תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צד שמאל
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:49 
el dudernio כתב:
שחם את שוגה בשגיאה של כולם.
תן לי את רשימת הישראלים כרגע שיכולים לסחוב קבוצה לאליפות.
אז חוטבא / קנדה הוא לא כאלה ומשלימים, אבל אלו גם כל כוכבי הליגה (אולי מלבד יצחקי שמקבל 5 מליון שקל בשנה).

לא יודע לתת לך רשימה כזו בשליפה מהמותן. זה עדין לא הופך אותנו לקבוצה טובה.

ובאופן עקרוני אני חושב שהזרים אצלנו הם חלק לא קטן מן הבעיה. בניגוד למה שאמרו פה, כרגע הם רחוקים מלשדרג אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
ואתה באמת חושב שהדבר ההזוי הוא תחליף כשלהו לוורמוט?
יש ישראלי אחד שיכול להוות תחליף (והוא בפולין ולא יגיע) וגם הוא 2 רמות מתחת.
אם אתה רוצה וורמוט אתה חייב לעשות את גניבת המאה בזר.
אורמוש אמור להיות התחליף ורמוט שלך.
דאמרי התחילף שכטר/סהר.
ונוסא הוא תחליף לזהבי.
בעיקרון תחליפים לא רעים, מה לעשות ששכטר / ורמוט יש פעם ב 30 שנה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אני אומר שוב בקבוצה כיום אין שום קשר ברמת וורמוט בקבוצה ,כאשר כזה יגיע אולי תהיה תכליתיות בצד שמאל בפרט ובהתקפה בכלל ,אני יודע שוורמוט לא יגיע כל יום , חוץ מהדבר ההזוי עם טב"ח לא ראיתי שום מחשבה בכיוון .

לא ראית שום דבר בכיוון כי אין שום שחקן ישראלי בכיוון. טב״ח הוא כיום הפרוספקט הכי גדול בליגה שלא נמצא באחת הגדולות, וזה בפער ענק על הבאים אחריו ברשימה (לא, חן עזרא לא שם). אם הוא היה יכול להגיע להפועל זה היה שווה כל מחיר כמעט, גם אם זה בסך הכל היה עוד טריגר לחוש הקונספירציה המפותח והחינני שלך. שחר למשל קנה כל שחקן ישראלי כמעט שהיה בשוק כדי שאולי אחד מהם יהווה תחליף לרפאלוב, ואף אחד אפילו לא מתקרב לזה שם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:53 
el dudernio כתב:
דאמרי התחילף שכטר/סהר.
ונוסא הוא תחליף לזהבי.

אני אתן לך רמז קטן ,אם רוצים להביא תחליף לוורמוט (על אחת כמה וכמה זר) צריך לשלם בהתאם ,קצת מאפיין טביבי משהו לחשוב בצורת "גנבת המאה",אז זהו שלא צריך לגנוב צריך לשלם.
לא הבנתי גם את דמארי כמחליף לשני שחקנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:59 
נרי, אני חושב שלא היו צריכים להחתים את אורמוש אלא זר עם רקורד מוכח. אני גם חושב שהיו צריכים לוותר לפחות על אחד הבלמים הזרים, להביא בלם ישראלי במקומו ולחפש עוד זר למרכז השדה.

יש בקופה כסף שאפשר להביא איתו תותחים, אבל אף אחד לא רוצה להשתמש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:01 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
אני אומר שוב בקבוצה כיום אין שום קשר ברמת וורמוט בקבוצה ,כאשר כזה יגיע אולי תהיה תכליתיות בצד שמאל בפרט ובהתקפה בכלל ,אני יודע שוורמוט לא יגיע כל יום , חוץ מהדבר ההזוי עם טב"ח לא ראיתי שום מחשבה בכיוון .

לא ראית שום דבר בכיוון כי אין שום שחקן ישראלי בכיוון. טב״ח הוא כיום הפרוספקט הכי גדול בליגה שלא נמצא באחת הגדולות, וזה בפער ענק על הבאים אחריו ברשימה (לא, חן עזרא לא שם). אם הוא היה יכול להגיע להפועל זה היה שווה כל מחיר כמעט, גם אם זה בסך הכל היה עוד טריגר לחוש הקונספירציה המפותח והחינני שלך. שחר למשל קנה כל שחקן ישראלי כמעט שהיה בשוק כדי שאולי אחד מהם יהווה תחליף לרפאלוב, ואף אחד אפילו לא מתקרב לזה שם.

לא קונספירציה אני נשאר ברמת העובדות ,חוץ מפ"ת על מי הוציאו הפועל סכומים כאלו ? למה לא להביא (כמובן כשיכלו) שחקן זר מוחך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:04 
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
דאמרי התחילף שכטר/סהר.
ונוסא הוא תחליף לזהבי.

אני אתן לך רמז קטן ,אם רוצים להביא תחליף לוורמוט (על אחת כמה וכמה זר) צריך לשלם בהתאם ,קצת מאפיין טביבי משהו לחשוב בצורת "גנבת המאה",אז זהו שלא צריך לגנוב צריך לשלם.

שחקן כמו וורמוט של לפני שנתיים יעלה 10 מיליון יורו.
אורמוש לא פחות טוב מוורמוט של שנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ,
הסגל שבנית שנה שעברה היה מיועד לליגת האלופות, תוך כדי ידיעה ששכטר ימכר אחרת תמוז בחיים לא היה מגיע אליך.
סהר/שכטר/תמוז הם שחקני הרכב בכל קבוצה בארץ ושנה שעברה אחד מהם היה אצלך קבוע בספסל/יציע, זה לא יכל להישנות השנה
ואם אתה חושב שכן אתה מנותק מהמציאות לחלוטין, דאמרי הובא כמחליף לשניהם בעמדת ההרכב הפותח יחד עם טוטו.
הסיכוי היחידי לשינוי היה ע"י הבאת בן חיים שיהיה המחליף של שכטר, ואם אני לא טועה לא כל-כך רצית שיביאו אותו בסכומים המדוברים,
לכן היו צריכים מראש ללכת עליו במקום על עבאס, ואני חושב שעיסקה של בן חיים ודאמרי ביחד לא היתה יוצאת לפועל בפחות מ 4 מליון
יורו, כי גם הלוזוניה יודעת שפשוט אין שחקנים ראויים בשוק.
מחליף לורמוט? אל תצחיק אותי, היכולת להביא זר ברמתו וברמת השכר ששחקן כזה אמור לקבל היא שואפת לאפס בארץ, בא ותראה לי
כמה זרים שהם "ורמוט" הגיעו לכאן? אני מתלבט אם זה 0 או שבשנות ה90 היה איזה 1, זה פשוט לא ריאלי.

שחם אני לא חושב שאנחנו קבוצה טובה, אנחנו אפילו רחוקים מכך. אני כאן חושב שאנחנו לא רחוקים מלהיות הקבוצה הטובה בישראל,
כאשר אין אף קבוצה כרגע שראויה לתואר הזה יותר ממנו. אני כן חושב שבמסגרת הנסיבות יכולת השידרוג של הקבוצה מבחינת שחקנים
ישראלי היא מאוד קטנה, וזרים שממש ישדרגו אותנו יהיה קשה למצוא ולהביא לפה במשכורות שהגיוני לשלם בארץ. להזכירך כמה ביקורת
היתה על השכר של אדל, שכאמור היה שוער פותח בקבוצת מרכז טבלה + בצרפת במשך השנתיים האחרונות, אני ממש לא בטוח שתוכל
להביא שחקנים ברקורד הזה לארץ, במיוחד שגם אדל היה סוג של הימור וסימן שאלה, ואנחנו רואים כמה ביקורת יש עליו בפורום.
בקיצור יש רצוי, ויש מצוי, וההבדל בינהם כרגע הוא ענק.
אז נכון שבקבוצה יש לא מעט כסף, אבל בשביל להביא את השחקנים שאתם רוצים צריכים להשקיע סכומים פשוט לא הגיוניים לקבוצה בארץ
עם מקדמי סיכון כאלו שזה פשוט לא שווה. כי נכון יכלו לקנות 3 זרים ב 3 מליון יורו כל אחד ולשלם להם כמו לאדל K700.
הדיבורים האלו על בלם ישראלי גם מרתיחים אותי, איזה בלם ישראלי ראוי להיות בהרכב של הפועל? כזה יכול לשדרג אותך באמת ביחס
לבאדיר? אולי שווה היה לוותר על פרנסמן/מריו אבל לא בשביל רמי גרשון אלא בשביל בלם זר מוכח (דר"א מה זה בלם מוכח דאגלס?)
אתם זוכרים בכמה מכרנו אותו ואיך אמרנו שזה מציאה?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 25 ספטמבר 2011, 10:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:07 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
דאמרי התחילף שכטר/סהר.
ונוסא הוא תחליף לזהבי.

לא מסכים,ראה ערך וויציצביץ מבחינת הסכום וגם גילי שנה שעברה היה הרבה יותר טוב ממה שאתה מתאר אותו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:11 
איך אני מתאר את גילי? אני רק חושב שאורמוש יופי של שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
דאמרי התחילף שכטר/סהר.
ונוסא הוא תחליף לזהבי.

לא מסכים,ראה ערך וויציצביץ מבחינת הסכום וגם גילי שנה שעברה היה הרבה יותר טוב ממה שאתה מתאר אותו .

ווצ'ציביץ הוא שחקן שחזר מפציעה והיה בן 30, שנוצר מצב מאוד מוזר שבמקרה יכלת להביא אותו בחינם.
גם שחקני בונדסליגה יסכימו באמת לבוא ולשחק בישראל? תהיה רגע כנה עם עצמך, ותבין שאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:24 
בקיצור, נרי, אני מבין שמבחינתך נבנה פה הסגל האופטימלי ונעשתה עבודת סקאוטינג משביעת רצון, ובעצם ההנהלה והמאמן ביצעו את עבודתם על הצד הטוב ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

אבל לאיזו קבוצה יש דמוי ורמוט? או דמוי שכטר? או דמוי זהבי? או דמוי אניימה?
אין ולא תהייה קבוצה כזו שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 11:05 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:

אבל לאיזו קבוצה יש דמוי ורמוט? או דמוי שכטר? או דמוי זהבי? או דמוי אניימה?
אין ולא תהייה קבוצה כזו שוב

לקבוצה שרוצה אחד כזה,צריך לשלם כדי לקבל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
9
נועם שחם כתב:
בקיצור, נרי, אני מבין שמבחינתך נבנה פה הסגל האופטימלי ונעשתה עבודת סקאוטינג משביעת רצון, ובעצם ההנהלה והמאמן ביצעו את עבודתם על הצד הטוב ביותר.

לא על הצד הטוב ביותר, אבל מבחינת בניית הסגל בצורה משביעת רצון.
כמו שאמרתי, הבאתו של בן חיים / עזרא במקום עבאס היתה תורמת יותר, כי יש לנו מחסור בברק התקפי דריבל ומהירות ויש לנו הרבה
קשרי מרכז (ידין, שי, נוסא (יכל להיות כל זר אחר), גורדנה ואפילו טועמה שבגילו טוב יותר באמצע מבצד).
מה גם שהשחקנים האלו הם חצי חלוצים (בעיק בן חיים) ולכן הם פוטרים סופית את עיבוי הסגל מהבחינה הזאת (אותו משפר שחקנים אבל
מגוונים יותר).
לגבי הסקאוטינג אני ממש לא יודע מה יכלו להביא, ולא ביצעתי סקאוטיג חובבני שהעלה מציאות, אבל בסופו של דבר אני לא חושב שאפשר
להביא לכאן כוכבים בכזאת קלות, לא סתם כמעט ולא הצליחו עד עכשיו להביא לכאן כאלו.

בקיצור לא על הצד הטוב ביותר, אבל יותר קרוב לזה מלקטסטורפה שאתם מציגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 12:42 
נרי, בכנות, לא יודע איפה היית בשלושת החודשים האחרונים אם אתה אשכרה חושב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 12:48 
זה לא קטסטרופה, זו הפקרות.
כשיש לך כסף בקופה ויש 2-3 עמדות ששדרוג שלהן הוא בגדר חובה, זו רשלנות לא לעשות כך.
אז נכון שהסגל "בסדר", אולי אפילו יותר מזה, אבל אין שום סיבה (פרט להנהלה מפגרת) שבסיטואציה כזאת לא נבנה סגל מצויין.
פשוט הפקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
חוטבא לצד שמאל, אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
שיש טוב הגנתית לפי דעתי
עבאס בצד שמאל עבד פעם אחת,לדעתי זה לא טוב בכול מקרה
עבאס משחק נהדר באמצע

חובה לשים שם את טועמה מתחילת המשחק,או את את אלרואי ובמידת הצורך להחליף את טועמה עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:45 
אוגוסטוס היל כתב:
את המשחק היום לא ראיתי. אם הוא שם את עבאס בשמאל זה לפחות אומר שהוא מבין שיש לו בעיה (אם כי זה בערך התפקיד היחיד בקישור שעבאס לא יכול לשחק בו).
יכול להיות שכשנוסא וגורדנה יהיו כשירים הוא יעשה בקישור מה שכתבתי כאן. מקווה.

לשחק הוא יכול גם בתור שוער. השאלה היא איך הוא משחק. שחקן 15-16 בסגל, לא יותר. את זהבי (של לפני הפריצה, עונת 08/09) בישלו יותר. אין סרט כזה שמחמוד עבאס יהיה שחקן הרכב בהפועל (אם אנחנו קבוצה עם מטרות). לא כקשר אמצע, שם ארבעה שחקנים עדיפים עליו: גורדנה, ידין, נוסא ושי, ובטח שלא כקשר כנף מימין או משמאל. אנחנו צריכים קשר כנף שמסוגל לתת פס לגול, רצוי יותר מפעם במשחק. שמסוגל לעשות אחד על אחד על המגן, שלוקח על עצמו (ולא סובל מחוסר ניסיון במשחקים כאלה ונמצא בתקופת הרצה), דומיננטי, דברים שעבאס לא יעשה גם אם המגן שמאלי שלנו יהיה רוברטו קרלוס מודל 97'. קשר אמצע בינוני שמחלטר באגף שמאל. הגיע הזמן שטביב יפסיק להתלהב מכל שחקן צעיר שסיים חוזה ומגיע בחינם אין כסף. למה זה היה צריך להיות עבאס או ראדי? למה זה תמיד אחד על חשבון השני? ולמה תמיד נעולים על הזול יותר? הבטחתי לעצמי שלא אתעצבן, אבל זה חזק ממני. מהדקה ה-60 עד חצי שעה אחרי המשחק קיללתי את טביב ולא חזרתי על אותה קללה פעמיים. רק רע.

בכלל, אני מסתכל על שאר שחקני הכנף שבסגל (יותר נכון את אלה שקשטן שולח לשחק בכנף) ועדיין מתקשה להאמין שטביב לא הביא את טל בן חיים - לא קשר כנף קלאסי, אבל הכי טוב שיכולנו להביא. תפור על צד שמאל. זה כמו לנסוע בלי דלק. אני מציע שיתחילו להירגע עם אורמוש, שיחכו עם האופציה שלו. יפה שפוסידון כבר לקח לעצמו את הקרדיט, ויפה שכולם התלהבו מהבחור אחרי פעולה וחצי בשני המשחקים הראשונים (יאמר לזכותו שבשני המקרים זה היה צריך להיגמר בגול), אבל אני לא משוכנע שמדובר בשחקן כל-כך דומיננטי, כזה שמשפיע על המשחק יותר מדי. זאת אחת הבעיות כשאתה מביא זר צעיר עם רזומה לא עשיר במיוחד. אתה לא יודע מה תקבל ממנו, הוא עדיין בגדר נעלם. בוא נגיד את זה אחרת, הייתי יותר רגוע אם בוזגלו היה מגיע. אורמוש שחקן נחמד, מהיר יחסית, דריבל ואחד על אחד סבירים, נהנה מגורם ההפתעה מול בית"ר. נראה כמו שחקן של יותר עבודה קשה מאשר מספרים (בישולים-שערים). שחקן טוב לרוטציה, בסגל הנוכחי כנראה שווה הרכב. עדיין סובל מחוסר ניסיון בליגה המקומית (לא מבין את הסיטואציה, לא מכיר את השופטים, זה נכון גם לגבי נוסא). לא בכדי הוא היה ברירת מחדל של הרגע האחרון.

מה עוד יש לנו בכנפיים? טועמה – אמרתי כבר, מה שהוא עושה בנגיעה, אלרואי לא מסוגל לעשות בעשרים נגיעות. בסגל הבעייתי שלנו, שגורם לכך שקשטן מעלה הרכבים שמתקשים לייצר מצבים, ייתכן שטועמה צריך לקבל עדיפות בגלל הערך המוסף שהוא מביא במצבים הנייחים. אבל צריך לזכור שמדובר בשחקן בן 32, שתוך כמה משחקים יקרוס מהעומס (תוך כדי משחקים הוא קורס מהעומס ומקבל החלטות לא טובות). בעונה שעברה הוא הרגיש את השריר במהלך חימום במחצית המשחק מול בית"ר במחזור ה-10. נראה כמה זמן הוא יסחוב העונה.

לגבי אלרואי – מה אפשר להגיד? מבחינה יכולת והבנת משחק, אני מיואש לגמרי. הוא מספר לאוהדים שבאים לאימונים שהוא לחוץ. רבאק, שבעה חודשים אתה בקבוצה. עוד רגע אתה מאבד את החוזה הגבוה, את הדירה והרכב, ומשחק במכבי פ"ת לעיני עשרים אוהדים, רובם בני משפחת לוזון. מבטיח שלא יהיה לחץ, תשאל את דמארי. כדאי לו להתחיל לנצל הזדמנויות כי טביב לא מחזיק ממנו. בקצב הזה הוא לא ישרוד את חלון העברות הבא. אני בעד שיזרקו אותו להרכב הפותח דווקא בפולין. אין לי בעיה שייתנו לו הזדמנויות באירופה (אני רק מקווה שאני לא אצטער על זה חמש דקות מפתיחת המשחק). בליגה זה כבר סיפור אחר לגמרי.

שאר השחקנים שקשטן שולח לשחק בכנפיים הם בכלל קשרי אמצע – גורדנה, כקשר ימין, בישל שלוש פעמים בגביע השוקו. למרות זאת, אני מעדיף אותו כקשר אמצע ולדעתי הוא צריך לפתוח בהרכב כל זמן שהוא כשיר. חבל על הפציעה האחרונה. על החלטורה של עבאס כבר כתבתי.

נוסא – עד המשחק מול ב"ש, הייתי בעד שישחק כקשר אמצע. האסימון נפל לי תוך כדי המשחק, בזמן שאנשים סביבי (שוב) התלוננו על כך שנוסא משחק רחוק מהרחבה, רחוק מהשער. לדעתי, הוא סובל מהבעיה של מדוניאנין במכבי. כשהוא משחק כקשר אמצע, הוא יותר קרוב לבלמים מאשר לשער. לכן יותר אופטימלי עבורו כשמכבי משחקת 4-5-1, והוא משחק את השחקן מתחת לחלוץ, אלא שאז הקבוצה מאבדת חלוץ אחד. נמני ניסה אותו גם כשחקן כנף שגונב לאמצע ומנהל משם את המשחק, אבל מול קבוצות רציניות הדבר פעל נגד מכבי כשקבוצות תקפו מאותו אגף. בחזרה אלינו. מכיוון שאנחנו לא רוצים להוריד חלוץ אחד לספסל רק כדי שנוסא ישחק את הפליימקר ויהיה קרוב לשער, ומכיוון שנוסא קצת יותר נייד ממדוניאנין (שפשוט עומד במקום שלו, אפס תנועה) ולא אמורה להיות לו בעיה לחזור לעמדת המוצא בכנף כשהיריבה עושה התקפת נגד, אני חושב שהעמדה האידיאלית עבורו היא כנף ימין.

ובמשפט, אלי טביב בן זונה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:53 
el dudernio כתב:
9
נועם שחם כתב:

לא על הצד הטוב ביותר, אבל מבחינת בניית הסגל בצורה משביעת רצון.
כמו שאמרתי, הבאתו של בן חיים / עזרא במקום עבאס היתה תורמת יותר, כי יש לנו מחסור בברק התקפי דריבל ומהירות ויש לנו הרבה
קשרי מרכז (ידין, שי, נוסא (יכל להיות כל זר אחר), גורדנה ואפילו טועמה שבגילו טוב יותר באמצע מבצד).
מה גם שהשחקנים האלו הם חצי חלוצים (בעיק בן חיים) ולכן הם פוטרים סופית את עיבוי הסגל מהבחינה הזאת (אותו משפר שחקנים אבל
מגוונים יותר).
לגבי הסקאוטינג אני ממש לא יודע מה יכלו להביא, ולא ביצעתי סקאוטיג חובבני שהעלה מציאות, אבל בסופו של דבר אני לא חושב שאפשר
להביא לכאן כוכבים בכזאת קלות, לא סתם כמעט ולא הצליחו עד עכשיו להביא לכאן כאלו.

בקיצור לא על הצד הטוב ביותר, אבל יותר קרוב לזה מלקטסטורפה שאתם מציגים.

הסגל לא יהיה בעייתי ('משביע רצון') ביום שאלרואי ישחק כמו שאתה חושב שהוא מסוגל לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 16:00 
לב ארי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
את המשחק היום לא ראיתי. אם הוא שם את עבאס בשמאל זה לפחות אומר שהוא מבין שיש לו בעיה (אם כי זה בערך התפקיד היחיד בקישור שעבאס לא יכול לשחק בו).

לשחק הוא יכול גם בתור שוער. השאלה היא איך הוא משחק. שחקן 15-16 בסגל, לא יותר. את זהבי (של לפני הפריצה, עונת 08/09) בישלו יותר. אין סרט כזה שמחמוד עבאס יהיה שחקן הרכב בהפועל (אם אנחנו קבוצה עם מטרות). לא כקשר אמצע, שם ארבעה שחקנים עדיפים עליו: גורדנה, ידין, נוסא ושי, ובטח שלא כקשר כנף מימין או משמאל. אנחנו צריכים קשר כנף שמסוגל לתת פס לגול, רצוי יותר מפעם במשחק. שמסוגל לעשות אחד על אחד על המגן, שלוקח על עצמו (ולא סובל מחוסר ניסיון במשחקים כאלה ונמצא בתקופת הרצה), דומיננטי, דברים שעבאס לא יעשה גם אם המגן שמאלי שלנו יהיה רוברטו קרלוס מודל 97'. קשר אמצע בינוני שמחלטר באגף שמאל. הגיע הזמן שטביב יפסיק להתלהב מכל שחקן צעיר שסיים חוזה ומגיע בחינם אין כסף. למה זה היה צריך להיות עבאס או ראדי? למה זה תמיד אחד על חשבון השני? ולמה תמיד נעולים על הזול יותר? הבטחתי לעצמי שלא אתעצבן, אבל זה חזק ממני. מהדקה ה-60 עד חצי שעה אחרי המשחק קיללתי את טביב ולא חזרתי על אותה קללה פעמיים. רק רע.

בכלל, אני מסתכל על שאר שחקני הכנף שבסגל (יותר נכון את אלה שקשטן שולח לשחק בכנף) ועדיין מתקשה להאמין שטביב לא הביא את טל בן חיים - לא קשר כנף קלאסי, אבל הכי טוב שיכולנו להביא. תפור על צד שמאל. זה כמו לנסוע בלי דלק. אני מציע שיתחילו להירגע עם אורמוש, שיחכו עם האופציה שלו. יפה שפוסידון כבר לקח לעצמו את הקרדיט, ויפה שכולם התלהבו מהבחור אחרי פעולה וחצי בשני המשחקים הראשונים (יאמר לזכותו שבשני המקרים זה היה צריך להיגמר בגול), אבל אני לא משוכנע שמדובר בשחקן כל-כך דומיננטי, כזה שמשפיע על המשחק יותר מדי. זאת אחת הבעיות כשאתה מביא זר צעיר עם רזומה לא עשיר במיוחד. אתה לא יודע מה תקבל ממנו, הוא עדיין בגדר נעלם. בוא נגיד את זה אחרת, הייתי יותר רגוע אם בוזגלו היה מגיע. אורמוש שחקן נחמד, מהיר יחסית, דריבל ואחד על אחד סבירים, נהנה מגורם ההפתעה מול בית"ר. נראה כמו שחקן של יותר עבודה קשה מאשר מספרים (בישולים-שערים). שחקן טוב לרוטציה, בסגל הנוכחי כנראה שווה הרכב. עדיין סובל מחוסר ניסיון בליגה המקומית (לא מבין את הסיטואציה, לא מכיר את השופטים, זה נכון גם לגבי נוסא). לא בכדי הוא היה ברירת מחדל של הרגע האחרון.

מה עוד יש לנו בכנפיים? טועמה – אמרתי כבר, מה שהוא עושה בנגיעה, אלרואי לא מסוגל לעשות בעשרים נגיעות. בסגל הבעייתי שלנו, שגורם לכך שקשטן מעלה הרכבים שמתקשים לייצר מצבים, ייתכן שטועמה צריך לקבל עדיפות בגלל הערך המוסף שהוא מביא במצבים הנייחים. אבל צריך לזכור שמדובר בשחקן בן 32, שתוך כמה משחקים יקרוס מהעומס (תוך כדי משחקים הוא קורס מהעומס ומקבל החלטות לא טובות). בעונה שעברה הוא הרגיש את השריר במהלך חימום במחצית המשחק מול בית"ר במחזור ה-10. נראה כמה זמן הוא יסחוב העונה.

לגבי אלרואי – מה אפשר להגיד? מבחינה יכולת והבנת משחק, אני מיואש לגמרי. הוא מספר לאוהדים שבאים לאימונים שהוא לחוץ. רבאק, שבעה חודשים אתה בקבוצה. עוד רגע אתה מאבד את החוזה הגבוה, את הדירה והרכב, ומשחק במכבי פ"ת לעיני עשרים אוהדים, רובם בני משפחת לוזון. מבטיח שלא יהיה לחץ, תשאל את דמארי. כדאי לו להתחיל לנצל הזדמנויות כי טביב לא מחזיק ממנו. בקצב הזה הוא לא ישרוד את חלון העברות הבא. אני בעד שיזרקו אותו להרכב הפותח דווקא בפולין. אין לי בעיה שייתנו לו הזדמנויות באירופה (אני רק מקווה שאני לא אצטער על זה חמש דקות מפתיחת המשחק). בליגה זה כבר סיפור אחר לגמרי.

שאר השחקנים שקשטן שולח לשחק בכנפיים הם בכלל קשרי אמצע – גורדנה, כקשר ימין, בישל שלוש פעמים בגביע השוקו. למרות זאת, אני מעדיף אותו כקשר אמצע ולדעתי הוא צריך לפתוח בהרכב כל זמן שהוא כשיר. חבל על הפציעה האחרונה. על החלטורה של עבאס כבר כתבתי.

נוסא – עד המשחק מול ב"ש, הייתי בעד שישחק כקשר אמצע. האסימון נפל לי תוך כדי המשחק, בזמן שאנשים סביבי (שוב) התלוננו על כך שנוסא משחק רחוק מהרחבה, רחוק מהשער. לדעתי, הוא סובל מהבעיה של מדוניאנין במכבי. כשהוא משחק כקשר אמצע, הוא יותר קרוב לבלמים מאשר לשער. לכן יותר אופטימלי עבורו כשמכבי משחקת 4-5-1, והוא משחק את השחקן מתחת לחלוץ, אלא שאז הקבוצה מאבדת חלוץ אחד. נמני ניסה אותו גם כשחקן כנף שגונב לאמצע ומנהל משם את המשחק, אבל מול קבוצות רציניות הדבר פעל נגד מכבי כשקבוצות תקפו מאותו אגף. בחזרה אלינו. מכיוון שאנחנו לא רוצים להוריד חלוץ אחד לספסל רק כדי שנוסא ישחק את הפליימקר ויהיה קרוב לשער, ומכיוון שנוסא קצת יותר נייד ממדוניאנין (שפשוט עומד במקום שלו, אפס תנועה) ולא אמורה להיות לו בעיה לחזור לעמדת המוצא בכנף כשהיריבה עושה התקפת נגד, אני חושב שהעמדה האידיאלית עבורו היא כנף ימין.

כמעט כל מילה. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:25 
מסכים עם הרוב. לגבי עבאס, אנשים פה עוד יאכלו כובעים, אבל אין ספק שזה שיש לנו קשר כנף אחד ראוי להרכב זה בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:32 
לב ארי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לב ארי :HEART2:
חוץ מזה שנוסא בימין זה אסון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 18:43 
סימרוטיץ כתב:

לאיזה גילי אתה מתכוון? לגילי של הדאבל שהיה "מעולם אחר" או גילי מלפני ואחרי הדאבל שלא הורגש לרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 19:33 
moshiko כתב:
סימרוטיץ כתב:

לאיזה גילי אתה מתכוון? לגילי של הדאבל שהיה "מעולם אחר" או גילי מלפני ואחרי הדאבל שלא הורגש לרוב?

הנתונים מראים אחרת ,הלוואי שאורמוש יגיע למספרים של גילי שנה שעברה,ללא הפציעה היה מגיע גם ליותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: