אופציה להכחיש.. מה שמציק לי שאנחנו נעמוד לדין על שקיות גרעינים כשהשופטים ימשיכו כאילו כלום, שירד לחודש לליגה לאומית וישלם על הטעות

טעויות קורות ועל טעויות משלמים! וכשמשלמים אז בדרך כלל טעויות קורות פחות

הרי פעם הבאה שהפועל תקבל איזה פנדל מפוקפק שבוע שלם התקשורת תשחט אותנו ואת השופט אז למה אנחנו צריכים לדלג על המקרה הזה כאילו כלום?

אני מבין שאתה מעולם לא טעית בעבודה שלך וביום שזה יקרה, אתה תתפטר. ולא רק זה, מי שיחליף אותך, לא יטעה לעולם ואם כן, הוא יתפטר.
די כבר להתבכיין. טעויות קורות במשחק כדורגל. עדיף שלא יהיו טעויות שמכריעות משחק, אבל מה לעשות, גם זה קורה.
אם אתה חושב שיש פה מכירה, לך למשטרה. היתה פה טעות בתום לב ולא יותר, והקוון הזה גם עשה החלטות נכונות במשחק הזה, אז גם התיאוריה שלך לגבי זה שהוא צריך לעשות את העבודה שלו פעם אחת ב-90 דקות, היא לא נכונה.
די, תתקדם. תתרכז בקבוצה שלך ובכדורגל שהיא משחקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
מסכים שהתקשורת השפיעה חזק על החלטות של שופטים לרעת הפועל ועוד תעשה זאת בעתיד. כשחכמון טעה בזמנו זה קיבל שבוע שלם כותרות ראשיות, הפעם בקושי שורה. אכן אסור שזה ייקרה, לא מצד התקשורת ולא מצד השופטים שמרשים לזה להשפיע עליהם. מצד אחד חורה לי שלא עושים רעש כמו שאז עשתה בית"ר, כדי לדאוג שהפעם הבאה תהיה לטובתנו. מצד שני, לא רוצה להיות כמו המועדון המגעיל הזה בשום צורה. גם במחיר של איבוד נקודות לא מוצדק.
מה שכן, אי-אפשר להילחם בטעויות שיפוט. הן קרו ועוד יקרו וזה לגיטימי. פעם זה לטובתך ופעם לרעתך.
מה שלא לגיטימי, כאמור, זה לקבל החלטות שגויות בצורה מכוונת ועל סמך מקרי עבר ולחץ תקשורתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
red_gamba כתב:
הפורום הזה הזוי

יש כאן אשים שמקללים על ימין ועל שמאל את ההנהלה את המאמן ואת השחקנים

מהנהלה זונה לקריאות התפטרות או לקרוא לשחקן אפס ולשלוח אותו הביתה למרות שהוא שחקן של הפועל

אבל טעות שיפוט כ"כ קריטית שלקחה לנו 2 נק' אנשים מדלגים כאילו זה לא המקצוע של הקוון והשופט לעשות בדיוק את הדבר הזה!!!!!

אז אולי ההנהלה זונה אולי קשטן כבר לא רלוונטי לכדורגל היום ואולי השחקנים חלשים
ובכל זאת הפועל תל אביב הייתה צריכה לנצח את המשחק אתמול בזכות ולא בחסד כי הגיע לה (הן מבחינת הרמה והן מבחינה חוקית כשהבקיעה גול חוקי)!

לא יתכן שאוהדים ישחטו את אבוטבול אבל לקוון סולחים כי הוא עשה טעות "קטנה"

בדיוק כאן אנחנו צריכים להראות שאנחנו לא מוכנים שחובבנים יזיינו אותנו בתחת ועוד יקבלו על זה שכר
גם אני יכול להרים דגל ולנחש מתי יש נבדל.. לא חוכמה גדולה

עזוב אותך גמבה,אנשים קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
red_gamba כתב:
הפורום הזה הזוי

יש כאן אשים שמקללים על ימין ועל שמאל את ההנהלה את המאמן ואת השחקנים

מהנהלה זונה לקריאות התפטרות או לקרוא לשחקן אפס ולשלוח אותו הביתה למרות שהוא שחקן של הפועל

אבל טעות שיפוט כ"כ קריטית שלקחה לנו 2 נק' אנשים מדלגים כאילו זה לא המקצוע של הקוון והשופט לעשות בדיוק את הדבר הזה!!!!!

