תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 15:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הישמרו מחילול הגזע!
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:

האמת באינטרנט קראתי פעם שכמות הערבים שמתחתנים עם יהודיות מאז 1948 זה משהוא כמו 7000.
היהודים שמתחתנים עם הערביות זה משהוא כמו 180 על פי אותו מחקר.
ככה שכנראה שאין סכנה של "החלשת העם". לא שזה אמור להיות פקטור למשהוא ולא כולם צריכים להתיישר עם הערכים ההזויים ולאומניים שלך.

כל אחד ודעתו.
7,000 מקרים מאז 48 זה אומר שכניראה יש פחות כ- 20,000 משפחות יהודיות. (כמובן בהנחה שבד"כ האישה היהודיה הולכת אחרי בעלה הערבי).

יש כאלה שזה מטריד אותם , ומותר להם להיות מוטרדים מקצב כזה של התבוללות.
יש כאלה שחשוב להם שיהיו כמה שיותר יהודים בארץ ישראל. והכוונה לא לכאלה שיהיה רשום להם בתעודת הזהות יהודי אלא לכאלה שגדלים בסביבה יהודית ומזוהים עם היהודים בישראל.
הם מפתחים לעצמם מנגנונים של הגנה ככל שניתן כנגד נישואי תערובת. כמו הפרסומים שמובאים בהודעה הראשונה של האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, אתה מוכן לפחות להבהיר פה לכולם שהפלאייר שחולק בת"א הוא לא פחות ממטונף, חרף הדעה הכללית שלך נגד קשר של ערבים עם יהודיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 15:31 
השבוע נפטר ממחלה קשה חבר יקר שלי שהיה לי כמו אב
ששם משפחתו זועבי
היום נסעתי עם משפחתי לניחום אבלים ושם פגשנו אישה כבת שישים פלוס
אמריקאית מאורגון שנישאה לפלשתיני לפני ארבעים שנה וחיה עימו מאז בכפרו בצפון
היא התאסלמה וילדיה ונכדיה מוסלמים מלידה
כל זה לא הפריע לקרוביו של בעלה לאלץ אותה למכור את ביתם מייד לאחר פטירתו
פן יבולע לה
סתם חומר למחשבה על גזענות ומי באמת ראויים להקרא גזענים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 15:42 
mkorman1 כתב:
ששם משפחתו זועבי
פן יבולע לה

אתה יכול להסביר לי מה הקשר? יש גזענים בשני הצדדים וזה לא חדש.

זה שמישהו יותר גזען מאדם אחר לא הופך את אותו אחר ללא גזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 15:46 
אני תמה על השאלה
לפי הסטנדרטים המחמירים שקבעו הצבועים כאן די אם אדם יעיד על עצמו שהוא לא יהיה מאושר אם מי מבני משפחתו יהיה בקשר רומנטי עם ערבי כדי לתייג אותו כגזען
אבל גילויי גזענות בוטים הרבה יותר מצד ערבים מתקבלים בסלחנות ובהתעלמות רבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 16:03 
mkorman1 כתב:
אני תמה על השאלה
לפי הסטנדרטים המחמירים שקבעו הצבועים כאן די אם אדם יעיד על עצמו שהוא לא יהיה מאושר אם מי מבני משפחתו יהיה בקשר רומנטי עם ערבי כדי לתייג אותו כגזען

לא הבנתי, הכריחו אותה למכור את בית בעלה כי לא רצו שהיא תגור בכפר?
מי טען שזה לא גזענות(האמת, זה לא גזענות כלפי יהודים כי היא לא יהודיה- היא התאסלמה כדת מוחמד ופלסטין...)?
איך זה מוריד מהגזענות המוזרה של אופטימי(שלא קיצונית ל-2 הצדדים?)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 16:07 
היא לא היתה אף פעם יהודיה אלא נוצריה
ואכן הכריחו אותה למכור את הבית כי היא לא היתה מספיק מוסלמית בעיניהם
(רק 40 שנה )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 16:09 
עיקר שכחתי
אופטימי איננו גזען יותר מכל אחד אחר כאן
רק פחות צבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 16:48 
mkorman1 כתב:
היא לא היתה אף פעם יהודיה אלא נוצריה
ואכן הכריחו אותה למכור את הבית כי היא לא היתה מספיק מוסלמית בעיניהם
(רק 40 שנה )

נו? ומי בדיוק רשם כאן שזו היא לא גזענות(הערה הצינית שלי זה לא בדיוק נחשב...) ולא גועל נפש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עיקר שכחתי
רק פחות צבוע

חמוד, זה שהוא לא יותר גזען ממך זה גם ברור וגם לא אומר שאין פה אנשים שהם קצת פחות מגעילים משניכם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אופטימי, אתה מוכן לפחות להבהיר פה לכולם שהפלאייר שחולק בת"א הוא לא פחות ממטונף, חרף הדעה הכללית שלך נגד קשר של ערבים עם יהודיות?

קראתי עוד פעם את הפלייר בגלל בקשתך/שאלתך.
אם הייתי הקופירייטר של הפלייר הייתי כותב אותו אחרת או לפחות מוותר על כמה משפטים בפלייר שלטעמי ממש אינם במקום.
מצד שני אני מבין את כוונתם ורצונם של מפיקי הפלייר ומה עומד מאחורי הפלייר.
עזוב את דעתי לגבי הקשר של ערבים עם יהודיות, הוא אינו רלוונטי. אני רוצה שמדינת ישראל תהיה מדינה של העם היהודי.
כמו שאנשי שלום עכשיו מפיצים פליירים שדורשים משא ומתן עכשיו כאשר מישהו יכול לטעון שאין עם מי לעשות משא ומתן כך לאנשים שחושבים שמדינת ישראל צריכה להיות מדינה יהודית מותר להם להפיץ פליירים בכיוון שכזה. לא מבין מדוע לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום נחמד כתב:
קראתי עוד פעם את הפלייר בגלל בקשתך/שאלתך.
אם הייתי הקופירייטר של הפלייר הייתי כותב אותו אחרת או לפחות מוותר על כמה משפטים בפלייר שלטעמי ממש אינם במקום.
מצד שני אני מבין את כוונתם ורצונם של מפיקי הפלייר ומה עומד מאחורי הפלייר.
עזוב את דעתי לגבי הקשר של ערבים עם יהודיות, הוא אינו רלוונטי. אני רוצה שמדינת ישראל תהיה מדינה של העם היהודי.
כמו שאנשי שלום עכשיו מפיצים פליירים שדורשים משא ומתן עכשיו כאשר מישהו יכול לטעון שאין עם מי לעשות משא ומתן כך לאנשים שחושבים שמדינת ישראל צריכה להיות מדינה יהודית מותר להם להפיץ פליירים בכיוון שכזה. לא מבין מדוע לא.

ההבדל היחיד הוא שטענה אחת היא גזענית ואילו השנייה לגיטימית.
מצד שני כבר הבהרת שגזענות היא לגיטימית לטעמך (ולעזאזל ההיסטוריה של העם היהודי), אז הכל מסתדר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ששם משפחתו זועבי
פן יבולע לה

מקורמן יקירי,
אני לא בטוח שזה קשור לגזענות. להבנתי זה קשור למעמד האישה בעולם הערבי.
למשל כאשר נפטר מישהו בד"כ רכושו מחולק בין בניו בלבד. בנותיו לא מקבלות את חלקן היחסי.
בשנים האחרונות ובעיקר בגלל שהם חיים במדינת ישראל ומושפעים גם מהחברה היהודית נוהגים לחלק פירורים גם לבנות.

יתכן בהחלט , אין לי ידע מספיק ואני אשאל מחר את "מקורבי" האם כללים אלה חלים גם על הנשים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 24 ספטמבר 2011, 19:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:13 
mkorman1 כתב:
אני תמה על השאלה

אתה כמו האנשים שמבקשים ש"שלום עכשיו" יגנו את חמאס, כאילו שזה לא ברור מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
mkorman1 כתב:
אני תמה על השאלה

ברור מאליו ?
למי זה ברור מאליו ? לחברי שלום עכשיו ?
אני לא בטוח כלל שלאלה שלא זה כל כך ברור .במיוחד כשהם משתתפים בהפגנות משותפות עם תנועות שמאל קיצוניות שתומכות בחמאס בעקיפין ובמיישרין זה לא טבעי כל כך כפי שאתה כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:25 
אדום אופטימי כתב:
bigi37 כתב:
mkorman1 כתב:
אני תמה על השאלה

ברור מאליו ?
אני לא בטוח כלל שלאלה שלא זה כל כך ברור .במיוחד כשהם משתתפים בהפגנות משותפות עם תנועות שמאל קיצוניות שתומכות בחמאס בעקיפין ובמיישרין זה לא טבעי כל כך כפי שאתה כותב.

אז הנה, במיוחד בשבילך -
הגזענות בצד הערבי לא פחות גרועה, ואני מאמין שהיא אפילו יותר בוטה שם, במיוחד בעניין הזוגות "המעורבים".
שמח?

זה לא עושה אתכם פחות גזענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:26 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
עיקר שכחתי
רק פחות צבוע

חמוד, זה שהוא לא יותר גזען ממך זה גם ברור וגם לא אומר שאין פה אנשים שהם קצת פחות מגעילים משניכם.

אתה צודק כמובן , יש כאן אנשים שהם הרבה יותר מגעילים
כל אנשי האחד בפה ואחד בלב שחושבים שצביעות הכרחית לקיום הציביליזציה
או כל אלה שהם אנטי גזענים אבל אנטישמים מושבעים או גרוע מכך כל אנשי האנטי הפוסט ציוניים חובבי סטאלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
שטויות במיץ עגבניות האחוזים אצל יהודיות עם ערבים הוא גבוה מאוד, מאוד גבוה.

מה גם שיש עניין שבנות ישראל תששארה אצל יהודים כדי להגדיל ולחזק את העם ולשמור עליו, אבל זה כבר עניין אחר שלא קשור למהלך התגובות שהרצנו כאן..

לא יודע לגבי אחוזים. גם אתה לא.

לגבי הרבנות, חבל שאישה לא יכולה (לא שהיא תמות אם תעשה את זה אבל ככה זה נשמע מפיך) להתחתן עם אהבת חייה רק כי הוא לא מהדת הנכונה .

אני לא חושב כך, כי אם למשל בת מתחתנת עם מישהו שלא מהעם שלה רוב הסיכויים שהילדים לא יהיו דתיים או עם קשר מאוד חזק לעם, מה גם שאם הם מתגוררים מחו"ל זה בכלל עוד יותר גרוע אבל זה כבר סטייה מהנושא של הוויכוח\דיון נקרא לזה איך שאתה רוצה..

בכל מקרה אחי, עדיין לא ענית לי על תגובה שכתבתי לך "מה גם ששוב כמו שאתה אמרת, יש בעיה כזאת אבל היא לא רק אצל ערבים אלא בכל העולם, אז בכל למה לא לעזור לבנות העם שלך להנצל ממצבים כאלה?עזוב עכשיו תקטע של ערבים וכו', למה לא לעזור?"

אז מה אם הילדים לא יהיו דתיים? הילדים צריכים להחליט בעצמם במה להאמין ולא שההורים יקיאו לתוכם אמונות שלפיהן הם צריכים לחיות.

לא הבנתי את השאלה, בגלל שיש מקרים של אלימות בכל העולם אחרי החתונה אז העזרה שאתה מציע היא לא להתחתן?
גם יהודים מרביצים לנשותיהם. האם אתה רואה פליירים שאסור ליהודים להתחתן עם יהודיות?

יפה שברחת להתעלם מהחלק השני של אותו הקטע כתבתי, שרוב הסיכויים שהם לא יהיו דתיים או שלא יהיה להם קשר חזק לעם, אתה בחרת להתייחס רק לחלק הראשון ולא להגיב לשני..

בכל מקרה, אתה דמגוג בשקל, נגיד ולא לאסור נישואים בין ערבים ליהודיות, למה לפחות לא לפרסם את הסכנות שיש בזה אה? למה?, אהה שכחתי מדובר בערבים אסור לעשות כנגדם דברים גם אם הם לא בסדר..
וחוץ מיזה לא אמרתי שלא צריך להזהיר נשים שעומדות להתחתן עם גברים מכים, צריך גם בזה לטפל (אגב לטפל זה לא רק בזמן הקשר אלא גם אחריו שאישה מודיעה ל"יד לאחים" שבעלה הערבי מכה אותה וכולה אותה בבית אז צריך לנסות ולחלק אותה משמה ולעזור לה- גם זה נקרא לטפל, עכשיו, האם אתה לא הייתי עוזר במצב כזה?..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
וחוץ מיזה מה אתה רוצה להגיד כאן? שערבים לא מתעללים בנשים שלהם היהודיות? שהילדים יוצאים יהודים והולכלים לשרת בצבא אחר כך? שהכול טוב ויפה?.
עכשיו אם תגיד לי שזה לא כך אבל זה באחוזים יותר קטנים ממה שציינתי, אז סבבה אין בעיה תטפל באלה כי יש בעיה אבל כמותית היא קטנה אז תטפל בהם לפחות מה יש מה קרה אהה?!?!

אהה שכחתי מדובר פה בערבים..איך יכולתי לשכוח.

כן. ערבים לא מתעללים בנשים היהודיות שלהם. אנשים ספציפיים מתעללים בנשים שלהם. לא רק ערבים, גם יהודים. אנשים כאלו נענשים רוב הפעמים. את הענישה יש להגביר.

איך אתה רוצה לטפל בזה? לאסור נישואין בין ערבים ליהודים? אתה נורמלי? גם אצל היהודים יש אלימות במשפחה. תאסור גם נישואין של יהודים.

אמרתי לך את זה כמה פעמים כבר, לאסור כנראה שאי אפשר, אבל שוב כן לעשות מודעות בציבור שיש סכנה בללכת עם ערבי לכפר שלו ויש בזה סיכונים, ושבת תדע שאם היא יוצאת עם ערבי, הכול יכול להתהפך עלייה בבוא היום ואז לבוא והציל אותה משמה זה סיפור..

ושוב, תסתכל על זה לא כערבים יהודיות, אלא על נשים שמוכות ועוברות עינויים רק בגלל שהם יהודיות על ידי מה שהיא מכנה אותו "אהוב ליבה" (אגב לא רק הבעל משתתף לחגיגה, גם המשפחה שלו אחים שלו וכו' וכו' סתם שתדע..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
שטויות במיץ עגבניות האחוזים אצל יהודיות עם ערבים הוא גבוה מאוד, מאוד גבוה.

מה גם שיש עניין שבנות ישראל תששארה אצל יהודים כדי להגדיל ולחזק את העם ולשמור עליו, אבל זה כבר עניין אחר שלא קשור למהלך התגובות שהרצנו כאן..

לא יודע לגבי אחוזים. גם אתה לא.

לגבי הרבנות, חבל שאישה לא יכולה (לא שהיא תמות אם תעשה את זה אבל ככה זה נשמע מפיך) להתחתן עם אהבת חייה רק כי הוא לא מהדת הנכונה .

אני לא חושב כך, כי אם למשל בת מתחתנת עם מישהו שלא מהעם שלה רוב הסיכויים שהילדים לא יהיו דתיים או עם קשר מאוד חזק לעם, מה גם שאם הם מתגוררים מחו"ל זה בכלל עוד יותר גרוע אבל זה כבר סטייה מהנושא של הוויכוח\דיון נקרא לזה איך שאתה רוצה..

בכל מקרה אחי, עדיין לא ענית לי על תגובה שכתבתי לך "מה גם ששוב כמו שאתה אמרת, יש בעיה כזאת אבל היא לא רק אצל ערבים אלא בכל העולם, אז בכל למה לא לעזור לבנות העם שלך להנצל ממצבים כאלה?עזוב עכשיו תקטע של ערבים וכו', למה לא לעזור?"

אז מה אם הילדים לא יהיו דתיים? הילדים צריכים להחליט בעצמם במה להאמין ולא שההורים יקיאו לתוכם אמונות שלפיהן הם צריכים לחיות.

לא הבנתי את השאלה, בגלל שיש מקרים של אלימות בכל העולם אחרי החתונה אז העזרה שאתה מציע היא לא להתחתן?
גם יהודים מרביצים לנשותיהם. האם אתה רואה פליירים שאסור ליהודים להתחתן עם יהודיות?

יפה שברחת להתעלם מהחלק השני של אותו הקטע כתבתי, שרוב הסיכויים שהם לא יהיו דתיים או שלא יהיה להם קשר חזק לעם, אתה בחרת להתייחס רק לחלק הראשון ולא להגיב לשני..

בכל מקרה, אתה דמגוג בשקל, נגיד ולא לאסור נישואים בין ערבים ליהודיות, למה לפחות לא לפרסם את הסכנות שיש בזה אה? למה?, אהה שכחתי מדובר בערבים אסור לעשות כנגדם דברים גם אם הם לא בסדר..
וחוץ מיזה לא אמרתי שלא צריך להזהיר נשים שעומדות להתחתן עם גברים מכים, צריך גם בזה לטפל (אגב לטפל זה לא רק בזמן הקשר אלא גם אחריו שאישה מודיעה ל"יד לאחים" שבעלה הערבי מכה אותה וכולה אותה בבית אז צריך לנסות ולחלק אותה משמה ולעזור לה- גם זה נקרא לטפל, עכשיו, האם אתה לא הייתי עוזר במצב כזה?..)

גם לא כזה אכפת לי אם יהיה להם קשר לעם. אני לא מבין למה לך אכפת. למה שאישה תוותר על החיים (ולהתחתן עם מישהו שהיא פחות אוהבת) שלה כדי שהעם שלך לא יהיה חזק?

אין לי בעיה שתפרסם את הסכנות. אפילו רצוי. אני גם מקווה שאתה מתכוון לפרסם את הסכנות של נישואין עם מרוקאים, תימנים, אתיופים, יהודים, נוצרים והודים או בקיצור את הסכנות בנישואין. לפרסם את זה רק על הציבור הערבי, כאילו שרק שם זה קורה (ואל תגיד לי שהאחוזים יותר גבוהים כל עוד אין לך אפילו מידע על אחוז אחד) או שאצל יהודים זה לא קורה זאת גזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
אדום אופטימי כתב:
bigi37 כתב:
mkorman1 כתב:
אני תמה על השאלה

ברור מאליו ?

אז הנה, במיוחד בשבילך -
הגזענות בצד הערבי לא פחות גרועה, ואני מאמין שהיא אפילו יותר בוטה שם, במיוחד בעניין הזוגות "המעורבים".
שמח?

יקירי,
אני לא מבין מה אתה רוצה להשיג בדיון איתי.
לאמר לי שאני גזעני יותר מהערבי הגזען הממוצע ?
סבבה אנו מסכימים.

המטרה העיקרית שלי כאן בישראל הוא לשרוד כמדינה יהודית לאומית וגם דמוקרטית.
אם בשביל זה אני צריך להיות גזען אז אני רואה זאת לא כעלבון אלא בגאווה.
ואני מקווה מאוד שרבים מאוד יהיו כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
וחוץ מיזה מה אתה רוצה להגיד כאן? שערבים לא מתעללים בנשים שלהם היהודיות? שהילדים יוצאים יהודים והולכלים לשרת בצבא אחר כך? שהכול טוב ויפה?.
עכשיו אם תגיד לי שזה לא כך אבל זה באחוזים יותר קטנים ממה שציינתי, אז סבבה אין בעיה תטפל באלה כי יש בעיה אבל כמותית היא קטנה אז תטפל בהם לפחות מה יש מה קרה אהה?!?!

אהה שכחתי מדובר פה בערבים..איך יכולתי לשכוח.

כן. ערבים לא מתעללים בנשים היהודיות שלהם. אנשים ספציפיים מתעללים בנשים שלהם. לא רק ערבים, גם יהודים. אנשים כאלו נענשים רוב הפעמים. את הענישה יש להגביר.

איך אתה רוצה לטפל בזה? לאסור נישואין בין ערבים ליהודים? אתה נורמלי? גם אצל היהודים יש אלימות במשפחה. תאסור גם נישואין של יהודים.

אמרתי לך את זה כמה פעמים כבר, לאסור כנראה שאי אפשר, אבל שוב כן לעשות מודעות בציבור שיש סכנה בללכת עם ערבי לכפר שלו ויש בזה סיכונים, ושבת תדע שאם היא יוצאת עם ערבי, הכול יכול להתהפך עלייה בבוא היום ואז לבוא והציל אותה משמה זה סיפור..

ושוב, תסתכל על זה לא כערבים יהודיות, אלא על נשים שמוכות ועוברות עינויים רק בגלל שהם יהודיות על ידי מה שהיא מכנה אותו "אהוב ליבה" (אגב לא רק הבעל משתתף לחגיגה, גם המשפחה שלו אחים שלו וכו' וכו' סתם שתדע..)

זה לא כי הן יהודיות. זה כי הבעלים שלהם זבלים סדיסטיים (במיוחד אם מהתחלה, כפי שאתה אומר, הם באים לנשים ומתייחסים אליהן יפה רק כדי להרביץ להן). בעלים כאלה יש בכל מקום. תזהיר נשים לגבי בעלים מכים, לא מעם או מדת מסוימת אלא בעלים מכים. תשים מודעות שאישה צריכה להכיר את בעלה. אין בעיה. לא בטוח שזה יעזוב וגם די בטוח שחלק מהאנשים משתנים קצת אבל זה לגיטימי מאוד להזהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
שערבי מכה את אשתו היהודייה - הוא עושה את זה כי היא יהודייה איך שלא תהפוך את זה ותחרטט זה נכון
שבעל מכה את אישתו זה בגלל שהוא דפוק\בבעיה\חולה נפש\אשתו עושה צרות איומות ונוראות\ כל התשובות נכונות

הקטע הוא שהרבה הרבה יותר קשה לדעת האם החבר הערבי הוא באמת אוהב מפרגן ומגן או שסתם הוא רוצה אותה מסיבותיו שלו ואח"כ הוא יכה אותה, לעומת זאת אצל בעל יהודי שמתחתן עם יהודייה, הסיכוי לברר ושלשאול על אותו אדם האם הוא ככה וככה הוא הרבה יותר קל וחשוף..

..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
טוב לדעת לסתם בא לי אדום, לא אכפת מ7000 יהודיות..
אז מה לעשות שלי כן אכפת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:43 
אדום אופטימי כתב:
bigi37 כתב:
אדום אופטימי כתב:
bigi37 כתב:
mkorman1 כתב:
אני תמה על השאלה

ברור מאליו ?

אז הנה, במיוחד בשבילך -
שמח?

יקירי,
אני לא מבין מה אתה רוצה להשיג בדיון איתי.
לאמר לי שאני גזעני יותר מהערבי הגזען הממוצע ?
סבבה אנו מסכימים.

המטרה העיקרית שלי כאן בישראל הוא לשרוד כמדינה יהודית לאומית וגם דמוקרטית.
אם בשביל זה אני צריך להיות גזען אז אני רואה זאת לא כעלבון אלא בגאווה.
ואני מקווה מאוד שרבים מאוד יהיו כמוני.

כי אמרתי שאתה יותר גזען מהערבי הגזען הממוצע.
יופי, תכניס לי מילים לפה וזהו.

אין לי באמת על מה לדון איתך כי אתה גאה בגזענות שלך, אנשים ניסו להסביר לך למה זה כ"כ מגעיל אבל לך לא אכפת. אז יאללה ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
עיקר שכחתי
רק פחות צבוע

אתה צודק כמובן , יש כאן אנשים שהם הרבה יותר מגעילים
כל אנשי האחד בפה ואחד בלב שחושבים שצביעות הכרחית לקיום הציביליזציה
או כל אלה שהם אנטי גזענים אבל אנטישמים מושבעים או גרוע מכך כל אנשי האנטי הפוסט ציוניים חובבי סטאלין

אם הבנתי נכון את הרמיזה שלך, אז אין לי אלא להניח שאתה לא ממש יודע מה זה "אנטישמי". כמו כן אשמח לדעת מי הם חובבי סטאלין (מטבע הדברים משתמשים בפורום שטרם מלאו להם 16 שנה לא נחשבים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:

הן מאושרות. הן עם אהובי ליבן. אולי קשה לך להבין את זה.
מה לעשות שיש מקרים בהן גם אהוב ליבה של מישהי מכה אותה? זה קורה בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
שערבי מכה את אשתו היהודייה - הוא עושה את זה כי היא יהודייה איך שלא תהפוך את זה ותחרטט זה נכון
שבעל מכה את אישתו זה בגלל שהוא דפוק\בבעיה\חולה נפש\אשתו עושה צרות איומות ונוראות\ כל התשובות נכונות

הקטע הוא שהרבה הרבה יותר קשה לדעת האם החבר הערבי הוא באמת אוהב מפרגן ומגן או שסתם הוא רוצה אותה מסיבותיו שלו ואח"כ הוא יכה אותה, לעומת זאת אצל בעל יהודי שמתחתן עם יהודייה, הסיכוי לברר ושלשאול על אותו אדם האם הוא ככה וככה הוא הרבה יותר קל וחשוף..

..

:LOL2:
גם קבעת למה הם מכים.

עזוב, אתה מביך. ראית שאני צודק אז החלטת לשנות את "הנתונים שלך" ולהגיד גם למה הם מכים.

תכף תגיד שהם עבדו שנתיים בללקק לאישה שהם לא אהבו, לעשות לה ילדים עם דם יהודי (שהם שונאים (לפי מה שאתה אומר הם מרביצים לאנשים בגלל שהם יהודים אז זה אומר שכולם שם שונאי יהודים)), לשלם עליה, לשכב איתה, להביא אותה לכפר, לחיות איתה 4-5 שנים בשקט, וכל זה רק כדי שאחרי 7 שנים הם יוכלו להרביץ לה קצת.

נערך לאחרונה על ידי ProfessorChaos בתאריך 24 ספטמבר 2011, 19:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

הן מאושרות. הן עם אהובי ליבן. אולי קשה לך להבין את זה.
מה לעשות שיש מקרים בהן גם אהוב ליבה של מישהי מכה אותה? זה קורה בכל מקום.

מאיפה אתה יודע שכל ה7000 מאושרות ועם אהובי נפשם?

וזה מחריד לדעת שאתה שמח בזה שהעם שלך מצתמק לאט לאט אבל העיקר שהם אהובי נפשם (אהובי נפשם עלאק..)
אפשר לחשוב שאם הוא לא הייתה יוצאת עם מוחמד וגרה איתו בראס אל עמוד בחברת אנשים שרוצים במותה, אלה עם יהודי מישהו מהעם שלה ובסביבה שלך בחברת המשפחה שלה היא הייתה פחות מאושרת..

אבל פסדר תנו להם להסתובב איתם תפקירו את בנות ישראל, העיקר שחס וחלילה לא תהיו לצד העם וחס וחלילה לא יהיה עליכם עליה לקרוא לכם גזענים.. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:

אין לי באמת על מה לדון איתך כי אתה גאה בגזענות שלך, אנשים ניסו להסביר לך למה זה כ"כ מגעיל אבל לך לא אכפת. אז יאללה ביי.

כל טוב.
רק בריאות ואושר, ושנה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: