ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
שטויות במיץ עגבניות האחוזים אצל יהודיות עם ערבים הוא גבוה מאוד, מאוד גבוה.
מה גם שיש עניין שבנות ישראל תששארה אצל יהודים כדי להגדיל ולחזק את העם ולשמור עליו, אבל זה כבר עניין אחר שלא קשור למהלך התגובות שהרצנו כאן..
לא יודע לגבי אחוזים. גם אתה לא.
לגבי הרבנות, חבל שאישה לא יכולה (לא שהיא תמות אם תעשה את זה אבל ככה זה נשמע מפיך) להתחתן עם אהבת חייה רק כי הוא לא מהדת הנכונה .
אני לא חושב כך, כי אם למשל בת מתחתנת עם מישהו שלא מהעם שלה רוב הסיכויים שהילדים לא יהיו דתיים או עם קשר מאוד חזק לעם, מה גם שאם הם מתגוררים מחו"ל זה בכלל עוד יותר גרוע אבל זה כבר סטייה מהנושא של הוויכוח\דיון נקרא לזה איך שאתה רוצה..
בכל מקרה אחי, עדיין לא ענית לי על תגובה שכתבתי לך "מה גם ששוב כמו שאתה אמרת, יש בעיה כזאת אבל היא לא רק אצל ערבים אלא בכל העולם, אז בכל למה לא לעזור לבנות העם שלך להנצל ממצבים כאלה?עזוב עכשיו תקטע של ערבים וכו', למה לא לעזור?"
אז מה אם הילדים לא יהיו דתיים? הילדים צריכים להחליט בעצמם במה להאמין ולא שההורים יקיאו לתוכם אמונות שלפיהן הם צריכים לחיות.
לא הבנתי את השאלה, בגלל שיש מקרים של אלימות בכל העולם אחרי החתונה אז העזרה שאתה מציע היא לא להתחתן?
גם יהודים מרביצים לנשותיהם. האם אתה רואה פליירים שאסור ליהודים להתחתן עם יהודיות?
יפה שברחת להתעלם מהחלק השני של אותו הקטע כתבתי, שרוב הסיכויים שהם לא יהיו דתיים
או שלא יהיה להם קשר חזק לעם, אתה בחרת להתייחס רק לחלק הראשון ולא להגיב לשני..
בכל מקרה, אתה דמגוג בשקל, נגיד ולא לאסור נישואים בין ערבים ליהודיות, למה לפחות לא לפרסם את הסכנות שיש בזה אה? למה?, אהה שכחתי מדובר בערבים אסור לעשות כנגדם דברים גם אם הם לא בסדר..
וחוץ מיזה לא אמרתי שלא צריך להזהיר נשים שעומדות להתחתן עם גברים מכים, צריך גם בזה לטפל (אגב לטפל זה לא רק בזמן הקשר אלא גם אחריו שאישה מודיעה ל"יד לאחים" שבעלה הערבי מכה אותה וכולה אותה בבית אז צריך לנסות ולחלק אותה משמה ולעזור לה- גם זה נקרא לטפל, עכשיו, האם אתה לא הייתי עוזר במצב כזה?..)