שחר כתב:
מה דדי, איזה דדי.
דדי קיבל שחרור מהקבוצה ולא בתוכניות.
מתי קשטן ספר או נתן דקות לחוטא?
כתבת את גיל גילקרוב כחלוץ רביעי, זה ילד בן 18 שהיה שחקן ספסל בנוער בעונה שעברה וכבש כמות אסטרונומית של 2 שערים.
הוא יהיה המחליף הראשון לחלוצים על הספסל מול אייינדהובן כשאחד משלושת החלוצים שלנו ייפצע או מורחק? אני בספק אם הוא בכלל חלוץ.
ההודעות שלך הזויות וקשה להתייחס אליהם בצורה עניינית. מצטער.
כי אתה מתייחס למה שנוח לך או למה שאתה מסוגל להתייחס.
נכון דדי "שוחרר" - לא בדיוק כי אין לו קבוצה ולכן במידת הצורך הוא יהיה בהפועל ואפילו ישחק, אבל דדי הוא שחקן שהיה בסגל ו"שוחרר" רק לאחרונה.
קשטן אולי לא סופר את חוטא, אבל את מי הוא כן היה סופר? את אוחיון? שהיה עושה רוטציה עם באדיר על הספסל? תתן תשובה הגיונית? האם המחסור
בסגל שלך הוא העובדה שאין לך אף בלם בכיר שיושב ביציע? מדי משחק?
אותו דבר לגבי חלוץ רביעי, גיל הוא חלוץ, וגם עדן שרם, ואלו החלוצים שיש לנו בנוער, אני מבין שמבחינתך החלוץ הרביעי אמור להיות אחמד סבא ולאלא אמור
להריץ דאחקות עם באדיר ביציע.
לרגע לא אמרתי שהסגל מושלם, אבל בנסיבות הקיימות הוא ממש לא רע כמו שאתה עושים ממנו, והראיה הטובה ביותר לכך אתה לא רושם מה אמור להיות
השינוי, ואיך הוא יבוא לידי ביטוי בהרכב ובספסל של הפועל. אתה מדבר כאילו הליגה והשחקנים זה תוכנית כבקשתך ואפשר לשלם 100K+ ל 25 שחקנים
והושיב בדרך קבע 7 מהם ביציע, בקיצר אתה מדבר הזוי ולא פרקטי כי פתרון פרקטי אין לך., ואתה יודע שאין בדיוק אחד כזה בנמצא.
כמו שכבר אמרתי באשכול הזה, זה נכון שהיו יכולים לבנות סגל מאוזן יותר, ולבצע שינויים פרסונלים קטנים, פה ושם (בלם זר במקום פרנסמן, הרוש במקום עטיה, ולהביא מראש את את בן חיים/עזרא במקום עבאס), אבל הסגל כמו שהוא עם נקודות החולזה שלו זה ירושה שקיבלנו מקשטן.
villa crespo,
אני משסכים איתך שיש בעיה של איכות בקרב כמה עמדות, רק שהיכולת לשפר אותה היא בעיתית.
בעמדת הבלם - חוץ מבן חיים ודקל קינן אין באמת שחקן ישראלי מוכח שהיה משפר אותנו שם משמעותית, והשניים שצינתי לא ראליים מבחינת תקציב.
לכן היכולת לשדרוג מקצועי היא החלפת אחד הזרים, שגוטמן הביא ולכן הביקורת צריכה להיות עליו, אבל הבאת זר זה סיכון, וההגנה שלנו לא גרועה כמו
שאתם עושים ממנה, והתוצאות שנה שעברה והשנה עד כה תומכות בזה.
בעמדת המגן - אין עודף מגנים ישראלים, ולכן היכולת לשידרוג היא הבאתו של מגן ישראלי צעיר מבטיח (הרוש/דוידזאדה) ולתת לשיש להיות גיבוי מהספסל,
אבל בינינו אם היו בונים על דויזאדה וחוטבא מראש כמגנים שלנו מה הייתם אומרים? ועד כמה הם באמת שיפור למזה הקיים?
קשר שמאלי - יש לנו את טועמה ואלרואי כהן, תן לי קשר שמאלי ישראלי שבאמת היה משדרג אותנו לעומתם? וגם הם, ירושה שקשטן קיבל מגוטמן.
קישור אחורי - תן לי שם שקשר אחורי ישראלי שהיית מביא במקום שי / ידין? וכאמור הבאת גם זר לעמדה.
כלומר בגדול המצב לא אופטימאלי, אבל כי אופטימלי הוא יכל להיות רק בעולם אופטימאלי ואנחנו ממש רחוקים משם.