red_gamba כתב:
redrony כתב:
red_gamba כתב:
ברור שהוא יודה בטעות, זה שחור על גבי לבן ואין לו אופציה להכחיש.. מה שמציק לי שאנחנו נעמוד לדין על שקיות גרעינים כשהשופטים ימשיכו כאילו כלום, שירד לחודש לליגה לאומית וישלם על הטעות
טעויות קורות ועל טעויות משלמים! וכשמשלמים אז בדרך כלל טעויות קורות פחות
הרי פעם הבאה שהפועל תקבל איזה פנדל מפוקפק שבוע שלם התקשורת תשחט אותנו ואת השופט אז למה אנחנו צריכים לדלג על המקרה הזה כאילו כלום?
אני מבין שאתה מעולם לא טעית בעבודה שלך וביום שזה יקרה, אתה תתפטר. ולא רק זה, מי שיחליף אותך, לא יטעה לעולם ואם כן, הוא יתפטר.
די כבר להתבכיין. טעויות קורות במשחק כדורגל. עדיף שלא יהיו טעויות שמכריעות משחק, אבל מה לעשות, גם זה קורה.
אם אתה חושב שיש פה מכירה, לך למשטרה. היתה פה טעות בתום לב ולא יותר, והקוון הזה גם עשה החלטות נכונות במשחק הזה, אז גם התיאוריה שלך לגבי זה שהוא צריך לעשות את העבודה שלו פעם אחת ב-90 דקות, היא לא נכונה.
די, תתקדם. תתרכז בקבוצה שלך ובכדורגל שהיא משחקת.
הקבוצה שלי שיחקה לא משהו אבל הייתה טובה יותר ובסוף גם הבקיעה
תקרא את ההודעה מעלייך.. אני כמובן מקצין אבל זה כבר נהייה בדיחה וזה בלתי נסבל.. לא יכול להיות שאלפי אנשים יסבלו מקומץ של אנשים שמגיעים לעשות השלמת הכנסה
וכמובן העניין הוא לא רק הטעות עצמה אלא על כך שזה מובלג כאילו כלום, חשוב שכמו שיודעים לערוף לנו את הראש נדע גם אנחנו לערוף ראשים
הבנתי. מה אתה רוצה? נגד מי הטענות שלך? איך אתה רוצה לפתור את הבעיה?
ראית פעם את השיפוט ב NBA, כמה טעויות יש שם? ראית את השיפוט בליגה הספרדית?
כל עוד את הכדורגל ישפטו בני אדם יהיו טעויות ולפעמים גם טעויות קשות שיכריעו משחקים ואולי אפילו עונות שלמות. אין דרך להתמודד עם זה.
אם יש שופט שטועה באופן קבוע, אז הוא לא צריך לשפוט. אם יש שופט שעושה שמטה משחקים, הוא צריך לשבת בכלא.
בעיניי השיפוט של חכמון כל המשחק אתמול היה גרוע הרבה יותר מהטעות שהקוון שלו עשה.
אנחנו לא יכולים לערוף ראש לאף אחד ולא צריכים. הפועל צריכים לשחק כדורגל יותר טוב, ולא להגיע למצב שמשחק בית נגד הפועל חיפה מוכרע בדקה 85 על טעות שיפוט. אני כבר מכין אותך, אם הפועל ימשיכו להראות ככה, עוד תבכה על השופט כמה וכמה פעמים העונה, כי כל טעות תכריע משחק. טעויות שיפוט היו ויהיו ואתה יכול לספור לי עד מחר את כל הנקודות שהפסדנו בגלל שופטים. לא יעזור לך. שהפועל ישחקו יותר טוב, גם השופטים לא יצליחו לקחת לך נקודות.