אז אולי ההנהלה זונה אולי קשטן כבר לא רלוונטי לכדורגל היום ואולי השחקנים חלשים
ובכל זאת הפועל תל אביב הייתה צריכה לנצח את המשחק אתמול בזכות ולא בחסד כי הגיע לה (הן מבחינת הרמה והן מבחינה חוקית כשהבקיעה גול חוקי)!

לא יתכן שאוהדים ישחטו את אבוטבול אבל לקוון סולחים כי הוא עשה טעות "קטנה"

בדיוק כאן אנחנו צריכים להראות שאנחנו לא מוכנים שחובבנים יזיינו אותנו בתחת ועוד יקבלו על זה שכר
גם אני יכול להרים דגל ולנחש מתי יש נבדל.. לא חוכמה גדולה

עזוב אותך גמבה,אנשים קטנים.

:BOW: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:18 
redrony כתב:
red_gamba כתב:
ברור שהוא יודה בטעות, זה שחור על גבי לבן ואין לו אופציה להכחיש.. מה שמציק לי שאנחנו נעמוד לדין על שקיות גרעינים כשהשופטים ימשיכו כאילו כלום, שירד לחודש לליגה לאומית וישלם על הטעות

הרי פעם הבאה שהפועל תקבל איזה פנדל מפוקפק שבוע שלם התקשורת תשחט אותנו ואת השופט אז למה אנחנו צריכים לדלג על המקרה הזה כאילו כלום?

אני מבין שאתה מעולם לא טעית בעבודה שלך וביום שזה יקרה, אתה תתפטר. ולא רק זה, מי שיחליף אותך, לא יטעה לעולם ואם כן, הוא יתפטר.
די כבר להתבכיין. טעויות קורות במשחק כדורגל. עדיף שלא יהיו טעויות שמכריעות משחק, אבל מה לעשות, גם זה קורה.
אם אתה חושב שיש פה מכירה, לך למשטרה. היתה פה טעות בתום לב ולא יותר, והקוון הזה גם עשה החלטות נכונות במשחק הזה, אז גם התיאוריה שלך לגבי זה שהוא צריך לעשות את העבודה שלו פעם אחת ב-90 דקות, היא לא נכונה.

הקבוצה שלי שיחקה לא משהו אבל הייתה טובה יותר ובסוף גם הבקיעה
תקרא את ההודעה מעלייך.. אני כמובן מקצין אבל זה כבר נהייה בדיחה וזה בלתי נסבל.. לא יכול להיות שאלפי אנשים יסבלו מקומץ של אנשים שמגיעים לעשות השלמת הכנסה

וכמובן העניין הוא לא רק הטעות עצמה אלא על כך שזה מובלג כאילו כלום, חשוב שכמו שיודעים לערוף לנו את הראש נדע גם אנחנו לערוף ראשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
סנופקין כתב:
הוא בן זונה שלקח לנו ניצחון.

וכמובן שחיפה מקבלת פנדלים על ימין ושמאל.

קיצר הכל חוזר לקדמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 17:58 
red_gamba כתב:
redrony כתב:
red_gamba כתב:

הקבוצה שלי שיחקה לא משהו אבל הייתה טובה יותר ובסוף גם הבקיעה
תקרא את ההודעה מעלייך.. אני כמובן מקצין אבל זה כבר נהייה בדיחה וזה בלתי נסבל.. לא יכול להיות שאלפי אנשים יסבלו מקומץ של אנשים שמגיעים לעשות השלמת הכנסה

וכמובן העניין הוא לא רק הטעות עצמה אלא על כך שזה מובלג כאילו כלום, חשוב שכמו שיודעים לערוף לנו את הראש נדע גם אנחנו לערוף ראשים

הבנתי. מה אתה רוצה? נגד מי הטענות שלך? איך אתה רוצה לפתור את הבעיה?
ראית פעם את השיפוט ב NBA, כמה טעויות יש שם? ראית את השיפוט בליגה הספרדית?
כל עוד את הכדורגל ישפטו בני אדם יהיו טעויות ולפעמים גם טעויות קשות שיכריעו משחקים ואולי אפילו עונות שלמות. אין דרך להתמודד עם זה.
אם יש שופט שטועה באופן קבוע, אז הוא לא צריך לשפוט. אם יש שופט שעושה שמטה משחקים, הוא צריך לשבת בכלא.
בעיניי השיפוט של חכמון כל המשחק אתמול היה גרוע הרבה יותר מהטעות שהקוון שלו עשה.
אנחנו לא יכולים לערוף ראש לאף אחד ולא צריכים. הפועל צריכים לשחק כדורגל יותר טוב, ולא להגיע למצב שמשחק בית נגד הפועל חיפה מוכרע בדקה 85 על טעות שיפוט. אני כבר מכין אותך, אם הפועל ימשיכו להראות ככה, עוד תבכה על השופט כמה וכמה פעמים העונה, כי כל טעות תכריע משחק. טעויות שיפוט היו ויהיו ואתה יכול לספור לי עד מחר את כל הנקודות שהפסדנו בגלל שופטים. לא יעזור לך. שהפועל ישחקו יותר טוב, גם השופטים לא יצליחו לקחת לך נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:08 
יש שגיאות ויש שגיאות. כמובן שלא מצפים מאף בן אדם, אפס שגיאות. זה כולל קוונים ושופטים ראשים. נכון שאם הפועל ת"א היתה מובילה 9-0, הפסיקה של הקוון לא היתה משפיעה.
קוון שמרים דגל בלקראת הסיום בארוע שקובע נצחון או תיקו, צריך לפעול כאשר הנו בטוח מאד שהוא צודק. הארוע המדובר היה צפוף ברחבה, לא מסירת עומק ולא מהלך סופר מהיר. שיקול דעת. ארוע גבולי: היתרון של ההתקפה.
הקוון יכול להתנצל לא רק פעם אחת, גם מאה פעם. הכריע משחק. נכון שהוא איננו אשם שקשטן סנילי וטביב גנב אבל היה יכול להפעיל את הראש ולא להשפיע על תוצאת המשחק.

דבר נוסף מאד מעניין שצץ כאן בעקבות השנאה לקשטן-טביב: אוהדים שעד אתמול "התנפלו" על שופטים שקפחו אותנו, כעת הנם שקולים ומבינים ש"שופטים הם בני אדם". אני מעריך שלו גוטמן היה המאמן כיום, אותו כותב המלומד והסובלני היה טוען לקונספירציה נגד הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:11 
moshiko כתב:
יש שגיאות ויש שגיאות. כמובן שלא מצפים מאף בן אדם, אפס שגיאות. זה כולל קוונים ושופטים ראשים. נכון שאם הפועל ת"א היתה מובילה 9-0, הפסיקה של הקוון לא היתה משפיעה.
קוון שמרים דגל בלקראת הסיום בארוע שקובע נצחון או תיקו, צריך לפעול כאשר הנו בטוח מאד שהוא צודק. הארוע המדובר היה צפוף ברחבה, לא מסירת עומק ולא מהלך סופר מהיר. שיקול דעת. ארוע גבולי: היתרון של ההתקפה.
הקוון יכול להתנצל לא רק פעם אחת, גם מאה פעם. הכריע משחק. נכון שהוא איננו אשם שקשטן סנילי וטביב גנב אבל היה יכול להפעיל את הראש ולא להשפיע על תוצאת המשחק.

דבר נוסף מאד מעניין שצץ כאן בעקבות השנאה לקשטן-טביב: אוהדים שעד אתמול "התנפלו" על שופטים שקפחו אותנו, כעת הנם שקולים ומבינים ש"שופטים הם בני אדם". אני מעריך שלו גוטמן היה המאמן כיום, אותו כותב המלומד והסובלני היה טוען לקונספירציה נגד הפועל ת"א.

תודה רבה
לרגע הרגשתי כאילו אני הקיצוני ההזוי
לא חושב שיצא לי להתלונן על שיפוט יותר מדי ואני גם מסכים עם הרעיון ש"הפועל ישחקו יותר טוב, גם השופטים לא יצליחו לקחת לך נקודות"
כרגע זה לא המצב וכרגע לוקחים לך נק'
אני אוהד הפועל ואני לא רוצה להבליג על זה שדופקים אותי, לא נשמע הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו לקרוא לזה טעות!!
טעות היא כשבנאדם לא יודע מה האמת ומנחש! כמובן שעצם זה שהוא צריך לנחש מעיד על האיכות שלו, אבל אי אפשר לכעוס עליו.
הקוון לא טעה! הוא ידע שלאלה לא בנבדל! האגו שלו מנע ממנו למחול על כבודו ולהוריד את הדגל כשראה שתמוז לא באמת התערב במהלך!
הוא ידע שהוא היה פזיז מדי בשניה הראשונה ולא תיקן!
זה חמור פי מאה!
סימן קריאה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: